Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.080
Πόντοι
11.585

Αρα λυθηκε το μυστηριο ειναι η ιδια Εμμανουελα με αυτην που πηρε ο oso_nixtonei στο Ρουλια και Κωττα...

Αν και εκτιμω και τα δυο μελη το ιδιο, θα πω οτι ο maan με επεισε και μαλλον αυριο θα την ψαξω την κοπελια να την δω με τα ματια μου και οχι μονο...ελπιζω ο oso_nixtonei να ειναι αυτο που λενε...bad luck.!! και να μην ερθω και εγω με κατεβασμενα τα αυτια.!! :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

www.imagerous.com/viewer.php?file=78762822393781153845.png] [/URL]

:2funny:

Σε ατυχη στιγμη το αποδιδω , μου εχει συμβει και μενα με κοπελα σε ενα στουδιο την οποια την ξαναπετηχα σε ντελο το οποιο ειχε οσμες.. η κοπελα δεν ειχε
Ατυχη στιγμη ή ελειπης καθαριοτητα λογο βαρεμαρας ... ? Μακαρι να δει την κριτικη και να μην ξανασυμβει  :rockon:

Εκανε δουλεια το πιεστικο  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η περιέργεια σκότωσε την πούτσα

:S :S :S :S :S :S :S

Η κοπέλα δε γουστάρει αυτό που κάνει κ το βγάζει με αυτοσαρκασμό κ ειρωνεία απέναντι στον εαυτό της κ στον πελάτη.
Το βλέμμα της έβγαζε κάτι μεταξύ αγγαρείας και απέχθειας-δεν κάνω πλάκα-.
Πάλι τα ίδια σπρώχνω για 1-2 λεπτά,καμιά αντίδραση εκ μέρους της, μου έλεγε δεν ξέρεις να γαμάς

Αντριαννα Κομοδινοπουλου- Ξεπετιαδου  :idiot:

Τις προαλλες που ειχα παει εγω, ηταν ολο χαμογελα μπαινοβγαινε στα δωματια γυμνη ( room to room ενοειται ) προλαβαινε να ντυθει
οι Δε συναγωνιστες εχυναν λες και χυναν το γαλα στο ποτηρι , τακα τακα και αυτη δεν προλαβαινε ( βαριοταν βασικα )  να ντυθει
Τωρα αν εσυ εισαι σαν κι εμενα και δεν χυσεις με το που την δεις .. ε ναι δε ξερεις να γαμας ,
Θυμηθηκα τα δικα μου που στηθηκξε στα 4 και δεν αλλαζε σταση ημουν φιταγμενος απο μασαζ και την εσπρωχνα στα 4 πολυ ωρα , μεχρι που βαρεθηκα και την  επαιξα ,
γιατι εμ την κρεμα και την απαθεια και ηλιθια  συμπεριφορα σε βαθμο υβρης δε θα τελειωνα ποτε
Η μια και μοναδικη καλη κριτκη που εχει ειναι αληθηνη οσο κι αν σας φαινετε παραξενο , φιλος ηταν μεσα και γω ημουν απ εξω
η διαρκεια της ηταν 5 λεπτα αντε 6 με τιποτα παραπανω
τι να πω δεν ξερω ... παντως δε ξαναδοκιμαζω

Της λέω έτσι είσαι,θα φροντίσω κ εγώ να σε διαφημίσω κατάλληλα.Μου λέει να γράψεις και ότι δε σου σηκώνονταν.
Ξερει με λιγα λογια οτι την κραζουν αλλα χεστηκε . και το οτι δε μου σηκωνετε πες θα το γραψω πρωτο πρωτο
Γιατι εγω ηρθα με ορεξη και διαθεση για σεξ , αν δε μου σηκωθει ειναι προφανες ποιος φταιει  :tickedoff:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Τραγική εμπειρία απ ότι καταλαβαίνετε..
Καλα κ εγώ ρίσκαρα πολύ,εμ γνωστή μούφα η γκόμενα,εμ πήρα κ πρόγραμμα των 100,τα έπαιξα όλα για όλα,μαλακία μου.
Συμπεριφορά άθλια,αγένεια,ειρωνεία,απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη.
Της τα είπα τζο,στην αρχή μου είχε γίνει τούμπανο απο τα προκαταρκτικά,μετά με πήρε ο κατήφορος,ποιος φταίει με τα μη κ μουουουου :zfuck:
Της λέω επειδή έβαλες 2 βυζιά (τα οποία είναι πολύ μέτρια παρεμπιπτόντως κ είμαι κ φαν του πλαστικού) νομίζεις ότι έγινε η δουλειά?
Αν έχετε ανοσία στην κομοδινίαση απλά θα ρίξετε ένα τυπικό κομοδινογαμήσι,αλλιώς θα έχετε άσχημη τύχη.
Απλά θεωρώ ότι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εκλείπουν,μέσω της δυνατότητας που έχουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο (ούτε ΜΚΟ να είμασταν πανάθεμα μας).Υπάρχει βέβαια κ πολύς κόσμος που δεν έχει επαφή με το διαδίκτυο,οπότε μέχρι ενός σημείου όλα,τι να κάνουμε να κρεμάσουμε κ πανό,να πιάσουμε τους τηλεβόες...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τραγική εμπειρία απ ότι καταλαβαίνετε..
Καλα κ εγώ ρίσκαρα πολύ,εμ γνωστή μούφα η γκόμενα,εμ πήρα κ πρόγραμμα των 100,τα έπαιξα όλα για όλα,μαλακία μου.
Συμπεριφορά άθλια,αγένεια,ειρωνεία,απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τον πελάτη.
Της τα είπα τζο,στην αρχή μου είχε γίνει τούμπανο απο τα προκαταρκτικά,μετά με πήρε ο κατήφορος,ποιος φταίει με τα μη κ μουουουου :zfuck:
Της λέω επειδή έβαλες 2 βυζιά (τα οποία είναι πολύ μέτρια παρεμπιπτόντως κ είμαι κ φαν του πλαστικού) νομίζεις ότι έγινε η δουλειά?
Αν έχετε ανοσία στην κομοδινίαση απλά θα ρίξετε ένα τυπικό κομοδινογαμήσι,αλλιώς θα έχετε άσχημη τύχη.
Απλά θεωρώ ότι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εκλείπουν,μέσω της δυνατότητας που έχουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο (ούτε ΜΚΟ να είμασταν πανάθεμα μας).Υπάρχει βέβαια κ πολύς κόσμος που δεν έχει επαφή με το διαδίκτυο,οπότε μέχρι ενός σημείου όλα,τι να κάνουμε να κρεμάσουμε κ πανό,να πιάσουμε τους τηλεβόες...

Το τραγικοτερο ολων ειναι οτι ενω πολυς κοσμος εχει επαφη με το διαδυκτιο , δε το εκμεταλευται
( μη αναρτηση κριτκων , μη πληροφορηση απο τσαρκες , μη κραξιμο συμπεριφoρων σαν τα παραπανω ... )

Περαστικα φιλε τουμπανιστη σου εχομαι η επομενη κριτκη να ειναι ακρως πανυγυρικη
και αν θελεις και συ  αναμνηστικες φωτογραφιες πες μου να ρθω να τραβηξω  :2funny: :2funny:

Smileeeeeeeee

www.imagerous.com/] [/URL]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μουρθε κατι τωρα...
Γιατι δεν ζητησες τα λεφτα απ το πρωκτικο πισω ?  :think:

Καθολου παραξενο να το εκανε επιτηδες η κομοδινοπουλου για να το αποφυγει  :idiot:
( θα μου πεις γιαρτι το εχει στα προγραμματα αν δεν θελει ... Ανταγωνισμος απλα )

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πωωω...περαστικά φίλε, μακριά από όλους μας τέτοιες συμπεριφορές από πουτάνες.
Πρέπει να οργανωθούμε να κάνουμε συνδικαλιστικό όργανο μου φαίνεται, να κάνουμε και καμιά συνεργασία με τα αστεράκια της πόλης και όταν κακό γαμάμε να μας δέχονται τα αστεράκια έστω μισοτιμής μπας και μας στρώνει η διάθεση. (Καλά ντε μην βαράτε με έπιασε ο ουτοπισμός μου  :dancing:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Epic Fail

Τελικά η καλή κ η κακή μέρα απο το πρωί φαίνονται.
Μετά απο διάφορα προβλήματα κατα τη διάρκεια της μέρας, με τη θέρμανση κ το Ιντερνετ στην οικία,μέχρι κ το καπάκι της λεκάνης της τουαλέτας έσπασε  ,ήρθε το μεγαλύτερο πρόβλημα να προστεθεί απόψε το βράδυ.Μιλάμε για τη χειρότερη μακράν εμπειρία που είχα σε στούντιο.

δεν εξηγειται αλλιως.....ειχες αναδρομο ερμη;ειδες καναν παπα στο δρομο;καμια αφισα του μητσοτακη σε κολωνα; :huh: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Epic Fail

Τελικά η καλή κ η κακή μέρα απο το πρωί φαίνονται.
Μετά απο διάφορα προβλήματα κατα τη διάρκεια της μέρας, με τη θέρμανση κ το Ιντερνετ στην οικία,μέχρι κ το καπάκι της λεκάνης της τουαλέτας έσπασε  ,ήρθε το μεγαλύτερο πρόβλημα να προστεθεί απόψε το βράδυ.Μιλάμε για τη χειρότερη μακράν εμπειρία που είχα σε στούντιο.

δεν εξηγειται αλλιως.....ειχες αναδρομο ερμη;ειδες καναν παπα στο δρομο;καμια αφισα του μητσοτακη σε κολωνα; :huh: :headbang:

Σημερα το πρωι ο Παπαδακης στο Καλημερα Ελλαδα μολις ειπε τη λεξη Μητσοτακης επεσε απο την καρεκλα on air.
Ψαχνω να βρω τη φαση στο youtube αλλα ακομη δεν την εχουν ανεβασει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σημερα το πρωι ο Παπαδακης στο Καλημερα Ελλαδα μολις ειπε τη λεξη Μητσοτακης επεσε απο την καρεκλα on air.
Ψαχνω να βρω τη φαση στο youtube αλλα ακομη δεν την εχουν ανεβασει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.080
Πόντοι
11.585

[size=15pt]
ΑΥΤΗ
[/size] οντως ειναι η Ατριανα οπως την περηγραφει ο τουμπανιστης...αγγαρεια, αγενεια, απεχθεια, αγελαδισιο βλεμα, βαρεμαρα ολα τα εχει η κοπελα...συμφωνω απολυτα μαζι του...ειναι να την παρεις αυταρχικο προγραμμα να μπεις στο δωματιο και να την σαπισεις στο ξυλο την καριολα.!!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

[size=15pt]
ΑΥΤΗ
[/size] οντως ειναι η Ατριανα οπως την περηγραφει ο τουμπανιστης...αγγαρεια, αγενεια, απεχθεια, αγελαδισιο βλεμα, βαρεμαρα ολα τα εχει η κοπελα...συμφωνω απολυτα μαζι του...ειναι να την παρεις αυταρχικο προγραμμα να μπεις στο δωματιο και να την σαπισεις στο ξυλο την καριολα.!!! :rockon:
πλακα πλακα με το βρισιμο που του κανε και τις χειρονομιες που λεει μαλλον για αυταρχικο πηγαινε η φαση..... :grin: :headbang:

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Πραγματικά σε καποια φάση προς το τέλος με έπιασε το πεισματικό μου >:( κ μου ξανασηκώθηκε για να τη σκίσω αλλά όταν άρχισα να βαράω αέρα κ να μου λέει τις μαλακίες πάλι μου έπεσε.Αηδιαστική γυναίκα,απεχθάνεται αυτό που κάνει,ίσως ήθελε να γλιτώσει το κωλογαμήσι,καθώς αν δεν είσαι 100% ντούρος εκεί δε μπαίνεις κ με αυτήν απορώ πως μπορεί να είσαι,εκτός αν είναι διχασμένη προσωπικότητα.Απο την αρχή ήταν αρνητική με τη συμπεριφορά της έλεγε κτ μαλακίες κτ υπονοούμενα,σα να διάβαζα κριτική του stam_90 ήταν η φάση,λες κ γουστάρει να γαμάει τη ψυχολογία των άλλων για να πέσει στα ίδια επίπεδα με τη δική της.Προτείνω στην κοπέλα να σταματήσει αυτη τη δουλειά γιατί δεν της κάνει καθόλου,μ αρέσει που έβαλε κ τα βυζιά λες κ εκεί ήταν το πρόβλημα της :headbang:.Κ αν δε σταματήσει απο μόνη της να τη βοηθήσουμε εμείς αγνοώντας την.Ίσως έπρεπε να ζητήσω χρήματα πίσω,αλλα ήθελα να φύγω απο εκεί αμέσως ούτε να την ξαναδώ την %#&^#@.Βγαίνοντας απο το δωμάτιο καθονταν με την κοντοστούπα τη τσατσα,αυτή που μοιάζει σα να βγήκε απο videoclip των beegees όπως λεει κ ο Κάραμαν :2funny:,με την πλάτη γυρισμένη στο διάδρομο αμίλητες σα να ήθελαν να κρυφτούν,δεν υπήρχε περίπτωση να μπω εκεί μέσα να δώσω συνέχεια, την έκανα άμεσα

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Τέλος πάντων,το ξεπεράσαμε κ αυτό το ξενέρωμα σε γενικές γραμμές!Πάμε για κάτι άλλο τώρα.Ένα σιγουράκι, για να ανεβεί κ το ηθικό μας :).

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/frixou-14/#jr_review_20333]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/frixou-14/#jr_review_20333[/url]

[size=14pt]λινα ....ποτε ...ξανα!!!!![/size]

τι ποτα το ιδιετερο η κοπελα μας η λινα!εχει πολυ ωραιο σωμα αλλα στο προσωπο χαλια,δεν μιλαει καθολου τυπικη εναι.πηρα το προγραμμα με τον 50 γυμνο τσιμπουκι ε και καλυτερα μια μαλακια να ριχνα το μονο που ειπε οχι τελιομα στο στο στομα,με καθαρισα με 5 μοραμαντιλα το κατσιασε στην τελικη!!τι λεω φτανει βαζει μισο κιλο λυπαντικο την βαζω στα τεσερα και τησ τον καρφονο χωρισ να βλεπω προσοπο με λιγα λογια τζαμπα δεν το αξιζε!η τσατσα τελεια ηταν και πολυ καλη και την ροτησα για την αγαπη και ειπε μετα της γιορτες!τελικα σαν την ρεμπεκα δεν εχει!!!!!!

Πανομοιότυπη ήταν και η δική μου κατάθεση στη συγκεκριμένη κοπέλα (ξέχασα να γράψω κριτική  :headbang:). Ωραίο κορμί, όχι κάτι ιδιαίτερο από φάτσα, τελείως αμίλητη και ανέκφραστη, το μόνο που είπε ήταν "όχι finish στο στόμα", σε σημείο που νόμισα ότι δεν καταλαβαίνει και πολλά ελληνικά. Κομοδινέ κατάσταση, τουλάχιστον έχει καλό teen σώμα και είναι υπάκουη.
Η τσατσά έλεγε συνέχεια "το ξέρω ότι δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, δε μετράει εμφανισιακά, κτλ" και όταν βγήκα από το δωμάτιο με ρώτησε πως ήταν. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ήταν τουλάχιστον ευγενική.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/frixou-14/#jr_review_20333]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/frixou-14/#jr_review_20333[/url]

Πανομοιότυπη ήταν και η δική μου κατάθεση στη συγκεκριμένη κοπέλα (ξέχασα να γράψω κριτική  :headbang:). Ωραίο κορμί, όχι κάτι ιδιαίτερο από φάτσα, τελείως αμίλητη και ανέκφραστη, το μόνο που είπε ήταν "όχι finish στο στόμα", σε σημείο που νόμισα ότι δεν καταλαβαίνει και πολλά ελληνικά. Κομοδινέ κατάσταση, τουλάχιστον έχει καλό teen σώμα και είναι υπάκουη.
Η τσατσά έλεγε συνέχεια "το ξέρω ότι δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη, δε μετράει εμφανισιακά, κτλ" και όταν βγήκα από το δωμάτιο με ρώτησε πως ήταν. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ήταν τουλάχιστον ευγενική.

και τι απαντησες ?  :think:

ξέχασα να γράψω κριτική
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.080
Πόντοι
11.585
: :think: :think: :think:

Περίληψη - arxidamos_3

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: arxidamos_3
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 12:29
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 12:43

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο ακομη δεν εχει τοση σημασια , μποει να  ξαναρθει
αλλα δε μας ειπε ονομα  :think:

ποια να μην γαμησουμε εκει και να παμε διπλα ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.080
Πόντοι
11.585
Η αυτοκρατορία των αισθήσεων

Τα ρισκα πολοι εμισησαν , τα στανταρακια ουδης  :rockon:

Αντε καλη χρονια Gameover παντα τετοιες ( κριτικες ) :rockon: :rockon:

Εφη Λεμε και κλαιμε γαμωτο.!!! :rockon: :rockon: :rockon: Η Αυτοκρατηρα των Μπουρδελων.!!! :rockon:

Εφη θα σου ρθω λειαν συντομος...μην μου εξαφανηστεις.! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom