Νέα

Σχεσομαλακες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nacho Vidal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Γι'αυτο μην το παρετε προσωπικα.....
Τι ειναι σχεσομαλακας?
Ξερετε....
Αυτοι που κανουν <<σχεσεις>>.....
Ατομα που δεν εχουν δει γυναικα στη ζωη τους.....
Και που δεν τους ενδιαφερει να γαμανε...
Που δεν εχουν περασει ουτε καν εξω απο τα μπουρδελα.....

Εγώ παντρεύτηκα γύρω στα 36
και μέχρι τότε κρατούσα αρχείο με τις βίζιτες που είχα γαμήσει.
Το νούμερο ήταν 4ψηφιο.

Επισκέψεις σε μπουρδέλα , στούντιο και μασατζιδικα , ήταν πολλαπλάσια τα νούμερα.

Δεν νομίζω ότι πολλοί που δεν έχουν κάνει σχέση ποτέ ,
έχουν μεγαλύτερα σκορ σε πουτάνες, εκτός αν είναι εφοπλιστές ή "γόνοι" .

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
τυπε σωστα τα λες αλλα για να ισχυει στο 100% θα πρεπει και η κοπελα της σχεσης να ειναι μουναρα και να εχει μοντελε σωμα οπως και το να γινεται πουτανα στο κρεβατι για το αγορι της...
ο μεσος ελληνας πιρφορος εχει σχεση με χοντρη ή καμμια εντελως αδιαφορη, ετσι τι να το κανω.Προτιμω να πληρωνω να μου τα πινει ενα καυλο- πιπινο παρα μια μετρια ελλεηνιδα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου και όσες ξενέρωτες γκόμενες είχα τις έστελνα στην μάνα τους. Η προηγούμενη σχέση μου ήταν μουνάρα αλλά ήταν ξενέρωτη στο σεξ και μου καθόταν σε στυλ "χάρη σου κάνω"! Άρχισα να την προσβάλω συνέχεια και αναγκάστηκε να με χωρίσει. Πάντα όταν δεν γουστάρω να είμαι με κάποια, το λήγω το θέμα με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην ξαναγυρνάνε πίσω και μου ζαλίζουν τον έρωτα  ;)! Αυτή που έχω τώρα βάζει φωτιά στο κρεβάτι και έχει κωλάρα πεταχτή και βυζάρες! Εξωτερικά είναι του γούστου μου και υποτακτική συμπεριφορά, οπότε δεν έχω θέματα με γυναικίστικες μαγκές κτλ...Αυτή την στιγμή πηγαίνω στα μπουρδέλα μια φορά τον μήνα από συνήθεια πιο πολύ και όχι από καύλες, αφού με ξεζουμίζει το μωρό  :knockinb:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οσο για το διαζύγιο, η γυναίκα δικαιούται τα μισά απο οσα φτιάξατε μαζι, οποτε τι θα μου πάρει, τα μισά απο τα 5 χίλιαρικα που βάζω στην άκρη καθε χρόνο;

Μην τα βάζεις σε τράπεζα τύπε.
Χρηματοκιβώτιο  , οπότε ένα αρχίδι θα πάρει.

Εγώ έτσι κάνω.
Δεν νομίζω να ζητήσει τίποτε από αυτά που έχω στο χρηματοκιβώτιο έτσι και γίνει στραβή.
Γιατί πριν από τα φράγκα στο χρηματοκιβώτιο , ξέρει ότι παίζουν άλλα εργαλεία ...
URL]]

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τυπε που χωρισε με τον φτωχομπινε εκατομμυριούχο της σειρας Johnny τα εφτιαξε με εναν δισεκατομμυριούχο.  :S :S :S

[instagram]https://www.instagram.com/p/BMPtBFpD0ed/?taken-by=luimarco[/instagram]

Aυτη εδω ζηταει 50!

Πολυ ακριβη δεν ειναι?

Δισεκατομμυριουχοι που παντρευονται δεν θα επρεπε να ειναι δισεκατομμυριουχοι.........

Η μαλλον δισεκατομμυριουχοι στα λεφτα και φτωχομπινεδες στο μυαλο-φιλοσοφια-σκεψη-μαγκια

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δισεκατομμυριουχοι που παντρευονται δεν θα επρεπε να ειναι δισεκατομμυριουχοι.........

Η μαλλον δισεκατομμυριουχοι στα λεφτα και φτωχομπινεδες στο μυαλο-φιλοσοφια-σκεψη-μαγκια

Τα παιδιά , ως προς το φύλο , ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ.
Μισά αγόρια, μισά κορίτσια.
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

[size=15pt]Οπότε οι ζάμπλουτοι , που παντρεύονται ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ , μοντέλες, playmate , τραγουδιάρες , "ηθοποιούς" κτλ κτλ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Αν είσαι ζάμπλουτος, πρέπει να παντρεύεσαι ΖΑΜΠΛΟΥΤΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.[/size]

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Βεβαίως κι αυτή είναι πολύ καλη επιλογή όταν υπαρχει η δυνατοτητα.Και γω εχω γνωρισει μια εδώ και δυο χρονια,μπαζο,επειδη δε μ αρεσει να λεω ψεμματα και την εχω παραλληλα με τα μπουρδελα και κανω οσα ειπες και συ.Με μηδεν απαιτησεις απ τη μερια της αφου δεν εχω αφησει περιθωρια ουτε καν για κατι τετοιο και το εχει αποδεχτει.Ομως δε μιλαμε για αυτή τη περιπτωση.Μιλαμε για τον 40αρη που εχει παει αυστηρα με μια γυναικα στη ζωη του,εχει τη συμπεριφορά που αναφέραμε και κουναει το δαχτυλο σε οσους πανε με δεκάδες γυναικες στα μπουρδελα λεγοντας τους ,Πως μπορειτε η κρινοντας τους.
Οκ σε πιάνω! Τέτοιου στυλ είναι ένας παλιός μου φίλος τον οποίο τον έπαιρνα μαζί μου στα μπουρδέλα και δεν γάμαγε ποτέ! Ήθελε λέει να παντρευτεί πρώτα και μετά να γαμήσει! Τώρα είναι στα 31 και παρθένος  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οκ σε πιάνω! Τέτοιου στυλ είναι ένας παλιός μου φίλος τον οποίο τον έπαιρνα μαζί μου στα μπουρδέλα και δεν γάμαγε ποτέ! Ήθελε λέει να παντρευτεί πρώτα και μετά να γαμήσει! Τώρα είναι στα 31 και παρθένος  :S
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
This is why actual prostitutes are more honest than these women. If you pay them at least you get your money's worth.

Ναι βέβαια.
Βλέπουμε αγαπούληδες που καμαρώνουν που πληρώνουν 250ευρώ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ μία ώρα
με ελλεηνίδες πουτάνες ... αναστήματος 1,62 .....

και μπορεί να τους τελειώσει στα 15 λεπτά η 1,62 και να φύγει ............

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εχω γνωστο με μισθο 1000ευρω,35αρη,χοντρο πολύ,και ελεγε δεξια κι αριστερα το καλοκαιρι,Εφυγε κι αυτό το καλοκαιρι και δε γαμησαμε.Για μπουρδελα ουτε ν ακουσει.Αυτος ο ανθρωπος θα βγει να κρινει η να τη πεσει σε αλλους που πανε σε  μπουρδελα η να τους οικτιρει κιολας;Γελαει ο κοσμος.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.877
Πόντοι
216
A, μπραβο ρε παιδια για το θεμα!
Κι εγω εδώ και χρονια, ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ βλέποντας αρκετους φιλους και γνωστους να βρίσκονται σε κατι τέτοιες καταστασεις!

Δηλαδη-ειναι ο άλλος μικρος-πχ 26 χρονων-και βρισκει μια γκομενα (ειτε μουναρ ειτε μπαζο, μετα από λιγο καιρο το ιδιο σου κανει, το ιδιο την βαριεσαι, μην λεμε παπαριες).....
Περνανε τα χρονια, στα ιδια μενουν!
Κι εκει που λες ας πουμε 'οκ, καπως ετυχε και γουσταρονται μωρε τα παιδια και την βρισκουν' ΞΑΦΝΙΚΑ αρχιζουν να τρώγονται/τσακωνονται σε αισχρο βαθμο!

Εν τω μεταξυ, αλλους τους βλέπεις μουροχαυλους, είναι με την ιδια γκομενα, και δεν ψάχνονται καθολου για κατι άλλο-οκ, μπορω να δεχτω ότι κάθε ανθρωπος εχει άλλη σεξουαλικοτητα, δεν λεει κατι αυτό...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ......ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΖΕΙ, κι αυτοι.....ΜΟΚΟ!!!!!!
να τον παιρνει η άλλη τηλεφωνο να τον μαλωνει σαν μαμακα, κι ο άλλος να της λεει...'αν δεν σταματήσεις, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!'....
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!......
και σας ρωτω....ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΟΙ? ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ? που το κάθε καρακατσουλιο τους κανει ο,τι θελει???

Και το ματι τους, εν τω μεταξυ.....ΓΑΡΙΔΑ!
το σαλιο....ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!

Να βγαινουμε παρεα με τον τυπο, και δυο φιλες μου (όχι τιποτα ωραιες δηλαδή, αλλα γαμω τα κορίτσια) και να τον βλεπω αμιλητο, να ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ο δικος σου...'τι είναι αυτήν τι είναι η άλλη, τις γαμας και τις δυο ρε μπαγασα?' και αλλα κουφα....
και στο τελος...'ρε τυπε, μην πεις τπτ στο Μαρακι ότι είμασταν παρεα με φιλες σου, γιατι ξερεις μωρε....ζηλευει!'.....

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ-ΧΕΣΜΕΝΟ Σ ΕΧΕΙ-ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ!!!
Αμα βρει πιο κοροιδο από αυτόν, τον στελνει αδιαβαστο ανα πασα στιγμη δλδ....

Κατι αλλοι παλι, 30 χρ. γαιδουρια, κανουν εκει τους οικογενειάρχες...Σκαει παλιος συμμαθητης-καλο ατομο, 2 μετρα μποι-καλοντυμενος στην πενα, σε εστιατοριο να βγαλει την γκομενα...
Αυτή, οκ εμφανισιακά, ψιλοκουλ, αλλα...ρε παιδια.....ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΑΝΕ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ....

θα μου πειτε 'μαγκια της, εσενα τι σε κοφτει' και τετοια-συμφωνοι, δεν μου πεφτει λογος...

ΑΛΛΑ, το να βλεπω τον άλλο να τρωει φαπα, να κοιτει εκει μην τσαλακωθεί το πουκαμισο του μην τυχον και χαλαστεί η παρτουζιαρα-η οποια εν τελει του το παιζε σκληρη και δυσκολη-ΟΧΙ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

κοτζαμ μαντραχαλαδες, μια χαρα παιδια φαινομενικα, με την δουλεια τους, τα χομπυ τους, τις φασεις τους, να τους βαζουν σε τριπακια για γαμους κατι τελειωμένες βλαχαρες, και μετα να κανουν ζωη εις βαρος αλλων, και να στο παιζουν και 'φιλη' εσενα, του φιλου τους, για να σ εχουν από κοντα...
Και εάν δεν πιασουν οι αποπειρες 'νοικοκυρεματος' που θα σου κανουν, θα κοιταξουν να σε κανουν περα, βαζοντας λογια, να επιβληθουν, γιατι εισαι....κακη επιρροή στους 'ανδρες' τους...

Είναι αυτοι οι φιλοι, που τους ξανα ανταμώνεις όταν με σκυμμενο το κεφαλι ερχονται να σε βρουν για μπυρα μετα από καιρο, να σου πουν για το διαζυγιο και τα κερατα που τρώγανε...

desiree

Call-Girl
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Like
3.014
A, μπραβο ρε παιδια για το θεμα!
Κι εγω εδώ και χρονια, ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ βλέποντας αρκετους φιλους και γνωστους να βρίσκονται σε κατι τέτοιες καταστασεις!

Δηλαδη-ειναι ο άλλος μικρος-πχ 26 χρονων-και βρισκει μια γκομενα (ειτε μουναρ ειτε μπαζο, μετα από λιγο καιρο το ιδιο σου κανει, το ιδιο την βαριεσαι, μην λεμε παπαριες).....
Περνανε τα χρονια, στα ιδια μενουν!
Κι εκει που λες ας πουμε 'οκ, καπως ετυχε και γουσταρονται μωρε τα παιδια και την βρισκουν' ΞΑΦΝΙΚΑ αρχιζουν να τρώγονται/τσακωνονται σε αισχρο βαθμο!

Εν τω μεταξυ, αλλους τους βλέπεις μουροχαυλους, είναι με την ιδια γκομενα, και δεν ψάχνονται καθολου για κατι άλλο-οκ, μπορω να δεχτω ότι κάθε ανθρωπος εχει άλλη σεξουαλικοτητα, δεν λεει κατι αυτό...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ......ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΖΕΙ, κι αυτοι.....ΜΟΚΟ!!!!!!
να τον παιρνει η άλλη τηλεφωνο να τον μαλωνει σαν μαμακα, κι ο άλλος να της λεει...'αν δεν σταματήσεις, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!'....
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!......
και σας ρωτω....ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΟΙ? ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ? που το κάθε καρακατσουλιο τους κανει ο,τι θελει???

Και το ματι τους, εν τω μεταξυ.....ΓΑΡΙΔΑ!
το σαλιο....ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!

Να βγαινουμε παρεα με τον τυπο, και δυο φιλες μου (όχι τιποτα ωραιες δηλαδή, αλλα γαμω τα κορίτσια) και να τον βλεπω αμιλητο, να ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ο δικος σου...'τι είναι αυτήν τι είναι η άλλη, τις γαμας και τις δυο ρε μπαγασα?' και αλλα κουφα....
και στο τελος...'ρε τυπε, μην πεις τπτ στο Μαρακι ότι είμασταν παρεα με φιλες σου, γιατι ξερεις μωρε....ζηλευει!'.....

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ-ΧΕΣΜΕΝΟ Σ ΕΧΕΙ-ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ!!!
Αμα βρει πιο κοροιδο από αυτόν, τον στελνει αδιαβαστο ανα πασα στιγμη δλδ....

Κατι αλλοι παλι, 30 χρ. γαιδουρια, κανουν εκει τους οικογενειάρχες...Σκαει παλιος συμμαθητης-καλο ατομο, 2 μετρα μποι-καλοντυμενος στην πενα, σε εστιατοριο να βγαλει την γκομενα...
Αυτή, οκ εμφανισιακά, ψιλοκουλ, αλλα...ρε παιδια.....ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΑΝΕ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ....

θα μου πειτε 'μαγκια της, εσενα τι σε κοφτει' και τετοια-συμφωνοι, δεν μου πεφτει λογος...

ΑΛΛΑ, το να βλεπω τον άλλο να τρωει φαπα, να κοιτει εκει μην τσαλακωθεί το πουκαμισο του μην τυχον και χαλαστεί η παρτουζιαρα-η οποια εν τελει του το παιζε σκληρη και δυσκολη-ΟΧΙ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

κοτζαμ μαντραχαλαδες, μια χαρα παιδια φαινομενικα, με την δουλεια τους, τα χομπυ τους, τις φασεις τους, να τους βαζουν σε τριπακια για γαμους κατι τελειωμένες βλαχαρες, και μετα να κανουν ζωη εις βαρος αλλων, και να στο παιζουν και 'φιλη' εσενα, του φιλου τους, για να σ εχουν από κοντα...
Και εάν δεν πιασουν οι αποπειρες 'νοικοκυρεματος' που θα σου κανουν, θα κοιταξουν να σε κανουν περα, βαζοντας λογια, να επιβληθουν, γιατι εισαι....κακη επιρροή στους 'ανδρες' τους...

Είναι αυτοι οι φιλοι, που τους ξανα ανταμώνεις όταν με σκυμμενο το κεφαλι ερχονται να σε βρουν για μπυρα μετα από καιρο, να σου πουν για το διαζυγιο και τα κερατα που τρώγανε...

Όλοι καποια στιγμη θελουν ενα λιμανι να αραξουνε !!το μπαγιοκο τελειωνει για γαμησοδουλειες και τα χρονια περνανε οποτε εναν ανθρωπο τον θελουμε ολοι διπλα μας κακα τα ψεματα!οσο για τη παρτουζιαρα μπορει να γινει η καλητερη συζηγος!!χορτασμενη και ανοιχτομυαλη!!  :boobies:

desiree

Call-Girl
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Like
3.014
Ναι βέβαια.
Βλέπουμε αγαπούληδες που καμαρώνουν που πληρώνουν 250ευρώ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ μία ώρα
με ελλεηνίδες πουτάνες ... αναστήματος 1,62 .....

και μπορεί να τους τελειώσει στα 15 λεπτά η 1,62 και να φύγει ............

δε φταινε οι 1.62 !εσυ φταις που εισαι ψιλολελεκας!!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.877
Πόντοι
216
Όλοι καποια στιγμη θελουν ενα λιμανι να αραξουνε !!το μπαγιοκο τελειωνει για γαμησοδουλειες και τα χρονια περνανε οποτε εναν ανθρωπο τον θελουμε ολοι διπλα μας κακα τα ψεματα!οσο για τη παρτουζιαρα μπορει φιλε να γινει η καλητερη συζηγος!!χορτασμενη και ανοιχτομυαλη!!

συμφωνω αρκετα μ αυτά που λες!
Ολοι θελουνε ν αραξουν λιγο, αλλα συνηθως, προϋποθέτει να χορτασεις και από καποιες εμπειριες...
Όπως και να το κανουμε, πολύ δυσκολο να μην εχεις απωθημένα εάν φτασεις 40 χρονων, κι εχεις παει πχ με 2-3 γυναικες, όπως 2 φιλοι μου.....
Οσο για την παρτουζιαρα, δεν την μειωνω σε καμμια περιπτωση-αλλα μειωνω την κατασταση!
Προσωπικα, εάν ποτε μου τυχαινε κανα λαχειο τυπου 'bi' κιολας παρτουζογκομενα, θα το εβλεπα πολύ πιο σοβαρα το θεμα, απ ο,τι θα το εβλεπα με μια ας πουμε πιο συντηριτικη και αβγαλτη ψευτοκυριουλα;)

desiree

Call-Girl
Εγγρ.
31 Οκτ 2016
Like
3.014
Ολοι θελουνε ν αραξουν λιγο, αλλα συνηθως, προϋποθέτει να χορτασεις και από καποιες εμπειριες...
Όπως και να το κανουμε, πολύ δυσκολο να μην εχεις απωθημένα εάν φτασεις 40 χρονων, κι εχεις παει πχ με 2-3 γυναικες, όπως 2 φιλοι μου.....
Οσο για την παρτουζιαρα, δεν την μειωνω σε καμμια περιπτωση-αλλα μειωνω την κατασταση!
Προσωπικα, εάν ποτε μου τυχαινε κανα λαχειο τυπου 'bi' κιολας παρτουζογκομενα, θα το εβλεπα πολύ πιο σοβαρα το θεμα, απ ο,τι θα το εβλεπα με μια ας πουμε πιο συντηριτικη και αβγαλτη ψευτοκυριουλα;)

Σωστος ανανια μου!!σου ευχομαι να τη βρεις λοιπον!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606

Θα εκανες και παιδι με την παρτουζιαρα τυπε  :think: :S :S :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
668
Πόντοι
656
!οσο για τη παρτουζιαρα μπορει να γινει η καλητερη συζηγος!!χορτασμενη και ανοιχτομυαλη!!  :boobies:

ποτέ κανείς δεν χορταίνει αυτά τα πράγματα..
αντιθέτως το πάει ένα βήμα παραπέρα όσο πάει σιγά σιγά

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
To να εχεις γκομενα μια χαρα ειναι