Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μάλλον εσύ είσαι σε άλλη γη..και άλλα μέρη...

αυτό που γράφεις...μπορεί να ισχύει στο εξωτερικό ή ακόμη κ σε άλλους πλανήτες..ή κ σε άλλο ηλιακό σύστημα...

στην ελλάδα δεν παίζει...

η πλειοψηφία...μαμάδων με παιδί/ά...ψάχνει γαμήσι + συμπλήρωμα διατροφής...όπως λέει κι ένας φίλος που "πληρώνει" μανούλες... ;) ;) ;)

φιλάκια απ'τον παραδίπλα γαλαξία... :grin:

στο δικο σου γαλαξια εχεις γνωριμιες μονο με σωληνοκοριτσα - μαμαδες. Λογω εξειδικευμενου γνωστικου αντικειμενου δε παινεται η αποψη σου ως σοβαρη και καθολικη  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μάλλον εσύ είσαι σε άλλη γη..και άλλα μέρη...

αυτό που γράφεις...μπορεί να ισχύει στο εξωτερικό ή ακόμη κ σε άλλους πλανήτες..ή κ σε άλλο ηλιακό σύστημα...

στην ελλάδα δεν παίζει...

η πλειοψηφία...μαμάδων με παιδί/ά...ψάχνει γαμήσι + συμπλήρωμα διατροφής...όπως λέει κι ένας φίλος που "πληρώνει" μανούλες... ;) ;) ;)

φιλάκια απ'τον παραδίπλα γαλαξία... :grin:

το πληρώνει παλικάρι ειναι αλλη ιστορία και συμβαίνει γενικως... το σπονσοριζειν εστιν φιλοσοφείν και δεν θα αποτελεσει εξαιρεση η μανουλα με το παιδι..με πιανς;; ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πληρώνει παλικάρι ειναι αλλη ιστορία και συμβαίνει γενικως... το σπονσοριζειν εστιν φιλοσοφείν και δεν θα αποτελεσει εξαιρεση η μανουλα με το παιδι..με πιανς;; ;)

εστι γαμω το φελεκιμ. ΕΣΤΙ.

λυσσαξανε και οι αλλοι στο παραδιπλα δωματιο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

εσύ ανέφερες οτι θα πει "γαμήσι κι έξω"...κ εγώ διατύπωσα έναν λόγο για να πεί "γαμήσι κ μείνε κοντά μου"...

επίσης...το σπονσοριλίκι παίζει γενικώς...δε διαφωνώ..όταν όμως η μανούλα το χρησιμοποιεί μέσω του παιδιού...της προσδιορίζει κι αλλο χαρακτηριστικό πέραν του "μανουλα"...

χαχαχαχα

*δεν θα το συνεχίσω..γιατί ο σοκολατοαγαπουλης έχει περίοδο αυτή τη βδομάδα...κ δεν αντέχει...

Επισκέπτης
στο δικο σου γαλαξια εχεις γνωριμιες μονο με σωληνοκοριτσα - μαμαδες. Λογω εξειδικευμενου γνωστικου αντικειμενου δε παινεται η αποψη σου ως σοβαρη και καθολικη  :2funny:

δεν μιλάω για ξεβράκωτες...για μανούλες καθημερινές μιλούσα...επίσης,ξεβράκωτη με παιδί στην ελλάδα..είναι φονικός συνδιασμός ακόμη κ για τον καλύτερο παίχτη...;)

σα να παίζεις στη ρουλέττα μονίμως το "0"...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ευχομαι να δει και η Ροχαλα το θρεντ και να γραψει, να ξεστραβωθειτε πως καθαριζει μια τσαμπιονς ληγκ συγχρονη ζωντοχηρα με τη πιτα διπλη και χορτατο σκυλο  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσύ ανέφερες οτι θα πει "γαμήσι κι έξω"...κ εγώ διατύπωσα έναν λόγο για να πεί "γαμήσι κ μείνε κοντά μου"...

επίσης...το σπονσοριλίκι παίζει γενικώς...δε διαφωνώ..όταν όμως η μανούλα το χρησιμοποιεί μέσω του παιδιού...της προσδιορίζει κι αλλο χαρακτηριστικό πέραν του "μανουλα"...

χαχαχαχα

*δεν θα το συνεχίσω..γιατί ο σοκολατοαγαπουλης έχει περίοδο αυτή τη βδομάδα...κ δεν αντέχει...

Μην το συνεχίσεις . Αλλο ψαχνω πατέρα για το παιδί μου και άλλο γαμιεμαι και δεχομαι "δωρακια" εκ του γαμια μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν μιλάω για ξεβράκωτες...για μανούλες καθημερινές μιλούσα...επίσης,ξεβράκωτη με παιδί στην ελλάδα..είναι φονικός συνδιασμός ακόμη κ για τον καλύτερο παίχτη...;)

σα να παίζεις στη ρουλέττα μονίμως το "0"...

χαχαχαχαχα ρωσικη ρουλετα με πιστολι, οχι περιστροφο  :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

νομίζω πως έχετε διαφορετική άποψη, "γαμήσι κι όξω" και "γαμήσι και μείνε"...

το "μείνε" δε σημαίνει "μπες στη ζωή μου¨"
το "όξω" δε σημαίνει "δε θα σε ξαναδώ"

την ίδια κατάσταση βλέπετε από άλλο πρίσμα.
τον κρατάει μεν (είτε για το γαμήσι είτε για το σπόνσορινγκ) αλλά σε απόσταση από τη ζωή της.

κλασικά, η γυναίκα βλέπει ότι τον διώχνει, ο άντρας ότι τον κρατάει.

μα τι φόρουμ είναι αυτό, γαμώ τις κοινωνιολογικοανθρωπολογικές συζητήσεις κάνουμε  :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ευχομαι να δει και η Ροχαλα το θρεντ και να γραψει, να ξεστραβωθειτε πως καθαριζει μια τσαμπιονς ληγκ συγχρονη ζωντοχηρα με τη πιτα διπλη και χορτατο σκυλο  :rockon:

:o :o :o :o

είναι ζωντοχήρα η ροχάλα????
για πιπίνι την είχα κι αυτήν...
τι διάλο, μπαγιάτεψε ξαφνικά το φόρουμ?
πού πήγαν τα πιπίνια?  >:(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
νομίζω πως έχετε διαφορετική άποψη, "γαμήσι κι όξω" και "γαμήσι και μείνε"...

το "μείνε" δε σημαίνει "μπες στη ζωή μου¨"
το "όξω" δε σημαίνει "δε θα σε ξαναδώ"
την ίδια κατάσταση βλέπετε από άλλο πρίσμα.
τον κρατάει μεν (είτε για το γαμήσι είτε για το σπόνσορινγκ) αλλά σε απόσταση από τη ζωή της.
κλασικά, η γυναίκα βλέπει ότι τον διώχνει, ο άντρας ότι τον κρατάει.
μα τι φόρουμ είναι αυτό, γαμώ τις κοινωνιολογικοανθρωπολογικές συζητήσεις κάνουμε  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: α ρε πιπεροπουλε του μπου!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
:o :o :o :o

είναι ζωντοχήρα η ροχάλα????
για πιπίνι την είχα κι αυτήν...
τι διάλο, μπαγιάτεψε ξαφνικά το φόρουμ?