You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Σε παρακαλώ , βοήθησέ με...»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρόσεχε γιατί τα μεγάλα αρχίδια τα κόβουν απ τη ρίζα ;)
έλα να μου το πεις επώνυμα αυτό ΑΝΤΡΑ φιλεύσπλαχνε.
τα στοιχεια μου στη διάθεσή σου από τους μοντς.
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εγω τι θα'κανα στη θεση σου??Ξαναπηγαινα στο μπουρδελο και καλα για να γαμησεις την ιδια..Μπες μεσα και συζητα την και δες τι μπορει να γινει...
Εκτος αν λες μαλακιες,οποτε εισαι ΖΩΟ!
εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
χαλαρωσε ρε φιλε.λιγο αρχιδατος να'ναι.που θα τον καθαρισουν στο δωματιο.ποιος??Η τσατσα??Η θα'ναι εκει ο αρχινταβας??Με την καμια..εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..
.αντι να τη γαμησει θα της ζητησει ενα κινητο,θα κανονισει καμια συναντηση σε κεντρικο μερος εξω,ή θα την ρωτησει λεπτομεριες..
στο 10λεπτο-τεταρτο θα βγει κυριος...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
παω για κουρεμα να καθαρισει ο σβερκος αν ειναι..χίτμαν
αααααααααααααααααααααχχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
ανώνυμα πάντα ε;
μη πέσει και καμμιά καρπαζιά;
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..
Σιγά μην σε καθαρίσουν... Το πολύ-πολύ να σε κάνουν το νέο πουτανάκι του οίκου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παω για κουρεμα να καθαρισει ο σβερκος αν ειναι..
έχεις κάνα ανώνυμο κουρέα;
μη μου ξουρίσει και κάνα αυτί ε;
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ειχα εναν με ονομα,αλλα τον απελυσαν χτες..έχεις κάνα ανώνυμο κουρέα;
μη μου ξουρίσει και κάνα αυτί ε;
Επισκέπτης
αυτο ειναι που λεμε το παιζω φιλευσπλαχνος απο τον καναπε μου.. για ποιο λογο να ανοιξεις θρεντ εδω περα? κουβεντα να γινεται γμτ? αυτο που λεει ο χιτ θα εκανα κι εγω... ισως συζητωντας μαζι της να βρεις ακρη.. ή αλλιως αμα δε θελεις να μπλεχτεις αλλο, κανε απλα μια καταγγελια.. :-
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σιγά μην σε καθαρίσουν... Το πολύ-πολύ να σε κάνουν το νέο πουτανάκι του οίκου.
χαράμι και το νικ ρε πούστη μου....
αααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχχααχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτο ειναι που λεμε το παιζω φιλευσπλαχνος απο τον καναπε μου.. για ποιο λογο να ανοιξεις θρεντ εδω περα? κουβεντα να γινεται γμτ? αυτο που λεει ο χιτ θα εκανα κι εγω... ισως συζητωντας μαζι της να βρεις ακρη.. ή αλλιως αμα δε θελεις να μπλεχτεις αλλο, κανε απλα μια καταγγελια.. :-
ή αλλιώς να πάει να γαμηθεί σε κάνα μπουρδέλο ν αφήσει τις ευαισθησίες γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε μπαινεις σαν πελατης, περνας στο δωματιο, μαθαινεις τι θελει στα γρηγορα, φευγεις μετα απο λιγο, βγαινεις απο το ιδρυμα, παιρνεις τηλεφωνο την αστυνομια.
ηρεμησε ρε τυπε μην σε πιανει .εγώ προσωπικά δε θα το κανά αυτό...κι αν με παρόυν πρέφα και με καθαρίσουν μέσα στο δωμάτιο?Φίλε...μη τον σπρώχνουμε να κάνει μαλακίες...ψυχραιμία..
Θα ξαναπαει οπως παει καθε πελατης για να (υποτιθεται ο δικος μας) να γαμησει και εχει ενα 10λεπτο να μιλησουν...
Δηλαδη λες οταν πηγαινω 2η φορα την ιδια μερα σε ιεροδουλη να κινδυνευω μην με σκοτωσουν επειδη ειναι υποπτο?
Επισκέπτης
ή αλλιώς να πάει να γαμηθεί σε κάνα μπουρδέλο ν αφήσει τις ευαισθησίες γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.
ε ρε πστ μου.. ολοι απλως να δειχτουν θελουν.. λογια λογια κι σκατοευαισθησιες..
ρε c35 τωρα που το ανεφερες τι εγινε? βγηκε κατι?
καλα ο τυπος ανοιξε το τοπικ εγραψε δυο μαλακιες και μολις του ειπαμε τι θα επρεπε να κανει εξαφανηστικε ...δεν ειναι να συνεχειζετε η συζητηση εδω μουφα το πεπονιή αλλιώς να πάει να γαμηθεί σε κάνα μπουρδέλο ν αφήσει τις ευαισθησίες γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους.
Θα ξαναγυρισει μην εισαι καχυποπτη.καλα ο τυπος ανοιξε το τοπικ εγραψε δυο μαλακιες και μολις του ειπαμε τι θα επρεπε να κανει εξαφανηστικε ...δεν ειναι να συνεχειζετε η συζητηση εδω μουφα το πεπονι
Παει για κι ερχεται.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Θα ξαναγυρισει μην εισαι καχυποπτη.
Παει για κι ερχεται.....
δεν πρόλαβε.... ν αλλάξει πάει κατευθείαν.
Θα ξαναγυρισει μην εισαι καχυποπτη.
Παει για κανει την καταγγελεια κι ερχεται.....
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26