jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κι ομως δεν ειναι φεικ....μαλλον ειναι και γνωστο μελος απο οτι καταλαβα.... ;)
Φείκ ?
Οταν την ειδα ( με το μαλλι στους ομους ) μαυρα δεν ηταν ?Ομορφή κοκκινομάλα γύρω στα 30
το πρωτο που ειδα αυτο ειναι .. μη τους το λες ομως και μαθουν το κολπο , πως τους καταλαβαινουμε
Οταν την ειδα ( με το μαλλι στους ομους ) μαυρα δεν ηταν ?
Γαμεοβερ για δωσε τα φωτα σου .. κοκκκινα τα εκανε ?
Παιζει και η περιπτωση κλωνος , αλλα δε βρισκω τον λογο ... ισως τον βρισκει αυτος τεςπα το κλειδι ειναι στο μαλλι , εγω ειμαι 50-50Το μαλλί παρέμεινε μαύρο και το θυμάμαι καλά. Το μόνο που έκανε ήταν που το κούρεψε. Τώρα να το έβαψε στο μεσοδιάστημα δεν ξέρω. Η κριτική είναι μάλλον fake. Πολλές συμπτώσεις.
Πάντως τα ρούχα δεν τα έβγαλε και σε μένα, πριν την πίπα, την τελευταία φορά. Ίσως και να είναι πραγματική κριτική από κλώνο.
Παιζει και η περιπτωση κλωνος , αλλα δε βρισκω τον λογο ... ισως τον βρισκει αυτος τεςπα το κλειδι ειναι στο μαλλι , εγω ειμαι 50-50
δε θα παραξενευτω αν εγινε αυτο , μετα τις αναφορες σου περι νευρων κλτ , λιγο και η μελαγχολια των εορτων ... δε θελει πολυ
Πάντως θα πω και κάτι άλλο. Το να σου κάνουν σκέτη πίπα και ειδικά η Σαμπρίνα, που την κάνει τέλεια δεν είναι και τόσο κακό. Δοκίμασε να πας σε μπουρδέλο και να πεις ότι θέλεις σκέτη πίπα. Το πιο πιθανό είναι να πάρεις αρνητική απάντηση. Δεν θα ξεχάσω στα παλία χρόνια είχα περάσει από μπουρδέλο στη Φυλής και η τσατσά διαφήμιζε το special πρόγραμμα του μαγαζιού που το ονόμαζε : Σόλο Τελειωτικόν.
Στην εκκλησια που ειχα ρωτησει ( την Αντριαννα κομοδινοπουλου ) το εκανε με 30 ευρω λεει
Στανταρ κανουν μονο πιπα , αρκει αν μην κοψεις πολλα .. δε μου λες .. με τα @@ η Σαμπρινα πως τα παει ? ( αν και χλωμο το βλεπω )
Για καραμπαLicking λεω...
Σαν πολλά θέλεις.
Ούτε στον ύπνο σου
δεν ειναι το μαλλι κλειδι γιατι καμια φορα με τα φωτα και τις αντανακλασεις του μεσα στα δωματια ενα μαυρο μαλλι μπορει να φανει οτι παιρνει καποια ανταυγεια προς το χαλκινοκοκκινο που λεει και η μιραρακη...τεσπα δεν απαντησε ο τυπος ακομα....υποψιαζομαι τον γνωστο μου φιλο απο τα παλια....Παιζει και η περιπτωση κλωνος , αλλα δε βρισκω τον λογο ... ισως τον βρισκει αυτος τεςπα το κλειδι ειναι στο μαλλι , εγω ειμαι 50-50
δε θα παραξενευτω αν εγινε αυτο , μετα τις αναφορες σου περι νευρων κλτ , λιγο και η μελαγχολια των εορτων ... δε θελει πολυ
Πάντως θα πω και κάτι άλλο. Το να σου κάνουν σκέτη πίπα και ειδικά η Σαμπρίνα, που την κάνει τέλεια δεν είναι και τόσο κακό. Δοκίμασε να πας σε μπουρδέλο και να πεις ότι θέλεις σκέτη πίπα. Το πιο πιθανό είναι να πάρεις αρνητική απάντηση. Δεν θα ξεχάσω στα παλία χρόνια είχα περάσει από μπουρδέλο στη Φυλής και η τσατσά διαφήμιζε το special πρόγραμμα του μαγαζιού που το ονόμαζε : Σόλο Τελειωτικόν.
Αλλο αυτο και αλλο να βαριεται η γκομενα να πηδηχτει
πραγματικη ειναι και απο γνωστο νικ....δεν λεω τιποτα αλλοΤο μαλλί παρέμεινε μαύρο και το θυμάμαι καλά. Το μόνο που έκανε ήταν που το κούρεψε. Τώρα να το έβαψε στο μεσοδιάστημα δεν ξέρω. Η κριτική είναι μάλλον fake. Πολλές συμπτώσεις.
Πάντως τα ρούχα δεν τα έβγαλε και σε μένα, πριν την πίπα, την τελευταία φορά. Ίσως και να είναι πραγματική κριτική από κλώνο.
θα ρωτησω και θα σου πω,...αν και ειναι λιγο ψαρωμενος γενικα οποτε παιζει να μην την πηδηξε το παιδι απο ευγενεια....Καρπουζια μας τα εκανες με την μηστικοπαθεια σου
αυτος εστω με τον κλωνο ονομα δε μπορει αν ρθει εδω να μας πει ..
τι εγινε ? του ειπε δε σου καθομαι ?
Ουτε και εγω το βρησκω κακο να τελειωσεις με πιπα, τωρα αν σου κανει πιπα και δεν την σταματησεις και σε τελειωσει, η κοπελα δεν φταει σε τιποτα.
Μετρημενες φορες οπως...Μιλανα, [size=17pt]Μιραμπελα[/size], Ναντια η ξανθια Μολδαβεζα ;), και καμια ακομα που δεν μπωρω να θυμηθω τωρα, ανετα με τελειωναν με πιπα, αλλα εγω δεν ηθελα να τελειωσω με πιπα γιατι λογικα μετα δεν εχει κοκο.!
Σκεφτηκα οταν θα ξαναπαω Μιραμπελα η οποια ειναι μαστορισα στην πιπα, να της πω πρωτα θα σε γαμησω και μετα τελειωσε με, με πιπα...ετσι για την φαση...
επρεπε να παει ρεβεκα λεει ,μετανιωσε.....θα ρωτησω και θα σου πω,...αν και ειναι λιγο ψαρωμενος γενικα οποτε παιζει να μην την πηδηξε το παιδι απο ευγενεια....
ναι ρε μλκ ξεμεινα απο λεφτα και θα κλαιγα το σαρανταρι της σαμπρινας....Ρε μπας και ησουν εσυ και γιαυτο εισαι στεναχωρεμενος ?
αυτος γιατι δε γραφει εδω ? ντρεπετε ?
Ελα φιλε ελα .. και μεις αγορακια ειμαστε σαν και σενα , μη ντρεπεσαι βρε
ελα να μας πεις τι σου εκανε η Σαμπρελα