Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γι'αυτό σας λέω..μακρυά παιδες..μακρυά απο MILF ..
ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ!!!

Όσο για την γνωριμία της εκάστοτε σχέσης στο παιδί ..πραγματικά ακούγεται πολύ αστείο.Ακόμα κι αν είχα μακροχρόνια σχέση με κάποιον δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον βάλω στο σπίτι μου .Αν είναι δυνατόν..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οπως και περιεργες ειναι οι καταστασεις ειναι να κανεις κατι με παντρεμενες και με παιδι

...οι χειροτερες κατα την γνωμη μου.
  Αλλα αμα η αλλη εχει γαργαληθρα στο μουνι της και εσυ να μην την
  γαμησεις,θα την γαμησει ο παραλλος....
  Γαμα τα λεμε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
  ...οι χειροτερες κατα την γνωμη μου.
  Αλλα αμα η αλλη εχει γαργαληθρα στο μουνι της και εσυ να μην την
  γαμησεις,θα την γαμησει ο παραλλος....
  Γαμα τα λεμε
Συμφωνω
ποιος ξερει τι εχουν μεσα στο μυαλο τους οι καριες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχω μια τεράστια απορία μέσα στο ξέφρενο μυαλουδάκι μου.... πόσοι άντρες θέλουν μετά το διαζύγιο να κρατήσουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο σπίτι τους, να φροντίσουν για την ανατροφή τους και να θυσιάσουν έτσι ένα σημαντικό κομμάτι της ελευθερίας τους; Οπότε να λέμε και το αντίστροφο αντρας με παιδί...
(και για να σας προλάβω εννοώ πόσοι έχουν την αληθινή πρόθεση να το κάνουν και να ξεβολευτούν). Να λέω και εγω βρε παιδάκι μου αυριο μεθαυριο σε ενα θρεντ "σχεση με αντρα με παιδί" :grin: :rolleyes:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.714
Πόντοι
12.056
Εχω μια τεράστια απορία μέσα στο ξέφρενο μυαλουδάκι μου.... πόσοι άντρες θέλουν μετά το διαζύγιο να κρατήσουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο σπίτι τους, να φροντίσουν για την ανατροφή τους και να θυσιάσουν έτσι ένα σημαντικό κομμάτι της ελευθερίας τους; Οπότε να λέμε και το αντίστροφο αντρας με παιδί...
(και για να σας προλάβω εννοώ πόσοι έχουν την αληθινή πρόθεση να το κάνουν και να ξεβολευτούν). Να λέω και εγω βρε παιδάκι μου αυριο μεθαυριο σε ενα θρεντ "σχεση με αντρα με παιδί" :grin: :rolleyes:

Yπαρχουν αρκετοι...ισως και εδω μεσα.

Επισκέπτης
μηπως το παιδι μοιαζει σαν αυτο;

140px-Bundesarchiv_Bild_183-1989-0322-506%2C_Adolf_Hitler%2C_Kinderbild.jpg

που τον θυμήθηκες τον baby Adolf Hitler? :think: :o

Επισκέπτης

Πάρα πολλοί..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Αν η μητερα του παιδιου δεν ηθελε να το κρατησει, ή αν το παιδι μου ειχε να αντιμετωπισει ενα ακαταλληλο περιβαλλον...εξαιτιας της, τοτε ναι θα το κρατουσα εγω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ελαχιστοι, εως 2 μη σου πω

Επισκέπτης
Ελάχιστοι..Ο δικός μου μόλις τα πάρει για 2-3 μέρες,μετά κάνω να τον δω 1 μήνα..Νιώθει κουρασμένος σαν τον Παίχτουρα :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελάχιστοι..Ο δικός μου μόλις τα πάρει για 2-3 μέρες,μετά κάνω να τον δω 1 μήνα..Νιώθει κουρασμένος σαν τον Παίχτουρα :cheesy:

φαντασου...

και σε ξερει καλα, ξερει οτι σηκωνεται η φουστα απο το ρευμα καθε που θα περασει το μετρο απο κατω

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.714
Πόντοι
12.056

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Γι'αυτό σας λέω..μακρυά παιδες..μακρυά απο MILF ..
ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ!!!

Συνεχίστε να δαγκώνετε καβλιάρες.....! Αρκεί να δαγκώνετε, τόσο, όσο χρειάζεται για να μεγιστοποιηθεί η ηδονή...... ;) ;) ;)

Ακόμα κι αν είχα μακροχρόνια σχέση με κάποιον δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον βάλω στο σπίτι μου .Αν είναι δυνατόν..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
B

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Xμμμ...Αγαπητέ θεματοθέτη ως χωρισμένη με παιδιά λοιπόν έχω να σου πω το εξής:
1)κοίτα να περνάς καλά .
2)Μην δένεσαι συναισθηματικά και πολύ
3)[size=10pt][size=10pt]Τo παιδί θα είναι πάνω απο σένα ΠΑΝΤΑ και μην μπεις στο τριπάκι να συναγωνιστείς την αγάπη της προς αυτό.[/size][/size]
4)Ακου το milf και δεν θα χάσεις.
ε καλα,εννοειται πως το παιδι θα ειναι παντα πανω απο μενα στην καρδια της.θα ημουν τουλαχιστον αδαης εαν προσπαθουσα να το αλαξω αυτο.
Επειδη και εγω προερχομαι απο σκατα γαμο,το μονο που θελω ειναι να ειμαι καλα στη σχεση μου και ας με αγαπαει λιγο αλλα σωστα.Οριστε ειπα και τη λεξη αγαπη,ποιος εγω,που για μενα ειναι η πιο υπερτιμημενη λεξη

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Συνάδερφοι,

Τυχαία έπεσα εδώ, δεν διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις σας, αλλά θα σας πω την γνώμη μου, βασισμενη στον τιτλο του θέματος

Τις γυναίκες με παιδια (ανύπαντρες μητέρες, ζωντοχήρες, κλπ κλπ) να τις έχετε μόνο για να ξεκαυλώνετε... Γαμήσι, και μετά ο καθένας σπίτι του.. και αφήστε τις σχέσεις.......

Αυτές ψάχνουν πατέρα για το παιδί τους (τουλάχιστον οι περισσότερες), και για αποκατάσταση... Μην τους κάνετε την χάρη...

Αυτα τα λιγα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Τυχαία έπεσα εδώ, δεν διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις σας, αλλά θα σας πω την γνώμη μου, βασισμενη στον τιτλο του θέματος

Χμμμμμμμμμμμ...... :grin: :grin: :grin:

Τις γυναίκες με παιδια (ανύπαντρες μητέρες, ζωντοχήρες, κλπ κλπ) να τις έχετε μόνο για να ξεκαυλώνετε... Γαμήσι, και μετά ο καθένας σπίτι του.. και αφήστε τις σχέσεις.......

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτές ψάχνουν πατέρα για το παιδί τους (τουλάχιστον οι περισσότερες), και για αποκατάσταση... Μην τους κάνετε την χάρη...

Αυτα τα λιγα

:2funny: :2funny: :2funny:

ναξερες ποσο σταρχιδια τους ομως....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συνάδερφοι,

Αυτα τα λιγα

παλικάρι είσαι αλλου .. σε αλλη γη σε άλλα μέρη...
Μια γυναίκα που εχει παντρευτεί και έχει παιδί δεν έχει ανάγκη πλέον ουτε τον γάμο (για να εκπληρώσει την κοινωνική της εικόνα και να "αποκατάσταθεί" στα μάτια του κόσμου που της το επιβάλλει με τον γνωστό ρατσισμό- ουτε να βάλει κανέναν στο κεφάλι της ..(μιας και το φαγε το παραμύθι του γάμου στην μαπα) και σίγουρα δεν ψάχνει πατέρα για το παιδί της (ήδη το παιδί έχει πατέρα).Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.
Το γαμήσι και δρόμο θα στο πει αυτή συνήθως..  ;)

Επισκέπτης
παλικάρι είσαι αλλου .. σε αλλη γη σε άλλα μέρη...
Μια γυναίκα που εχει παντρευτεί και έχει παιδί δεν έχει ανάγκη πλέον ουτε τον γάμο (για να εκπληρώσει την κοινωνική της εικόνα και να "αποκατάσταθεί" στα μάτια του κόσμου που της το επιβάλλει με τον γνωστό ρατσισμό- ουτε να βάλει κανέναν στο κεφάλι της ..(μιας και το φαγε το παραμύθι του γάμου στην μαπα) και σίγουρα δεν ψάχνει πατέρα για το παιδί της (ήδη το παιδί έχει πατέρα).Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.
Το γαμήσι και δρόμο θα στο πει αυτή συνήθως..  ;)

μάλλον εσύ είσαι σε άλλη γη..και άλλα μέρη...

αυτό που γράφεις...μπορεί να ισχύει στο εξωτερικό ή ακόμη κ σε άλλους πλανήτες..ή κ σε άλλο ηλιακό σύστημα...

στην ελλάδα δεν παίζει...

η πλειοψηφία...μαμάδων με παιδί/ά...ψάχνει γαμήσι + συμπλήρωμα διατροφής...όπως λέει κι ένας φίλος που "πληρώνει" μανούλες... ;) ;) ;)

φιλάκια απ'τον παραδίπλα γαλαξία... :grin:

Επισκέπτης
μαλακισμενες γενικευσεις..
συνεχιστε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom