Νέα

Σχεση με κυριαρχη γυναικα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaleidoscope
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MegaloAlani

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
41
Πόντοι
0
Τύπε τα πράγματα είναι απλά, κι ας πω και μαλακία.

Την επόμενη φορά λοιπόν, άστη να τελιώσει και πλάκωσε τη στα φιλιά.
Γλύφτη ανελέητα κι άσε την να να λιώσει. Όταν είναι έτοιμη,
δώσε πόνο, και κάντη να ξεχάσει τ'όνομά της.
Αν κι αυτό, δεν της αρέσει, τότε πιστεύω πως στην όλη φάση.. κάτι δε πάει καλά...  :think: :think:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θα το λάβω σαν κομπλιμέντο αυτό, αν και κανονικά το θεωρώ προσβολή το να με χαρακτηρίζει κανείς "αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου Έλληνα", αν κρίνω απο την ως τώρα ζωή μου. Αλλά, αυτό, είναι εντελώς άλλη ιστορία, που, εννοείται, δεν πρόκειται να τη μοιραστώ σε forum. Αν ποτέ θεωρήσω οτι θα έχει ενδιαφέρον η ιστορία μου, μπορεί και να γράψω βιβλίο.

δεν ειναι κοπλιμεντο my dear

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Επιτέλους θέμα για Κυριακή... Αλλά έχει για αντίπαλο της εκλογές... Καλό θα ήταν να αναβάλλουμε τα σχόλια για την άλλη Κυριακή... Μην πάει χαμένο το θέμα
Εκ του αποτελέσματος, αυτό διακρίνω και εγώ... Άπατο πήγε το κακόμοιρο θεματάκι από τις εκλογές...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
αντιπροσωπευτικο  δειγμα της αγαμιας  του ελληνικου  αντρικου  πληθυσμού το θρεντ αυτο ....

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Αναρωτήσου λιγάκι, πως και γιατί την προσέγγισες αρχικά, και θα βρείς και την απάντηση, πιθανότατα στην ερώτησή σου.
Αν η πρώτη επαφή έγινε σε συνθήκες Αφέντρας-Σκλαβου, τότε, σόρρυ φίλε, αλλά μην περιμένεις να σου κάτσει για vanilla sex. Παίζει να μη την εμπνέεις καν για απλό πήδημα. Αυτά, και σκέψου το.
δεν ειναι οτι εγω δεν την εμπνεω για φυσιολογικο πηδημα απλα η τυπισα την βρισκει με το να ειναι κυριαρχικη και εχει ξεχασει τι ειναι το φυσιολογικο σεξ ! ειναι εντελως αρνητικη σε κανονικη επαφη !

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
εσεις τι θα κανατε ? θα την κρατουσατε ή θα φευγατε ?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ρε καλιδοσκοπ είχες δώσει δείγματα είτε μαλακινσης είτε κλωναρισματος
άνοιξες και θέμα...

γουστάρεις αυτο που γουστάρει? ΟΚ, προχωρα.
δεν γουστάρεις αυτο που εκεινη γουστάρει? Κοφτο.

Τι μας ζαλίζεις (ΚΑΙ) με τα κυριακάτικα ερωτήματα σου?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
δεν ειναι οτι εγω δεν την εμπνεω για φυσιολογικο πηδημα απλα η τυπισα την βρισκει με το να ειναι κυριαρχικη και εχει ξεχασει τι ειναι το φυσιολογικο σεξ ! ειναι εντελως αρνητικη σε κανονικη επαφη !
Δηλαδή, εσύ της πρότεινες "κανονική" επαφή, και σου είπε όχι, και είσαι ακόμα πεπεισμένος οτι δεν είναι που δεν την εμπνέεις για vanilla sex. Είτε της την έπεσες σαν υποτακτικός και μόνο, οπότε εννοείται και δε θα σου κάτσει για απλό πήδημα που να χτυπας το κεφάλι σου στον τοίχο, είτε δεν σε γουστάρει για εραστή και σε θέλει μόνο για kinky games. Τι να κάνεις δε θα σου πω εγώ, θα σου προτείνω να το αποφασίσεις εσύ.

barkaroutsos

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
44
Πόντοι
0

Kαι εσύ θέλεις να της υπενθυμίσεις καταστάσεις vanilla όταν εκείνη είναι κατασταλλαγμένη; Σου έχει δώσει επιλογή αν θέλεις να της κάτσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα, άλλοι θα σου λένε ναι άλλοι όχι.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Η ανωμαλία στον υπερθετικό βαθμό. Ψηφίζετε και οι δυο σας υποθέτω. Εις το πυρ το εξώτερον

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μια χαρα κυριακατικο θεμα και το πηγατε απατο λογω εκλογων !
ας δουμε μηπως σημερα παρει ανακαμψη !

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
το μόνο που ίσως μπορώ να προσθέσω είναι να την αφήσεις να το πάει όσο μακριά θέλει. όταν βγείς έξω από τη ζώνη που νιώθεις άνετα (comfort zone) τότε μπορεί να πας σε μέρη που δεν έχεις φανταστεί και αυτό είναι μοναδικό. Ο υποτακτικός (sub) έχει σε πολλές πράξεις τον πρωταρχικό ρόλο. Νομίζω ότι αυτά μπορούν να είναι πολύ ρευστα εκτός αν παίζετε με συγκεκριμένους κανόνες. Αν όντως δεν σου αρέσει και σε χαλάει τότε κουβεντιάσε το.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
το μόνο που ίσως μπορώ να προσθέσω είναι να την αφήσεις να το πάει όσο μακριά θέλει. όταν βγείς έξω από τη ζώνη που νιώθεις άνετα (comfort zone) τότε μπορεί να πας σε μέρη που δεν έχεις φανταστεί και αυτό είναι μοναδικό. Ο υποτακτικός (sub) έχει σε πολλές πράξεις τον πρωταρχικό ρόλο. Νομίζω ότι αυτά μπορούν να είναι πολύ ρευστα εκτός αν παίζετε με συγκεκριμένους κανόνες. Αν όντως δεν σου αρέσει και σε χαλάει τότε κουβεντιάσε το.

τι εννοεις με τον ορο comfort zone ? τι σημαινει βγαινεις απο αυτο και πως ειναι ?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
φυσικα και αντεχει και το ευχαριστιεται !
οτι εισαι πουστης το χεις σκεφτει ποτε???
μονο ενας πουστης το ευχαριστιεται...στην καλυτερη bisexual αλλα και αυτοι αφου τον παιρνουν πουστηδες ειναι υπο τον μανδυα του εναλλακτικου...
νομιζω ειναι καιρος να βρεις αντρα.
οτι και να λεμε απο δω κ περα ειναι περιττο...

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
τι εννοεις με τον ορο comfort zone ? τι σημαινει βγαινεις απο αυτο και πως ειναι ?

αυτό που προσπάθησα να περιγράψω, δηλ. να βρεθεις σε μια κατάσταση εκτός του έλεγχου σου και να το αφήσεις να πάει όσο πάει. να εκπλήξεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η σεξουαλικότητα και ο προσανατολισμός δύναται να γίνουν πιο ρευστά σε τέτοιες καταστάσεις.

OP
OP
kaleidoscope

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αυτό που προσπάθησα να περιγράψω, δηλ. να βρεθεις σε μια κατάσταση εκτός του έλεγχου σου και να το αφήσεις να πάει όσο πάει. να εκπλήξεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Η σεξουαλικότητα και ο προσανατολισμός δύναται να γίνουν πιο ρευστά σε τέτοιες καταστάσεις.

μπορεις να κανεις ποιο αναλυτικη περιγραφη ? δηλαδη να αφεθεις σε ολη την φαση της σχεσης να σε εχει ετσι? ή μονο κατα την διαρκεια του "κρεβατιου" ? για πες λεπτομερειες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom