Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.344
Πόντοι
42.697
Δεν πολυ μπαινω σε αυτο το thread και τωρα διαβασα το post σου.

[size=50pt]Ετυχε [/size]να ειμαι μπροστα οταν η Εβελινα διαβασε την κακη κριτκη της και τα σχολια σου, επειδη γνωριζομαστε καιρο, και παρολα οσα εχουν γινει, προσωπικα δεν εχω προβλημα μαζι σου θεωρω σωστο να σου πω οτι η Εβελινα ειπε τα εξης :

"ετυχε" δεν "πετυχε"   :orchestra:  
group-051.gif

και κατι τελευταο:
Οσοι απο τους τακτικους θαμωνες των οποοιυδηποτε ειδους μαγαζιων (μπουρδελα/studio/μασαζ) νομιζουν οτι οι κοπελες δεν τους γνωριζουν ειναι μακρια νυχτωμενοι.....

choreography-048.gif
cheerleader-119.gif
dance-079.gif

[move]"παιδια ηρθαν οι ΜΑΛΑΚΕΣ απο το ιντερνετ"   :gay:[/move]

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
.......

Τελικά είναι σημαντικό να μην γνωρίζεσαι με κανέναν,ωστόσο όλο το ίδια κάθε τρείς και λίγο διαβάζουμε.
Σαν αρρώστεια μοιάζει όλο αυτό.Δεν είναι λογικό να τσακώνεστε μπουρδελιάρηδες με στουντιάκηδες αφού όπου θέλει
πάει κανείς.Λογικό είναι να μην ταιριάζετε όταν γνωρίζεστε,άλλοι μονιάζετε, άλλοι τσακώνεστε, άλλοι σκοτώνεστε
άλλοι φωνάζετε κτλ.
Τα λένε κι οι ίδιες οι τάνες δηλαδή.Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και το τι θα βγει σαν αποτέλεσμα
(θα μπορούσε να) είναι άγνωστο.Ήμουν πριν λίγο με μια τάνα σπίτι της και μιλούσαμε,δηλαδή αυτή μιλούσε κι εγώ άκουγα.
Την άκουσα με προσοχή στα σημεία και τέρατα που μου έλεγε κι έτσι έχω μια απορία.
Αντί να γκρινιάζετε όλοι μαζί, θα παρακαλούσα τους έμπειρους φίλους που ασχολούνται με τα στούντιο
να καταγράψουν όσες πεταλουδίτσες είναι πολύ κακές στο δωμάτιο.Σίγουρα αυτό θα βοηθούσε πολύ την εικόνα τους
μιας και όλο τους κατηγορούν,θα βοηθούσε περισσότερο τουλάχιστον από το να προτείνουν τις πολύ καλές.
Οι πολύ καλές πάνω-κάτω θα είναι πολύ καλές,απλά καλές ή στην χειρότερη περίπτωση μέτριες με τον καθέναν
ενώ οι εντελώς άχρηστες δεν γίνεται να είναι καλές με κανέναν.Πιστεύω πως κάποιες εντελώς άχρηστες θα υπάρχουν
πως δεν θα λάβω διπλωματικές απαντήσεις περί γούστου σε αυτές τις εντελώς άχρηστες και τέλος πιστεύω
πως κι άλλα νέα ή παλαιά μέλη θα έχουν την ίδια εύλογη απορία.
Παρακαλώ λοιπόν να μας διαφωτίσετε αλλιώς φοβάμαι ότι οι γνωριμίες είναι περισσότερο διαδεδομένες
από ότι γράφετε.

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι συμπτωση ε;  :grin:
Να με ειχε καταλαβει απο τοτε δε νομιζω , καθως την κριτικη την ειχα γραψει ετεροχρονισμενα. Να με ειχε ρουφιανεψει καποιος/καποια αλλη βεβαια απο τοτε δεν το αποκλειω, αλλα δε το θεωρω και ιδιαιτερα πιθανο.

Οσο για την αποδοση της στα ενδοτερα, πραγματι πιστευω οτι ειναι αληθεια αυτα που γραφετε, απλα ειμαι σιγουρος οτι λαμβανετε εξαιρετικα προνομιακη μεταχειριση, μιας και οπως λες(και οπως ειναι γνωστο αλλωστε), στις κοπελες συστηνεστε με να νικνειμς σας. Η Εβελινα εχει αφησει ιστορια στη Φυλης σαν μια απ τις μεγαλυτερες φολες ολων των εποχων! :piss:  :shit: Οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι αρκετα καχυποπτος με τις διθυραμβικες κριτικες που διαβαζω. 15 ευρω παραπανω, δε δικαιολογουν τετοια αλλαγη.

Οπως και να εχει το πραγμα, δεν τρεχει τιποτα καθως οπως ειπα δεν μου καιγεται καρφι :grin: . Απλα κουβεντα να γινεται. Ισα ισα ηταν πολυ διασκεδαστικο το σκηνικο οταν μου ριχνε καντηλια αφηνιασμενη :wanker: :tooth:

Για τη Μισελ/Σαντρα, 2 φορες την ειχα παρει στη Φυλης και ειχα περασει και εγω καταπληκτικα, ενω ολοι λενε οτι ειναι φολα.  :thumbsup: Ηταν καθαρα θεμα χημειας βεβαια. Εαν υπαρχει χημεια με την κοπελα και στα 10 και στα 20 και στα 100 μια χαρα θα περασεις. Αν δεν υπαρχει, η μονη διαφορα μεταξι στουντιο/μπουρδελου ειναι το καθαρο σεντονι και τα 5-10λεπτα παραπανω χρονος.

Οσο για το αλλο που λες ουτε και γω εχω κανενα προβλημα μαζι σου Ινδιανε μου. Ισα ισα που σε εκτιμω ιδιαιτερα σαν ανθρωπο, για το χαμηλο προφιλ που κρατας στα διαδικτυακα και μη ξεκατινιασματα(αλλα και γενικοτερα), για την προσφορα σου στο site, τις γνωσεις και φυσικα την 30ετη+ εμπειρια σου στα μπουρδελακια  :kneel: :rockon:

Από την μία κάνεις παραπονιάρικα ποστ, από την άλλη τώρα το γυρίζεις στην χημεία και από την τρίτη λες
δεν σου καίγεται καρφί.Έτσι δεν γίνεται συζήτηση.Άρα λογικά κι εσύ γνωρίζεσαι,όχι ότι είναι κακό
να γνωρίζεστε όλοι με κάποιες (αναπόφευκτο) τάνες αλλά λέμε τώρα αφού ασχολείστε.
Φυσικά δεν είναι και σωστό να σας ξέρουν όλες... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
.......

Τελικά είναι σημαντικό να μην γνωρίζεσαι με κανέναν,ωστόσο όλο το ίδια κάθε τρείς και λίγο διαβάζουμε.
Σαν αρρώστεια μοιάζει όλο αυτό.Δεν είναι λογικό να τσακώνεστε μπουρδελιάρηδες με στουντιάκηδες αφού όπου θέλει
πάει κανείς.
Λογικό είναι να μην ταιριάζετε όταν γνωρίζεστε,άλλοι μονιάζετε, άλλοι τσακώνεστε, άλλοι σκοτώνεστε
άλλοι φωνάζετε κτλ.

Καμία,μα καμία σχέση φίλε... :hi:
Αυτό νομίζεις ότι συμβαίνει,εδώ?

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καμία,μα καμία σχέση φίλε... :hi:
Αυτό νομίζεις ότι συμβαίνει,εδώ?

Κι όμως όλο στην διαφωνία είστε όπως διαβάζουμε όσο εμείς οι υπόλοιποι γαμάμε.  :2funny:
Δεν υπάρχει εδώ εκεί η παραπέρα.Υπάρχουν μόνο ξεκάθαρες κουβέντες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κι όμως όλο στην διαφωνία είστε όπως διαβάζουμε όσο εμείς οι υπόλοιποι γαμάμε.  :2funny:
Δεν υπάρχει εδώ εκεί η παραπέρα.Υπάρχουν μόνο ξεκάθαρες κουβέντες.

Γράψε για κανένα ακάποτο πρωΧτικό....να ανέβει ο μπέμπας...  :erection:

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γράψε για κανένα ακάποτο πρωΧτικό....να ανέβει ο μπέμπας... :erection:

Κάθε μέρα;  :2funny:

Κάπου εδώ να πω μπράβο στην ταμία ενός σούπερ μάρκετ (αν και δεν βλέπει) στην 3η Σεπτεμβρίου που έτρεξε
να απελευθερώσει ένα κορίτσι από τα χέρια ενός λεχρίτη που την τραβούσε ενώ αυτή φώναζε βοήθεια.
Δεν ξέρω αν ήταν τάνα αλλά εγώ ψαχνόμουν οπότε να η ευκαιρία για γιορτή.
Έφυγε τρέχοντας και δεν τον πέτυχα με ένα κονταρόξυλο.
Κρίμα...

:S

Gami Seta

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ετυχε να ειμαι μπροστα οταν η Εβελινα διαβασε την κακη κριτκη της και τα σχολια σου, επειδη γνωριζομαστε καιρο, και παρολα οσα εχουν γινει, προσωπικα δεν εχω προβλημα μαζι σου θεωρω σωστο να σου πω οτι η Εβελινα ειπε τα εξης :

"Τον ξερω απο την Φωκαιας αυτον που το εγραψε. Αυτος που παιζει κιθαρα ειναι Ερχοταν στην Φωκαιας καθε μερα και δεν περνουσε ποτε.Μια μερα τον εκραξα στο σαλονι και τσακωθηκαμε γιαυτο τα εγραψε, Οταν ξαναρθει απο εδω, που θα ξαναρθει θα τον βρισω"

:new_shocked:

Αντί να γκρινιάζετε όλοι μαζί, θα παρακαλούσα τους έμπειρους φίλους που ασχολούνται με τα στούντιο
να καταγράψουν όσες πεταλουδίτσες είναι πολύ κακές στο δωμάτιο.Σίγουρα αυτό θα βοηθούσε πολύ την εικόνα τους
μιας και όλο τους κατηγορούν,θα βοηθούσε περισσότερο τουλάχιστον από το να προτείνουν τις πολύ καλές.
Οι πολύ καλές πάνω-κάτω θα είναι πολύ καλές,απλά καλές ή στην χειρότερη περίπτωση μέτριες με τον καθέναν
ενώ οι εντελώς άχρηστες δεν γίνεται να είναι καλές με κανέναν.Πιστεύω πως κάποιες εντελώς άχρηστες θα υπάρχουν
πως δεν θα λάβω διπλωματικές απαντήσεις περί γούστου σε αυτές τις εντελώς άχρηστες και τέλος πιστεύω
πως κι άλλα νέα ή παλαιά μέλη θα έχουν την ίδια εύλογη απορία.
Παρακαλώ λοιπόν να μας διαφωτίσετε αλλιώς φοβάμαι ότι οι γνωριμίες είναι περισσότερο διαδεδομένες
από ότι γράφετε.

:new_shocked:

Μύρισε μπαρούτι, ας όψεται η βροχή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Που είναι το ποστ,του μύστη extraman....που έγραφε ότι κάποιοι σπάζονται όταν γαμάμε κορασίδες δωρεάν?

:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

Όπως και να έχει,συντάσσομαι 100%... :hi: :hi: :hi:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχω μεγαλη αναγκη ιστοριες με ακα πρωκτικα  :wanker: :wanker: :wanker:
Το ποστ του Δρ.Ακαποτου(βλεπε Παρανομα Εξτρακια) το μελεταω σε καθημερινη βαση. Το εχω αποστηθισει  :wanker: :wanker:

ειχε κανει ενα φοβερο ποστ ο εξτραμαν,αλλα μαλλον το εσβησε

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχουν κορίτσια σε στούντιο που να δέχονται χύσιμο στο στήθος ή στην κοιλιά ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
και κατι τελευταο:
Οσοι απο τους τακτικους θαμωνες των οποοιυδηποτε ειδους μαγαζιων (μπουρδελα/studio/μασαζ) νομιζουν οτι οι κοπελες δεν τους γνωριζουν ειναι μακρια νυχτωμενοι.....
Και επειδη πιθανον καποιες κορασιδες μπορει να μας γνωριζουν τι σημαινει αυτο?! :rockon: Αν δεν ειναι καλη μαζι μας στο δωματιο , να μην το γραφουμε?! :rockon: Να κανουμε κωλοτουμπες?! :s&m_3: Να στρογγυλευουμε τα πραγματα?! :s&m_1: Δεν ειναι λογικη αυτη! :rockon:
Αν ειναι φολα το γραφουμε για να σωσουμε κανενα 20ρικο >:( , αν ειναι καλη το λεμε για να επιβραβευσουμε την αποδοση της κορασιδας και για να περασουν καλα και τα υπολοιπα παιδια  :).
Το θεμα ειναι να μην γραφεται κατι προσβλητικο,συκοφαντικο η υβριστικο για τις κορασιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom