Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Λήξη συναγερμού .....

.... μπορούν να κινηθούν ελεύθερα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
   Λιοσίων 73Α

η πανέμορφη Λάουρα

εχει δουλεψει και φ71 οροφο αυτη πριν κανα δυο-3 χρονια ?
Καλησπέρα δεν μιλατε για την Μελαχρινή Λάουρα που δούλευε το χειμώνα φυλης109οροφο και ή τσατσά την έλεγε φραουλιτσα και την παρουσίαζε σαν Ρωσσιδα μουφα όμως αφού μάλλον ήταν Ρουμάνα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
ελα ρε γυρισε το χριστινακι πλεϊμομπιλ ?? που στον πουτσο ειχε χαθει αυτη,
την εχω γαμησει αρκετες φορες αλλα μετα ενιωθα σα παιδοφιλος και με χαλαγε οποτε την εκοψα.
παντως υπαρχει και πιο μινιον αμα ψαχνεις στο ιας 37 οροφος απογεμα  ;)

ΙΑΣΩΝΟΣ 33

Χριστίνα-πιο μινιον δεν βρηκα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"Η κοπελα αρχισε να παιζει με το καυλι μου με το χερι της.Οταν το καυλι μου φουσκωσε τοτε η κοπελα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η κοπελα ηταν στημμενη στα τεσσερα στα πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω επαιζα με το κωλαρακι της.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Φαινονταν οτι προσπαθει για το καλυτερο.Αυτο μετραειHi.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να γλυφει τα ξυρισμενα μου μπαλακιαSmitten.Δεν ηθελε να μου χαλασει χατηριSmile.Η κοπελα μου ρουφουσε τα αρχιδια και με κοιτουσε στα ματιαSmitten.Μου ρουφουσε τα αρχιδια και επαιζε με το καυλι μου με το χερι της.Ηταν ωραιο το θεαμα!Smile Εκανε ωραιο καραμελωμα και με καυλωσε αρκετα.Μετα μου εκανε λιγο ακομα πιπα".

"Σε αυτη την σταση πεσαν αρκετα πεταχτα φιλακια.Πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα Smittenπου ομως δεν ηταν βαθια.Αυτη εκανε μερικα ρουφηγματαSmitten και δαγκωματα με τη γλωσσα της.Εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση"

ντεβίτε......................... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

θα παω να ζητησω γλωσσοφιλα και εγω 

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
"Η κοπελα αρχισε να παιζει με το καυλι μου με το χερι της.Οταν το καυλι μου φουσκωσε τοτε η κοπελα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η κοπελα ηταν στημμενη στα τεσσερα στα πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω επαιζα με το κωλαρακι της.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Φαινονταν οτι προσπαθει για το καλυτερο.Αυτο μετραειHi.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να γλυφει τα ξυρισμενα μου μπαλακιαSmitten.Δεν ηθελε να μου χαλασει χατηριSmile.Η κοπελα μου ρουφουσε τα αρχιδια και με κοιτουσε στα ματιαSmitten.Μου ρουφουσε τα αρχιδια και επαιζε με το καυλι μου με το χερι της.Ηταν ωραιο το θεαμα!Smile Εκανε ωραιο καραμελωμα και με καυλωσε αρκετα.Μετα μου εκανε λιγο ακομα πιπα".

"Σε αυτη την σταση πεσαν αρκετα πεταχτα φιλακια.Πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα Smittenπου ομως δεν ηταν βαθια.Αυτη εκανε μερικα ρουφηγματαSmitten και δαγκωματα με τη γλωσσα της.Εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση"

ντεβίτε......................... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

θα παω να ζητησω γλωσσοφιλα και εγω 

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

αφου το λεει ο devito θα ισχυει, οπως και με Κάτια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
από εδώ και πέρα,θα κάνω το γνωστό σύστημα με το κινητο
θα δειχνω τι εχουν γραψει αλλοι και θα τα απαιτω

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

bill ειναι και θεμα ομορφιας, ο devitos μπορει να ειναι ομορφοπαιδο και να τον γουσταρουν οι τανες...εμας μπορει να μας απαξιωσουν

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
bill ειναι και θεμα ομορφιας, ο devitos μπορει να ειναι ομορφοπαιδο και να τον γουσταρουν οι τανες...εμας μπορει να μας απαξιωσουν
αφου κ'εμεις ειμαστε αουραια παιντιά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129

[size=14pt]Πρώτη και τελευταία φορά που παρασέρνομαι από τις Σειρήνες...[/size]

τυπε μου παρα τον τιτλο της κριτικης σου που εχει γραφτει για να τραβηξει τα βλεμματα για ξηγα μου λιγο
εαν διαθετεις λογικα επιχειρηματα πως επηρεασθηκες απο σειρηνες γιατι με τα οσα γραφεις δεν προκυπτει κατι τετοιο
οτι επηρεαστηκες απο μουφα κριτικες.

1. το οτι η κοπελα ηταν απλυτη μαλλον εισαι ατυχος δε σημαινει οτι καθε μερα ειναι ετσι, ετυχε σε εσενα.

2. τα γλωσσοφιλα αν πηγες για αυτα ειναι θεμα της κοπελας σε ποιον τα δινει δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει
  ουτε αναφερονται στο προγραμμα οπως γραφεις και εσυ.

3. γραφεις για ουδετερη πιπα, κατι που και στις αλλες κριτικες δεν ειδα να θριαμβολογουμε.

4. για ψυχρη συμπεριφορα οπως αναφερεις η μια κριτικη λεει για ευδιαθετη κοπελα και η αλλη μπηκε δυνατα στα προκαταρκτικα.
  εσυ τι ηθελες να σου λεει σε αγαπω μουρο μου και να σου πουλαει ερωτες ? σε πουτανα πηγες,βρες γκομενα αν θες αγαπες.

5. για την εμφανιση της το γραφουμε οτι δεν ειναι μουναρα.

6. ανυπομονω να δω και επομενη κριτικη σου που τις γραφεις και σπανια μιας και αυτη ειναι η πρωτη απο το 2011 που εισαι γραμμενος
  για να δω πως περνας εσυ με τα στανταρακια σου να δουμε αν κανουν τα οσα θα γραφεις εσυ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
O devito είναι ρομαντικός πόρνος τύπε :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Stories