Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στο φιξου 14 δεν την ειδαν αυτη ?
Μηπως ειναι αλλη ? ξαναεγινε Αντριαννα ? Μιχαελα δεν ηταν ... Οτι ναναι  :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

ανοιξες πενηντα θεματα σε εναν μηνα...ειναι ρεκορ :rockon:
:think:
Θα παρω βραβειο ?

Καραμαν .. λεω να παω να πηδηξω την ΑγιοΒασιλω Βικυ 
2kolodaxthla.gif

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
Μηπως ειναι αλλη ? ξαναεγινε Αντριαννα ? Μιχαελα δεν ηταν ... Οτι ναναι  :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:
Θα παρω βραβειο ?

2kolodaxthla.gif

Πηγαινε.! τωρα που θα κλεισει το μπουρδελο της ειναι ευαλωτη :knockinb:. Γαμησε την χωρις να βγαλει το γιλεκακι της...ετσι θα γουσταρα εγω.!! :rockon: ...και ριξε της και καμια σποντα οτι θα ανοιξουμε συνεταιρικα την Κοροβαγκου τωρα που κλεινουν ολοι ειναι ευκαρια λεμε :2funny:.!!! ...αν θελει να περασει απο εβομαδιαια συνεντευξη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και βλεπουμε... :2funny:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Μηπως ειναι αλλη ? ξαναεγινε Αντριαννα ? Μιχαελα δεν ηταν ... Οτι ναναι  :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:
Θα παρω βραβειο ?

2kolodaxthla.gif

ρε παιδια εκανα λαθος
στην Βιλλα ερωτικα ηθελα να βάλω την κριτική ..μη βαρατε ολοι μαζι
ειπα στον admin να ή να την αλλάξει η να την σβήσει

Για τον φιλαράκο ποιο κάτω
ναι εχωσα 120 και τα κλαιω
αλλα για να ψαχτουμε ρε μάγκες πόσες φόλες εχουμε φάει ( εγω επειδη εχω μερικά χιλίομετρα παραπάνω ) πολλές ..πάρα πολλές ...
αλλα ειναι το συστημα τετοιο ..πρεπει να πληρωσεις για να μάθης

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.078
Πόντοι
11.585
ρε παιδια εκανα λαθος

αλλα για να ψαχτουμε ρε μάγκες πόσες φόλες εχουμε φάει ( εγω επειδη εχω μερικά χιλίομετρα παραπάνω ) πολλές ..πάρα πολλές ...

Αρα οκ λαθος εκφραστηκα, το σβηνω το μυμημα μου γιατι νωμιζα οτι ηταν για αλλη Αντριανα,
Η Αντριανα της Βιλας, οντως μπορει να συμφωνησω τωρα με το τιτλο σου, μια φορα την εχω παρει στην αρχη, καλη ηταν για μενα, και καλυτερη απο την Τζεσυ, αλλα απο τοτε δεν την ξαναδοκιμασα, και εσυ γιατι ρεσυ εδωσες 120 ευρω για μια κοπελα που δεν εχεις δοκιμασει?? Καλα εινα για αρχη ενα 40αρακι απλο να τεσταρεις και μερα τα σταζεις οσα και οσες φορες θελεις, τεσπα, παει τωρα...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε παιδια εκανα λαθος

Αδερφε και γω εχω Χιλιομετρα και με την βενζινη στο 1,60 δεν ειμαστε για πολλα πολλα γιυτο φωναζω για τις κριτικες και για την σημασια τους
Επιδη ( μαλλον ) δεν μπορει αν την μετακινησει ο Αδμιν μ γνωμη μου ειναι να την ξαναποσταρεις στο σωστο ντελο και η αλλη θα σβηστει απλα
μη την αφησεις να χαθει
( ειχα πει και γω καποτε να μετακινηθει μια δικη μου αλλα δεν εγινε )

Για την Αντριαννα , δε βαραμε , απλα παραξενευτικαμε , αλλα τελικα βγηκε ακρη  :dancing:
Τωρα οσον αφορα την Αντριαννα μεσα και γω ετσι την θυμαμαι περιπου , ειδικα τωρα που ειναι και μονη με την Τζεσυ ισως εχει κουραστει κιολας

Οπως ειπε και ο καραμαν, και γω αυτης της αρχης ειμαι , οσο καλες κριτικες και να εχει η γκομενα , οσο κλικ και να μου κανει , η πρωτη φορα ειναι πρωτη φορα
Μπορει να μη ταιριαξουμε απλα και οσα λιγοτερα σκαμε τοσο λιγοτερο τσουζει
( ειδικα αν βλεπεις ενα X5 Απ εξω και ξερεις το ενα λαστιχο του ειναι απο σενα  :- )

Σου αφιερωνω και ενα τραγουδακι που μου ρθε στο μυαλο τωρα

:rockon: :rockon: :rockon:

Καλες γιορτες και ευχομαι η επομενη κριτικη να ειναι πανυγυρικη  :dancing:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ρε παιδια εκανα λαθος

Αρα οκ λαθος εκφραστηκα, το σβηνω το μυμημα μου γιατι νωμιζα οτι ηταν για αλλη Αντριανα,
Η Αντριανα της Βιλας, οντως μπορει να συμφωνησω τωρα με το τιτλο σου, μια φορα την εχω παρει στην αρχη, καλη ηταν για μενα, και καλυτερη απο την Τζεσυ, αλλα απο τοτε δεν την ξαναδοκιμασα, και εσυ γιατι ρεσυ εδωσες 120 ευρω για μια κοπελα που δεν εχεις δοκιμασει?? Καλα εινα για αρχη ενα 40αρακι απλο να τεσταρεις και μερα τα σταζεις οσα και οσες φορες θελεις, τεσπα, παει τωρα...

εχεις δικιο αδελφε ..

ειπαμε ..το γουσταρα το μωρο απο τις φωτογραφιες ..  ηταν και οι συνθήκες , δηλαδη χωρίς αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη , μόνο για ενα βράδυ ..βαριωμουνα και να ψάξω
τα 40 ειναι μάλλον το ιδανικό για την κυρία

δεν γ@μιετ@ι .. δεν μου περισευανε ..αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας
εμεις να ειμαστε καλά

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν γ@μιετ@ι .. δεν μου περισευανε ..αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας
εμεις να ειμαστε καλά

:rockon: :rockon: :rockon:

στα μειον η τσατσα , δεν το καταλαβα ποτε αυτο το τοσο το προγραμμα και 10 δικά μου ?

Τι θες να πεις εδω ?

επειδη ξερω οτι διαβάζουν το site καλα θα κανουν να τις κοψουν τις μαλακιες
Επιδη πραγματι το διαβαζουν  βαλε την κριτικη στη  θεση της , μπας και την δουν και τις κοψουν  και μπας και σωθει κανα κατοσταρικο απο τους επομενους

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Θελω να πω οτι η Τσατσά , με το που με εβαλε στο δωμάτιο , και τα ειπαμε για το πρόγραμμα μου λεει 120 της κοπελλας και 10 δικά μου
και φυσικά πήρε τα @@ μου :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :
Τις ιδιες μαλακίες μου ειχε πει και παλιωτερα ( 2 χρονια πριν ) μια τσατσα στο ανδρεα γεωργιου 4 και την εχεσα . :shit:
Αυτο το συστημα , και να με συγωρειτε , ειναι εφευρεση Θεσσαλονίκης ...
Καλα τα αφεντικά δεν τις πληρώνουν ??? :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θελω να πω οτι η Τσατσά , με το που με εβαλε στο δωμάτιο , και τα ειπαμε για το πρόγραμμα μου λεει 120 της κοπελλας και 10 δικά μου
και φυσικά πήρε τα @@ μου :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :
Τις ιδιες μαλακίες μου ειχε πει και παλιωτερα ( 2 χρονια πριν ) μια τσατσα στο ανδρεα γεωργιου 4 και την εχεσα . :shit:
Αυτο το συστημα , και να με συγωρειτε , ειναι εφευρεση Θεσσαλονίκης ...
Καλα τα αφεντικά δεν τις πληρώνουν ??? :uglystupid: :uglystupid:

Οτι ναναι λεμε , αιντεεεεεε  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο , και φυσικα δεν προκειτε να δωσω τιποτα ... μαλλον θα φυγω νοιθωντας θυμα , πριν καν πεσω
Ποια ηταν αυτη η τσατσα ? Η Λαζογερμανιδα ?  :think:

Ξαναγραψε την κριτικη και διευκρινησε το αδερφε γιατι εγω δεν το επιασα αμεσως , να ξερουν τι να περιμενουν οι συναγωνιστες
πολλα νεα απ την Βιλα μας εφερες ... και οχι καλα δυστηχος  :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τιποτα δεν καταλαβα.....δλδ καταλαβα αλλα παλι της πουτανας το μπερδεμα εγινε...και συ ρε εξκαλιμπερ που το βρηκες το αλλο σπιτι και ποσταρες την κριτικη;παλι καλα δεν την εβαλες σε κανενα που εκλεισε...χιουμορ ετσι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οχι τιποτα αλλο ειναι και τα κωλοονοματα απο τις πουτανες και μπερδεψαμε τα μπουτια μας....

κι αυτη η αντριαννα καλα ηταν ροζα στην αθηνα....εδω τι την ηθελε την βαφτιση; :headbang: :headbang: :jerking:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι μωρε...δεν ειναι θεμα υποκειμενικοτητας στην ενημερωση...εγω πρωτος ειχα γραψει διθυραμβους για την σαμπρινα παλιοτερα και εγω παλι ειπα οτι μια αλλη φορα στην ματζαρου 1 εφαγα φολα....δεν λεει τιποτα....

και να σου πω και κατι.....δεν θα απολογηθει κανεις για το τι γραφει...αμα περασω καλα με καποια θα το γραψω,αν οχι παλι θα το γραψω κι ας ειμαι και αντιθετος στο ρευμα....προμοτορας δεν ειναι κανενας απο μας που γραφουμε καθε μερα....οι προμοτορες φαινονται....περναν σαν κομητες,γραφουν μια κριτικη και δεν ξαναεμφανιζονται...

και προσωπικα δεν συνιστω ποτε κοπελες σε κανεναν...παντα λεω οτι απλα εμενα ειναι του γουστου μου ή οχι....τα στανταρακια εξαλλου ειναι γνωστα....τωρα αν ανακαλυψουμε και κανα καλο οπως την  ρεβεκα πχ που απο μια δυο κριτικες φανηκε οτι εχει μελλον η κοπελα ακομα καλυτερα για ολους μας....

ολοι συναγωνιστες στην ενημερωση ειμαστε...

ο αλεξ ειναι παλιος και εμπειρος συναγωνιστης και απλα εχει και χιουμορ ενιοτε καυστικο....και γω τον πειραζω καμια φορα στα σιτυτουρ  για πλακα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε αυτά που γράφεις. Έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. Και όσο για τη Ρεμπέκα την επισκέφτηκα επηρεασμένος από την δικιά σου κριτική και μόνο, και αποτέλεσε και αντικείμενο της 1ης μου κριτικής.
Και οφείλω να ομολογήσω δημόσια ότι από μόνος μου δεν θα την επισκεπτόμουν ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom