A, μπραβο ρε παιδια για το θεμα!
Κι εγω εδώ και χρονια, ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ βλέποντας αρκετους φιλους και γνωστους να βρίσκονται σε κατι τέτοιες καταστασεις!
Δηλαδη-ειναι ο άλλος μικρος-πχ 26 χρονων-και βρισκει μια γκομενα (ειτε μουναρ ειτε μπαζο, μετα από λιγο καιρο το ιδιο σου κανει, το ιδιο την βαριεσαι, μην λεμε παπαριες).....
Περνανε τα χρονια, στα ιδια μενουν!
Κι εκει που λες ας πουμε 'οκ, καπως ετυχε και γουσταρονται μωρε τα παιδια και την βρισκουν' ΞΑΦΝΙΚΑ αρχιζουν να τρώγονται/τσακωνονται σε αισχρο βαθμο!
Εν τω μεταξυ, αλλους τους βλέπεις μουροχαυλους, είναι με την ιδια γκομενα, και δεν ψάχνονται καθολου για κατι άλλο-οκ, μπορω να δεχτω ότι κάθε ανθρωπος εχει άλλη σεξουαλικοτητα, δεν λεει κατι αυτό...
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ......ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΖΕΙ, κι αυτοι.....ΜΟΚΟ!!!!!!
να τον παιρνει η άλλη τηλεφωνο να τον μαλωνει σαν μαμακα, κι ο άλλος να της λεει...'αν δεν σταματήσεις, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!'....
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΩΡΑ!!!......
και σας ρωτω....ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΟΙ? ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ? που το κάθε καρακατσουλιο τους κανει ο,τι θελει???
Και το ματι τους, εν τω μεταξυ.....ΓΑΡΙΔΑ!
το σαλιο....ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!
Να βγαινουμε παρεα με τον τυπο, και δυο φιλες μου (όχι τιποτα ωραιες δηλαδή, αλλα γαμω τα κορίτσια) και να τον βλεπω αμιλητο, να ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ο δικος σου...'τι είναι αυτήν τι είναι η άλλη, τις γαμας και τις δυο ρε μπαγασα?' και αλλα κουφα....
και στο τελος...'ρε τυπε, μην πεις τπτ στο Μαρακι ότι είμασταν παρεα με φιλες σου, γιατι ξερεις μωρε....ζηλευει!'.....
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΕΙ-ΧΕΣΜΕΝΟ Σ ΕΧΕΙ-ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ!!!
Αμα βρει πιο κοροιδο από αυτόν, τον στελνει αδιαβαστο ανα πασα στιγμη δλδ....
Κατι αλλοι παλι, 30 χρ. γαιδουρια, κανουν εκει τους οικογενειάρχες...Σκαει παλιος συμμαθητης-καλο ατομο, 2 μετρα μποι-καλοντυμενος στην πενα, σε εστιατοριο να βγαλει την γκομενα...
Αυτή, οκ εμφανισιακά, ψιλοκουλ, αλλα...ρε παιδια.....ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΑΝΕ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ....
θα μου πειτε 'μαγκια της, εσενα τι σε κοφτει' και τετοια-συμφωνοι, δεν μου πεφτει λογος...
ΑΛΛΑ, το να βλεπω τον άλλο να τρωει φαπα, να κοιτει εκει μην τσαλακωθεί το πουκαμισο του μην τυχον και χαλαστεί η παρτουζιαρα-η οποια εν τελει του το παιζε σκληρη και δυσκολη-ΟΧΙ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
κοτζαμ μαντραχαλαδες, μια χαρα παιδια φαινομενικα, με την δουλεια τους, τα χομπυ τους, τις φασεις τους, να τους βαζουν σε τριπακια για γαμους κατι τελειωμένες βλαχαρες, και μετα να κανουν ζωη εις βαρος αλλων, και να στο παιζουν και 'φιλη' εσενα, του φιλου τους, για να σ εχουν από κοντα...
Και εάν δεν πιασουν οι αποπειρες 'νοικοκυρεματος' που θα σου κανουν, θα κοιταξουν να σε κανουν περα, βαζοντας λογια, να επιβληθουν, γιατι εισαι....κακη επιρροή στους 'ανδρες' τους...
Είναι αυτοι οι φιλοι, που τους ξανα ανταμώνεις όταν με σκυμμενο το κεφαλι ερχονται να σε βρουν για μπυρα μετα από καιρο, να σου πουν για το διαζυγιο και τα κερατα που τρώγανε...