Νέα

«Σε παρακαλώ , βοήθησέ με...»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vegankz

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ηξερα τι να κανω , το μονο που εκανα την πηρα μια αγκαλια και την χαιδευα και εννοιωσα στο στηθος μου το καυτο δακρυ της
Πρέπει να είναι μάλλον παραμύθι...
Η λογική αντίδραση θα ήταν να την ρωτήσει με ποιό τρόπο θέλει να την βοηθήσει και όχι να την παρηγορήσει στην αγκαλιά του.
Στην συνέχεια αν δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει θα έπρεπε να ρωτήσει πολύ γενικά και αόριστα μέσα στο φόρουμ.
Γι' αυτό λέω είναι μάλλον παραμύθι ή επίδειξη ανωριμότητας...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πρέπει να είναι μάλλον παραμύθι...
Η λογική αντίδραση θα ήταν να την ρωτήσει με ποιό τρόπο θέλει να την βοηθήσει και όχι να την παρηγορήσει στην αγκαλιά του.
Στην συνέχεια αν δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει θα έπρεπε να ρωτήσει πολύ γενικά και αόριστα μέσα στο φόρουμ.
Γι' αυτό λέω είναι μάλλον παραμύθι ή επίδειξη ανωριμότητας...

χειροκροτώ....το avatar σου.

Επισκέπτης

εισαι vegan? ή σημαινει κατι αλλο το νικ σου?  :think:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
ρε παιδια, τι καθεστε και ασχολειστε??μαλακιες γραφει...ανοιξε ενα thraed στο οποιο εγραψε μολις 3 φορες για ενα τοσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ και μετα εξαφανιστηκε.γραφει και συμπεριφερεται σαν χεσμενος 20χρονος που δεν ξερει τι να κανει, ενω σε παλιοτερο post ειχε γραψει...στις 09/11/2009:
<ξερω οτι υπαρχουν ατομα που γαμανε πουτανες χωρις καποτα, ειμαι σιγουρος οτι και απο εδω μεσα υπαρχουν καποιοι και προφανως θα γνωριζουν και το "μπουρδελο" που γινεται αυτο, εγω σαν μαθουσαλας πλεον στο χωρο των μπουρδελων και πιστευω αρκετα μεγαλυτερος απο πολλους εδω μεσα[/color], εχω να πω σκεφτειτε το καλα πριν κανετε μαλακιες...
Υ.Γ. δεν θελω καποιοι απο εδω να αμφισβητησουν τα λεγομενα μου, δεν εχει σημασια ποιο μπουρδελο ειναι, σημασια εχει να σκεφτομαστε 1% πριν τον βαλουμε....>
και τωρα δεν ξερει τι να κανει?τι μαλακιες γραφει???????????????????? :idiot: :idiot: :idiot:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
lockie.gif
lockie.gif
URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εφοσον εισαι Ανθρωπος με Συν-ειδηση, να μην το αφησεις ετσι....πρεπει να βοηθησεις με καποιο τροπο....αν για τον οποιαδηποτε λογο δεν εισαι θεση δωσε διευθυνση, γιατι υπαρχουν Ανθρωποι παντου και σε διαβαζουν και μπορει αυτοι να ειναι σε θεση να δωσουν λυση.Εκτος αν ειναι του αερα αυτα που γραφεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι έγινε τελικά;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πιστευω οτι μπορει και να αληθευει αυτο που ειπε το παλικαρι...

Εγω θα πηγαινα κατευθειαν ηθων για καταγγελια και θα εψαχνα συλλογους - σωματεια που ασχολουνται με το τραφικινγκ και θα εννημερωνα και ενα δυο δημοσιογραφους .....

Διχως σκεψη κιολας !!!!!

Και φυσικα εννοειται οτι δεν θα εννημερωνα εδω το συμβαν !!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Λογικα ενα χρονο μετα θα της εχουν φυγει οι αναστολες και θα εχει αλλάξει το παραμυθι!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
Το να κλαιει μια κοπελα σε εναν αγνωστον που δεν εχει ξαναδει ειναι παραμυθι ?
Για ποιον λογο να το κανει αυτο ?
Μην λεμε οτι θελουμε και μην το ριχνουμε στην πλακα.....

Ας μην θαβονται τετοια θεματα απο νταβατζηδες και συννενοχους στο εγκλημα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εχει τυχει και σε μενα,καποιες εποχες που μεσουρανουσε το γνωστο ξενοδοχειο στη Θεσσαλονικη.Δεν το θεωρω καθολου απιθανο να εχει συμβει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παιδια γεια σας, ειμαι ακομα συγκλονισμενος  με αυτο που μου συνεβει σημερα.ειχα δουλεια στην αθηνα και επειδη τελειωσα νωρις ειπα να παω μια μπουρδελοτσαρκα να χαζεψω για να περασει η ωρα, δεν ειχα στο νου μου να γαμησω, μονο τσαρκα ηθελα να κανω και να παρωλιγο ματι... αφου γυρισα 5-6 μπουρδελα μπαινω και σε ενα σπιτι και βλεπω ενα μωρο του θανατου, τρελαθηκα ισως το πιο ομορφο μωρο που εχω συναντησει σε μπουρδελο, πανεμορφη απιστευτο κορμι και αρκετα ντροπαλο κατι που μου αρεσει και με εξιταρει... χωρις να το σκεφτω, σηκωνομαι πληρωνομαι και περναω, βγαζω τα ρουχα μου και περιμενω στο δωματιο μετα απο κανενα 5λεπτο ερχεται το κουκλακι, απο κοντα ηταν ακομα πιο ομορφο, της λεω ελα εδω κοπελα και την αγκαλιαζω και παω να τη φιλησω... εκεινη τη στιγμη λοιπον αρχιζει και την περνει το παραπανο, αρχιζει να κλεει με λιγους και χαμηλοφωνα για να μην ακουστει εξω, τι εγινε της λεω? και μου απανταει με σπαστα ελληνικα, "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ..." Παιδια εχω συγκλονιστει πραγματικα, εχω την εντυπωση οτι ειχα ξαναδιαβασει παρομοια ιστορια εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να την βρω... φυσικα δεν γαμησα , δεν μπορουσα να γαμησω οταν εβλεπα εναν συνανθρωπο μας να υποφερει πραγματικα... το μονο που καταλαβα απο τα λιγα λογια που εβγαινα μεσα απο τους λιγμους "θελω την μαμα μου θελω τη μαμα μου, βοηθησε με..." οση ωρα γραφω αυτα τα λιγα εχω ανατριχιασει γιατι εχω το ολο σκηνικο στο μυαλο μου... και το κακο ειναι οτι πραγματικα δεν μπορουσα να κανω κατι, δεν ηξερα τι να κανω , το μονο που εκανα την πηρα μια αγκαλια και την χαιδευα και εννοιωσα στο στηθος μου το καυτο δακρυ της, απλα ηθελα να αναφερω την ιστορια τιποτα παραπανω... δεν θελω να ξαναπαω απο εκει δεν θελω να ξανανοιωσω τοσο ασημα οσο σημερα. Η ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ωπ ενδιαφερον, αν και λιγο καθυστερημενα το πηρα χαμπαρι αυτο...

ή θα συνηθισε πλεον τη δουλεια ή θα πηγε στη μαμα της

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
παιδια γεια σας, ειμαι ακομα συγκλονισμενος  με αυτο που μου συνεβει σημερα.ειχα δουλεια στην αθηνα και επειδη τελειωσα νωρις ειπα να παω μια μπουρδελοτσαρκα να χαζεψω για να περασει η ωρα, δεν ειχα στο νου μου να γαμησω, μονο τσαρκα ηθελα να κανω και να παρωλιγο ματι... αφου γυρισα 5-6 μπουρδελα μπαινω και σε ενα σπιτι και βλεπω ενα μωρο του θανατου, τρελαθηκα ισως το πιο ομορφο μωρο που εχω συναντησει σε μπουρδελο, πανεμορφη απιστευτο κορμι και αρκετα ντροπαλο κατι που μου αρεσει και με εξιταρει... χωρις να το σκεφτω, σηκωνομαι πληρωνομαι και περναω, βγαζω τα ρουχα μου και περιμενω στο δωματιο μετα απο κανενα 5λεπτο ερχεται το κουκλακι, απο κοντα ηταν ακομα πιο ομορφο, της λεω ελα εδω κοπελα και την αγκαλιαζω και παω να τη φιλησω... εκεινη τη στιγμη λοιπον αρχιζει και την περνει το παραπανο, αρχιζει να κλεει με λιγους και χαμηλοφωνα για να μην ακουστει εξω, τι εγινε της λεω? και μου απανταει με σπαστα ελληνικα, "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ..." Παιδια εχω συγκλονιστει πραγματικα, εχω την εντυπωση οτι ειχα ξαναδιαβασει παρομοια ιστορια εδω μεσα αλλα δεν μπορεσα να την βρω... φυσικα δεν γαμησα , δεν μπορουσα να γαμησω οταν εβλεπα εναν συνανθρωπο μας να υποφερει πραγματικα... το μονο που καταλαβα απο τα λιγα λογια που εβγαινα μεσα απο τους λιγμους "θελω την μαμα μου θελω τη μαμα μου, βοηθησε με..." οση ωρα γραφω αυτα τα λιγα εχω ανατριχιασει γιατι εχω το ολο σκηνικο στο μυαλο μου... και το κακο ειναι οτι πραγματικα δεν μπορουσα να κανω κατι, δεν ηξερα τι να κανω , το μονο που εκανα την πηρα μια αγκαλια και την χαιδευα και εννοιωσα στο στηθος μου το καυτο δακρυ της, απλα ηθελα να αναφερω την ιστορια τιποτα παραπανω... δεν θελω να ξαναπαω απο εκει δεν θελω να ξανανοιωσω τοσο ασημα οσο σημερα. Η ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Φιλαράκι ελπίζω τα γραφόμενα σου να είναι αληθινά και όχι μούφα.
Αν και για να σπάσεις πλάκα με την ανθρώπινη δυστυχία πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο γουρούνι
Αρα εγώ σε παίρνω στα σοβαρά.
Λοιπόν σημείωσε Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής (Λ.Αλεξάνδρας 173)
Τμήμα Ηθών 210-6476224
Υποδ/νση Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων 210-6476825
Ελπίζω να κάνεις το σωστό.
*Δεν διάβασα τί γράψανε τα άλλα τα παιδιά sorry

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom