Νέα

Σχεσομαλακες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nacho Vidal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Εχω γραψει πολλα ποστς για αυτους εδω μεσα και θα τα ποσταρω ολα εδω...

Και ομως στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον πλανητη υπαρχουν ακομα πιτουρες που παντρευονται κανουν σχεσεις κλπ
Οι αντρες φταινε για ολα αυτα που λετε...
Οι γυναικες καλα κανουν,ειναι οι εξυπνες που κερδιζουν απο τα κοροιδα....
Αυτη ειναι η δουλεια τους...
Μπιζνες ειναι ολα αυτα.....αυτες το γνωριζουν.....
Σωστος..!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ρε τι αλλο θα δουμε απο αυτες τις ελλεηνιδες...
Ου,απο τετοια άλλο τιποτα.Και δω η άλλη δε σκοτωσε τον καπετανιο συζυγο της;Και άλλες περιπτώσεις.Κανουμε και εξαγωγή στο εξωτερικο τωρα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Εγω ειμαι 100% με τις πουτανες .....
Καλα κανουν,ειναι πολυ μπροστα........

Οσο για τα αλλα....

Οι γυναικες δεν ειναι για να κανεις μπιζνες μαζι τους οπως κανουν ολα τα κοροιδα.....
Δηλαδη σχεση και γαμο......

Γιατι αυτα μπιζνες ειναι.....

Ο γαμος οπως δεν ξερετε...ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ.....

Καλα τους κανουν,βλεπε και ολους τους διασημους και πλουσιους του πλανητη ποσα τους εχουν φαει οι απατεωνισσες με τους κωλογαμους τους.....

Η' ΜΠΙΖΝΑ
Η' ΑΠΑΤΗ
Σοφη αναλυση..!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καλα αμα κανεις παιδι μπορει να σου παρει πολλα μετα το διαζυγιο.....

Το θεμα ειναι οτι η φυσικη εξελιξη αυτων των ψευτικων συμφωνιων σχεσεις-γαμοι ειναι ο χωρισμος-διαζυγιο..

Ο γαμος δεν εχει κανενα ωφελος για το ανδρα αρα για ποιον λογο να το κανεις....

Δινεις νομικο πατημα για να σου παρει διατροφες και μαλακιες....

Ομως παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις ισως το 1-2% των γαμων σχεσεων που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που νομιζετε οτι ειναι σχεση η' γαμος....
Εχεις δει τυπε κατι 40αρηδες που εχουν παει με μια γυναικα σε ολη τους τη ζωη,πεφτει παντοφλα ανηλεης,τη τρεμουνε και πρεπει να της παρουν την αδεια για να αγορασουν μια πλακα σαπουνι αλλιως μπορει να τους κανει ντα ντα;Επειδη μ αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα εγω εχω τετοια παραδείγματα στο περιγυρω μου.Προφανως εχουν θεματα κι αυτοι κι οσοι εκτρεφουν και υποστηριζουν  τέτοιες θλιβερες συμπεριφορες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.683
Πόντοι
41.129
Εχεις δει τυπε κατι 40αρηδες που εχουν παει με μια γυναικα σε ολη τους τη ζωη,πεφτει παντοφλα ανηλεης,τη τρεμουνε και πρεπει να της παρουν την αδεια για να αγορασουν μια πλακα σαπουνι αλλιως μπορει να τους κανει ντα ντα;Επειδη μ αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα εγω εχω τετοια παραδείγματα στο περιγυρω μου.Προφανως εχουν θεματα κι αυτοι κι οσοι εκτρεφουν και υποστηριζουν  τέτοιες θλιβερες συμπεριφορες.

και τρωνε και κερατο απο πανω...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Τι ειναι σχεσομαλακας?

Ξερετε....

Μάλλον λες για άτομα που γαμάνε ακάποτα παραπάνω από ένα δεκάλεπτο και τους φιλάνε οι γκόμενες χωρίς να κλείνουν τα δόντια. :grin: :grin:

Μεγάλοι μαλάκες χαχα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε γυρνάω σπιτι και ολα ειναι στην εντέλεια. Κοιταξα για καθαρίστρια + μαγείρισσα αλλα μου έβγαινε πιο ακριβά...

Μπαμπη εσυ εισαι :think: :S :S :S

13775883_10209694405932632_3789019260595787116_n.jpg

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μια πουτάνα πέρα από το μουνί της δεν μπορεί τίποτα άλλο να προσφέρει στον άντρα και γι'αυτο καταφεύγουμε σε σχέσεις. Παράλληλα με τα μπουρδέλα πάντα είχα και διάφορες σχέσεις για να καλύπτω και το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού μου. Ενίοτε όμως οι καύλες μου ήταν τόσο μεγάλες που αν κατέφευγα μόνο στην πορνεία, θα έπρεπε να πουλήσω και την μάνα μου για να καλύψω τα έξοδα. Οπότε για εμένα σχέση και μπουρδέλα είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Την γκόμενα μου μπορώ να την πηδάω κάθε μέρα ακάποτα, να τελειώνω στο στόμα της και να τα καταπίνει, να χύνω στην μάπα της, να την πηδάω στον κώλο κτλ...Για να κάνω αυτά τα πράγματα με μια πουτάνα, θα χρειαστώ μια περιουσία για κάθε γαμήσι και οι περισσότερες δεν θα δεχτούν να τα κάνουν κιόλας, οπότε ο συνδυασμός γκόμενας και πουτανών είναι value for money  ;)

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

H ουσια της υποθεσης και του πραγματος ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν καν να γαμανε οπως εμεις και η σεξουαλικοτητα τους ειναι σε παιδικη φαση,απορω τι απολαμβανουν στην ζωη τους....
Και ομως...
Μα γι'αυτο καταντανε ετσι,δεν ξερουν τι ειναι γυναικα-μουνι κλπ.....
Και εγω που λεω σε κοντινους μου για πουτανες κλπ αδιαφορουν κλπ.......

Αστους να ζητιανευουν για εγκριση.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μια πουτάνα πέρα από το μουνί της δεν μπορεί τίποτα άλλο να προσφέρει στον άντρα και γι'αυτο καταφεύγουμε σε σχέσεις. Παράλληλα με τα μπουρδέλα πάντα είχα και διάφορες σχέσεις για να καλύπτω και το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού μου. Ενίοτε όμως οι καύλες μου ήταν τόσο μεγάλες που αν κατέφευγα μόνο στην πορνεία, θα έπρεπε να πουλήσω και την μάνα μου για να καλύψω τα έξοδα. Οπότε για εμένα σχέση και μπουρδέλα είναι ο καλύτερος συνδυασμός! Την γκόμενα μου μπορώ να την πηδάω κάθε μέρα ακάποτα, να τελειώνω στο στόμα της και να τα καταπίνει, να χύνω στην μάπα της, να την πηδάω στον κώλο κτλ...Για να κάνω αυτά τα πράγματα με μια πουτάνα, θα χρειαστώ μια περιουσία για κάθε γαμήσι και οι περισσότερες δεν θα δεχτούν να τα κάνουν κιόλας, οπότε ο συνδυασμός γκόμενας και πουτανών είναι value for money  ;)

:hi: :rockon:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Εχω  ενα φιλο που απο τοτε που βρηκε γκομενα(μπαζο τελειως) δεν με εχει παρει ουτε ενα τηλ για να βγουμε εξω.Ουτε γηπεδο ερχεται γιατι θα βγει μαζι της.Λες και βρηκε το χρυσο μουνι κανει και ξεχναει τα φιλαρακια του που τον εχουν ξηγηθει απειρες φορες
αυτοι ειναι οι γνωστοι μουνοδουλοι, που οταν τους παραταει η γκομενα μενουν τελειως μονοι..

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μια πουτάνα πέρα από το μουνί της δεν μπορεί τίποτα άλλο να προσφέρει στον άντρα ...
μουνι-κωλο-βυζια-ποδια ολα απο το πρωτο λεπτο της γνωριμιας!

Ειναι οι μονες γυναικες που θα σε χουφτωσουν και θα σου πιασουν τον πουτσο τσαμπα και απο τα πρωτα δευτερολεπτα της γνωριμιας!

Ειναι οι μονες γυναικες που δεν θα σου πουνε ποτε οχι!

Ειναι οι μονες και καταλληλοτερες γυναικες στον ερωτικο τομεα και παντου που τα κανουν ολα ,ειναι ακομπλεξαριστες και αληθινες....

Ειναι πραγματικα διαθεσιμες,οσες θελεις και οποτε θελεις και για οτι θελεις.....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.683
Πόντοι
41.129

τυπε σωστα τα λες αλλα για να ισχυει στο 100% θα πρεπει και η κοπελα της σχεσης να ειναι μουναρα και να εχει μοντελε σωμα οπως και το να γινεται πουτανα στο κρεβατι για το αγορι της...
ο μεσος ελληνας πιρφορος εχει σχεση με χοντρη ή καμμια εντελως αδιαφορη, ετσι τι να το κανω.Προτιμω να πληρωνω να μου τα πινει ενα καυλο- πιπινο παρα μια μετρια ελλεηνιδα σε σχεση.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Άλλο πουτάνα άλλο σχέση μην μπερδεύεστε οι πουτάνες είναι για να γαμάς και η γκόμενα να σε γαμάει αν δεν την γαμήσεις εσύ πρώτος.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Τελικα σου τα πηρε τα 500 εκατομμυρια η ξανθια τωρα που σε χωρισε?
:hi:

Τυπε τωρα που χωρισε με τον φτωχομπινε εκατομμυριούχο της σειρας Johnny τα εφτιαξε με εναν δισεκατομμυριούχο.  :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Βεβαίως κι αυτή είναι πολύ καλη επιλογή όταν υπαρχει η δυνατοτητα.Και γω εχω γνωρισει μια εδώ και δυο χρονια,μπαζο,επειδη δε μ αρεσει να λεω ψεμματα και την εχω παραλληλα με τα μπουρδελα και κανω οσα ειπες και συ.Με μηδεν απαιτησεις απ τη μερια της αφου δεν εχω αφησει περιθωρια ουτε καν για κατι τετοιο και το εχει αποδεχτει.Ομως δε μιλαμε για αυτή τη περιπτωση.Μιλαμε για τον 40αρη που εχει παει αυστηρα με μια γυναικα στη ζωη του,εχει τη συμπεριφορά που αναφέραμε και κουναει το δαχτυλο σε οσους πανε με δεκάδες γυναικες στα μπουρδελα λεγοντας τους ,Πως μπορειτε η κρινοντας τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom