Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
κι ομως δεν ειναι φεικ....μαλλον ειναι και γνωστο μελος απο οτι καταλαβα.... ;)

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: pz89
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:41
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:32

:2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα παντως με επεισε....

ΥΓ. Ειχα και ενα θρεντ με κριτικες του δευτερολεπτου...για να το ξεθαψω... :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το πρωτο που ειδα αυτο ειναι .. μη τους το λες ομως και μαθουν το κολπο , πως τους καταλαβαινουμε  :2funny:

Ομορφή κοκκινομάλα γύρω στα 30
Οταν την ειδα ( με το μαλλι στους ομους ) μαυρα δεν ηταν ?  :think:

Γαμεοβερ για δωσε τα φωτα σου .. κοκκκινα τα εκανε ?

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
το πρωτο που ειδα αυτο ειναι .. μη τους το λες ομως και μαθουν το κολπο , πως τους καταλαβαινουμε  :2funny:

Οταν την ειδα ( με το μαλλι στους ομους ) μαυρα δεν ηταν ?  :think:

Γαμεοβερ για δωσε τα φωτα σου .. κοκκκινα τα εκανε ?

Το μαλλί παρέμεινε μαύρο και το θυμάμαι καλά. Το μόνο που έκανε ήταν που το κούρεψε. Τώρα να το έβαψε στο μεσοδιάστημα δεν ξέρω. Η κριτική είναι μάλλον fake. Πολλές συμπτώσεις.  :huh: :huh: :huh: :think: :think:
Πάντως τα ρούχα δεν τα έβγαλε και σε μένα, πριν την πίπα, την τελευταία φορά. Ίσως και να είναι πραγματική κριτική από κλώνο.  :huh: :huh: :think: :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το μαλλί παρέμεινε μαύρο και το θυμάμαι καλά. Το μόνο που έκανε ήταν που το κούρεψε. Τώρα να το έβαψε στο μεσοδιάστημα δεν ξέρω. Η κριτική είναι μάλλον fake. Πολλές συμπτώσεις.  :huh: :huh: :huh: :think: :think:
Πάντως τα ρούχα δεν τα έβγαλε και σε μένα, πριν την πίπα, την τελευταία φορά. Ίσως και να είναι πραγματική κριτική από κλώνο.  :huh: :huh: :think: :think:
Παιζει και η περιπτωση κλωνος , αλλα δε βρισκω τον λογο ... ισως τον βρισκει αυτος τεςπα το κλειδι ειναι στο μαλλι , εγω ειμαι 50-50
δε θα παραξενευτω αν εγινε αυτο , μετα τις αναφορες σου περι νευρων κλτ , λιγο και η μελαγχολια των εορτων ... δε θελει πολυ

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Παιζει και η περιπτωση κλωνος , αλλα δε βρισκω τον λογο ... ισως τον βρισκει αυτος τεςπα το κλειδι ειναι στο μαλλι , εγω ειμαι 50-50
δε θα παραξενευτω αν εγινε αυτο , μετα τις αναφορες σου περι νευρων κλτ , λιγο και η μελαγχολια των εορτων ... δε θελει πολυ

Πάντως θα πω και κάτι άλλο. Το να σου κάνουν σκέτη πίπα και ειδικά η Σαμπρίνα, που την κάνει τέλεια δεν είναι και τόσο κακό. Δοκίμασε να πας σε μπουρδέλο και να πεις ότι θέλεις σκέτη πίπα. Το πιο πιθανό είναι να πάρεις αρνητική απάντηση. Δεν θα ξεχάσω στα παλία χρόνια είχα περάσει από μπουρδέλο στη Φυλής και η τσατσά διαφήμιζε το special πρόγραμμα του μαγαζιού που το ονόμαζε : Σόλο Τελειωτικόν.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πάντως θα πω και κάτι άλλο. Το να σου κάνουν σκέτη πίπα και ειδικά η Σαμπρίνα, που την κάνει τέλεια δεν είναι και τόσο κακό. Δοκίμασε να πας σε μπουρδέλο και να πεις ότι θέλεις σκέτη πίπα. Το πιο πιθανό είναι να πάρεις αρνητική απάντηση. Δεν θα ξεχάσω στα παλία χρόνια είχα περάσει από μπουρδέλο στη Φυλής και η τσατσά διαφήμιζε το special πρόγραμμα του μαγαζιού που το ονόμαζε : Σόλο Τελειωτικόν.

Στην εκκλησια που ειχα ρωτησει ( την Αντριαννα κομοδινοπουλου  :jerking: ) το εκανε με 30 ευρω λεει
Στανταρ κανουν μονο πιπα , αρκει αν μην κοψεις πολλα .. δε μου λες .. με τα @@ η Σαμπρινα πως τα παει ? ( αν και χλωμο το βλεπω )
Για καραμπαLicking  λεω...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Στην εκκλησια που ειχα ρωτησει ( την Αντριαννα κομοδινοπουλου  :jerking: ) το εκανε με 30 ευρω λεει
Στανταρ κανουν μονο πιπα , αρκει αν μην κοψεις πολλα .. δε μου λες .. με τα @@ η Σαμπρινα πως τα παει ? ( αν και χλωμο το βλεπω )
Για καραμπαLicking  λεω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαν πολλά θέλεις. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ούτε στον ύπνο σου  :cheesy: :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:s&m_3: :s&m_3:
δεν ειναι το μαλλι κλειδι γιατι καμια φορα με τα φωτα και τις αντανακλασεις του μεσα στα δωματια ενα μαυρο μαλλι μπορει να φανει οτι παιρνει καποια ανταυγεια προς το χαλκινοκοκκινο που λεει και η μιραρακη...τεσπα δεν απαντησε ο τυπος ακομα....υποψιαζομαι τον γνωστο μου φιλο απο τα παλια.... :sunglasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585

Ουτε και εγω το βρησκω κακο να τελειωσεις με πιπα, τωρα αν σου κανει πιπα και δεν την σταματησεις και σε τελειωσει, η κοπελα δεν φταει σε τιποτα.
Μετρημενες φορες οπως...Μιλανα, Μιραμπελα, Ναντια η ξανθια Μολδαβεζα ;), και καμια ακομα που δεν μπωρω να θυμηθω τωρα, ανετα με τελειωναν με πιπα, αλλα εγω δεν ηθελα να τελειωσω με πιπα γιατι λογικα μετα δεν εχει κοκο.! :grin:
Σκεφτηκα οταν θα ξαναπαω Μιραμπελα η οποια ειναι μαστορισα στην πιπα, να της πω πρωτα θα σε γαμησω και μετα τελειωσε με, με πιπα...ετσι για την φαση...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αλλο αυτο και αλλο να βαριεται η γκομενα να πηδηχτει  :jerking:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
Αλλο αυτο και αλλο να βαριεται η γκομενα να πηδηχτει  :jerking:

Και να βαριετε να πηδηχτει τι σημαινει οτι θα σε τελειωσει με πιπα θες δεν θες??? Ξαπλωνει κανει το κομοδινο και τελειωνεις, και ειναι και πολλεεεεεεεεεεεες.! :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πραγματικη ειναι και απο γνωστο νικ....δεν λεω τιποτα αλλο

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καρπουζια μας τα εκανες με την μηστικοπαθεια σου  :2funny:

αυτος εστω με τον κλωνο ονομα δε μπορει αν ρθει εδω να μας πει ..
τι εγινε ? του ειπε δε σου καθομαι ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καρπουζια μας τα εκανες με την μηστικοπαθεια σου  :2funny:

αυτος εστω με τον κλωνο ονομα δε μπορει αν ρθει εδω να μας πει ..
τι εγινε ? του ειπε δε σου καθομαι ?
θα ρωτησω και θα σου πω,...αν και ειναι λιγο ψαρωμενος γενικα οποτε παιζει να μην την πηδηξε το παιδι απο ευγενεια.... :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.867
Πόντοι
22.785
Ουτε και εγω το βρησκω κακο να τελειωσεις με πιπα, τωρα αν σου κανει πιπα και δεν την σταματησεις και σε τελειωσει, η κοπελα δεν φταει σε τιποτα.
Μετρημενες φορες οπως...Μιλανα, [size=17pt]Μιραμπελα[/size], Ναντια η ξανθια Μολδαβεζα ;), και καμια ακομα που δεν μπωρω να θυμηθω τωρα, ανετα με τελειωναν με πιπα, αλλα εγω δεν ηθελα να τελειωσω με πιπα γιατι λογικα μετα δεν εχει κοκο.! :grin:
Σκεφτηκα οταν θα ξαναπαω Μιραμπελα η οποια ειναι μαστορισα στην πιπα, να της πω πρωτα θα σε γαμησω και μετα τελειωσε με, με πιπα...ετσι για την φαση...

Μιραμπέλα........ τί μού θύμισες φίλε μου τώρα ,στιγμές μαγικές
έζησα μαζι της για 8 ήμέρες στή Ρουμανία !!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα ρωτησω και θα σου πω,...αν και ειναι λιγο ψαρωμενος γενικα οποτε παιζει να μην την πηδηξε το παιδι απο ευγενεια.... :2funny: :2funny: :2funny:
επρεπε να παει ρεβεκα λεει ,μετανιωσε..... :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε μπας και ησουν εσυ και γιαυτο εισαι στεναχωρεμενος ?
αυτος γιατι δε γραφει εδω ? ντρεπετε ?  :think:

Ελα φιλε ελα .. και μεις αγορακια ειμαστε σαν και σενα , μη ντρεπεσαι βρε
ελα να μας πεις τι σου εκανε η Σαμπρελα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε μπας και ησουν εσυ και γιαυτο εισαι στεναχωρεμενος ?
αυτος γιατι δε γραφει εδω ? ντρεπετε ?  :think:

Ελα φιλε ελα .. και μεις αγορακια ειμαστε σαν και σενα , μη ντρεπεσαι βρε
ελα να μας πεις τι σου εκανε η Σαμπρελα
ναι ρε μλκ ξεμεινα απο λεφτα και θα κλαιγα το σαρανταρι της σαμπρινας.... :headbang: :headbang:

δεν γραφει γιατι ειναι παλιος και ντρεπεται.... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom