απο κριτικη του ν.σμυρνη76:
"Της ρώτησα να της φέρω χαρτί και μου απάντησε ναι ενώ συμπλήρωσε ότι είμαι ευγενικός όπως πάντα και όπως της έχουν πει....Αφού πλύθηκα μου έπιασε πάλι την συζήτηση και μου είπε ότι την στεναχώρησα με κάτι που είχα γράψει , δεν ήθελε βέβαια να μου πει τι , φαντάζομαι ότι την στεναχώρησε το νικ νειμ που της είχα βγάλει…με ρώτησε πάλι αν πέρασα καλά και αν ήθελα αφού δεν πίνω να με κεράσει coca cola , της απάντησα όχι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά.
"
οχι οτι ειναι κατι καινουργιο, το οτι παει και συστηνεται δηλ στα μπουρδελα με το νικνειμ που εχει στο σαιτ
δεν μου κανει εντυπωση λογω της βλακειας του
οι κριτικες του ομως αυτοματως ειναι παντελως αναξιοπιστες και ακυρες λογω και μονο του παραπανω γεγονοτος
μονος του ξεβρακωνεται και μαρτυραει και χωρις ξυλο καθε φορα...
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΗΤΗ!
καλησπέρα καραγκιοζάκο , άντε να συμφωνήσω μία φορά πράγματι η βλακεία είναι ανίκητη , όπως και η μαλακιά που σε δέρνει τόσα χρόνια
μετα να σου πώ ένα μπράβο όπου ασχολήθηκες μαζί μου πάλι (όλος τυχαίος όταν έκανα ποστ που θίγει την αξιοπιστία του σαιτ)με το κανονικό σου νικ νειμ
και όχι με ένα απο τους δεκάδες κλώνους που διατηρείς(ναι ναι ξέρω μου το έχεις στείλει και σε πμ ...δεν έχεις κλώνους
)
απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σαίτ πρίν 6 χρόνια την βρίσκεις να μου την λές και πάντα προσπαθείς να με μειώσεις να δείξεις ότι
είμαι αναξιόπιστος κλπ , έχεις ασπαστει το ρίξε ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει ,μάλλον σας ενοχλεί ότι γράφω πάντα την αλήθεια όπως είναι και δεν είμαι κρυψίνος όπως εσυ πχ
δεν σε κατηγορώ καταλαβαίνω ότι βγάζεις λεφτά από αυτά ώς γνωστών και ειδικά στον χώρο τον μασαζ...
πώς είναι δηλαδή δυνατόν να είμαι εγώ αναξιόπιστος(όχι ότι υπολογίζω την γνώμη σου στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο εδώ και χρόνια)και εσύ σε ότι λές να βγαίνεις αξιόπιστος
ποιος είσαι είσαι δικαστής άσε τους άλλους να κρίνουν
στο θέμα μας τώρα από που προκύπτει ότι πάω και αναφέρω το νικ νέιμ μου , το ίδιο έλεγες και παλιά στα μασάζ
όλες διαβάζουν και όλες μας ξέρουν ειδικά εμάς που είμαστε πιο ενεργοί , είναι δυνατόν να μην με γνωρίζουν όταν κάνω 5-6 τσάρκες την εβδομάδα και γαμάω συνέχεια ?
είναι αστείο να πιστεύεις ότι εσένα πχ δεν σε γνωρίζουν άσε που και εσένα σε γνωρίζουν και σου έχουν βγάλει και παρατσούκλι...
δεν έχω ανάγκη να αποκαλύψω το νικ νειμ μου όπως δεν έχω και να κρύψω τίποτα , πάω γαμάω και φεύγω τι σε ενοχλεί σε αυτό
μπορείς να λές ότι θές όλοι ξέρουν ποιος είσαι και τον σκατοχαρακτηρα ....
άντε καλό βράδυ να έχεις και άμα χρειαστείς πάλι τίποτα γιατρούς έχω πολλές γνωριμίες να σε βοηθήσουν