desiree
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Like
- 3.014
Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι μας ελκυει τουλαχιστον καποιες απο μας η εξουσια..αντρες που εχουν χρηματα συνηθως εχουν κι εξουσια αλλα σε γενικες γραμμες μας ελκυουν οι αντρες με παθη..κανουν λεφτα ...χανουν λεφτα αλλα παντα ειναι αρχηγοι στην αγελη. Μας γοητευει αυτο..
Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι μας ελκυει τουλαχιστον καποιες απο μας η εξουσια..αντρες που εχουν χρηματα συνηθως εχουν κι εξουσια αλλα σε γενικες γραμμες μας ελκυουν οι αντρες με παθη..κανουν λεφτα ...χανουν λεφτα αλλα παντα ειναι αρχηγοι στην αγελη. Μας γοητευει αυτο..
εχουν χαθει οι αξιες που υπηρχαν παλια
![]()
Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος για τον αντρα να παντρευτει η να κανει σχεση και τετοιες ανοησιες.
Μονο οι γυναικες εχουν ωφελος απο αυτα....
ΣΧΕΣΕΙΣ-ΓΑΜΟΙ-ΑΓΑΠΕΣ Κλπ
Ειναι οι μεγαλυτερες απατες-μπιζνες των γυναικων.
Με πολλες αρνητικες συνεπειες για τον αντρα μεχρι την καταστροφη του και μονο ωφελη για τις γυναικες....
Αν δεν εχεις χρημα δεν σε ξερουν......ξερετε ηδη για ποιον λογο θα ερθουν μαζι σας....
Δηλαδη και θα πληρωνω και θα παρακαλαω-ζητιανευω για σεξ κλπ και θα μου λει και οχι και θα μου πρηζει και τα αρχιδια......
Δηλαδη θα εξαρτωμαι απο την καθε βλαμμενη και θα περιμενω απο την καθε βλαμμενη να μου κανει χαρη?
Δηλαδη θα ειμαι ενα εξαρτωμενο ατομο απο καποιο αλλο ατομο.....
Αυτα ειναι για υποαναπτυκτους....
Πληρωνω και κανω οτι γουσταρω με οποια γουσταρω...τα παντα χωρις ορια παραμυθια και βλακειες......
Ξεκαθαρα πραγματα και οχι παρανοια και τρελλα.....
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ 10-20-50 + ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.
Αλλος θελει να ειναι αρχηγος-μαγκας-γαμιας
Αλλος θελει να ειναι βλακας-φλουφλης-κοροιδο-κακομοιρης-ζητιανος
Η επιλογη ειναι δικη σας....
Τι θελετε να ειστε.....
Η μονη αξια ειναι το αρχαιοτερο επαγγεμλα και οι σωστες αληθινες γυναικες που το κανουν.....
Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος για τον αντρα να παντρευτει η να κανει σχεση και τετοιες ανοησιες.
ΣΧΕΣΕΙΣ-ΓΑΜΟΙ-ΑΓΑΠΕΣ Κλπ
Με πολλες αρνητικες συνεπειες για τον αντρα μεχρι την καταστροφη του και μονο ωφελη για τις γυναικες....
Αν δεν εχεις χρημα δεν σε ξερουν......ξερετε ηδη για ποιον λογο θα ερθουν μαζι σας....
Δηλαδη και θα πληρωνω και θα παρακαλαω-ζητιανευω για σεξ κλπ και θα μου λει και οχι και θα μου πρηζει και τα αρχιδια......
Δηλαδη θα εξαρτωμαι απο την καθε βλαμμενη και θα περιμενω απο την καθε βλαμμενη να μου κανει χαρη?
Πληρωνω και κανω οτι γουσταρω με οποια γουσταρω...τα παντα χωρις ορια παραμυθια και βλακειες......
ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ 10-20-50 + ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ.
Τι θελετε να ειστε.....
Για αυτο και τα τοσα διαζύγιαΕξου κ' η φραση των γυναικων : <<Τον τυλιξα..>> Υποδηλωνοντας οι ιδιες στις φιλες τους με περισσια υπερηφανια,οτι καταφεραν να παντρευτουν.. Τι να ενοουν' ομως στην πραγματικοτητα λεγοντας κατι τετοιο;; Σε αντιθεση με εμας που δεν αναφερομαστε στο συμβαν κατα παρομοιο τροπο...
Εξου κ' η φραση των γυναικων : <<Τον τυλιξα..>> Υποδηλωνοντας οι ιδιες στις φιλες τους με περισσια υπερηφανια,οτι καταφεραν να παντρευτουν.. Αραγε τι να ενοουν' ομως στην πραγματικοτητα λεγοντας κατι τετοιο;; Σε αντιθεση με εμας που δεν αναφερομαστε στο συμβαν κατα παρομοιο τροπο...Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος για τον αντρα να παντρευτει η να κανει σχεση και τετοιες ανοησιες.
ΣΧΕΣΕΙΣ-ΓΑΜΟΙ-ΑΓΑΠΕΣ Κλπ
Τι θελετε να ειστε.....
Kαι η ζωη συνεχιζεται..Δηλαδη τα γνωστα..οι ανδρες στον παγκο.. κ' οι γυναικες στο τερεν..Για αυτο και τα τοσα διαζύγια
απο τα οποια οι γυναικες ειναι κερδισμένες
Γλυτώνουν το ράφι, τεκνοποιούν και με την διατροφη
συνεχιζουν ανεμελα την ζωή τους
Ναυαγια διαζευγμένων ανδρων γνωριζω
Ναυαγια διαζευγμενων γυναικων ουτε μια
Μέτρον άριστον σε κάθε περίπτωση!Μια πουτάνα πέρα από το μουνί της δεν μπορεί τίποτα άλλο να προσφέρει στον άντρα και γι'αυτο καταφεύγουμε σε σχέσεις. Παράλληλα με τα μπουρδέλα πάντα είχα και διάφορες σχέσεις για να καλύπτω και το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού μου. Ενίοτε όμως οι καύλες μου ήταν τόσο μεγάλες που αν κατέφευγα μόνο στην πορνεία, θα έπρεπε να πουλήσω και την μάνα μου για να καλύψω τα έξοδα. Οπότε για εμένα σχέση και μπουρδέλα είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Την γκόμενα μου μπορώ να την πηδάω κάθε μέρα ακάποτα, να τελειώνω στο στόμα της και να τα καταπίνει, να χύνω στην μάπα της, να την πηδάω στον κώλο κτλ...Για να κάνω αυτά τα πράγματα με μια πουτάνα, θα χρειαστώ μια περιουσία για κάθε γαμήσι και οι περισσότερες δεν θα δεχτούν να τα κάνουν κιόλας, οπότε ο συνδυασμός γκόμενας και πουτανών είναι value for money ;)