Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
και εμεις νοιοθουμε εχθρικα απεναντι τους...
τους θεωρουμε υποχειριο των τουρκων!!
τι σε κανει να πιστευεις οτι σε μερικα χρονια δεν θα εχουν βουλευτη..?
το ξερετε οτι οι 3 πρωτοι στα πανεπιστημια τους κατατασονται στις τουρκικες ενοπλες δυναμεις?(αμα θελουν βεβαια..)
στο θεμα με αλβανους  ή τους κανουμε εξαρτομενους απο εμας η τους διωχνουμε!!
μεση λυση ΔΕΝ υπαρχει...
ειναι ενα φιδι που σιγα σιγα το μεγαλωνουμε..

Δεν ηξερα οτι εχουν τετοιο νταραβερι με τους μπακλαβαδες. Σιγουρα ειναι φιδι, αν κανουν κομμα θα το στηριξουν ολοι μαζι, θα το κανει ο Οδυσσεας Τσενάι που σπουδαζει στη Βοστονη τωρα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μέρα παίδες,
φορτσάτοι μπήκατε βλέπω.

Νίκο, δυστυχώς η οικονομία μας στηρίζεται πολύ στους Αλβανούς μετανάστες. Δεν μπορούμε τόσο εύκολα να τους διώξουμε.
Το καλό είναι οτι τα παιδιά τους μετέχουν πλέον στην Ελληνική εκπαίδευση και φαίνεται πως στο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μια ζωη σε αυτη την χωρα ολα γινονται προχειρα....

Sirio00

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
0
το ξερετε οτι οι 3 πρωτοι στα πανεπιστημια τους κατατασονται στις τουρκικες ενοπλες δυναμεις?(αμα θελουν βεβαια..)
Που το βρήκες αυτό ρε φιλε nik;;;
Το θέμα είναι ότι αυτή δεν είναι επέκταση της Αλβανίας, αλλα η δημιουργία ενός νέου κράτους με αλβανική πλειοψηφία.
πάντως αυτό είναι sui generis περίπτωση και δεν θα έχει καμια επίδραση στην Ελλάς και τα ελληνικά συμφέροντα.Και νομίζω ότι σύντομα η Ελλάς θα προχωρήσει στην αναγνώριση του Κοσσόβου

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ενας γνωστος μου εχει υπαλληλο εναν αλβανο που ειχε βγει τριτος στο πανεπιστημιο της αλβανιας και μπηκε στο τουρκικο πν...ειδε τα σκατα που γινοντουσαν και ηρθε ελλαδα...
δεν μου κανει εντυπωση εμενα!!
ειναι αρκετα εξυπνη κινηση αυτη!!

Sirio00

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Φιλε νικ, σωστό αυτό, αλλα από πληροφορία που έχω από φίλο μου στην διοίκηση τις Σκ Ευελπίδων και αυτοί περνούν από 10 αλβανούς υποτρόφους κάθε χρόνο, και ο ίδιος μου είπε ότι γίνετε διαγωνισμός στα Τίρανα και οι 10 πρώτοι περνάνε Ευελπίδων και η 10 δεύτερη στην Τουρκια.
πάντως ξέρω ότι Albania και Kosovo είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πολυ ενδιαφερον αυτο που λες και ΔΕΝ το γνωριζα!!!
μπορει στην ελλαδα να ξεκινησε ποιο αργα απο οτι στην τουρκια!!
γιατι το παλικαρι ειναι περιπου 34...
οι κοσοβαροι ειναι 100% αλβανοι!!
οταν γινανε ανεξαρτητο κρατος αλβανικες σημαιες ειχανε...

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τό Κόσοβο δέν προυπήρχε ώς Συστατική Δημοκρατία τής ενωμένης Γιουγκοσλαβίας,ήταν ανέκαθεν επαρχία της Σερβίας,όπως γιά μάς π.χ η Θράκη.
Εδώ λοιπόν είναι ο κίνδυνος και έτσι ίσως εξηγείται η σπουδή τών Τούρκων γία την δήθεν τουρκική μειονότητα εκεί.
Όσο γία το θρυλούμενο Αλβανικό κόμμα,άν αυτό αληθεύει,θά είναι παγκόσμια πρεμιέρα,μιά και σέ κανένα Ευρωπαϊκό κράτος δέν υπάρχει κόμμα μεταναστών.Νά υποθέσουμε λοιπόν ότι οι Αλβανοί τής Ελλάδος είναι υποκινούμενοι από σκοτεινά συμφέροντα ? Ίσως !
Αυτό όμως που προσωπικά με ανησυχεί περισσότερο,είναι η αποδεδειγμένη ανεπάρκεια τού Ελληνικού κράτους ν΄αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προκλήσεις σθεναρά και με αποφασιστικότητα.
Ίσως θάπρεπε εγκαίρως να προσαρμοσθεί η υπάρχουσα νομοθεσία ή να εφαρμοσθεί ότι και στήν Ε.Ε περί οικονομικών μεταναστών αλλά και τών απογόνων τους,οι οποίοι παντού έχουν πλέον τήν υπηκοότητα τού τόπου γέννησής τους και κατ'ουδένα τρόπο δέν μπορούν να εκβιάσουν θέμα ανεξαρτήτου εθνικού κόμματος.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λοιπόν μάγκες επειδη εγω δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που υποστηρίζουν τις θεωρίες συνομοσίας θα σας πω την αποψη μου
Όλα ξεκίνησαν από ένα μπάσταρδο Κροάτη τον Τίτο
Αυτός ο μαλάκας λοιπόν ετός από το ότι κρατούσε εκβιαστικά ενωμένους λαούς με διαφορετική γλώσσα θρησκεία και κουλτούρα προσπαθούσε με οποιοδήποτε τρόπο να προσαρτήσει εδάφη στην Γιουγκοσλαβία
Η Γιουγκοσλαβία ήταν πάντα ένα μπάσταρδο κράτος όπου μόνο λόγω πληθυσμού οι Σέρβοι ήταν πλειοψηφία
Το μόνο κοινό στοιχείο που είχαν αυτοί οι λαοί μεταξύ τους ήταν η κοινή σλάβικη καταγωγή .... σαν να λέμε Έλληνες στην Αρχαία Ελλάδα .... Βέβαια οι Σλάβοι βρίσκονται παντού στην Κεντροδυτική Ευρώπη
Οι Αλβανοί δεν είναι Σλάβοι είναι Ρωμαϊκά απομεινάρια Γερμανικών ! φύλων (εξου και ο Γερμανικός αετός στην Σκιπεριανή σημαία
Ο μαλάκας ο Τίτο λοιπόν μάζεψε και εγκατέστησε σε ένα καθαρά σερβικό και ορθόδοξο έδαφος την Αλβανική αυτή μειονότητα με απώτερο σκοπό κάποια στιγμή που θα έβρισκε την ευκαιρία να την πέσει και να προσαρτήσει στην Γιουγκοσλαβία ...κομμάτια της Αλβανίας
Η Γιουγκοσλαβία εκείνη την εποχή ήταν μια τεράστια χώρα και αρκετά πιο ανεπτυγμένη από την ψωλοτριχα Αλβανία
Το μόνο χαλινάρι στις διαθέσεις του Τιτο ήταν η CCCP αλλά και η Κίνα που τότε είχε συμφωνήσει με τους Αμερικανούς (Νίξον) την στήριξη της Αλβανίας (Όλοι θέλουν πάντα ένα κομάτι από τα Βαλκάνια)
Ετσι μια μέρα ψόφησε ο Τίτο και ο χαζός οραματιστής Μιλόσεβιτς πίστεψε ότι μπορεί να οικοδομήσει κράτος κτίζοντας πάνω στην μπαρουταποθήκη (παραλίγο να μπλέξει σ' αυτή την Ιστορία και ο άλλος βλάκας ο Μητσοτάκης αλλά καλά που τον μάζεψε ο φίλος του ο μπαμπα-Μπους )
Εθνικιστές Σέρβοι-Κροάτες-Σλοβένοι-Σλαβομακεδόνες-Ουτσεκάδες-κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε αρχιδιάς αρχίδι ...έστειλαν τον Μιλόσεβιτς στην κρεμάλα με τις ευλογίες της ΕΕ και του Μπιλ
Έτσι η κατάσταση αντιστράφηκε και το Κόσοβο έγινε Αλβανικό αντι να γίνει Γιουγκοσλαβία η Αλβανία
Ποιά η δική μας θέση ? ....
Εμείς κρατάμε το οικονομικό παιχνίδι των βαλκανίων στα χέρια μας (πλην πετρελαίου)...παραχωρόντας κάποια νόστιμα φιλέτα στους Εταίρους μας της ΕΕ (όχι ότι δεν τρώμε φιλέτα κι εμείς)
Τον ρόλο της αστυνομίας στην περιοχή τον έχει αναλάβει ο Αμερικάνος ο οποίος πληρώνεται μέσω αμυντικών δαπανών από όλους
Ο Πούτιν εκμεταλεύεται μαζί με τους Γερμανούς τα πετρέλαια της Ρουμανίας και  πουλάει φυσικό αέριο και πουτάνες
Και αυτοί που έχουν μείνει σχεδόν έξω από το παιχνίδι είναι οι Τούρκοι οι οποίοι παρακαλάνε την ΕΕ και την Αμερική να μην τους δίνουν μόνο κόκαλα , αλλά με 50.000.000 πόπολο η κατάσταση φαντάζει απελπιστική
Οι Σέρβοι λαός έξυπνος, υπερήφανος (σπάνιο για σλάβο) και προκομένος υποχρεωτικά θα πρέπει να περιμένουν την προσάρτηση τους στο Ευρωπαϊκό άρμα αφού πρώτα καταστείλουν οριστικά τις εθνικιστικές τους σημαίες
Και να ξέρετε μάγκες ένα πράγμα : Στον πόλεμο τον στρατιωτικό αδελφό βρίσκεις (Έλληνες-Σέρβοι)
στον οικονομικό πόλεμο δεν υπάρχει ούτε φίλος ούτε αδελφός

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ζωγραφε ΕΥΓΕ!!!
και μονο αυτο που εγραψες για μητσοτακη(ελαχιστοι γνωριζουν το τηλ μιλοσεβιτς σε μητσοτακη......)σημαινει οτι ξερεις..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και κάτι για τους Αλβανούς ....
Αυτοί χαίρονται σήμερα για το Κόσοβο αλλά το λουρί στον σβέρκο τους σφίγγει απελπιστικά
Ειναι χειροπόδαρα δεμένοι στο Άρμα της Αμερικής και της ΕΕ ...προσφέροντας καθαρή δουλεία και τίποτα περισσότερο .... γι αυτούς το μέλλον θα είναι χειρότερο από όλους τους άλλους

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και κάτι για τους Αλβανούς ....
Αυτοί χαίρονται σήμερα για το Κόσοβο αλλά το λουρί στον σβέρκο τους σφίγγει απελπιστικά
Ειναι χειροπόδαρα δεμένοι στο Άρμα της Αμερικής και της ΕΕ ...προσφέροντας καθαρή δουλεία και τίποτα περισσότερο .... γι αυτούς το μέλλον θα είναι χειρότερο από όλους τους άλλους
καλα αυτο ισχυε παντα....
οι πρωτοι που πεθαναν στον πολεμο της γιουγκοσλαβιας ucka ητανε..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ακούσατε πως ονομάστηκε η "μέρα"... Independence Day... ΄
Εξού και τα περίεργα "βαπτιστικά", Ρόκυ, Ράμπο, Μπάτμαν, Άρνολντ, Ρόναλντ, Ίβιλ Κανίβελ...
Άκου Ιντιπέντενς Ντέυ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Χωρις να θέλω να μπω στην ουσία των όσων λέγονται απο τον vangog για τη γιουγκοσλαβία και τους αλβανούς που ειναι γερμανικά φύλλα και τα ρέστα, θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος εκτίμηση τοσο για το ρόλο της ελλαδας στα βαλκάνια όσο και της τουρκίας.

Η ελλάδα ΔΕΝ κρατάει το οικονομικό παιχνίδι των βαλκανίων στα χέρια της.

Η Τουρκία εξ όσων τυγχάνει να γνωρίζω, δεν παρακαλάει ουτε ΗΠΑ ουτε ΕΕ για τίποτε.

Οι Σερβοι αφού ορθοπόδησαν μετα τους βομβαρδισμούς, έδιναν τις μεγάλες δουλειες σε Γερμανούς, Αγγλους και Αυστριακούς. Τα κόκκαλα τα τρώγαμε εμεις. Δε βλέπω γιατι ειναι αδέρφια μου. Θέματα θρησκείας με αφήνουν παγερά αδιαφορο.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Χωρις να θέλω να μπω στην ουσία των όσων λέγονται απο τον vangog για τη γιουγκοσλαβία και τους αλβανούς που ειναι γερμανικά φύλλα και τα ρέστα, θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος εκτίμηση τοσο για το ρόλο της ελλαδας στα βαλκάνια όσο και της τουρκίας.

Η ελλάδα ΔΕΝ κρατάει το οικονομικό παιχνίδι των βαλκανίων στα χέρια της.

Η Τουρκία εξ όσων τυγχάνει να γνωρίζω, δεν παρακαλάει ουτε ΗΠΑ ουτε ΕΕ για τίποτε.

Οι Σερβοι αφού ορθοπόδησαν μετα τους βομβαρδισμούς, έδιναν τις μεγάλες δουλειες σε Γερμανούς, Αγγλους και Αυστριακούς. Τα κόκκαλα τα τρώγαμε εμεις. Δε βλέπω γιατι ειναι αδέρφια μου. Θέματα θρησκείας με αφήνουν παγερά αδιαφορο.
1.Είπα ότι οι πόλεμοι μας αδελφοποίησαν ...όχι θρησκείες ή τίποτα άλλο (και οι Βούλγαροι ορθόδοξοι είναι)
2. Πόσες Γερμανικές τράπεζες υπάρχουν στην Σερβία ..αλλά και στα Βαλκάνια γενικότερα ? (κόκαλλα οι τράπεζες ???)
3. Οι Τούρκοι όχι μόνο παρακαλάνε ...ικετεύουν !!! .... είναι καμιά δεκαριά εκατομμύρια που ξέρουν ότι αν δεν γλυτώσουν από την μαντήλα δεν θα βρουν μαντήλι να κλάψουν
4. Δεν έχει σημασία αν θέματα θρησκείας αφήνουν εμας αδιάφορους (κι εγω αδιαφορώ) .... σημασία έχουν τι ρόλο παιζει η θρησκεία πάντα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ...δυστυχώς φίλε μου πάντα έπαιζε τον πρώτο !!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
1.Είπα ότι οι πόλεμοι μας αδελφοποίησαν ...όχι θρησκείες ή τίποτα άλλο (και οι Βούλγαροι ορθόδοξοι είναι)
2. Πόσες Γερμανικές τράπεζες υπάρχουν στην Σερβία ..αλλά και στα Βαλκάνια γενικότερα ? (κόκαλλα οι τράπεζες ???)
3. Οι Τούρκοι όχι μόνο παρακαλάνε ...ικετεύουν !!! .... είναι καμιά δεκαριά εκατομμύρια που ξέρουν ότι αν δεν γλυτώσουν από την μαντήλα δεν θα βρουν μαντήλι να κλάψουν
4. Δεν έχει σημασία αν θέματα θρησκείας αφήνουν εμας αδιάφορους (κι εγω αδιαφορώ) .... σημασία έχουν τι ρόλο παιζει η θρησκεία πάντα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ...δυστυχώς φίλε μου πάντα έπαιζε τον πρώτο !!!

1. Οι πόλεμοι ε; Δεν κατάλαβα την αδελφοποίηση πάντως τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλο η θετική προσέγγιση απο τους ταξιτζήδες και άλλο οι δουλειές. Οι σοβαρές δουλειές.

2. Στα Βαλκάνια οι ελληνικές τράπεζες εχουν ένα μερίδιο που θα χαρακτήριζα ως μέσο. Αυστριακές, Ιταλικες και Γερμανικές τράπεζες έχουν τον πρώτο λόγο. Ειλικρινά θεωρώ οτι το να λές οτι η "Η ελλάδα κρατάει το οικονομικό παιχνίδι των βαλκανίων στα χέρια της" είναι υπερ-αισιόδοξη εκτίμηση. Μετριος παίκτης που σε 2 αγορές ειναι καλά τοποθετημένος (Σκόπια - Βουλγαρία). Και τέλος.

3. Ενα λεπτό. Πριν είπες για τους τούρκους που ειναι 50 εκατομμύρια. Τωρα λες για τους Κεμαλιστες. Εν πάσει περιπτώσει ουτε αυτό που λες ισχύει. Εχω πολύ καλη εικονα της χώρας και ουδέποτε κάτι τέτοιο υπέπεσε στην αντίληψή μου. "Ικετεύουν" είναι πολύ δυνατή λέξη και μακράν απέχει της πραγματικότητας. Απο που αντλεις τις πληροφορίες σου;

4. Η θρησκεία παίζει ρόλο - το ανέφερα απλά για να προλάβω τοποθετήσεις τύπου "Οι σερβοι ειναι αδέρφια μας γιατι ειναι ορθοδοξοι"

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ανεξαρτησία του Κοσόβου είναι μια τρύπα στο νερό. Μην κοιτάτε τους εθνικισμούς, αργά η γρήγορα έρχεται η ωμή πραγματικότητα που τα ανατρέπει όλα. Πρόοδος ήταν η δημιουργία της Ενωμένης Σοσιαλιστικής Γιουγκοσλαβίας. Ρωτήστε τους μη προνομιούχους κατοίκους όλων των εθνοτήτων και θα σας πουν ότι αναπολούν την Γιουγκοσλαβία του Τίτο. Το ίδιο κάνουν και οι εργαζόμενοι της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom