Νέα

Σχεση με κυριαρχη γυναικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaleidoscope
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.516
Πόντοι
2.596
μπορεις να κανεις ποιο αναλυτικη περιγραφη ? δηλαδη να αφεθεις σε ολη την φαση της σχεσης να σε εχει ετσι? ή μονο κατα την διαρκεια του "κρεβατιου" ? για πες λεπτομερειες!

η σχέση μεταξύ Ντομ και Σάμπ (Dom + Sub) μπορεί να περιορίζεται μονάχα στην κρεββατοκάμαρα ή να ορίσει όλη τη ζωή σας ιδιωτικά και δημόσια. αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσετε ανοικτά. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ο Ντομ, στην περίπτωση σου, η φίλη σου να θέλει να είναι υποτακτική στην καθημερινή της ζωή και να μεταμορφώνεται σε Ντομ στην κρεββατοκάμαρα. Υπάρχει η περίπτωση η αυταρχική συμπεριφορά να είναι καθολίκη οπότε εφαρμόζεται στην καθημερινότητα.  Δεν είναι κάτι που μπαίνει σε πλαίσια και στερεότυπα αλλά μπορείς να το προσαρμόσεις - έτε ανάλογα.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
μπορεις να κανεις ποιο αναλυτικη περιγραφη ? δηλαδη να αφεθεις σε ολη την φαση της σχεσης να σε εχει ετσι? ή μονο κατα την διαρκεια του "κρεβατιου" ? για πες λεπτομερειες!

ο τύπος σας πετάω αδεια για να γεμιζετε εσείς με αναλύσεις και λεπτομεριακες περιγραφες τις σελιδες και να χασκογελαει φαντασιωμενος.

ριχτέ του άκυρο (ή λευκό... μιας και τοχουν οι ημέρες ...)

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ο τύπος σας πετάω αδεια για να γεμιζετε εσείς με αναλύσεις και λεπτομεριακες περιγραφες τις σελιδες και να χασκογελαει φαντασιωμενος.

δηλαδη ?

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.516
Πόντοι
2.596

τείνω να συμφωνήσω μαζί σου φίλτατε! όπως και να έχει το νήμα έχει την πλάκα του ...

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μμμ ... μαλλον πολυ κοσμος εχει ταμπου να μιλησει για τετοια θεματα !

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
στη σημερινη κοινωνια ο ορος κυριαρχη εχει και αλλες εφαρμογες , που παρα πολλοι αντρες εχουν πεσει σε τετοιες καταστασεις ιδιως κοσμος που τις παντρευτηκε κιολας ... αλλα εχει ταμπου να μιλησει και να συζητησει.

γιατι αλλο κανω μια φαση για κανα μηνα με μια τετοια μαζεψω εμπειριες , αλλο το να συμβιωσεις με μια τετοια γυναικα!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
897
Πόντοι
96
Προσοχή φίλε μην καταλήξει ο πρωκτός σου σαν μπασκέτα !Και δεν είναι μόνο αυτό.Μετά θα θέλεις πάνες και σερβιέτες για την ακράτεια .Όλα έχουν ένα τίμημα! :S

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.821
Πόντοι
4.655
Κοίτα σα γενικό κανόνα, μία γυναίκα που θέλει να έχει το πάνω χέρι στο γαμήσι, είναι συνήθως υποτακτική στην καθημερινότητά της.

Προσωπικά, μου αρέσουν οι γυναίκες που λένε τι γουσταρουν στο γαμήσι.

Τώρα, το στραπονάρισμα είναι κάτι που παρόλο που μου έχει ζητηθεί, δεν το γουστάρω.

Π

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Κοίτα σα γενικό κανόνα, μία γυναίκα που θέλει να έχει το πάνω χέρι στο γαμήσι, είναι συνήθως υποτακτική στην καθημερινότητά της.

Προσωπικά, μου αρέσουν οι γυναίκες που λένε τι γουσταρουν στο γαμήσι.

Τώρα, το στραπονάρισμα είναι κάτι που παρόλο που μου έχει ζητηθεί, δεν το γουστάρω.

Π

μμμ κανονας τετοιος δεν παιζει , υπαρχει βεβαια ενα ποσοστο που ειναι ετσι , αλλα πιστεψε με οτι διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο η φαση !

εμενα δεν με χαλαει το στραποναρισμα και η ολη φαση , εμενα με χαλαει οτι δεν θελει καθολου το φυσιολογικο ! και θελει μονο αυτο!

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
συν οτι μετα στη φυσιολογικη της ζωη ειναι αρκετα επιβλητικη και τα σχετικα!

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
για μενα το ιδανικο θα ηταν κανονικο σεξ και καποιες φορες κανουμε τα υπολοιπα!

ενω αυτη θελει μονο τα υπολοιπα (να ειναι κυριαρχη) χωρις καθολου κανονικο σεξ!

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
975
Πόντοι
6.130
κοιτα φιλε μου, υπαρχουν πολλων ειδων κυριαρχιες. Στην συγκεκριμενη περιπτωση που λες, αν καταλαβαινω καλα θελει να χρησιμοποιει στραπον και οχι σεξ μαζι σου? Σωστα? Εαν ειναι ετσι δεν νομιζω οτι εισαι σε φαση να την παρεις κανονικα με σεξ κι αυτη να συμετασχει κανονικα. Πιστευω (γνωμη μου) οτι σε εχει μαλλον για τελειως υποτακτικο να βγαζει τις καυλες της και καποιος αλλος τρωει "μεζε". Υπαρχουν τετοιου ειδους γυναικες που εχουν ενα υποτακτικο και μετα αφου φτιαχτουν καλα μαζι του καποιος αλλος τελειωνει την κατασταση με σεξ κι ισως και με το να ειναι στην αναποδη κατασταση. Δηλαδη να ειναι αυτη λιγο πιο υποτακτικη. Λεω τωρα υποθετω. Γιατι το να ικανοποιητε μονο με το να χρησιμοποιει στραπον, το βλεπω λιγο δυσκολο. Καπου αλλου πρεπει να βρισκει κοκο. Εαν οχι ειναι σπανια περιπτωση. Ξανα ... αποψη εκφραζω.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
κοιτα φιλε μου, υπαρχουν πολλων ειδων κυριαρχιες. Στην συγκεκριμενη περιπτωση που λες, αν καταλαβαινω καλα θελει να χρησιμοποιει στραπον και οχι σεξ μαζι σου? Σωστα? Εαν ειναι ετσι δεν νομιζω οτι εισαι σε φαση να την παρεις κανονικα με σεξ κι αυτη να συμετασχει κανονικα. Πιστευω (γνωμη μου) οτι σε εχει μαλλον για τελειως υποτακτικο να βγαζει τις καυλες της και καποιος αλλος τρωει "μεζε". Υπαρχουν τετοιου ειδους γυναικες που εχουν ενα υποτακτικο και μετα αφου φτιαχτουν καλα μαζι του καποιος αλλος τελειωνει την κατασταση με σεξ κι ισως και με το να ειναι στην αναποδη κατασταση. Δηλαδη να ειναι αυτη λιγο πιο υποτακτικη. Λεω τωρα υποθετω. Γιατι το να ικανοποιητε μονο με το να χρησιμοποιει στραπον, το βλεπω λιγο δυσκολο. Καπου αλλου πρεπει να βρισκει κοκο. Εαν οχι ειναι σπανια περιπτωση. Ξανα ... αποψη εκφραζω.

και αυτο μπορει να παιζει ! αλλα συνηθως τετοιες γυναικες εχουν αφησει το φυσιολογικο προ πολλου και την βρισκουν με αυτα !

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και εκει ή πρεπει το αποδεχτεις οτι ετσι θα ειναι η σεξουαλικη σου ζωη οσο εισαι μαζι της ή την κανεις για να βρεις κατι αλλο που να σου ταιριαζει καλυτερα !

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ή βρισκεις και εσυ καποια αλλη να κανεις το φυσιολογικο μαζι της και κρατας αυτη για τα υπολοιπα!

makthess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Για το κυραρχικό άτομο το σεξ είναι αδιάφορο. Άλλο τα κυριαρχικά παιχνίδια εντός ενός ζευγαριού , κι άλλο ενα αποκλειστικά κυριαρχικό άτομο. Το κυριαρχικό άτομο ερεθίζει και ερεθίζεται μέσω της νοητικής επικράτησης. Βέβαια και αυτό όπως και πολλά άλλα , απο πολλά άτομα χρησιμοποιούνται απλά ως πρόφαση για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους πάνω στον/στην παρτενέρ τους, πράγμα που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με domination.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
υπαρχει μεγαλο ποσοστο γυναικων στη σημερινη κοινωνια που την βρισκουν μονο με το κυριαρχικο ρολο χωρις σεξ ! οπως και πολλοι αντρες που την βρισκουν μονο με το υποτακτικο ρολο ! αυτα ειναι σημεια των καιρων μας ! κατι που δεν συζητιετε ευκολα απο τους ανθρωπους!

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
975
Πόντοι
6.130
Σε προσωπικο επιπεδο ειχα κανα δυο φασεις που ηταν κατι σαν κυριαρχικο στυλακι. Οχι τιποτα σοβαρο. Η μια φαση ηταν αμερικη οπου η τυπισα ηθελε παντα να πηγαινω σπιτι της και να μου λεει να γδυνομαι και να βλεπει, να μου λεει που να την παρω πως, και τετοια. Κανα δυο φορες εβαλε δαχτυλο σε 69 κατασταση και παντα ηθελε να τελειωνει πρωτα αυτη και μετα με τελειωνε. Και ενα Ελλαντα ηταν μια φαση που ειχα ενα μιλφακι,μεγαλοκοπελα, που ηταν της πιατσας αλλα γουσταρε τρελα τις αποπλανησεις και το και καλα να σε μαθει τι παει να πει καλο προστυχο γαμησι. Ειχα ξεμασελιαστει στο γλυφομουνι, εκανα τη μαλακια να της κανω πολυ καλη περιποιηση την πρωτη φορα (πηγαινα να κανω καλη εντυπωση μπας και φαω και κανενα κουλουρι). Οποτε μου ππεταξε και την ατακα: Γλυφε πουστη μεχρι να μαλακωσουν τα δοντια σου!!! Βεβαια οταν τελειωνε αυτο επεφτε αγριο γαμησι. Αλλα ειχε στοιχεια μεσα του στυλ γαμαμε ετσι, κανε εκεινο κανε μου αυτο και τετοια. Μεχρι εκει. Ειχα μια ευκειρια  να μπλεξω με μια τυπισα πολυ πιο κυριαρχικη αλλα με ψιλοεσκιαξε οταν μου εδειξε τα αξεσουαρ που ειχε. Πολυ δονητη πολυ στραπον πολυ μαστιγιο γενικα ηταν ολα  ...πολυ! Αυταααα ...
Ολα ειναι θεμα γουστου και προτιμησεων

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Σε προσωπικο επιπεδο ειχα κανα δυο φασεις που ηταν κατι σαν κυριαρχικο στυλακι. Οχι τιποτα σοβαρο. Η μια φαση ηταν αμερικη οπου η τυπισα ηθελε παντα να πηγαινω σπιτι της και να μου λεει να γδυνομαι και να βλεπει, να μου λεει που να την παρω πως, και τετοια. Κανα δυο φορες εβαλε δαχτυλο σε 69 κατασταση και παντα ηθελε να τελειωνει πρωτα αυτη και μετα με τελειωνε. Και ενα Ελλαντα ηταν μια φαση που ειχα ενα μιλφακι,μεγαλοκοπελα, που ηταν της πιατσας αλλα γουσταρε τρελα τις αποπλανησεις και το και καλα να σε μαθει τι παει να πει καλο προστυχο γαμησι. Ειχα ξεμασελιαστει στο γλυφομουνι, εκανα τη μαλακια να της κανω πολυ καλη περιποιηση την πρωτη φορα (πηγαινα να κανω καλη εντυπωση μπας και φαω και κανενα κουλουρι). Οποτε μου ππεταξε και την ατακα: Γλυφε πουστη μεχρι να μαλακωσουν τα δοντια σου!!! Βεβαια οταν τελειωνε αυτο επεφτε αγριο γαμησι. Αλλα ειχε στοιχεια μεσα του στυλ γαμαμε ετσι, κανε εκεινο κανε μου αυτο και τετοια. Μεχρι εκει. Ειχα μια ευκειρια  να μπλεξω με μια τυπισα πολυ πιο κυριαρχικη αλλα με ψιλοεσκιαξε οταν μου εδειξε τα αξεσουαρ που ειχε. Πολυ δονητη πολυ στραπον πολυ μαστιγιο γενικα ηταν ολα  ...πολυ! Αυταααα ...
Ολα ειναι θεμα γουστου και προτιμησεων

οι ποικιλιες που περιγραφεις ειναι αποδεκτες! η τελευταια θα ηταν φαση σαν αυτη που περιγραφω εγω! δεν θα περιελαμβανε το φυσιολογικο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom