Νέα

«Σε παρακαλώ , βοήθησέ με...»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εγω τι θα'κανα στη θεση σου??Ξαναπηγαινα στο μπουρδελο και καλα για να γαμησεις την ιδια..Μπες μεσα και συζητα την και δες τι μπορει να γινει...
Εκτος αν λες μαλακιες,οποτε εισαι ΖΩΟ!

εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..
χαλαρωσε ρε φιλε.λιγο αρχιδατος να'ναι.που θα τον καθαρισουν στο δωματιο.ποιος??Η τσατσα??Η θα'ναι εκει ο αρχινταβας??Με την καμια..
.αντι να τη γαμησει θα της ζητησει ενα κινητο,θα κανονισει καμια συναντηση σε κεντρικο μερος εξω,ή θα την ρωτησει λεπτομεριες..
στο 10λεπτο-τεταρτο θα βγει κυριος...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Σιγά μην σε καθαρίσουν... Το πολύ-πολύ να σε κάνουν το νέο πουτανάκι του οίκου. :fuck1:

Επισκέπτης
αυτο ειναι που λεμε το παιζω φιλευσπλαχνος απο τον καναπε μου.. για ποιο λογο να ανοιξεις θρεντ εδω περα? κουβεντα να γινεται γμτ? αυτο που λεει ο χιτ θα εκανα κι εγω... ισως συζητωντας μαζι της να βρεις ακρη.. ή αλλιως αμα δε θελεις να μπλεχτεις αλλο, κανε απλα μια καταγγελια..  :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ειναι που λεμε το παιζω φιλευσπλαχνος απο τον καναπε μου.. για ποιο λογο να ανοιξεις θρεντ εδω περα? κουβεντα να γινεται γμτ? αυτο που λεει ο χιτ θα εκανα κι εγω... ισως συζητωντας μαζι της να βρεις ακρη.. ή αλλιως αμα δε θελεις να μπλεχτεις αλλο, κανε απλα μια καταγγελια..  :-

ή αλλιώς να πάει να γαμηθεί σε κάνα μπουρδέλο ν αφήσει τις ευαισθησίες γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.

Leftover

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω φιλε μου c50.... με ολο το σεβασμο προς το προσωπο σου... λεω πως εισαι ηλιθιος....

να μεινει μεταξυ μας ε...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ρε μπαινεις σαν πελατης, περνας στο δωματιο, μαθαινεις τι θελει στα γρηγορα, φευγεις μετα απο λιγο, βγαινεις απο το ιδρυμα, παιρνεις τηλεφωνο την αστυνομια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ηρεμησε ρε τυπε μην σε πιανει  :shit: .

Θα ξαναπαει οπως παει καθε πελατης για να (υποτιθεται ο δικος μας) να γαμησει και εχει ενα 10λεπτο να μιλησουν...

Δηλαδη λες οταν πηγαινω 2η φορα την ιδια μερα σε ιεροδουλη να κινδυνευω μην με σκοτωσουν επειδη ειναι υποπτο?

Επισκέπτης
ή αλλιώς να πάει να γαμηθεί σε κάνα μπουρδέλο ν αφήσει τις ευαισθησίες γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.

ε ρε πστ μου.. ολοι απλως να δειχτουν θελουν.. λογια λογια κι σκατοευαισθησιες..

ρε c35 τωρα που το ανεφερες τι εγινε? βγηκε κατι?  :idiot:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα ο τυπος ανοιξε το τοπικ εγραψε δυο μαλακιες και μολις του ειπαμε τι θα επρεπε να κανει εξαφανηστικε ...δεν ειναι να συνεχειζετε η συζητηση εδω μουφα το πεπονι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
καλα ο τυπος ανοιξε το τοπικ εγραψε δυο μαλακιες και μολις του ειπαμε τι θα επρεπε να κανει εξαφανηστικε ...δεν ειναι να συνεχειζετε η συζητηση εδω μουφα το πεπονι
Θα ξαναγυρισει μην εισαι καχυποπτη.

Παει για  :shit: :shit: κι ερχεται.....

Επισκέπτης
δεν πρόλαβε.... ν αλλάξει πάει κατευθείαν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

52479.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom