Νέα

Σε τι ποσοστό οι γκόμενες που είχατε το είχαν ξυρισμένο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
η γυναικα μου το εχει παντα ξυρισμένο. ειναι απαίτηση σαν τα συζυγικα καθήκοντα

Της συζύγου δεν μετράει.

Αυτό θα περάσει ως απάντηση στη στατιστική του εραστή της, όχι τη δική σου :2funny: :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν εχει εραστη. πρωτον γιατι την γαμαω απο παντου και συχνα και δευτερον γιατι ειναι 150 κιλα και δισκολα βρισκει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
δεν εχει εραστη. πρωτον γιατι την γαμαω απο παντου και συχνα και δευτερον γιατι ειναι 150 κιλα και δισκολα βρισκει.

Ασχετο με το θρεντ αλλά την ταίζεις για να έχεις το κεφαλι σου ήσυχο?

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε. μονη της εχει ξεσκισει το ψυγειο

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
σε τι ποσοστό οι γκόμενες σήμερα έχουν ως αυτονόητο να ξυριζουν το μνι τους.

• [li]Πριν 15 χρόνια, οι περισσότερες είχαν μια σχετική περιποίηση, αλλα σπάνια (ίσως και ποτέ?) θα έβλεπες (ή άκουγες από φίλους) για κάποιοα με fully shaved μoυνάκι.[/li]
    [li]Πριν 8-10 χρόνια μπορώ να πω πως τα ποσοστά άρχισαν να πλησιάζουν το 50-50.[/li]
    [li]Σήμερα, θεωρώ πως το 100% (επιτέλους και ευτυχώς!) των γυναικών 18-30 ετών (που αποτελεί το πιο πηδήσιμο target group) έχει άτριχο μουνάκι και δεν μιλάμε για ξυράφι! Η φωτόλυση και τα LASERs είναι πλέον προσιτά σε όλες και δεν αποτελούν πλέον taboo.[/li]

Θεωρώ πως πάντα υπάρχουν αυτές που δεν περιποιούνται τον εαυτό τους (όπως άλλωστε υπάρχουν πλαδαροί, αρκουδιάρηδες και άπλυτοι άντρες), αλλα ευτυχώς, ΠΟΤΕ μου δεν ήρθα "αντιμέτωπος" με κάτι αντιαισθητικό που θα μου προκαλέσει απέχθεια...!

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
α ρε μουσια μερικοι μερικοι...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τελικά με πείσατε, πάω για κούρεμα  :dancing:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εκεί που πήγε κι ο Σαββόπουλος όταν έβγαλε το κούρεμα  :boobies:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τελικά με πείσατε, πάω για κούρεμα  :dancing:

ΔΟΚΙΜΑΣΕ την καινούργια Wilkinson Quattro Titanium Precision... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ (+ απιστευτα φθηνή) ηλεκτρική μηχανή για ξύρισμα+τριμάρισμα...

Η κεφαλή της αποτελείται από 4 λεπίδες Τιτανίου, που προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα χωρίς να δημιουργούν ερεθισμούς και τραβήγματα. Παράλληλα υπάρχουν και δύο ταινίες περιποίησης με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά: μια ταινία από καουτσούκ, η οποία προετοιμάζει τεντώνοντας το δέρμα πριν το ξύρισμα και μια ενυδατική ταινία εμπλουτισμένη με Αλόη, η οποία βοηθά το ξυράφι να γλιστράει μαλακά πάνω στο δέρμα.
Στο πίσω μέρος της κεφαλής υπάρχει μια επιπλέον λεπίδα ακριβείας, που φτάνει και στα πιο δύσκολα σημεία, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες...
Στο κάτω μέρος της ξυριστικής μηχανής, υπάρχει “trimmer” που προσαρμόζεται σε 4 διαφορετικά επίπεδα “τριμαρίσματος” (μήκους 6, 4, 2 και 0,3mm), καταργώντας έτσι την χρήση πολλών εργαλείων...
Eίναι απλή στη χρήση, μεταφέρεται εύκολα, το “trimmer” λειτουργεί με μια αλκαλική μπαταρία Energizer ΑΑΑ που διαρκεί πάνω από 3 μήνες (με καθημερινή χρήση) και η νέα αδιάβροχη λαβή της, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει αξεπέραστο έλεγχο, ακόμα και στα "ευαίσθητα" σημεία...

Συνημμένα

• wilkinson.jpg
    wilkinson.jpg
    18,5 KB · Εμφανίσεις: 16

antreas88

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα από την πλάκα... και για μας είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βολική μηχανή :rockon:
Ποια λετε ρε???Εγω εχω την titanium quattro με την λεπιδα ακριβειας για ξυρισμα προσωπου...αλλα δεν ειναι ηλεκτρονικη..για πουτσαρχιδα χρησιμοποιω τις Bic μιας χρησης...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εχω βιντεακι που το ξυριζει η γυναικα μου. Οποιος θελει να το δει ας γράψει

gt1313

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Απορω λιγο βρε παιδια με τα ποσοστα. Εχω οταν πετυχαινω να ειναι πατατα κανω παρτυ!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εχω βιντεακι που το ξυριζει η γυναικα μου. Οποιος θελει να το δει ας γράψει

Καλά πως τα καταφέρνει να  το ξυρίσει 150 κιλά που είναι απορώ  :think: