Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Μην μου πεις οτι παιρνεις στα σοβαρα τις κριτικες του alkisss?! :rockon:
Αυτό ξαναπές το TOMMY! Είναι πασιφανές ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι προμότορας του συγκεκριμένου ομίλου! Το αναφέρω για να μη νομίσουν μερικοί μερικοί ότι τρώμε (όλοι) κουτόχορτο!  ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό ξαναπές το TOMMY! Είναι πασιφανές ότι το συγκεκριμένο μέλος είναι προμότορας του συγκεκριμένου ομίλου! Το αναφέρω για να μη νομίσουν μερικοί μερικοί ότι τρώμε (όλοι) κουτόχορτο!  ;)

:coffee:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Καλημέρα!
Είσαι σωστός στα γραφόμενά σου-όπως πάντοτε άλλωστε!  ;)
Τιμή μου που το αναγνωρίζεις! Από ότι είδα, είσουν μάχιμος τις προηγούμενες μέρες παρά το τσουχτερό κρύο! Εύγε! Θα κοιτάξω να κατέβω με Επιρρεπή και ελπίζω να τα πούμε σύντομα μύστη μου!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ρε παιδιά για όνομα του Θεού, βγαίνει κάτι καλό με αυτό που γίνεται εκατέρωθεν;
Από αυτή την υπόθεση χαμένοι είσαστε και οι δυο σας.
Ας σταματήσετε και θα δείτε που όλοι και όλα θα είναι καλύτερα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εντάξει τύπε;Τα είπες;

Για πες μας κιόλας τώρα με την βαρυσήμαντη παρέμβασή σου τι κατάλαβες;

Σαν αντικειμενικός που είσαι θα μάς πεις και για τα χαίρια των άλλων;

Είπαμε:ότι γράφτηκε,γράφτηκε.
Κακό είναι για όλους.

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
εξαιρετικη!!!!!!

αν και καινουργιος στο συγκεγκριμενο site θα γραψω κ την πρωτη κριτικη μου η οποια ειναι κ πολυ καλη για την συγκεγκριμενη ΤS..συναντηση στον αλιμο σε ενα πολυ ωραιο περιβαλον με ανετο παρκιγκ.η ντομινικ ειναι μια φοβερη τρανς κ με φοβερο εργαλειο για οσους ενδιαφερονται.αρχισαμε με φιλια αρκετα λεπτα κ χαδια .στην συεχεια αποτι φανηκε το καυλι της ειχε γινει πετρα κ μολις κατεβασω το στριγκακι επαθα το πρωτο σοκ..ειδα μια πουτσαρα.....τεραστια αφου λεω δεν το βλεπω να κανουμε κατι παραπανω απο καμια πιπα κ να κανει την παθητικη αυτη.τελοςπαντων ξεκιναω τον παιρνω στο στομα μου κανα 10 λεπτο μου αρεσε πολυ η αληθεια ειναι εχει φοβερη πουτσα.εδω λοιπον η προσοχη για τους αρχαριους στο αθλημα....εκει που παω να την κατεβασω να μου τον παρει κ αυτη κ να την γαμησω μου με πιανει κ με βαζει κατω κ βαζει καποτα..ωχ λεω τι γινεται εδω??μου λεει να σκυψω στα τεσσερα κ της λεω αστο καλυτερα αυτη ανενδοτη.τι να κανω κ γω λεω θα κατσω καν δεν θα της πω να το ξεχασει το ενεργητικο κ να παμε στο παθητικο(γιαυτην)φερνει λιπαντικα ιστοριες κ.τ.λ κ αρχιζει να μου τον ακουμπαει που να μπει τετοιο θηριο ..με τα πολλα αρχιζει κ μπαινει κ πεφτουν κατι γλεντια.....στην αρχη πονεσα αρκετα λογω μεγεθους φυσικα αλλα μετα μου αρεσε τοσο κ της ελεγα να μην σταματησει...μετα απο σφυροκοπημα τουλαχιστον 25 λεπτων ακουραστη κ εδειχνε να της αρεσε τοσο κ αυτης ετοιμαζεται να χυσει κ φυσικα βγαζω το προφυλακτικο κ αρχιζω να της παιρνω πιπα κ μεσα σε 1 λεπτο με εχυσε στο στομα τα καταπια ολααααα χυνοντας παραλληλα κ γω στα γονατα οπως ημουν κ τελειωσε το παρτυ!!!αυτα .ελπιζω να σας βοηθησα. εξαιρετικη συμμετοχη αλλα νομιζω ειναι περισσοτερο προσιτη στους παθητικους κ οχι στους ενεργητικους.καλα γλεντια παδια!!

Απο τις πιο ΕΠΙΚΕΣ κριτικες ever  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :tooth:

απιστευτα ρομαντικη κριτικη δεν υπαρχει ο τυπος  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:hi: :hi: :hi:

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μα τι είναι αυτά που λέτε;;; Τι λέτε τώρα;;;  :2funny:
Από τις 65 κριτικές του, ΜΟΝΟ οι 48 αφορούν την αλυσίδα Βέργας 3/Αχιλλέως/Μαραθώνος/Ιάσωνος 1
καθώς και το Φωκαίας 27.

Κακοήθειες...   :effemine: δηλαδή μόνο το 73,84%...και να θες να μην τον πεις προμότορα
σου φωνάζει ότι είναι.

Ερασιτέχνες... :effemine:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885

Τα συγχαρητήριά μου στον μύστη αυτής της κριτικής  :rockon: :rockon:,πραγματικά τον νιώθω απόλυτα.Μυστή την επόμενη φορά να πάρεις και κώλο να της τα πετάξεις όλα μέσα  ;) ;),άλλη αίσθηση  :grin: :grin:

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
φιλε κωστακι 27 ειναι η 4η φορα που την παιρνω . απο την πρωτη φορα ειχα βαλει στοχο το κουλουρι γιατι μουνι χυμα βρισκεις σχετικα πιο ευκολα.
αλλα αυτη παντα αρνειται ευγενικα οπως και τα γλωσσοφιλα τα αποφευγει με μενα. παντως την γαμας και σε καμαρωνει με χαμογελο μεχρι τ αυτια.
μαλλον δεν την πετυχα ποτε σουρωμενη.I will keep trying :fuck1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
φιλε κωστακι 27 ειναι η 4η φορα που την παιρνω . απο την πρωτη φορα ειχα βαλει στοχο το κουλουρι γιατι μουνι χυμα βρισκεις σχετικα πιο ευκολα.
αλλα αυτη παντα αρνειται ευγενικα οπως και τα γλωσσοφιλα τα αποφευγει με μενα. παντως την γαμας και σε καμαρωνει με χαμογελο μεχρι τ αυτια.
μαλλον δεν την πετυχα ποτε σουρωμενη.I will keep trying :fuck1:

Ρισπεκτ μύστη μου,ναι γλωσσόφιλα ούτε σε μένα δίνει  :S :tickedoff:,αλλά το κωλαράκι το έχω τιμήσει σε πολύ ρομαντικές καταθέσεις  :rockon: :rockon:.Μάλιστα δεν υπήρχε ίχνος μερέντας αλλά ούτε καν μυρωδιάς όπως περίμενα  :o :o :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Μερικα σχολια και αποριες για την τελευταια κριτικη του nsmirni76 για Φωκαιας 24 (Καρολινα) :orchestra:

γραφει λοιπον:
πλύθηκα και κάθισα να βάλω τις κάλτσες και το παντελόνι της φόρμας μου , ήρθε με αγκάλιασε και μου έδινε φιλιά στην πλάτη και στους ώμους , ντύθηκα φιληθήκαμε και βγήκαμε μαζί απο το δωμάτιο.

Απορια Α:
Σμυρνη το σωβρακο το εβαλες ή το ξεχασες στο δωματιο? :helpplea: Η μηπως δεν φοραγες καθολου σωβρακο? :dancing:
Δεν μας το διευκρινιζεις! Μας λες οτι εβαλες "το παντελονι και τις καλτσες σου"! what about σωβρακο??? :huh:

Απορια Β:
"ντύθηκα φιληθήκαμε και βγήκαμε μαζί απο το δωμάτιο"
Εδω σηκωνω τα χερια ψηλα! Στα τοσα χρονια που γυρναω στους οικους ποτε δεν εχω δει εργαζομενη να εξερχεται απο το δωματιο μαζι με τον πελατη!!! :rolleyes: :sunglasses:

[move] :gay:[/move]

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Ν.σμυρνη πραγματικά απορώ πως απαξιώνεις τόσο τα παράνομα εξτραδάκια,αφού όπως βλέπω με τις περισσότερες κοπέλες γνωρίζεστε χρόνια  :rolleyes: :uglystupid: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
γεια  σου ρε ζίροοοοο με τις απορίες σου ....
καλά μην ανησυχείς όλο και κάποιος απο τους"καλοθελητές" σου
θα σε ενημερώσει αν φόραγα σώβρακο ή μποξεράκι  

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εδω σηκωνω τα χερια ψηλα! Στα τοσα χρονια που γυρναω στους οικους ποτε δεν εχω δει εργαζομενη να εξερχεται απο το δωματιο μαζι με τον πελατη!!! :rolleyes: :sunglasses:

Eγω στα studio παντως εχω δει να βγαινει ο πελατης πρωτα και μετα η κοπελα...........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Μερικα σχολια και αποριες για την τελευταια κριτικη του nsmirni76 για Φωκαιας 24 (Καρολινα) :orchestra:

γραφει λοιπον:
πλύθηκα και κάθισα να βάλω τις κάλτσες και το παντελόνι της φόρμας μου , ήρθε με αγκάλιασε και μου έδινε φιλιά στην πλάτη και στους ώμους , ντύθηκα φιληθήκαμε και βγήκαμε μαζί απο το δωμάτιο.

Απορια Α:
Σμυρνη το σωβρακο το εβαλες ή το ξεχασες στο δωματιο? :helpplea: Η μηπως δεν φοραγες καθολου σωβρακο? :dancing:
Δεν μας το διευκρινιζεις! Μας λες οτι εβαλες "το παντελονι και τις καλτσες σου"! what about σωβρακο??? :huh:

Απορια Β:
"ντύθηκα φιληθήκαμε και βγήκαμε μαζί απο το δωμάτιο"

K ομως εχω βγει με τη mila στην αγκαλια μου(βεργας 3)(γυμνος κ με το παπαρι εξω να κρεμεται) μεχρι το σαλονι...ρωτα τον τσατσο αν δε πιστευεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom