DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.751
- Πόντοι
- 41.129
Οκ τύπε, με έπιασες. Τράβα τώρα να πηδήξεις τη Ζήρα και όταν ξανακάνω like στον εαυτό μου θα σε ειδοποιήσω.
ρε ουστ κλωνοπαραγωγε απατεωνα !!!
Οκ τύπε, με έπιασες. Τράβα τώρα να πηδήξεις τη Ζήρα και όταν ξανακάνω like στον εαυτό μου θα σε ειδοποιήσω.
τυπε εχεις αδικο σε αυτην την αντιπαραθεση.ουτε εγω ουτε ο dmtrsxxx εχουμε κλωνους.καποια υποπτα likes ειναι σχεδον σιγουρα απο μελη που ειχαν φαει μπαν.ας αφαιρεθουν και απο μενα.και απο ολους ομως. Το θεμα ειναι ποιες κριτικες ειναι ανιδιοτελεις και ποιες προμοτοριλικι :S :S :SΠόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε τύπε.
Χθες με έβριζες και με απειλούσες με pm και μάλιστα απείλησες ότι θα κάνεις κλώνο να μου κάνεις like στις κριτικές μου.
Γιατί δεν παραδέχεστε σαν άντρες ότι σας ξεβράκωσαν να τελειώνουμε;
Θα συμφωνήσω για σένα γιατί μου το είχες πει στο παρελθόν, σε ανύποπτο χρόνο ότι κάποιοι σου έκαναν likes με κλώνους.τυπε εχεις αδικο σε αυτην την αντιπαραθεση.ουτε εγω ουτε ο dmtrsxxx εχουμε κλωνους.καποια υποπτα likes ειναι σχεδον σιγουρα απο μελη που ειχαν φαει μπαν.ας αφαιρεθουν και απο μενα.και απο ολους ομως. Το θεμα ειναι ποιες κριτικες ειναι ανιδιοτελεις και ποιες προμοτοριλικι :S :S :S
Τέλος πάντων, το ξαναλέω ότι τα likes πρέπει να φύγουν αφού πλέον εξυπηρετούν μόνο περίεργους και ψυχάκηδες εδω μέσα.
Σε εμένα πάντως το τσιμπούκι της ήταν άκυρο.
H 26-8-18 κριτική για την Τζενη απο τον Devito.
To μουνάκι ειχε καλη αισθηση τελικα ή κολυμπουσε στη κρεμα
H 25-08-2018 κριτική του ppanagos.
Aναδεικνυει ένα άλλο θέμα το οποιο ειχα και εγώ επισημάνει.
Πληρωνεις 50 ή 60 για μιση ώρα ή 40 λεπτά μπαινεις μέσα χυνεις στο 20λεπτο
επειδη ξέρουν οτι θα σου κάνουν μασάζ 10 λεπτά και δεν προκειται να αντέξεις πάνω απο 10 λεπτά.
Οποτε έχεις πληρώσει 45 λεπτά και η κοπελα έφυγε στο 20λεπτο.
Πιστευω οτι αυτο το θέμα μπορει να λυθει με ορισμένους τροπος
χρησιμοποιώντας την τακτικη της προσυνενοησης απο πριν μπορεις να προτεινεις στην σεριφισα
οτι θα περάσεις αλλα το μισάωρο θέλεις να ειναι μισάωρο.
Πληρώνεις μισή ώρα η κοπελα θα μεινει μέσα μιση ώρα τελειώσεις δεν τελειώσεις. ας κάνει μασάζ μετά ή αν δεν θέλει να ξαναγαμηθει ας παιξει μια μαλακια να ξαναχυσεις.
Ρε μάγκες αυτός ο Βασίλης Μπαρουχος τι ρόλο βαράει.. Τρολλαρει?δεν γίνεται να περνει 10 καλ γκιρλς τον μήνα ..πολυεθνική διευθύνει!!
άσε το χιούμορ ρεμάλι. Μετά από κάθε κριτική θα επισυνάπτεις Ε9, πόθεν έσχες και ολα τα τραπεζικά σου υπόλοιπα. Αντε μπράβο εδω μεσα.Έχω διυλιστηρια.Ολοι πληρωνονται στην ωρα τους.....
άσε το χιούμορ ρεμάλι. Μετά από κάθε κριτική θα επισυνάπτεις Ε9, πόθεν έσχες και ολα τα τραπεζικά σου υπόλοιπα. Αντε μπράβο εδω μεσα.
ΥΓ αν κανεις προσλήψεις φανταστικε Βασίλη...
έτσι όπως πάει με βλεπω να κανω πόθεν έσχες με δικαιολογία αποφυγη προμοτοριασης σε γνωστό σαιΚαλώς αλλά θα το κάνεις κι εσύ αυτό...
Μην ειμαι μόνος μου...Προσλήψεις μετά τα capital controls λιγοστές...
Έχω διυλιστηρια.Ολοι πληρωνονται στην ωρα τους.....
Ρε μάγκες αυτός ο Βασίλης Μπαρουχος τι ρόλο βαράει.. Τρολλαρει?δεν γίνεται να περνει 10 καλ γκιρλς τον μήνα ..πολυεθνική διευθύνει!!