geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
+1000000000σχεδον ολες!!!
τοσο που το εχω βαρεθει και πλεον τους λεω να αφηνουν μια γραμμουλα απο πανω...
+1000000000σχεδον ολες!!!
τοσο που το εχω βαρεθει και πλεον τους λεω να αφηνουν μια γραμμουλα απο πανω...
Αποτελέσματα Επικράτειας
Έλαβoν:
Γουλί 48,5%
Θάμνος 23,8%
Αξύριστο πάνω-ξυρισμένο κάτω 14,9%
Ξυρισμένο πάνω-αξύριστο κάτω 7,3%
Λοιπά 3,4%
Άκυρα/Λευκά 2,1%
Με βάση το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής με μο(υ)νοεδρικές περιφέρειες, το Γουλί μπαίνει στη Βουλή σχηματίζοντας αυτοδύναμη κυβέρνηση. Φήμες θέλουν προεξέχοντα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θάμνος να σχεδιάζουν την απόσχιση και την ίδρυση του κόμματος Σύρριζα, ιδεολογικά ταυτιζόμενο με το Γουλί...
τι λετε ρε παιδια.... ολες ξουρα; κι εγω μαλακας ειμαι που τρεχω στις αισθητικους και μου το ξεμαλλιαζουν με τεχνη και κερι;
τι λετε ρε παιδια.... ολες ξουρα; κι εγω μαλακας ειμαι που τρεχω στις αισθητικους και μου το ξεμαλλιαζουν με τεχνη και κερι;
και εγω ρε παλικαρε την πατησα ετσι μια φορα αλλα δε την πηδηξα. αηδιασα.αλλα η γκομενα δε μασουσε τπτ.μου εκανε τρομπονι στο εμπορικο στη τσιμισκη στις σκαλες κινδυνου μερα μεσημερι,την επομενη μερα στα παγκακια στο παρκο του μεγαλου αλεξανδρου,μεσα; σε τουαλετα στο καφε ¨θερμαικος¨" στην παραλια.της το ειπα με τροπο και το απογευμα μου υρθε ξυρισμενη αλλα μονο στα πλαγια στα μπουτια. και την ιδια μερα την εκανα με ελαφρα.ειχε και κατι μασταρια.....! ενιωσα οτι ημουν ισπανος....!!!! pablo garthia pereth........ολες εκτος απο μια που ειχε ενα θαμνο πρωτοφανη!!τετοιο πραγμα δεν ειχα ματαδει!!μιλαμε για τριχα 4-5 εκατοστα!!ελεος νεα κοπελα!!
η γυναικα μου το εχει παντα ξυρισμένο. ειναι απαίτηση σαν τα συζυγικα καθήκοντα
οχι σαν την γυναικα μου που το εκανε αμεσως οταν της το ζητησα . θυμαμε πως τη πρωτη φορα καναμε ερωτα 5 φορες ....τετοια καυλα
Παλαιότερα το ποσοστό ήταν σχεδόν 50-50. Πλέον όλες το έχουν ξυρισμένο γιατλι τις καβλώνει και τις λιδιες.