Πολλα απο αυτα που γραφεις φαινονται σωστα- χωρις να τα μπαινω στη διαδικασια να τα τσεκαρω τωρα- ενω καποια αλλα μου φαινονται εξαιρετκα λαθος. Κατ' αρχας ο αριθμος 10.000 ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανακριβης. Δεν γινεται αμα πιασεις 1000 ατομα στο δρομο, το 1 να εχει aids! Αυτα ειναι ποσοστα τριτου κοσμου
Επισης, αυτο που λες για τους γκευ που ΘΕΛΟΥΝ να κολλησουν ειναι νομιζω υπερανω σχολιασμου....
Ή αυτο που λες οτι σημασια εχει να ειναι δυνατος ο οργανισμος. Μα αμα κολλησεις aids ΔΕΝ θα ειναι δυνατος! Εκτος αμα μπεις σε καμια γυαλα και αναπνεεις φιλτραρισμενο αερα!
Τελος, αμφισβητω εντονα το 85- 15, και παλι χωρις να το ψαξω αυτη τη στιγμη. Και πρεζακια γυναικες υπαρχουν, και γυναικες που κανουν πρωκτικο (αρα ιδιες πιθανοτητες με τους γκευ), και φυσικα ιεροδουλες! Εγω μαλλον θα εδινα και μεγαλυτερο ποσοστο στις γυναικες, γιατι εκτος των αλλων ο δεκτης κατα το σεξ εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες να κολλησει σε σχεση με τον "εισβολεα"! Αυτο τσεκαρισμενο....
Εκει που συμφωνω μαζι σου ειναι στο περι ιεροδουλων και πελατων με χαμηλα ποσοστα. Πραγματι, κι εγω εχω εκφρασει κατα κορον μεσα στο σαιτ την πεποιθηση οτι ΠΟΛΥ δυσκολα (για να μην πω καθολου και με κραξουν) μπορει να κολλησεις aids απο σεξουαλικη επαφη- ειδικα με γυναικα (κα
ι ειδικα κανοντας σεξ απο το μουνι). Επισης, η καποτα ειναι σαφως χρησιμη αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο στην περιπτωση του σεξ, γιατι αν καποιος πχ κανει γλειφομουνια, ελευθερα στοματικα κλπ... εχει περιπου τη μιση πιθανοτητα να κολλησει. Δηλαδη θελω να πω πως, κανοντας τα παντα σε επιπεδο προκαταρκτικων και φορωντας μετα καποτα για το σεξ, απλα μειωνεις λιγο την -ηδη χαμηλοτατη- πιθανοτητα.
Φυσικα, ο γραφων φοραει καποτα παντα- προς αποφυγη παρεξηγησεων! Και συνιστα σε ολους να κανουν το ιδιο, ασχετα με τα πορισματα της στατιστικης
Συμφωνω κ'εγω μαζι σου οτι το ποσοστο νοσουντων και φορεων μπορει να ειναι ανακριβες ομως αυτες οι "ανακριβειες" που αναφερω ξεκαθαρισα εξ'αρχης αν προσεξες οτι αφορουν τα επισημα στατιστικα στοιχεια του κρατους.
Απο εκει και περα η αμφισβητηση σου δεν πρεπει να απευθυνεται προς την αξιοπιστια των στοιχειων που παραθετω αλλα προς τα στοιχεια που αναφερει το Υπουργειο Υγειας και Προνοιας. Αν εχεις επιχειρηματα( οχι ομως γελοιοτητες του στυλ οτι δεν μπορεις να φανταστεις οτι ενας στους 1000 που μπορει να πιασεις στον δρομο μπορει να εχει ειτζ)παραθεσε τα.
Καποιος συναδελφος παρακατω παραθετει τα επισημα στοιχεια, κανε λιγο κοπο οπως λεει να τα διαβασεις, θα διαπιστωσεις οτι δεν γραφω παπαριες.
Η δικη μου λογικη μαλιστα υπαγορευει πως ο συνολικος αριθμος των φορεων τουλαχιστον που αγνοουν το γεγονος οτι ειναι θετικοι ειναι τελικα αρκετα μεγαλυτερος απο τα επισημα στοιχεια για πολλους και διαφορους λογους.
Αυτο που ανεφερα για τους ομοφυλοφυλους επισης δεν τοβγαλα απο το νοσηρο μυαλο μου, αναφερθηκε σαν γεγονος κατα την παγκοσμιο ημερα του ειτζ. Απο την στιγμη δε που το ποσοστο των νεων κρουσματων που παρουσιαστηκαν το 2010 στην Ελλαδα για τους ανδρες δεν δειχνει να απεχει και πολυ απο αυτο που ισχυει για τους ανδρες του υπολοιπου δυτικου κοσμου αυτο αποδεικνυει πως καποια σχεση θα υπαρχει μεταξυ αιτιου και αποτελεσματος. Μπορει οι ομοφυλοφιλοι που παραδεχονται οτι πραγματι συνειδητα επιζητουν την μολυνση απο τον ιο να ειναι μια πολυ μικρη μειοψηφια, ομως το γεγονος οτι μια τοσο μεγαλη μεριδα στην πλειοψηφια μεταξυ των υπολοιπων δεν παιρνει μετρα προστασιας 30 χρονια μετα την ραγδαια εξαπλωση του ειτζ μεταξυ των ομοφυλοφυλων παγκοσμιως δεν σου λεει κατι?
Νασαι δε σιγουρος πως στον κυκλο τους τα κρουσματα καθε αλλο παρα 1 στα 1000 ειναι. Να μην σου πω οτι μπορει να ειναι και 1 στα 20.
Γιατι οπως και να το κανουμε αν 1 στα 20 αεροπλανα επεφταν καθε μερα, θαμπαινες εσυ μεσα ποτε μονο και μονο για την καυλα σου αν δεν σε εξιταριζε, ασχετα με το αν το παραδεχοσουν η οχι,και η ιδεα οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σκοτωθεις και μαλιστα με φρικτο τροπο?
Σε οτι αφορα στο πολυ πιο αυξημενο ποσοστο του ειτζ μεταξυ των ανδρων σε σχεση με αυτο των γυναικων νομιζω πως δεν ειναι καθολου τυχαιο το γεγονος πως μεταξυ των πολυ γνωστων παγκοσμιως προσωπικοτητων που ειτε πεθαναν ειτε νοσουν απο ειτζ δεν υπαρχει ουτε μια σχεδον περιπτωση γυναικας η και αν ακομη υπαρχει αποτελει την εξαιρεση στο κανονα.
Επισης διαφωνω πως οι μη πρεζουδες γυναικες εχουν τις ιδιες σχεδον πιθανοτητες να κολλησουν με αυτες που εχουν και οι ανδρες ομοφυλοφιλοι, εφοσον οπως λες δεχονται κι'αυτες να κανουν πρωκτικο με ετεροφυλους ανδρες. Και διαφωνω διοτι οι μεν ιεροδουλες σ'αυτη τη περιπτωση χρησιμοποιουν παντα προφυλακτικο, ολες δε οι υπολοιπες μη ιεροδουλες η σπανια το γουσταρουν η και αν ακομη το γουσταρουν αυτο δεν γινεται με την συχνοτητα που γινεται μεταξυ των ανδρων ομοφυλοφιλων οπου αυτο γινεται αναγκαστικα εφοσον δεν υπαρχει κι'αλλος τροπος.
Ειναι επισης γνωστο οτι ο ανδρας που θα κακομαθει στο παθητικο πρωκτικο καταφερνει και διεγειρεται πολυ περισσοτερο απ'οτι η γυναικα σεξουαλικα απο τον κωλο καθως καυλωνει απο την πιεση που δεχεται στον προστατη.
Εδω υπαρχουν τοσες και τοσες γυναικες που αδυνατουν να ερθουν σε οργασμο απο την κανονικη διεισδυση, θα καυλωσουν κανοντας πρωκτικο?
Και αν το εκαναν τοσο συχνα οσο αφηνεις να εννοηθει, πως τοτε εξηγεις εσυ το γεγονος οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση για την παροχη αυτης της υπηρεσιας απο τις κοπελες η τις τρανς που εργαζονται στον αγοραιο ερωτα εκ μερους τοσων πολλων ανδρων που ειναι μαλιστα και διατεθιμενοι να πληρωσουν οσο κι'οσο?