jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τζο ο υδραυλικος του σαιτ....παιχτη ποσο καιρο ειχες να σπρωξεις να φυγουν τα χοντρα;
λιγοτερο απ οσο φαινετε
τζο ο υδραυλικος του σαιτ....παιχτη ποσο καιρο ειχες να σπρωξεις να φυγουν τα χοντρα;
τζο145 ο πιτερ νορθ του σαιτ......
λιγοτερο απ οσο φαινετε
τζο145 ο πιτερ νορθ του σαιτ
αναμνηστικά φωτογραφία όμως δεν είδαμε
ιδίως αυτή τη φορά επιβάλλεται
σβηστηκε και δεν προλαβα να δω ουτε τι εγραφε ουτε ποιος την εγραψεΕγω παλι δεν βλεπω τιποτα :-
σβηστηκε κατι ?
ρε τι στον πουτσο;μονο εγω την ειδα; που χαθηκε αυτη η κριτικη και δεν ξαναεμφανιστηκε;που ειναι ο συγγραφεας να μας πει καμια λεπτομερεια.....;
παταω να δω την κριτικη της πρωτης σελιδας και δεν την βλεπω...που πηγε;
τιτλος [size=20pt]η καρινα της μετριοτητας[/size]....
την διαβασα κ γω την κριτικη απο το παλικαρι κ εχω μια απορια...αυτος τελικα εμεινε ευχαριστημενος?? αν οχι θα ξανασκασει αλλο ενα 40 αρι τουλαχιστον για να σιγουρευτει??
ok εσυ ξερεις καλυτερα keep walking my friend!Θα έλεγα τελικά ότι δεν έφυγα πολύ δυσαρεστημένος.
Βέβαια τη γκόμενα την κρίνω γενικά,μιας και την έχω επισκευθεί 10αδες φορες (εδω και περίπου 7 χρόνια που είναι στην πιάτσα), έχω το γνώθεις αυτόν ξέροντας ότι είναι τρελοκομείο και ότι αν δεν την βρεις στη μέρα της την έκατσες, αλλά ξέροντας επίσης πολύ καλά ότι μαζί της έχω κάνει τα 2 από τα 10 καλύτερα γαμήσια όλων των εποχών με Ιερόδουλη.(Μεγάλη κουβέντα).
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
….πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, της Σαμπρίνας η καρδιά είναι μια άβυσσος.
Συνοψίζοντας αυτή η συνεύρεση είχε μεν κάτι το ιδιαίτερο που διασώθηκε στο τέλος αλλά δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις δύο προηγούμενες συνευρέσεις μαζί της, για τις οποίες μάλιστα έγραψα τόσο καλές κριτικές που κατακρίθηκα από μερίδα συναθλητών (ίσως όχι άδικά).ποτε απο μενα που σε στηριζα παντα ως γνωστος πουτανοκαψουρης συμπασχων...
ο αλεξ ειναι παλιος και εμπειρος συναγωνιστης και απλα εχει και χιουμορ ενιοτε καυστικο....