Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Γενικως για το χρυσο μουνι και τις σκατοσυμπεριφορες αλλα και για ολες τις απατες που δεχονται......Exουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης
για τον ελλεηνιδισμο
Παρτε ενα δειγμα
Το γκομενακι διπλα καλο.....δωστε πληροφοριες.......πορνοσταρ κλπ?
Ρε σεις.
Χέστε τα ψυχολογικά του κάθε μαμάκια που τον φωνάζει η ΄Πάνια για να κάνει νούμερα.
Η ξανθιά βγαίνει στην TV και δηλώνει (ευθαρσώς) "Πρωταγωγίστρια ερωτικών ταινιών".
Δηλαδή παίζει σε τσόντες.
Είναι δυνατό να μην παίρνει καμιά βίζιτα άμα ξεμένει από λεφτά?
Δεν την έχει τρακάρει κανείς πουθενά?
Η ξανθιά βγαίνει στην TV και δηλώνει (ευθαρσώς) "Πρωταγωγίστρια ερωτικών ταινιών".
Δηλαδή παίζει σε τσόντες.
Είναι δυνατό να μην παίρνει καμιά βίζιτα άμα ξεμένει από λεφτά?
Δεν την έχει τρακάρει κανείς πουθενά?
Καλα Νατσο χαλάρωσε λιγο μαν μου, θα μας παθεις τίποτα...
Παντρευτηκα πριν κανα 6μηνο. Όπως γαμαγα πουτάνες πριν συνεχίζω να γαμαω και τωρα.
Οσο για το διαζύγιο, η γυναίκα δικαιούται τα μισά απο οσα φτιάξατε μαζι, οποτε τι θα μου πάρει, τα μισά απο τα 5 χίλιαρικα που βάζω στην άκρη καθε χρόνο; Μεγάλη καταστροφή και πως θα συνέλθω μετα απο τέτοιο πλήγμα...
Φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου εχεις απολυτο δικιο.Εγω προσωπικα εχω κουραστει υπερβολικα απο τετοιους τυπους τους εχω σιχαθει και το κακο ειναι οτι εχω και φιλαρακια σε τετοιο στυλ.Γαμησε τα εχουν κουρασει...και οι γκομενες οι καριολες επειδη εχουν βρει τους σχεσομαλακες πιστευουν οτι ολοι ετσι ειμαστε.Αυτο ειναι που με τσατιζει περισσοτερο φιλε.
Τυπε γιατι παντρευτηκες ?Την γκαστρωσες
Καλα Νατσο χαλάρωσε λιγο μαν μου, θα μας παθεις τίποτα...
Παντρευτηκα πριν κανα 6μηνο. Όπως γαμαγα πουτάνες πριν συνεχίζω να γαμαω και τωρα.
Οσο για το διαζύγιο, η γυναίκα δικαιούται τα μισά απο οσα φτιάξατε μαζι, οποτε τι θα μου πάρει, τα μισά απο τα 5 χίλιαρικα που βάζω στην άκρη καθε χρόνο; Μεγάλη καταστροφή και πως θα συνέλθω μετα απο τέτοιο πλήγμα...
Γι'αυτο οπως εχω πει πολλες φορες ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.....
Για μενα οι αλλες γυναικες δεν υπαρχουν καν αλλα και ουτε ειναι διαθεσιμες ουτε ερωτικες.....
Πιο καταλληλες και καλυτερες γυναικες για ερωτα-γαμησια-βιτσια-φαντασιωσεις-ωραιες στιγμες δεν υπαρχουν.....
Και γενικως ειναι οι καλυτερες γυναικες......
Εξω απο τη βρωμια-υποκρισια-ορια της ψευτο-κοινωνιας.