Τι συμπτωση ε;
Να με ειχε καταλαβει απο τοτε δε νομιζω , καθως την κριτικη την ειχα γραψει ετεροχρονισμενα. Να με ειχε ρουφιανεψει καποιος/καποια αλλη βεβαια απο τοτε δεν το αποκλειω, αλλα δε το θεωρω και ιδιαιτερα πιθανο.
Οσο για την αποδοση της στα ενδοτερα, πραγματι πιστευω οτι ειναι αληθεια αυτα που γραφετε, απλα ειμαι σιγουρος οτι λαμβανετε
εξαιρετικα προνομιακη μεταχειριση, μιας και οπως λες(και οπως ειναι γνωστο αλλωστε), στις κοπελες συστηνεστε με να νικνειμς σας. Η Εβελινα εχει αφησει ιστορια στη Φυλης σαν μια απ τις μεγαλυτερες φολες ολων των εποχων!
Οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι αρκετα καχυποπτος με τις διθυραμβικες κριτικες που διαβαζω. 15 ευρω παραπανω, δε δικαιολογουν τετοια αλλαγη.
Οπως και να εχει το πραγμα, δεν τρεχει τιποτα καθως οπως ειπα δεν μου καιγεται καρφι
. Απλα κουβεντα να γινεται. Ισα ισα ηταν πολυ διασκεδαστικο το σκηνικο οταν μου ριχνε καντηλια αφηνιασμενη
Για τη Μισελ/Σαντρα, 2 φορες την ειχα παρει στη Φυλης και ειχα περασει και εγω καταπληκτικα, ενω ολοι λενε οτι ειναι φολα.
Ηταν καθαρα θεμα χημειας βεβαια. Εαν υπαρχει χημεια με την κοπελα και στα 10 και στα 20 και στα 100 μια χαρα θα περασεις. Αν δεν υπαρχει, η μονη διαφορα μεταξι στουντιο/μπουρδελου ειναι το καθαρο σεντονι και τα 5-10λεπτα παραπανω χρονος.
Οσο για το αλλο που λες ουτε και γω εχω κανενα προβλημα μαζι σου Ινδιανε μου. Ισα ισα που σε εκτιμω ιδιαιτερα σαν ανθρωπο, για το χαμηλο προφιλ που κρατας στα διαδικτυακα και μη ξεκατινιασματα(αλλα και γενικοτερα), για την προσφορα σου στο site, τις γνωσεις και φυσικα την 30ετη+ εμπειρια σου στα μπουρδελακια