Δεν πολυ μπαινω σε αυτο το thread και τωρα διαβασα το post σου.
Ετυχε να ειμαι μπροστα οταν η Εβελινα διαβασε την κακη κριτκη της και τα σχολια σου, επειδη γνωριζομαστε καιρο, και παρολα οσα εχουν γινει, προσωπικα δεν εχω προβλημα μαζι σου θεωρω σωστο να σου πω οτι η Εβελινα ειπε τα εξης :
"Τον ξερω απο την Φωκαιας αυτον που το εγραψε. Αυτος που παιζει κιθαρα ειναι Ερχοταν στην Φωκαιας καθε μερα και δεν περνουσε ποτε.Μια μερα τον εκραξα στο σαλονι και τσακωθηκαμε γιαυτο τα εγραψε, Οταν ξαναρθει απο εδω, που θα ξαναρθει θα τον βρισω"
Προσωπικα λοιπον συμπαιραινω οτι καποιοι/καποιος αοπ τον κυκλο των μπουρδελων σε ειχε δωσει ήδη στην Εβελινα, ετσι δεν ηταν δυσκολη η συνεχεια.
Και κατι αλλο γενικοτερο εαν μου επιτρεπεται :
μην ειστε τοσο απολυτοι οτι μετα τις "μεταγραφες" καποιων κοριτσιων απο την Φυλης στα studio δεν αναβαθμιζονται οι υπηρεσιες τους.
Προσωπικα και με την Εβελινα και με την Σαντρα (πρωην Μισελ απο το 86/ η οποια επισης σε ξερει με το νικ σου, οπως και πολλους ακομα) και αλλες κοπελες που εχουν δουλεψει παλιοτερα σε μπουρδελα εχω ερασει παρα πολυ καλά.
Εαν στο μπουρδελο παιρνουν Χ χρηματα στο ραντεβου και στο studio X*2,5 και εχουν και την επιπλεον ανεση χροου στην διαθεση τους, δεν ειναι και τοσο παραλογιο να αναβαθμισουν τις υπηρεσιες τους.
και κατι τελευταο:
Οσοι απο τους τακτικους θαμωνες των οποοιυδηποτε ειδους μαγαζιων (μπουρδελα/studio/μασαζ) νομιζουν οτι οι κοπελες δεν τους γνωριζουν ειναι μακρια νυχτωμενοι.....