Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 698K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται φίλε...εδώ ο άλλος έγραψε Βέρα.....Νταϊάνα ξέχασε όμως και θα τον μαλώσω... :-* :-* :-* :-*

:hi: :hi: :hi:

Όλοι οι μαλάκες με παίρνουν τηλέφωνο την πιο ακατάλληλη στιγμή!
Πάλι έγινε καυγάς και τον έχασα γαμώτο; >:(

Ποιος είναι ο Ρόκος;;;  :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλή εβδομαδα μαν... :grin:
εξω χιονιζει απο ωρα κ το στρωνει κιολας... :S

Τα λέμε φίλε....απλά έχω ξεροχύσει με τον κλώνο...
Επιτέλους έγραψε τον λόγο,που με μισεί.... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

;) ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όλοι οι μαλάκες με παίρνουν τηλέφωνο την πιο ακατάλληλη στιγμή!
Πάλι έγινε καυγάς και τον έχασα γαμώτο; >:(

Ποιος είναι ο Ρόκος;;;  :think:

Ένας από αυτούς που δεν διαβάζουν το σάιτ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;) ;) ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ένας από αυτούς που δεν διαβάζουν το σάιτ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;) ;) ;)

Μόλις περιλάβω κάνα Μοντ εδώ μέσα που όλο λέει  ότι θα σβήσει τους κλώνους και όλο τους αφήνει θα δεις τι πανηγύρι έχει να γίνει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
rocco83...σφίξανε τα γάλατα και την έκανες.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

άλλη φορά να είσαι πιο προετοιμασμένος.... :birdman: :birdman: :birdman:
δεν έγραψες τα πιο βασικά....
λίγα σου έχουν πει,απογοητεύτηκα.....

:jerking: :jerking: :jerking: :S :S :S :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μόλις περιλάβω κάνα Μοντ εδώ μέσα που όλο λέει  ότι θα σβήσει τους κλώνους και όλο τους αφήνει θα δεις τι πανηγύρι έχει να γίνει.

Και είναι κλώνος που δεν τα ξέρει και καλά....πρέπει να φάει πολύ γλυκό ακόμα  ;) ;) ;) ...για να είναι σε θέση να έχει άμεσα όλες τις απαντήσεις.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και είναι κλώνος που δεν τα ξέρει και καλά....πρέπει να φάει πολύ γλυκό ακόμα  ;) ;) ;) ...για να είναι σε θέση να έχει άμεσα όλες τις απαντήσεις.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Μπίλυ,λέει αλήθεια;  :think:

Θες να γίνεις Μοντ;  :rockon:

Αν είναι να κάνουμε ένα πραξικόπημα να ανατρέψουμε τον Zero.  :orchestra:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπίλυ,λέει αλήθεια;  :think:

Θες να γίνεις Μοντ;  :rockon:

Αν είναι να κάνουμε ένα πραξικόπημα να ανατρέψουμε τον Zero.  :orchestra:

Δεν ξέρω...έγραψε πορνορεπόρτερ και μοντ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αν ξαναμπεί,να μας πει να μάθουμε και εμείς... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Τι να κάνει και αυτός ο κακόμοιρος,ότι του λένε γράφει..... :hi:

Τα λέμε..... :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
530
Like
75.477
Πόντοι
41.129
Dude007 εσυ γιατι δεν εισαι πορνορεπορτεθπ  :think:  :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Dude007 εσυ γιατι δεν εισαι πορνορεπορτεθπ  :think:  :hi:

τύπε,ο γιασου εισαι?  :2funny:

:think:

Πορνορεπορτεθπ;;;
Νέος τίτλος είναι αυτός;

ΥΓ: Τώρα που το λες,ακόμη "Μάλαμα" με έχουν;;;
Καλαααααααααααααααααααααααα...... :knuppel:

:rockon: :rockon: :rockon:

Προαγωγή άμεσα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν πολυ μπαινω σε αυτο το thread και τωρα διαβασα το post σου.

Ετυχε να ειμαι μπροστα οταν η Εβελινα διαβασε την κακη κριτκη της και τα σχολια σου, επειδη γνωριζομαστε καιρο, και παρολα οσα εχουν γινει, προσωπικα δεν εχω προβλημα μαζι σου θεωρω σωστο να σου πω οτι η Εβελινα ειπε τα εξης :

Ούτε και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ινδιάνο και το ξέρει...
Αλλά δεν κατάλαβα το παραπάνω....
:hi: :hi: :hi:

Οσο για το αλλο που λες ουτε και γω εχω κανενα προβλημα μαζι σου Ινδιανε μου. Ισα ισα που σε εκτιμω ιδιαιτερα σαν ανθρωπο, για το χαμηλο προφιλ που κρατας στα διαδικτυακα και μη ξεκατινιασματα(αλλα και γενικοτερα), για την προσφορα σου στο site, τις γνωσεις και φυσικα την 30ετη+ εμπειρια σου στα μπουρδελακια  :kneel: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
:S
Απάντηση είναι αυτή ρε τύπε;  >:(

Πάλι δίχως καυγάδες θα μείνουμε-καλά λέει ο Gami seta.  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Δεν πολυ μπαινω σε αυτο το thread και τωρα διαβασα το post σου.

Ετυχε να ειμαι μπροστα οταν η Εβελινα διαβασε την κακη κριτκη της και τα σχολια σου, επειδη γνωριζομαστε καιρο, και παρολα οσα εχουν γινει, προσωπικα δεν εχω προβλημα μαζι σου θεωρω σωστο να σου πω οτι η Εβελινα ειπε τα εξης :

"Τον ξερω απο την Φωκαιας αυτον που το εγραψε. Αυτος που παιζει κιθαρα ειναι Ερχοταν στην Φωκαιας καθε μερα και δεν περνουσε ποτε.Μια μερα τον εκραξα στο σαλονι και τσακωθηκαμε γιαυτο τα εγραψε, Οταν ξαναρθει απο εδω, που θα ξαναρθει θα τον βρισω"

Προσωπικα λοιπον συμπαιραινω οτι καποιοι/καποιος αοπ τον κυκλο των μπουρδελων σε ειχε δωσει ήδη στην Εβελινα, ετσι δεν ηταν δυσκολη η συνεχεια.

Και κατι αλλο γενικοτερο εαν μου επιτρεπεται :
μην ειστε τοσο απολυτοι οτι μετα τις "μεταγραφες" καποιων κοριτσιων απο την Φυλης στα studio δεν αναβαθμιζονται οι υπηρεσιες τους.
Προσωπικα και με την Εβελινα και με την Σαντρα (πρωην Μισελ απο το 86/ η οποια επισης σε ξερει με το νικ σου, οπως και πολλους ακομα) και αλλες κοπελες που εχουν δουλεψει παλιοτερα σε μπουρδελα εχω ερασει παρα πολυ καλά.
Εαν στο μπουρδελο παιρνουν Χ χρηματα στο ραντεβου και στο studio X*2,5 και εχουν και την επιπλεον ανεση χροου στην διαθεση τους, δεν ειναι και τοσο παραλογιο να αναβαθμισουν τις υπηρεσιες τους.

και κατι τελευταο:
Οσοι απο τους τακτικους θαμωνες των οποοιυδηποτε ειδους μαγαζιων (μπουρδελα/studio/μασαζ) νομιζουν οτι οι κοπελες δεν τους γνωριζουν ειναι μακρια νυχτωμενοι.....
Οποτε καλυτερα να μην γραφει κριτικες  κανεις απο εμας οταν ειμαστε βεβαιοι οτι τα κοριτσια με καποιο τροπο μας γνωριζουν ιντερνετικα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

"Δάκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις..."- Ελληνική Παροιμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom