Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Βαρέθηκα για σήμερα. Περισσότεροι κλώνοι αύριο πάλι  :sleeping:
:S :S :S Ρε κλωνοπαραγωγοί, πολύ εύκολα καρφώνεστε αν κάνετε λαϊκ μόνο στην αφεντιά σας :S Δεν μπορούσατε να το προβλέψετε αυτό;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.293
Πόντοι
2.420
Μπορεί αυτούς τους κλώνους να τους έκαναν άλλοι κακοήθεις :grin:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Τυπε καλα κανει ο κριστιανο και αμα ξερει για κλωνους που ψηφιζουν τον εαυτο τους να το λεει, αρκει να ειναι σιγουρος για αυτο.
Εγω παντως δεν εχω κανα κολλημα με τα λικες... και εννοειται δεν τους ξερω ολους οσους με ψηφιζουν..
Εν τελει αν η διοικηση νομιζει οτι κανω κατι τετοιο ας μπαναρει οποιον κλωνο νομιζει ας μου αφαιρεσει τα λικες και ας πεσω στην
καταταξη, δε με κοφτει το θεμα με τα λικες. Εγω κριτικες θα συνεχισω να γραφω γιατι απλα μου αρεσει να το κανω δεν εκβιαζω κανενα.

:respect:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Μπορεί αυτούς τους κλώνους να τους έκαναν άλλοι κακοήθεις :grin:

Τυπε καλα κανει ο κριστιανο και αμα ξερει για κλωνους που ψηφιζουν τον εαυτο τους να το λεει, αρκει να ειναι σιγουρος για αυτο.
Εγω παντως δεν εχω κανα κολλημα με τα λικες... και εννοειται δεν τους ξερω ολους οσους με ψηφιζουν..
Εν τελει αν η διοικηση νομιζει οτι κανω κατι τετοιο ας μπαναρει οποιον κλωνο νομιζει ας μου αφαιρεσει τα λικες και ας πεσω στην
καταταξη, δε με κοφτει το θεμα με τα λικες. Εγω κριτικες θα συνεχισω να γραφω γιατι απλα μου αρεσει να το κανω δεν εκβιαζω κανενα.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
:S :S :S Ρε κλωνοπαραγωγοί, πολύ εύκολα καρφώνεστε αν κάνετε λαϊκ μόνο στην αφεντιά σας :S Δεν μπορούσατε να το προβλέψετε αυτό;

θες αύριο να δημιουργήσω ένα τέτοιο λογαριασμό και να πάω να κάνω like όλες τις κριτικές σου και μόνο τις δικές σου κριτικές για να δεις την γλύκα,  πες μου θες....

μπορώ να το κάνω πολύ μα πάρα πολύ εύκολα όπως και ό καθένας μας εδώ μεσα . Όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα likes είναι φαιδρό  :jerking: και δεν βγάζει πουθενά, κανένας δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος για τα likeς που του κάνει κάποιος δεν το καταλαβαίνετε...  :uglystupid: και δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα μόνο λάσπη πέφτει στον ανεμιστήρα...
υπάρχουν πολύ μα πάρα πολύ σοβαρότερα προβλήματα με τις κριτικές ...

Επειδη πολλα "κουλά" γινονται (και λεγονται και σχολιάζονται) με τις κριτικες και τα προμοταρισματα, κάντε το ακόλουθο:

Α. Επιλεξτε ενα προγραμματακι κατά της λογοκλοπής  (Υπαρχουν δωρεαν στο Διαίκτυο)

Β. Τσεκαρετε κάτι κριτικές (υπαρχουν κι αρκετοί "κριτικοί" με "παλιές πεpγαμηνές") και δειτε ποσες δικές σας έχουν γινει "κλοπυραιτ" από τρίτους!

Γ. Επειδή θα φριξετε παρτε τα ηρεμιστικά σας πρώτα....

Καθε μέλος μπορεί να το κανει μόνο του.... 

Καλά να περνάτε....

:coolcondom:

αλλά κανένας δεν είδε αύτο το ποστάρισμα, όλοι ασχολούνται με το ποιος έκανε like σε ποιόν  :jerking:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

Τύπε δεν είναι κλώνος σου, οπαδός του Chuck Noris είναι.... :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Βγηκε ο πουθενας να πει οτι εχουμε εμεις κλωνους.ναι εξυπνακια.προμοταρουμε εμεις τις πουτανες του δεκαρικου και ο yorkie τις πορνοσταρ που εχει πηδηξει στα μελη του μπου.απο  εδω περιμεναν αυτες πελατεια :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Μελος Hikman

Γραφτηκε 09 Αυγουστου 18 στο bou.com με 0 μυνηματα μεχρι σημερα !!

Εκανε σημερα μεσημερι login για να πατησει το ενα και μοναδικο του like στην φρεσκια κριτικη του mallias20.

Προφανως θα ειναι καποιος κλωνος του mallias20 που παταει λικε στον ευατο του.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο από 2018-08-26 14-41-08.png
    Στιγμιότυπο από 2018-08-26 14-41-08.png
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 73
  • Στιγμιότυπο από 2018-08-26 14-41-29.png
    Στιγμιότυπο από 2018-08-26 14-41-29.png
    216,2 KB · Εμφανίσεις: 78

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Μελος Hikman

Γραφτηκε 09 Αυγουστου 18 στο bou.com με 0 μυνηματα μεχρι σημερα !!

Εκανε σημερα μεσημερι login για να πατησει το ενα και μοναδικο του like στην φρεσκια κριτικη του mallias20.

Προφανως θα ειναι καποιος κλωνος του mallias20.

Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε τύπε.
Χθες με έβριζες και με απειλούσες με pm και μάλιστα απείλησες ότι θα κάνεις κλώνο να μου κάνεις like στις κριτικές μου.
Γιατί δεν παραδέχεστε σαν άντρες ότι σας ξεβράκωσαν να τελειώνουμε;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε τύπε.
Χθες με έβριζες και με απειλούσες με pm και μάλιστα απείλησες ότι θα κάνεις κλώνο να μου κάνεις like στις κριτικές μου.
Γιατί δεν παραδέχεστε σαν άντρες ότι σας ξεβράκωσαν να τελειώνουμε;

Μαλακας ειμαι οχι βλακας....

Εσυ με απειλησες οτι θα ασχοληθεις μαζι μου... 

Πως σου φανηκε που σε ξεβρακωσα και εγω τωρα ????

Ωραιο το κλωναρι τυπε !!! Θα το παρακολουθω.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818
Μαλακας ειμαι οχι βλακας....

Εσυ με απειλησες οτι θα ασχοληθεις μαζι μου... 

Πως σου φανηκε που σε ξεβρακωσα και εγω τωρα ????

Ωραιο το κλωναρι τυπε !!! Θα το παρακολουθω.
Οκ τύπε, με έπιασες. Τράβα τώρα να πηδήξεις τη Ζήρα  :jerking: και όταν ξανακάνω like στον εαυτό μου θα σε ειδοποιήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom