Επισκέπτης
εχω γραψει πολλες κριτικες και ενημερωσεις με αλλα νικ οταν εσυ επαιζες το πουλακι σου ακομα με τις συμμαθητριες σουΕσενα τι σε νοιαζει ?
6 χρονια εδω μεσα ουτε μια κριτική.
Πηγαινε γραψε στο μελι.
εχω γραψει πολλες κριτικες και ενημερωσεις με αλλα νικ οταν εσυ επαιζες το πουλακι σου ακομα με τις συμμαθητριες σουΕσενα τι σε νοιαζει ?
6 χρονια εδω μεσα ουτε μια κριτική.
Πηγαινε γραψε στο μελι.
εχω γραψει πολλες κριτικες και ενημερωσεις με αλλα νικ οταν εσυ επαιζες το πουλακι σου ακομα με τις συμμαθητριες σου
Rotakis ?
Ποιους γκομενικους βιους ρε παραπληγα χυσομουρη;
Το crossdresser απ την πλατεια Βαθης που πας σπιτι του και κανετε ακαποτες αλλαξοκωλιες και αχαλινωτα 69;
Βεβαια ακομα και ο βουλγαροπουστας καρναβαλος που αποκαλεις γκομενα ειναι μεγαλο κατορθωμα αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι το πρωτο(και πιθανοτατα το τελευταιο) πλασμα που σου καθεται χωρις να πληρωσεις.
Εδω ρε σε απαξιωσε ο ΝικολΚρος που σου κανονισαν να γαμησεις τσαμπα γιατι βρωμαγε η πουτσα σου... Και μιλαμε τωρα για τον Νικολα, που κατεβαζει μισο κιλο πακιστανικο πουτσοτυρι τη μερα...
Μπηκες τωρα να μας πουλησεις ανωτεριλα αλλα ουσιαστικα ομολογησες οτι εισαι αλλο ενα ανεραστο απελπισμενο ναυαγιο που τοσα χρονια σερνεσαι απο καταντια στα μπουρδελα γιατι δεν εισαι ικανος να γαμησεις τσαμπα ουτε τον Νικολα τον Κρος.
Κοιτα τραβελοπιρφορε να χαρεις τον ερωτα σου με το CD οσο διαρκεσει γιατι συντομα στα μπουρδελα θα σερνεσαι και παλι να τρως φολες... γιατι ετσι οπως εισαι καλες υπηρεσιες δεν προκειται να παρεις ποτε.
Φιλια.
:S :S :SΣπουγγενακο μου εχεις δικαιωμα να λες τη γνωμη σου για εμας τους αρουραιους που γαμαμε σε μπουρδελα αλλα για δε μας λες οτι το γκομενικο σου βιο τον υγιες τον διαγεις με ενα ενεργοπαθητικο αντρα με περουκα;
Ναυαγια συναγωνιστες δειτε την κοπελα του μεγαλου πλειμπου που μονο γκομενιζει.και δεν τρολαρω καθολου...
μαλλον το 69 απολυτης εφαρμογης...Σπουγγενα εδω: " το θείο δώρο της φυσιολογικής έλξης μεταξύ άντρα και γυναίκας,, "
... τι εννοείς;
Σπουγγενακο μου εχεις δικαιωμα να λες τη γνωμη σου για εμας τους αρουραιους που γαμαμε σε μπουρδελα αλλα για δε μας λες οτι το γκομενικο σου βιο τον υγιες τον διαγεις με ενα ενεργοπαθητικο αντρα με περουκα;
Ναυαγια συναγωνιστες δειτε την κοπελα του μεγαλου πλειμπου που μονο γκομενιζει.και δεν τρολαρω καθολου...
Εχω δοκιμασει πολλα τραβελια που απο τις φωτο ηταν κακασχημες οπως αυτη στο λινκ, απο κοντα ομως και με χαμηλο φωτισμο τις κανεις ανετα για γυναικες.
Θελω να καταληξω οτι την κοπελα στο λινκ την αδικουν οι φωτο.
Από κριτική του Ν.Σμύρνη 76:
[size=16pt]"Στο δωμάτιο έμεινα λίγο κάτω από 30 λεπτά"[/size]
[size=1/pt]Bέβαια,δύο ημέρες αργότερα,ο έγκυρος Ορεινός Λέων μάς πληροφόρησε (στην Ημερήσια Ενημέρωση) για την δυσάρεστη εμπειρία που είχε να του χτυπήσει πόρτα η υπηρεσία στα (ακριβώς!) 7 λεπτά,στο ίδιο μαγαζί,στην ίδια βάρδια και με την ίδια κοπέλα!!!
Τα συμπεράσματα,δικά σας..[/size].