gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αν δεν εβαζε και αυτα τα χαζοτραγουδα στο ραδιο μια χαρα παιδι θα ηταν....
αν δεν εβαζε και αυτα τα χαζοτραγουδα στο ραδιο μια χαρα παιδι θα ηταν....
Εγώ γι αυτά τον έχω φίλο Πλάκα κάνω είναι γαμώ τα παιδιά ο άλεξαν δεν εβαζε και αυτα τα χαζοτραγουδα στο ραδιο μια χαρα παιδι θα ηταν....
εχω και γω καυστικο χιουμορ.....Εγώ γι αυτά τον έχω φίλο Πλάκα κάνω είναι γαμώ τα παιδιά ο άλεξ
jo είσαι άπαιχτος ..............εύγεεεεεεεεεεεεεεε
ναι
Ποια Αντριαννα ειναι αυτη ? Η κομοδινοπουλου ? ( Της εκκλησιας ? )
ανοιξες πενηντα θεματα σε εναν μηνα...ειναι ρεκορ
τι εκανα καλε ?
Στο φιξου 14 δεν την ειδαν αυτη ?
ανοιξες πενηντα θεματα σε εναν μηνα...ειναι ρεκορ
Μηπως ειναι αλλη ? ξαναεγινε Αντριαννα ? Μιχαελα δεν ηταν ... Οτι ναναι
Θα παρω βραβειο ?
Καραμαν .. λεω να παω να πηδηξω την ΑγιοΒασιλω Βικυ
Μηπως ειναι αλλη ? ξαναεγινε Αντριαννα ? Μιχαελα δεν ηταν ... Οτι ναναι
Θα παρω βραβειο ?
Καραμαν .. λεω να παω να πηδηξω την ΑγιοΒασιλω Βικυ
ρε παιδια εκανα λαθος
στην Βιλλα ερωτικα ηθελα να βάλω την κριτική ..μη βαρατε ολοι μαζι
ειπα στον admin να ή να την αλλάξει η να την σβήσει
Για τον φιλαράκο ποιο κάτω
ναι εχωσα 120 και τα κλαιω
αλλα για να ψαχτουμε ρε μάγκες πόσες φόλες εχουμε φάει ( εγω επειδη εχω μερικά χιλίομετρα παραπάνω ) πολλές ..πάρα πολλές ...
αλλα ειναι το συστημα τετοιο ..πρεπει να πληρωσεις για να μάθης
ρε παιδια εκανα λαθος
αλλα για να ψαχτουμε ρε μάγκες πόσες φόλες εχουμε φάει ( εγω επειδη εχω μερικά χιλίομετρα παραπάνω ) πολλές ..πάρα πολλές ...
ρε παιδια εκανα λαθος
Αρα οκ λαθος εκφραστηκα, το σβηνω το μυμημα μου γιατι νωμιζα οτι ηταν για αλλη Αντριανα,
Η Αντριανα της Βιλας, οντως μπορει να συμφωνησω τωρα με το τιτλο σου, μια φορα την εχω παρει στην αρχη, καλη ηταν για μενα, και καλυτερη απο την Τζεσυ, αλλα απο τοτε δεν την ξαναδοκιμασα, και εσυ γιατι ρεσυ εδωσες 120 ευρω για μια κοπελα που δεν εχεις δοκιμασει?? Καλα εινα για αρχη ενα 40αρακι απλο να τεσταρεις και μερα τα σταζεις οσα και οσες φορες θελεις, τεσπα, παει τωρα...
δεν γ@μιετ@ι .. δεν μου περισευανε ..αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας
εμεις να ειμαστε καλά
στα μειον η τσατσα , δεν το καταλαβα ποτε αυτο το τοσο το προγραμμα και 10 δικά μου ?
Επιδη πραγματι το διαβαζουν βαλε την κριτικη στη θεση της , μπας και την δουν και τις κοψουν και μπας και σωθει κανα κατοσταρικο απο τους επομενουςεπειδη ξερω οτι διαβάζουν το site καλα θα κανουν να τις κοψουν τις μαλακιες
Θελω να πω οτι η Τσατσά , με το που με εβαλε στο δωμάτιο , και τα ειπαμε για το πρόγραμμα μου λεει 120 της κοπελλας και 10 δικά μου
και φυσικά πήρε τα @@ μου :
Τις ιδιες μαλακίες μου ειχε πει και παλιωτερα ( 2 χρονια πριν ) μια τσατσα στο ανδρεα γεωργιου 4 και την εχεσα .
Αυτο το συστημα , και να με συγωρειτε , ειναι εφευρεση Θεσσαλονίκης ...
Καλα τα αφεντικά δεν τις πληρώνουν ???
ναι μωρε...δεν ειναι θεμα υποκειμενικοτητας στην ενημερωση...εγω πρωτος ειχα γραψει διθυραμβους για την σαμπρινα παλιοτερα και εγω παλι ειπα οτι μια αλλη φορα στην ματζαρου 1 εφαγα φολα....δεν λεει τιποτα....
και να σου πω και κατι.....δεν θα απολογηθει κανεις για το τι γραφει...αμα περασω καλα με καποια θα το γραψω,αν οχι παλι θα το γραψω κι ας ειμαι και αντιθετος στο ρευμα....προμοτορας δεν ειναι κανενας απο μας που γραφουμε καθε μερα....οι προμοτορες φαινονται....περναν σαν κομητες,γραφουν μια κριτικη και δεν ξαναεμφανιζονται...
και προσωπικα δεν συνιστω ποτε κοπελες σε κανεναν...παντα λεω οτι απλα εμενα ειναι του γουστου μου ή οχι....τα στανταρακια εξαλλου ειναι γνωστα....τωρα αν ανακαλυψουμε και κανα καλο οπως την ρεβεκα πχ που απο μια δυο κριτικες φανηκε οτι εχει μελλον η κοπελα ακομα καλυτερα για ολους μας....
ολοι συναγωνιστες στην ενημερωση ειμαστε...
ο αλεξ ειναι παλιος και εμπειρος συναγωνιστης και απλα εχει και χιουμορ ενιοτε καυστικο....και γω τον πειραζω καμια φορα στα σιτυτουρ για πλακα....
καλα δεν γαμησες;εδωσες σαραντα ευρω και δεν σε αφησε να προχωρησεις;ημαρτον....
κι ομως δεν ειναι φεικ....μαλλον ειναι και γνωστο μελος απο οτι καταλαβα.... ;)Φείκ ?