Ωχ..................
..... Ιέρειες της Αφροδίτης ...έπί τής όδού Φωκαίας έσχολίασαν τόν άφατον ρομαντισμόν
σας !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 690K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
Λιοσίων 73Α
η πανέμορφη Λάουρα
εχει δουλεψει και φ71 οροφο αυτη πριν κανα δυο-3 χρονια ?
Καλησπέρα δεν μιλατε για την Μελαχρινή Λάουρα που δούλευε το χειμώνα φυλης109οροφο και ή τσατσά την έλεγε φραουλιτσα και την παρουσίαζε σαν Ρωσσιδα μουφα όμως αφού μάλλον ήταν ΡουμάναΛιοσίων 73Α
η πανέμορφη Λάουρα
εχει δουλεψει και φ71 οροφο αυτη πριν κανα δυο-3 χρονια ?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
ελα ρε γυρισε το χριστινακι πλεϊμομπιλ ?? που στον πουτσο ειχε χαθει αυτη,
την εχω γαμησει αρκετες φορες αλλα μετα ενιωθα σα παιδοφιλος και με χαλαγε οποτε την εκοψα.
παντως υπαρχει και πιο μινιον αμα ψαχνεις στο ιας 37 οροφος απογεμα ;)
ΙΑΣΩΝΟΣ 33
Χριστίνα-πιο μινιον δεν βρηκα
την εχω γαμησει αρκετες φορες αλλα μετα ενιωθα σα παιδοφιλος και με χαλαγε οποτε την εκοψα.
παντως υπαρχει και πιο μινιον αμα ψαχνεις στο ιας 37 οροφος απογεμα ;)
ΙΑΣΩΝΟΣ 33
Χριστίνα-πιο μινιον δεν βρηκα
"Η κοπελα αρχισε να παιζει με το καυλι μου με το χερι της.Οταν το καυλι μου φουσκωσε τοτε η κοπελα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η κοπελα ηταν στημμενη στα τεσσερα στα πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω επαιζα με το κωλαρακι της.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Φαινονταν οτι προσπαθει για το καλυτερο.Αυτο μετραειHi.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να γλυφει τα ξυρισμενα μου μπαλακιαSmitten.Δεν ηθελε να μου χαλασει χατηριSmile.Η κοπελα μου ρουφουσε τα αρχιδια και με κοιτουσε στα ματιαSmitten.Μου ρουφουσε τα αρχιδια και επαιζε με το καυλι μου με το χερι της.Ηταν ωραιο το θεαμα!Smile Εκανε ωραιο καραμελωμα και με καυλωσε αρκετα.Μετα μου εκανε λιγο ακομα πιπα".
"Σε αυτη την σταση πεσαν αρκετα πεταχτα φιλακια.Πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα Smittenπου ομως δεν ηταν βαθια.Αυτη εκανε μερικα ρουφηγματαSmitten και δαγκωματα με τη γλωσσα της.Εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση"
ντεβίτε.........................
θα παω να ζητησω γλωσσοφιλα και εγω
"Σε αυτη την σταση πεσαν αρκετα πεταχτα φιλακια.Πεσαν και μερικα γλωσσοφιλα Smittenπου ομως δεν ηταν βαθια.Αυτη εκανε μερικα ρουφηγματαSmitten και δαγκωματα με τη γλωσσα της.Εδειχνε να γουσταρει την ολη φαση"
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
"Η κοπελα αρχισε να παιζει με το καυλι μου με το χερι της.Οταν το καυλι μου φουσκωσε τοτε η κοπελα ξεκινησε την ακαποτη τσιμπουκοδρομια.Η κοπελα ηταν στημμενη στα τεσσερα στα πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Εγω επαιζα με το κωλαρακι της.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Φαινονταν οτι προσπαθει για το καλυτερο.Αυτο μετραειHi.Υστερα απο επιθυμια μου αρχισε να γλυφει τα ξυρισμενα μου μπαλακιαSmitten.Δεν ηθελε να μου χαλασει χατηριSmile.Η κοπελα μου ρουφουσε τα αρχιδια και με κοιτουσε στα ματιαSmitten.Μου ρουφουσε τα αρχιδια και επαιζε με το καυλι μου με το χερι της.Ηταν ωραιο το θεαμα!Smile Εκανε ωραιο καραμελωμα και με καυλωσε αρκετα.Μετα μου εκανε λιγο ακομα πιπα".
αφου το λεει ο devito θα ισχυει, οπως και με Κάτια
ναι τυπε,αφου σου εσκασε και εσενα η Κατιααφου το λεει ο devito θα ισχυει, οπως και με Κάτια
θα το κανω σημαία
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
ναι τυπε,αφου σου εσκασε και εσενα η Κατια
θα το κανω σημαία
στα υποψην η Σονια !
από εδώ και πέρα,θα κάνω το γνωστό σύστημα με το κινητοστα υποψην η Σονια !
θα δειχνω τι εχουν γραψει αλλοι και θα τα απαιτω
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
από εδώ και πέρα,θα κάνω το γνωστό σύστημα με το κινητο
θα δειχνω τι εχουν γραψει αλλοι και θα τα απαιτω
bill ειναι και θεμα ομορφιας, ο devitos μπορει να ειναι ομορφοπαιδο και να τον γουσταρουν οι τανες...εμας μπορει να μας απαξιωσουν
αφου κ'εμεις ειμαστε αουραια παιντιά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*bill ειναι και θεμα ομορφιας, ο devitos μπορει να ειναι ομορφοπαιδο και να τον γουσταρουν οι τανες...εμας μπορει να μας απαξιωσουν
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
klaio...αφου κ'εμεις ειμαστε αουραια παιντιά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
[size=14pt]Πρώτη και τελευταία φορά που παρασέρνομαι από τις Σειρήνες...[/size]
τυπε μου παρα τον τιτλο της κριτικης σου που εχει γραφτει για να τραβηξει τα βλεμματα για ξηγα μου λιγο
εαν διαθετεις λογικα επιχειρηματα πως επηρεασθηκες απο σειρηνες γιατι με τα οσα γραφεις δεν προκυπτει κατι τετοιο
οτι επηρεαστηκες απο μουφα κριτικες.
1. το οτι η κοπελα ηταν απλυτη μαλλον εισαι ατυχος δε σημαινει οτι καθε μερα ειναι ετσι, ετυχε σε εσενα.
2. τα γλωσσοφιλα αν πηγες για αυτα ειναι θεμα της κοπελας σε ποιον τα δινει δεν ειναι υποχρεωμενη να δινει
ουτε αναφερονται στο προγραμμα οπως γραφεις και εσυ.
3. γραφεις για ουδετερη πιπα, κατι που και στις αλλες κριτικες δεν ειδα να θριαμβολογουμε.
4. για ψυχρη συμπεριφορα οπως αναφερεις η μια κριτικη λεει για ευδιαθετη κοπελα και η αλλη μπηκε δυνατα στα προκαταρκτικα.
εσυ τι ηθελες να σου λεει σε αγαπω μουρο μου και να σου πουλαει ερωτες ? σε πουτανα πηγες,βρες γκομενα αν θες αγαπες.
5. για την εμφανιση της το γραφουμε οτι δεν ειναι μουναρα.
6. ανυπομονω να δω και επομενη κριτικη σου που τις γραφεις και σπανια μιας και αυτη ειναι η πρωτη απο το 2011 που εισαι γραμμενος
για να δω πως περνας εσυ με τα στανταρακια σου να δουμε αν κανουν τα οσα θα γραφεις εσυ.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
O devito είναι ρομαντικός πόρνος τύπεbill ειναι και θεμα ομορφιας, ο devitos μπορει να ειναι ομορφοπαιδο και να τον γουσταρουν οι τανες...εμας μπορει να μας απαξιωσουν
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.788
- Πόντοι
- 41.129
O devito είναι ρομαντικός πόρνος τύπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Μετράει και τα σκαλάκια σε κάθε τσάρδι πριν εισέλθει μέσα
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
[size=14pt]Πρώτη και τελευταία φορά που παρασέρνομαι από τις Σειρήνες...[/size]
Έχει απόλυτο δίκιο ο Ορμάνογλου-o xxx είναι γνωστός και ως Σειρηνάκιας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις