Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
απο κριτικη του  ν.σμυρνη76:

"Της ρώτησα να της φέρω χαρτί και μου απάντησε ναι ενώ συμπλήρωσε ότι είμαι ευγενικός όπως πάντα και όπως της έχουν πει....Αφού πλύθηκα μου έπιασε πάλι την συζήτηση και μου είπε ότι την στεναχώρησα με κάτι που είχα γράψει , δεν ήθελε βέβαια να μου πει τι , φαντάζομαι ότι την στεναχώρησε το νικ νειμ που της είχα βγάλει…με ρώτησε πάλι αν πέρασα καλά και αν ήθελα αφού δεν πίνω να με κεράσει coca cola , της απάντησα όχι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά.
"

οχι οτι ειναι κατι καινουργιο, το οτι παει και συστηνεται δηλ στα μπουρδελα με το νικνειμ που εχει στο σαιτ  :uglystupid:
δεν μου κανει εντυπωση λογω της βλακειας του  :coffee:

οι κριτικες του ομως αυτοματως ειναι παντελως αναξιοπιστες και ακυρες λογω και μονο του παραπανω γεγονοτος

:tits2:

μονος του ξεβρακωνεται και μαρτυραει και χωρις ξυλο καθε φορα... :2funny:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΗ!  :kneel:  :rockon:

Ὁπότε νὰ τακιμιάζουμε μὲ ἀλητάμπουρες γιὰ νὰ εἴμαστε εὐφυεῖς.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
απο κριτικη του  ν.σμυρνη76:

"Της ρώτησα να της φέρω χαρτί και μου απάντησε ναι ενώ συμπλήρωσε ότι είμαι ευγενικός όπως πάντα και όπως της έχουν πει....Αφού πλύθηκα μου έπιασε πάλι την συζήτηση και μου είπε ότι την στεναχώρησα με κάτι που είχα γράψει , δεν ήθελε βέβαια να μου πει τι , φαντάζομαι ότι την στεναχώρησε το νικ νειμ που της είχα βγάλει…με ρώτησε πάλι αν πέρασα καλά και αν ήθελα αφού δεν πίνω να με κεράσει coca cola , της απάντησα όχι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά.
"

οχι οτι ειναι κατι καινουργιο, το οτι παει και συστηνεται δηλ στα μπουρδελα με το νικνειμ που εχει στο σαιτ  :uglystupid:
δεν μου κανει εντυπωση λογω της βλακειας του  :coffee:

οι κριτικες του ομως αυτοματως ειναι παντελως αναξιοπιστες και ακυρες λογω και μονο του παραπανω γεγονοτος

:rolleyes:

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Από κριτική του Ν.Σμύρνη 76:

"Στο δωμάτιο έμεινα λίγο κάτω από 30 λεπτά"  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Bέβαια,δύο ημέρες αργότερα,ο έγκυρος Ορεινός Λέων μάς πληροφόρησε (στην Ημερήσια Ενημέρωση) για την δυσάρεστη εμπειρία που είχε να του χτυπήσει πόρτα η υπηρεσία στα (ακριβώς!) 7 λεπτά,στο ίδιο μαγαζί,στην ίδια βάρδια και με την ίδια κοπέλα!!!

Τα συμπεράσματα,δικά σας...
Αν διαβάσετε την τελευταία κριτική για την ίδια κοπέλα στο Φ.109β, του giorgi131220, θα διαπιστώσετε οτι και σε αυτόν κτύπησαν άμεσα την πόρτα δύο φορές. Η κοπέλα είπε τα ίδια και σε αυτόν ,όπως και σε μένα , οτι της αρέσει πολύ να κάνει έρωτα αλλά δεν μπορεί σε τόσο λίγο χρόνο. Εγώ πιστεύω οτι και αυτή είναι στο κόλπο. Όμως αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο θα βαράνε μύγες και ίσως πηγαίνουν μόνο όποιοι έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
απο κριτικη του  ν.σμυρνη76:

οχι οτι ειναι κατι καινουργιο, το οτι παει και συστηνεται δηλ στα μπουρδελα με το νικνειμ που εχει στο σαιτ  :uglystupid:
δεν μου κανει εντυπωση λογω της βλακειας του  :coffee:

Αν διαβάσετε την τελευταία κριτική για την ίδια κοπέλα στο Φ.109β, του giorgi131220, θα διαπιστώσετε οτι και σε αυτόν κτύπησαν άμεσα την πόρτα δύο φορές. Η κοπέλα είπε τα ίδια και σε αυτόν ,όπως και σε μένα , οτι της αρέσει πολύ να κάνει έρωτα αλλά δεν μπορεί σε τόσο λίγο χρόνο. Εγώ πιστεύω οτι και αυτή είναι στο κόλπο. Όμως αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο θα βαράνε μύγες και ίσως πηγαίνουν μόνο όποιοι έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση.

:tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

Γιατί εγκρίνονται οι κριτικές του τότε αφού έχει αποδειχτεί ότι είναι αναξιόπιστος;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
:tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

Γιατί εγκρίνονται οι κριτικές του τότε αφού έχει αποδειχτεί ότι είναι αναξιόπιστος;
καλησπέρα μια ερώτηση απο που προκύπτει ότι είμαι αναξιόπιστος ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
απο κριτικη του  ν.σμυρνη76:

"

οχι οτι ειναι κατι καινουργιο, το οτι παει και συστηνεται δηλ στα μπουρδελα με το νικνειμ που εχει στο σαιτ  :uglystupid:
δεν μου κανει εντυπωση λογω της βλακειας του  :coffee:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΗ!  :kneel:  :rockon:
καλησπέρα καραγκιοζάκο , άντε να συμφωνήσω μία φορά πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη , όπως και η μαλακιά που σε δέρνει τόσα χρόνια
μετα να σου πώ ένα μπράβο όπου ασχολήθηκες μαζί μου πάλι (όλος τυχαίος όταν έκανα ποστ που θίγει την αξιοπιστία του σαιτ)με το κανονικό σου νικ νειμ
και όχι με ένα απο τους δεκάδες κλώνους που διατηρείς(ναι ναι ξέρω μου το έχεις στείλει και σε πμ ...δεν έχεις κλώνους  :grin: :grin: :grin:)
απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σαίτ πρίν 6 χρόνια την βρίσκεις να μου την λές και πάντα προσπαθείς να με μειώσεις να δείξεις ότι
είμαι αναξιόπιστος κλπ , έχεις ασπαστει το ρίξε ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει ,μάλλον σας ενοχλεί ότι γράφω πάντα την αλήθεια όπως είναι και δεν είμαι κρυψίνος όπως εσυ πχ
δεν σε κατηγορώ καταλαβαίνω ότι βγάζεις λεφτά από αυτά  ώς γνωστών και ειδικά στον χώρο τον μασαζ...  
πώς είναι δηλαδή δυνατόν να είμαι εγώ αναξιόπιστος(όχι ότι υπολογίζω την γνώμη σου στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο εδώ και χρόνια)και εσύ σε ότι λές να βγαίνεις αξιόπιστος
ποιος είσαι είσαι δικαστής άσε τους άλλους να κρίνουν
στο θέμα μας τώρα από που προκύπτει ότι πάω και αναφέρω το νικ νέιμ μου , το ίδιο έλεγες και παλιά στα μασάζ
όλες διαβάζουν και όλες μας ξέρουν ειδικά εμάς που είμαστε πιο ενεργοί , είναι δυνατόν να μην με γνωρίζουν όταν κάνω 5-6 τσάρκες την εβδομάδα και γαμάω συνέχεια ?
είναι αστείο να πιστεύεις ότι εσένα πχ δεν σε γνωρίζουν άσε που και εσένα σε γνωρίζουν και σου έχουν βγάλει και παρατσούκλι...
δεν έχω ανάγκη να αποκαλύψω το νικ νειμ μου όπως δεν έχω και να κρύψω τίποτα , πάω γαμάω και φεύγω τι σε ενοχλεί σε αυτό
μπορείς να λές ότι θές όλοι ξέρουν ποιος είσαι και τον σκατοχαρακτηρα ....
άντε καλό βράδυ να έχεις και άμα χρειαστείς πάλι τίποτα γιατρούς έχω πολλές γνωριμίες να σε βοηθήσουν  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
Από κριτική του Ν.Σμύρνη 76:

"Στο δωμάτιο έμεινα λίγο κάτω από 30 λεπτά"  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Bέβαια,δύο ημέρες αργότερα,ο έγκυρος Ορεινός Λέων μάς πληροφόρησε (στην Ημερήσια Ενημέρωση) για την δυσάρεστη εμπειρία που είχε να του χτυπήσει πόρτα η υπηρεσία στα (ακριβώς!) 7 λεπτά,στο ίδιο μαγαζί,στην ίδια βάρδια και με την ίδια κοπέλα!!!

Τα συμπεράσματα,δικά σας...
καλός τον ..... οκ ο ορεινός λέων είναι έγκυρος και καλός κύριος όσο τον έχω γνωρίσει
δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ,να του χτύπησαν την πόρτα στο 7λέπτο ενώ εγώ έκατσα σχεδόν μισή ώρα?
τουλάχιστον τώρα που και οπροφέσορας έγραψε τα καλύτερα γι αυτήν στην κριτική του ενώ ο φίλτατος ορεινός λέων όχι τόσο καλά στο ποστ
με κάνει αξιόπιστο η όχι ? ρε δεν πάτε να ρίξετε κάνα πούτσο να καθαρίσει το μυαλό σας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.861
Πόντοι
46.232
την καλησπέρα μου  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα , κλασσικά έκανε γαργάρες και έπλυνε το πιπί της όπως αποκαλεί το μουνί της με νερό και μου έπιασε την συζήτηση , μου είπε ότι εδώ έχει περισσότερη δουλεία περισσότερα ραντεβού , ότι την έχουν βρει αρκετοί απο τους πελάτες της ενώ και αυτή επιβεβαίωσε την τάση των τελευταίων χρόνων να προσθέτουν οι κοπέλες αυταρχικό στο πρόγραμμα της λέγοντας μου ότι ένας στους δύο πελάτες που περνούν μαζί της απο έλληνες είναι για αυταρχικό .

Αυτες οι καλτ λεπτομερειες για την Αντριανα ηταν πολυ ενδιαφερουσες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Μιζεριδη Κακομοιρογλου λάθος πληροφορίες σου δίνουν τα σαινια μυρωδιαδες που συναναστρεφεσαι...
Καταρχάς οι δουλειές πάνε πολύ καλύτερα οπότε εγκατέλειψα οριστικά την κανονική μου εργασία
Δευτερόν έχω εκατοντάδες όχι δεκάδες κλώνους
Η ουσία τόσο για εμένα όσο και για πολλούς ακόμα χρήστες είναι πως οι κριτικές σου είναι αναξιόπιστες
Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Τράβα τώρα ανέβασε καμιά φωτογραφία με τα σωβρακα σου από τα δωμάτια να κάνουμε καινούργιο συκώτι χαχαχα

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Το παρόν thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Ο λάκκος των λεόντων".

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6

Ρε Μπιλακο για πες μας για τις ορίτζιναλ ενημερώσεις. ...Για ποίες λες γι αυτές που ζηταγες να σου στείλει το σκουπίδι ο   dude για να ενημερωνεις από το σπίτι σου...δώσε τα χαιρετίσματα μου και στον φαντομα ,βέβαια εγώ είμαι αναξιόπιστος όποτε μπορεί να λέω και μαλακιες οπότε μην δίνεις σημασία. ..

Μαρία σου απαντώ με ένα ποστ που μας καλύπτει απόλυτα. Του Jeune Premier.

Είπαμε να μαλακιστούμε ειπαμε να κάνουμε την πλάκα μας είπαμε να τσακωθουμε αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο με την χυδαιότητα σου!Έχεις καταλάβει ρε ανισορροπε σε τι εποχές ζούμε;Ξέρεις ότι το δεκαρικάκι όπως το αποκαλείς ελαφρά την καρδία ειναι για πολλούς μεροκάματο ενώ άλλοι πολλοί πάρα πολλοί δεν έχουν ούτε αυτό;Που ξέρεις ρε μπετόβλακα τι ζόρια τραβάει ο καθένας και βγαίνεις και κάνεις τον τιμητή;Νταβατζή στην τσέπη μας σε βάλαμε να κρίνεις πόσα μπορούμε να σκάμε στις πουτάνες;Ο περισσότερος κόσμος ρε ηλίθιε πάει στις πουτάνες για να ξεκαυλωσει απλά ή για να ξεφύγει από τα προβλήματα του οχι για να δοκιμάζει κάθε φορά και άλλη όπως διατυμπανίζεις συνεχώς για να σημειώνει ημερολόγια και να γράφει κάθε μέρα κριτικές!
Δεν σε είχα πειράξει ως τώρα δεν σου είχα πει τίποτα μέχρι που εσύ ξεκίνησες τις ειρωνείες αλλά τώρα έδειξες ότι είσαι πραγματικά άσχημος άνθρωπος!Βρες λοιπόν κάτι διαφορετικό να μου πεις πέρα από τις κλωνολογίες και τα τσαλιμάκια σου γιατί θα σε πάω πίπα κώλο.Ηλίθιε!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Θα πεταχτω σαν την πουτσα για θεμα της ποσης ωρας καθεται κανεις μεσα στο δωματιο μαγκες, και ειστε λαθος.
Αν σε γουσταρει η πουτανα θα κατσει μαζι σου οση ωρα γουσταρει αγνοωντας την τσατσα. Με ενα στανταρακι μου, που για αλλους ηταν ξεπετα, και με αντιπαθεστατη τσατσα στον οικο, εχω κατσει 20+ λεπτα με την τσατσα να φωναζει απ'εξω και με την κοπελα να πεταει τα παπουτσια της στην πορτα λεγοντας της να το βουλωσει (ειχαμε τελειωσει το σεξ και μιλαγαμε).
Στο μπουρδελο γινονται ΟΛΑ οπως τα θελει η πουτανα, ειδικα αν η πουτανα δεν ειναι κανενα κοριτσακι.
Just saying....

Κατα τα αλλα ξεκατινιαζεστε καθε μερα σε διαφορετικα ποστ σαν απατημενες γκομενες. "εσυ εισαι ο κλωνος" "οχι εσυ γραφεις παπαριες" "εσενα γαμιεται η θεια σου", νισαφι ρε μαλακες. Βρεθειτε απο κοντα και παιξτε μπουνιες να ησυχασετε να ληξει. ξερω οτι οι περισσοτεροι που γραφετε τακτικα εδω μεσα εχετε καποια συμφεροντα, αλλα εχετε γαμηθει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Αφού ξαναθίχτηκε το φλέγον θέμα των μπουρδελιάρηδων,δηλαδή αυτό των τσατσάδων,από χθεσινοβραδινό συμβάν επιβεβαιώνεται η πεποίθησή μου ότι οι τσατσάδες πολλές φορές χτυπάνε πόρτα από κόμπλεξ κι όχι για το υποτιθέμενο χαμένο μεροκάματο για όλο το μαγαζί.Συγκεκριμένα,χθες βράδυ κι εν είδει υπόσχεσης και υποχρέωσης μπήκα στο Ιάσονος 44 δεξιά,στη Μαρία την επονομαζόμενη και ως ''φυλακόβια''.Μόνη της ήτανε,τον κόσμο χάζευε που έκανε βόλτες στον πεζόδρομο,παρόλα αυτά η τσατσά τη φώναξε,η Μαρία είχε όρεξη για μπλα-μπλα,κι όταν βγήκε την άκουσα να της λέει ''έλα κοπέλα μου,κάθησες πολλήν ώρα μέσα!''.Επειδή τσέκαρα αν ο λόγος που τη φώναξε ήταν κανάς υποψήφιος πελάτης,δεν βρήκα κανέναν στο φεύγα,κι η Μαρία συνέχισε το κόζι...

Επισκέπτης
Κι εγω εχω δει τανα να τη λεει στον τσατσο γτ δεν ειχε χτυπησει πορτα ενω ηταν ωρα μεσα.

Δε μπορειτε να ξερετε τι παιζει, αλλα μην πιστευετε και την καθε πουτανα. Αυτη μπορει να μεσα στο δωματιο να βριζει την τσατσα και στην κουζινα να βριζει εσας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom