Επισκέπτης
Το "ο καθένας την πάρτη του" δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση διαζυγίου των γονιών,αλλά σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
καλα καλα, δε θα ανακατευομαι. θα αλλαξω
Το "ο καθένας την πάρτη του" δεν ισχύει μόνο στην περίπτωση διαζυγίου των γονιών,αλλά σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
για...ζωάκια μιλάμε!
αν πας το πιτμπουλ σου στο πάρκο είσαι υποχρεωμένη να του έχεις λουράκι μην δαγκώσει κάνα παιδάκι!
αν τον πας στο βουνό βέβαια παίζει με τα άλλα αγριόσκυλα οπότε δεν χρειάζεται!
όλα αυτά βέβαια μέχρι τελικής εξημέρωσης!
ελπίζω να με πιάνεις! ;)
οι χαρακτηρισμοί μας χαλάνε όταν βλέπουμε μέσα σε αυτούς την προσωπική μας ζωή.Δεν απάντησα σε σένα όπως είδες, είναι σεβαστή η άποψή σου,λιγάκι ένας χαρακτηρισμός που δε μ'αρέσει να τον ακούω εν έτει 2010 με χάλασε.
Αλλού απάντησα και ο λόγος είναι φανερός.
Δεν απάντησα σε σένα όπως είδες, είναι σεβαστή η άποψή σου,λιγάκι ένας χαρακτηρισμός που δε μ'αρέσει να τον ακούω εν έτει 2010 με χάλασε.
Αλλού απάντησα και ο λόγος είναι φανερός.
και μετα ειπα εγω για αδικημενους.. ει οπ!
πώς φτασαμε στα ζωα? παιδια δεν υπερασπιζοσουν? και μετα ειπα εγω για αδικημενους.. ει οπ!
οι χαρακτηρισμοί μας χαλάνε όταν βλέπουμε μέσα σε αυτούς την προσωπική μας ζωή.
εάν με πεις μπάσταρδο το πολύ πολύ να βάλω τα γέλια.
το πιασες τώρα;
αφού ο γάμος είναι τελειωμένος από χέρι κάνε παιδί χωρίς γάμο.
θα έχεις την κατακραυγή των "ελλήνων"...χωρίς γάμο..
απ'την άλλη..αμα μιλάς για τελειωμένο γάμο..μιλάς για τελειωμένη σχέση...άρα φόρα σκούφο ή μην χύνεις εντός πηγαδιού...
χαχαχαχα
οι χαρακτηρισμοί μας χαλάνε όταν βλέπουμε μέσα σε αυτούς την προσωπική μας ζωή.
εάν με πεις μπάσταρδο το πολύ πολύ να βάλω τα γέλια.
το πιασες τώρα;
...άρα φόρα σκούφο ή μην χύνεις εντός πηγαδιού...
χαχαχαχα
εσύ μιλάς για συνειδητοποιημένους ανθρώπους, όχι αυτούς που παντρεύονται μόνο και μόνο για να σπείρουν παιδιά...
βασικά μιλάω λογικά σκεπτόμενος...
ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί απ'το δημαρχείο...τίποτα παραπάνω...ή έστω εφέ στην εκκλησία...για να σκάσουν οι φίλες της γκόμενας/γυναίκας μου...
τα παιδιά είναι μια κατηγορία μόνα τους..κ τα μόνα που δεν φταίνε...οπότε είναι μαλακία να τους γαμάς τον κόσμο αφήνοντάς τα να ζουν σ'ενα σπίτι μπουρδέλο...είτε και με τους δυο..είτε με τον ένα γονέα...
μεγάλη δουλειά να γαμάς κ ν'αγαπάς ταυτόχρονα...αλλά μεγαλύτερη να μπορείς να κουβαλήσεις τις συνέπειες...όταν σοβαρεύουν τα πράγματα...
το έκανε ως παιδί.
όταν χώρισε ως τι ακριβώς το έβλεπε ρε ηθικολόγε;
[/quot
Το ζήτημα είναι με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζεις εσύ έτσι ένα παιδί, όλα τα πράγματα έχουν τα όρια τους. όσο για το ηθικολόγος δεν είμαι, απλά ξέρω τι σημαίνει σεβασμός σε κάποια πράγματα. Τζάμπα μάγκας είσαι....