You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε τι χρησιμευει αυτη η συσκευη?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δεν το αγορασα τυπε... μου το εδωσαντυπε αγορασες κατι χωρις να ξερεις τι ειναι?
ο μπορδελομορτης ξερει απο τετοια τεχνολογικα
Και τωρα αναρωτιεμαι τι να το κανω.
Πόσο θα μπορουσα να το πουλησω?
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Πολυ σωστα ειναι συσκευη που με το καταλληλο λογισμικο γραφεις δορυφορικες καρτες λογισμικα υπαρχουν παρα πολλα ελευθερα στο διαδικτυο αλλα τουλαχιστον οπως βλεπω στην φωτο πρεπει ναναι σχετικα παλια ομως πιθανον να κανει ακομη δουλεια.Τα κοστη ειναι απο 60-100 ευρω.κατι παρομοιο ειχε ενας τεχνικος που μου ξεκλειδωνε καρτες για δορυφορικα καναλια.δεν ξερω αν κανει κατι και για σιμ κινητων.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτος το ξερει οτι στο εδωσε?Δεν το αγορασα τυπε... μου το εδωσαν
Υπαρχει και ενα cd με λογισμικο.Πολυ σωστα ειναι συσκευη που με το καταλληλο λογισμικο γραφεις δορυφορικες καρτες λογισμικα υπαρχουν παρα πολλα ελευθερα στο διαδικτυο αλλα τουλαχιστον οπως βλεπω στην φωτο πρεπει ναναι σχετικα παλια ομως πιθανον να κανει ακομη δουλεια.Τα κοστη ειναι απο 60-100 ευρω.
Η καρτα αυτη που εχει μαζι(τη βλεπεις στο image) τι κανει?
Αρα μπορω να πουλησω αυτη τη συσκευη για τουλαχιστον 60€?
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αυτος το ξερει οτι στο εδωσε?
πανηηηρουυυυληηηηηηηηηη
αυτος το ξερει οτι στο εδωσε?
Τι εννοεις?
Ουτε κι αυτος ξερει σε τι χρησιμευει, ειναι ασχετος απο pc. Μου το εδωσε υποθετοντας οτι γνωριζω πως να το χρησιμοποιησω.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Θα πρεπει να βρεις καποιον που να ενδιαφερεται ...Δεν το αγορασα τυπε... μου το εδωσαν
Και τωρα αναρωτιεμαι τι να το κανω.
Πόσο θα μπορουσα να το πουλησω?
Εννοω οτι δεν ειναι μια συσκευη που μπορει να ενδιαφερει αρκετους αλλα λιγους με εξειδικευμενες γνωσεις και ενδιαφεροντα....
Και 60-100 ευρω ποιος να στα δωσει γιαυτο ?
dpk69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 121
- Πόντοι
- 1
Εξαρταται σε τι κατασταση ειναι η συσκευη!Συνηθως παει στο μισο της αρχικης της αξιαςΠαντα κανεις αγοραζει πραγματα που τον ενδιαφερουν, σωστα?
Εαν αυτο κανει 60-100 τοσα δε πρεπει κι εγω να ζητησω? πόσα να ζητησω, 15?...
lefkaslion
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Λευκαδιτης τυπε?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Δεν καταλαβες ....Παντα κανεις αγοραζει πραγματα που τον ενδιαφερουν, σωστα?
Εαν αυτο κανει 60-100 τοσα δε πρεπει κι εγω να ζητησω? πόσα να ζητησω, 15?...
Δεν σου ειπα ποσο θα την δωσεις .....
Αυτο που σου ειπα ειναι οτι ειναι δυσκολο να βρεις αγοραστη για τοσο εξειδικευμενο προιον
δεν ενδιαφερει πολλους.....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ανεφερε περισσοτερα χαρακτηριστικα εκτος απο τον τιτλο.... κανα μανιουαλ δεν σου εδωσε αυτος που στο δωσε???? ΠΟλλες απο αυτες πωλουνται ευκολα παντως!!!!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
αυτο το βιβλιαρακι που εχει η συσκευασια δεν λεει τιποτα ?Manual οχι φιλε, αν ειχα manual δεν θα ρωτουσα
Η συσκευη αυτη δεν εχει ονομα μαρκα κτλ ?
ViperMC
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
οσο για το βιβλιο οδηγιων που δεν εχεις , αλλα πολυ θα ηθελες να μαθεις τι ακριβως κανει αυτη η συσκευη ... δεν ξερω αν εχεις ενημερωθει , υπαρχει ενα μαγικο πραγμα το λενε <<ιντερνετ>> και μπορεις αμα googl-αρεις να βρεις και τι ακριβως κανει η συσκευη και το βιβλιο οδηγιων σε καθε πιθανη και απιθανη γλωσσα . αν ηθελες να βρεις τι κανει η συσκευη και το manual θα το ειχες κανει! εσυ ομως , μπηκες και δημιουργησες ολοκληρο θεμα , μονο και μονο για να σπρωξεις τη συσκευη - γιατι δεν το ελεγες απο την αρχη ?Εαν αυτο κανει 60-100 τοσα δε πρεπει κι εγω να ζητησω? πόσα να ζητησω, 15?...
η συσκευη δειχνει αχρησιμοποιητη στη συσκευασια της . επειδη ομως οπως μας τα λες παιζει πολυ πιθανοτητα να εισαι κλεπταποδοχος η αλαφροχερης , εχε καλου κακου και την αποδειξη αγορας του <<φιλου>> σου μαζι , γιατι δεν εισαι ο πρωτος . εχουν κατα καιρους εμφανιστει κι αλλοι εξυπνακηδες στο φορουμ που επιχειρησαν να σπρωξουν πραμα . ενημερωτικα στο λεω...
Eξυπακουεται οτι εψαξα στο νετ χωρις να βρω κατι ιδιαιτερο.οσο για το βιβλιο οδηγιων που δεν εχεις , αλλα πολυ θα ηθελες να μαθεις τι ακριβως κανει αυτη η συσκευη ... δεν ξερω αν εχεις ενημερωθει , υπαρχει ενα μαγικο πραγμα το λενε <<ιντερνετ>> και μπορεις αμα googl-αρεις να βρεις και τι ακριβως κανει η συσκευη και το βιβλιο οδηγιων σε καθε πιθανη και απιθανη γλωσσα . η συσκευη δειχνει αχρησιμοποιητη στη συσκευασια της . επειδη ομως οπως μας τα λες παιζει πολυ πιθανοτητα να εισαι κλεπταποδοχος η αλαφροχερης , εχε καλου κακου και την αποδειξη αγορας του <<φιλου>> σου μαζι , γιατι δεν εισαι ο πρωτος . εχουν κατα καιρους εμφανιστει κι αλλοι εξυπνακηδες στο φορουμ που επιχειρησαν να σπρωξουν πραμα . ενημερωτικα στο λεω...
Τα υπολοιπα που λες ειναι απαραδεκτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 118