Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εσύ Γκουίνο έχεις πάει με γυναίκα?

Ε μην τον φέρνεις κι εσύ σε δύσκολη θέση τώρα!
Πες πως μια φορά παρασύρθηκε, άνθρωπος είναι. Πρέπει να κάθεται να μας εξιστορεί τις ανομολόγητες πράξεις του; :)

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
Εσύ Γκουίνο έχεις πάει με γυναίκα?
Εχω παέι ,αλλά δεν έχω καταφέρει να γαμήσω γιατί αφ ενός την έχω μικρή ( αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα) αφετέρου δεν μπορώ να καβλώσω για να γαμίσω όπως πρέπει, επίησης επιδή έχω χρόνια να γαμήσω αλλά και να κάνω σχέση έχει πέσει και η ερωτικη μου επιθυμια να κινηγήσω και να γαμίσω γυναίκες οπότε προτιμό την έυκολη λύση που είνα να είναι εκείνες ενεργητικές σε μένα. Ισως πρέπει να πάω σε αντρολόγο...... Είναι στα επόμενα σχέδιά μου

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εχω παέι ,αλλά δεν έχω καταφέρει να γαμήσω γιατί αφ ενός την έχω μικρή ( αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα) αφετέρου δεν μπορώ να καβλώσω για να γαμίσω όπως πρέπει, επίησης επιδή έχω χρόνια να γαμήσω αλλά και να κάνω σχέση έχει πέσει και η ερωτικη μου επιθυμια να κινηγήσω και να γαμίσω γυναίκες οπότε προτιμό την έυκολη λύση που είνα να είναι εκείνες ενεργητικές σε μένα. Ισως πρέπει να πάω σε αντρολόγο...... Είναι στα επόμενα σχέδιά μου

Φίλε χωρίς παρεξήγηση, αν θεωρείς ότι η εύκολη λύση είναι να  γαμανε αυτές εσένα, τότε δεν χρειάζεσαι ανδρολογο.  :S
Πεταμένα λεφτά.  :grin:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πρώτα πρώτα, να πω ότι δε συμφωνώ καθόλου με την ειρωνία και τη διαπόμπευση των παραπάνω σχολίων.
Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να εκτίθεται ως απολίτιστος. Άλλωστε η εκ του ασφαλούς μαγκιά και το κράξιμο είναι εθνικά μας σπορ.
Κατά τα άλλα, πριν από λίγο καιρό όλοι συγκλονιστήκαμε με το bullying.

Σε σχέση όμως μ' αυτό
επειδή έχω χρόνια να γαμήσω αλλά και να κάνω σχέση έχει πέσει και η ερωτικη μου επιθυμια να κινηγήσω και να γαμίσω γυναίκες οπότε προτιμό την έυκολη λύση που είνα να είναι εκείνες ενεργητικές σε μένα. Ισως πρέπει να πάω σε αντρολόγο...... Είναι στα επόμενα σχέδιά μου
με όλο το θάρρος φίλε μου, δεν νομίζεις ότι η αποχή θα έπρεπε να σε κάνει πιο ντούρο;
Άλλο πράγμα το κυνήγι, εκεί το καταλαβαίνω να ξενερώνεις (ούτως ή άλλως, είναι γελοίο να κυνηγάς κάποιον, άσχετα από το πόσο συχνά το κάνεις).
Μιλάμε καθαρά για sex.

Θέλω να πω, δεν είναι ανάγκη να μεταχειρίζεται κανείς τέτοιες δικαιολογίες.
Αν σου αρέσει αυτό που κάνεις (και προφανώς αυτό συμβαίνει, αλλιώς δε θα πλήρωνες γι' αυτό), το κάνεις και το λες χωρίς ενοχές, όσο κι αν σε μένα ή σε κάποιους άλλους φαίνεται λίγο "κάπως".

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

φιλε προσεξε μην πας στον ασκητη και σε στειλει αδιαβαστο    :grin: :S

Ομοφοβία/Τρανσφοβία στο φουλ από Ασκητή!

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
σχολιο για τη κριτικη Horizon event: (cumulative creampie)8, noir , pair et manque.rien ne va plus .les jeux sont faits! :kneel: στο τελος το μονο
που παιρνει κανεις μαζι του ειναι αυτες οι ανεκτιμητες αναμνησεις. Και που  σε, τη συνταγη του μαρη την οπισθογραφει ο ιδιος ο τιτανας
Luc Montagnier σε αρκετες συνεντευξεις του.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πρώτα πρώτα, να πω ότι δε συμφωνώ καθόλου με την ειρωνία και τη διαπόμπευση των παραπάνω σχολίων.
Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να εκτίθεται ως απολίτιστος. Άλλωστε η εκ του ασφαλούς μαγκιά και το κράξιμο είναι εθνικά μας σπορ.
Κατά τα άλλα, πριν από λίγο καιρό όλοι συγκλονιστήκαμε με το bullying.

Φίλε συμφωνώ, το site  γέμισε κωλόπαιδα που δεν σέβονται τίποτα  :S

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Έγραψα τώρα μια κριτική για το Αλκαμένους 113 και όταν πάτησα υποβολή κόλλησε και πάτησα ανανέωση. Ανέβηκε ή να την ξαναστείλω?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Δεν ήρθε, όχι.

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Πολυ ωραια κριτικη του ερωτιαρη26 για το εξηκιου18Γ ,λιτη και δεμενη και ξεκαθαρη.Απλα θελω να διευκρινισω :οταν μιλαει για το Καφε απο Μαλαισια 
αναφερεται στο lingzi μανιταρι η αλλιως ganoderma lucidum ,παραδοσιακο κινεζικο ιατρικο.(Δεν ειναι φραπεδια ).Εχω μεγαλο σεβασμο για τους ρωσσοφωνους.Ο δασκαλος μου ηταν Ρωσσος.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πολυ ωραια κριτικη του ερωτιαρη26 για το εξηκιου18Γ ,λιτη και δεμενη και ξεκαθαρη.Απλα θελω να διευκρινισω :οταν μιλαει για το Καφε απο Μαλαισια 
αναφερεται στο lingzi μανιταρι η αλλιως ganoderma lucidum ,παραδοσιακο κινεζικο ιατρικο.(Δεν ειναι φραπεδια ).Εχω μεγαλο σεβασμο για τους ρωσσοφωνους.Ο δασκαλος μου ηταν Ρωσσος.
Χαίρομαι που σου άρεσε η κριτική μου! Ναι ο καφές περιέχει μέσα το μανιτάρι από γανόδερμα και είναι της εταιρείας Organo gold που ήμουν παλιά συνεργάτης της και εδώ και πολύ καιρό σταμάτησα να ασχολούμαι. Συνεχίζω όμως να πίνω τον καφέ της σαν καταναλωτής απλά... :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Mυστη πιστευω πως συνδιαζοντας τη συνταγη του Μαρη, του Ακη και τον καφε σου, ουτε με μεταγγιση αιματος δεν κολλας παρασημο :rockon:
Εννοείται! Ο συνδυασμός σκοτώνει και ο παίκτης οργώνει  :rockon:  :sunglasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Ερωτιάρη για ένα ρομαντικό ακα γαμήσι με κριμπαι για τελείωμα, με πρεζάκι ,πόσους καφέδες πρέπει να αρχίσω να πίνω καθημερινά  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ερωτιάρη για ένα ρομαντικό ακα γαμήσι με κριμπαι για τελείωμα, με πρεζάκι ,πόσους καφέδες πρέπει να αρχίσω να πίνω καθημερινά  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin: :rockon: :rockon:
Με τον καφέ και με την συνταγή του Μαρή και του Άκη πιστεύω θα πας εξαιρετικά καλά. Αν έχει κάποιο νόσημα το πρεζάκι, μπορεί και να το θεραπεύσει ο πούτσος σου γιατί θα έχει μέσα του όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες! :hi: Το θέμα είναι πως αν μάθουν ότι ο πούτσος σου έχει θεραπευτικές ιδιότητες, θα πλακώσουν πολλά ζάκια για θεραπεία! Θα το αντέξεις αυτό?  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Με τον καφέ και με την συνταγή του Μαρή και του Άκη πιστεύω θα πας εξαιρετικά καλά. Αν έχει κάποιο νόσημα το πρεζάκι, μπορεί και να το θεραπεύσει ο πούτσος σου γιατί θα έχει μέσα του όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες! :hi: Το θέμα είναι πως αν μάθουν ότι ο πούτσος σου έχει θεραπευτικές ιδιότητες, θα πλακώσουν πολλά ζάκια για θεραπεία! Θα το αντέξεις αυτό?  :grin:

To πολύ πολύ να ρίχνω μέσα στον καφέ κανα βιάγκρα-σιάλις  ;) :grin: :rockon:.Αν πρόκειται να φέρω την ανάπτυξη σε αυτή την κοινωνία,θα θυσιαστώ  :knockinb: :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Δώσε μου μόνο αναλογίες γιατί μέχρι τώρα ακολουθώ πιστά την συνταγή του μάρη,και έχω αρχίζει να την συνδυάζω με αυτή του άκη  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom