Νέα

Σχεση με κυριαρχη γυναικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaleidoscope
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Κοιτα ολα προυπηρχαν, απλα τελευταια νομιζω βγαινουν λιγο πιο ευκολα πιο εξω. Ειχα φιλους ζευγαρι που η γυναικα ηταν υποτακτικη και ο αντρας παρομοιως και ειχαν βρει ζευγαρι αντιθετο. Χαρας ευαγγελια οταν σμιγαν! Ειχα παρεβρεθει σε συναντηση με προοπτικη να παρω την υποτακτικη παρτουζα και να συμμετεχει και η αλλη γυναικα με στραπον. Αλλα στραβωσε τελευταια στιγμη. ΚΑι εχω κανει onenight stand με υποτακτικη γυναικα. Φιλε πονεσαν τα χερια μου απο τα χαστουκια σε κωλομαγουλα, τα γονατα μου δε με βασταγαν απο το γαμησι. Γενικα με κουρασε παρα πολυ. Βεβαια ηταν σε γενικες γραμμες συνολικα, πολυ καλο το σκηνικο.Βγαλαμε και οι δυο βιτσια μπολικα. Ασε που ηταν παρθενικη πτηση με anal για την κυρια!! Γενικα εαν ειναι κατι σε ελαφρυ μπορω να παιξω εαν παμε σε βαθυα συστηματα κυριαρχιας και BDSM δεν παιζω. Ουτε κυριαρχικα ουτε υποτακτικα. Βεβαια μπορω να καταλαβω την νοοτροπια αλλα μεχρι εκει.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ναι σιγα σιγα πολυ σιγα θα ελεγα οτι εχουν ξεκινησει να βγαινουν προς τα εξω αυτα ! εχει ταμπου ο κοσμος να μιλησει για αυτα!

ναι πιστευω οτι ολοι/ες οσοι απλως θελουν και λιγο το εναλλακτικο δεν γουσταρουν το πολυ βαθια οπως λες και εσυ !

αυτο ειναι για την κατηγορια των ατομων που εχουν αφησει εντελως το φυσιολογικο προ πολλου !

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Κοιτα γνωριζω κοπελα που εχει τρεις αντρες υποτακτικους και "ριχνει πολυ ξυλο". Κοντευει να ξεχασει τι θα πει τρωω και καν πουτσο για ξεκαρφωμα! Απο οτι μου ειπε τελευταια χρησιμοποιει στραπον με εσωτερικο αναποδο που μπαινει μεσα της και με δονηση! Πανακριβο μαραφετι, αλλα εχει ξετρελαθει. Την αλλη φορα εναν τον εστειλε για ραψιμο! Αλλα αυτη εχυσε τρεις φορες καπακι! Με παιρνει και μου λεει φασεις και καυλωνει και μετα παει και ξεκαυλωνει στους δικους της. Και ειναι ωραια κοπελα και οταν βγαινει γουσταρει να παιζει-φλερταρει και αμα δει κανενα που την παιρνει ... τον "γυρναει", οπως λεει. Τον νενα μονιμο που τωρα τον γνωρισε σε μπαρακικαιτονξεκινησε με δαχτυλοσκοπηση προστατη και τωρα παιζει με μαστιγιο στραπον και οπου ναναι μου ειπε ετοιμαζει κατασταση cuckold και να τον βαλει να απρει πιπασε αλλον! Μιλαμε για προχωρημενες καταστασεις! Οπως ειπα ο καθενας οτι κι οπως γουσταρει.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ναι αυτο που λες ειναι το "feeldoe"

Standard_vv_watermarked.JPG

και ειναι πολυ καλη φαση !

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Οπως ειπα πολυ προχωρημενα πραγματα!

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Επισης κατι φεγγαρια δουλευα σε σεξσοπ στην αμερικη και ειδαν τα ματακια μου ... ουκο λιγα. Ασε που γνωριστηκα με Ελληναρα που δουλευε σε πορνοεταιρια!! Εκει να δεις ...! Τα ματια τουΚουλη γουρλωνουν λιγο σε συγκριση με τα δικα μου οταν ειδαν ...οοοτι ειδαν! Ειχα φωτο με  Peter North, Nina Hartley, Tiffany Minx, Joey Silvera και καποια αλλα τεμαχια οχι πολυ γνωστα. Η πρωην τα εξαφανισε ολα μου εμειναν κατι πολυ λιγα souvenir απο τοτε. Ααα να μην ξεχασω ειχα την πρωτη γνωριμια με τρανς  σε ενα παρτυ! βεβαιααα ... τρελες καταστασεις! Αστα μην τα θυμαμαι ...καλυτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom