Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ μπασταρδακι πουτανας γιε αν δεν πεταχτεις δεν γινετε.

κομπλεξικε μαλακα ρωσσοποντιε.

δεν ακουγεσαι ουτε καταλαβαινω τι λες, σου τραβηξε καζανακι η μιλφα και κανει θορυβο

Επισκέπτης
εγω δεν εννουσα αυτο ρε μαλακο.εννοουσα οτι απο εδω χαθηκαμε,εχω καιρο να γραψω σε κανενα θεμα,και να σε πετυχω.
λες να σε εχω γκομενα και δεν μπορω να σε βρω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πμ γιατι δεν δεχεσε πλεον?

σου ζαλιζαν τα αρχιδια οι μαλακες εδω μεσα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βάλε κανένα πουτσομουνοκαυλοθέμα και θα μπω. :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
θες να σου πω μια συνομιλικη σου που γαμουσε ενα φιλος μου,τι μαλακια εκανε να γελασεις?

Κι αν δε θέλει η δικιά σου, θέλουμε εμείς οι υπόλοιποι εδώ
(να γελάσουμε).

Λέγε.

Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ξαναελα με το 79 νουμερο..

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
θες να σου πω μια συνομιλικη σου που γαμουσε ενα φιλος μου,τι μαλακια εκανε να γελασεις?

αν κρινω απο τα αστεια που εχεις γραψει, αστο καλυτερα. να ζεστανει λιγο ο καιρος και μας το λες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γι'αυτό σας λέω..μακρυά παιδες..μακρυά απο MILF ..
ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ!!!

Όσο για την γνωριμία της εκάστοτε σχέσης στο παιδί ..πραγματικά ακούγεται πολύ αστείο.Ακόμα κι αν είχα μακροχρόνια σχέση με κάποιον δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον βάλω στο σπίτι μου .Αν είναι δυνατόν..

Καλα τραγουδα.... ή δεν εισαι αυτο που λες ή δεν γνωριζεις..... διαλεξε......  :)

Φιλικα SPEED  ;)

Επισκέπτης
Καλα τραγουδα.... ή δεν εισαι αυτο που λες ή δεν γνωριζεις..... διαλεξε......  :)

Φιλικα SPEED  ;)
Τι σου φαίνεται παράξενο βρε αγόρι μου?Ποιός ο λόγος να φέρω σε επαφή τον γκόμενο με τα παιδιά?Αφού δεν νιώθω την ανάγκη να συγκατοικήσω με κάποιον,τα παιδάκια μου μπαμπά έχουν να΄ναι καλά ο άνθρωπος ,γάμο δεν θέλω να ξανακάνω,άλλα παιδάκια επίσης δεν θέλω,οικονομικά ανεξάρτητη είμαι..ποιός ο λόγος λοιπόν να κάνω μια τέτοια κίνηση που μόνο προβληματα μπορεί να φέρει στην ζωή μου ?Άσε μην την ψάχνεις..Μια χαρά είμαι ετσι.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τι σου φαίνεται παράξενο βρε αγόρι μου?Ποιός ο λόγος να φέρω σε επαφή τον γκόμενο με τα παιδιά?Αφού δεν νιώθω την ανάγκη να συγκατοικήσω με κάποιον,τα παιδάκια μου μπαμπά έχουν να΄ναι καλά ο άνθρωπος ,γάμο δεν θέλω να ξανακάνω,άλλα παιδάκια επίσης δεν θέλω,οικονομικά ανεξάρτητη είμαι..ποιός ο λόγος λοιπόν να κάνω μια τέτοια κίνηση που μόνο προβληματα μπορεί να φέρει στην ζωή μου ?Άσε μην την ψάχνεις..Μια χαρά είμαι ετσι.
αυτο ισχυει μονο αν δεν κανεις μακροχρονιες σχεσεις.
αν τα εχεις με καποιον 2-3 χρονια θα ερθει καποια στιγμη που αναγκαστικα θα τον γνωρισουν τα παιδια σου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.116
Πόντοι
12.056
Αφηστε τα παιδια στην ακρη.....πιαστε το τεμαχιο και αχαλινωτο  :knockinb:

Stories