Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για το θεμα του γαμου, θα ηθελα να πω πως ειμαι και εγω της αποψης οτι δεν εχει νοημα να εισαι σε εναν γαμο για τυπικους λογους, αν πραγματικα το ζευγαρι δεν θελει να ειναι μαζι. Ετσι κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος. Ουτε το ζευγαρι ουτε τα παιδια. Καλυτερα τα παιδια να βλεπουν τους γονεις τους να μην τσακωνονται, και ας τους βλεπουν ξεχωριστα. Καλυτερα απο το να ζουν σε εναν σπιτι που καθε μερα οι γονεις τους τσακωνονται.
Σχεση με γυναικα με παιδι δεν ειναι απαραιτητα λαθος. Βεβαια εχει σημασια τι θελει η γυναικα. Θελει σεξ? Θελει συντροφο? Θελει γαμο? Κατα βαθος ολες οι γυναικες το τελευταιο θελουν....αργα ή γρηγορα το ξεφουρνιζουν... Να μην ξεχναμε πως το παιδι της θα ειναι παντα πανω απο ολα και πανω απο τον συντροφο της. Επισης αν το πραγμα δεν παει για σοβαρη σχεση με προοπτικη τον γαμο καλο θα ηταν ο φιλος να παραμεινει μακρια απο το παιδι...

Επισκέπτης
οταν φτανει στο σημειο ενα ζευγαρι να χωρισει, παντα προεχει το καλο των παιδιων. και ειναι ανεξαρτητο το ενα με το αλλο. δεν ειναι πια συζυγοι αλλα γονεις θα ειναι παντα. οποτε ποτε δε σε χαρακτηριζει ασχημα ενα ενδεχομενο διαζυγιο.
ασχετα που δε θα αντεχα να δω τους γονεις μου χωρια και θα επαιρνα κι εγω θεση προς τον (και καλα) αδικημενο...  :S

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αυτό έγραψα ρε σουρωτήρι;
ξαναδιάβασε.
μαλέα.

για να δούμε ο σιχαμένος τι κωλοτούμπα θα κάνει για να το σώσει!

αλλά δεν σώζεται........

είπες μπάσταρδα τα παιδιά όσων χωρίζουν τσόγλανε!

τα φλόκια μου θα τρως!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στα παπαρια μου τι εγραψες..
το θεμα ειναι τι καταλαβαινουν οι αδαεις & οι πιτσιρικαδες..
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ λοιπον..

πόσο πιο απλά να το γράψω ρε παπαρόπουλε;
αφού ο γάμος είναι τελειωμένος από χέρι κάνε παιδί χωρίς γάμο.
το παιδί όταν μάθει μια κατάσταση από μικρό και μεγαλώσει έτσι τη θεωρεί δεδομένη άρα έχει ελάχιστα τραύματα.
κοινώς παιδί με τη μαμά συνεχώς και τον μπαμπά επισκέπτη από μικρό δεν δημιουργεί τα μετέπειτα τραύματα.
γκε γκε τώρα καταρρακτόπληκτε;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μα γιατι δε το παιζει κανεις το κοπροσκυλακι πιαααααααα  :'(

καϋ καϋ καϋ καϋυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
μα γιατι δε το παιζει κανεις το κοπροσκυλακι πιαααααααα  :'(

καϋ καϋ καϋ καϋυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τσίμπησε ο τζάκ!

πες μας καμιά ωραία-σκληρή ατάκα που λες στις γκόμενες (στον ύπνο σου) ρε πουστρίνι!

τι θα γίνει?θα αποφασίσεις να γαμήσεις ή στα 35 σου ακόμα παρθένος είσαι?

Επισκέπτης
το παιδί όταν μάθει μια κατάσταση από μικρό και μεγαλώσει έτσι τη θεωρεί δεδομένη άρα έχει ελάχιστα τραύματα.
κοινώς παιδί με τη μαμά συνεχώς και τον μπαμπά επισκέπτη από μικρό δεν δημιουργεί τα μετέπειτα τραύματα.
φεξε μαη μου να φας αρχιδια..
μιλας για ιδεατες κοινωνιες..
επι του πρακτεου εισαι ακυρος..
ΤΕΛΟΣ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να δούμε ο σιχαμένος τι κωλοτούμπα θα κάνει για να το σώσει!

αλλά δεν σώζεται........

είπες μπάσταρδα τα παιδιά όσων χωρίζουν τσόγλανε!

τα φλόκια μου θα τρως!

είσαι μπάσταρδο και χωρίς χωρισμένους γονείς.
μην κωλοτρίβεσαι σε βαρέθηκα.

Επισκέπτης

χαχα καταρρακτοπληκτε!! χαχα

μα ο γαμος συνηθως δεν ειναι απο την αρχη τελειωμενος! αλλιως γτ να παντρευτεις και να κανεις οικογενεια? μετα ιιισως προκυψει κατι τετοιο..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

τό σωσες τώρα πιστεύεις?

για πάρτο ξανά! και να έχει και συγνώμες μέσα!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
για να μην λεμε μαλακιες παιδες , εχει κανεις σκεφτει οτι οταν παντρευεσαι ειναι γιατι αγαπας τον αλλο και πιστευεις οτι μπορεις να κανεις μαζι του οικογενεια (και αρα και παιδια). ? και οτι στην πορεια τα πραγαμτα έρχονται αλλιώς? Αλλαζεις εσυ αλλαζει εκείνη, εμφανιζεται ενας αλλος ανθρωπος απο αυτον που γνώρισες...... και παρολα αυτα το παλευεις και προσπαθεις ... ωσπου δεν γίνεται αλλο. και εκει το τελειώνεις. Νομιζεις ρε παπαρα  personanongrata οτι κανεις στα λογικά του δεν θελει να αφησσει τα παιδιατου να τα μεγαλωνει καποιος άλλος? ξερεις ρε μπουχεσα ποσο επίπονη ειναι η διαδικασια του διαζυγιου οταν υπαρχουν παιδια? τοσο ωστε δεν θες να το κανεις ΕΚΤΟΣ και δεν γινεται αλλιώς . Αντε να μην λέμε οτι θέλουμε. Κανεις δεν κανει παιδια απο στιγμιαια λάθη εκτος και ειναι ο Πασχάλης.
και οποιος καταλαβε καταλαβε

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Καλυτερα παιδι χωρις γαμο, παρα γαμος-παρασταση του καραγκιοζη για τυπικους λογους. Οι τυπικοτητες μας μαραναν στην Ελλαδα. Και κατι καθυστερημενες αντιληψεις του στυλ "εξωγαμο", "μπασταρδο","ανυπαντρη μητερα=πουτανα" κτλ. Αληθεια ολες αυτες στα ξενοδοχεια με τους γκομενους ειναι ανυπαντρες? Η καλα κοριτσια παντρεμενα που απλα ξεσκιζονται στον πουτσο? Αλλαξτε μυαλα μερικοι γιατι θα δωσετε κακο παραδειγμα στα παιδια σας...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είσαι μπάσταρδο και χωρίς χωρισμένους γονείς.
μην κωλοτρίβεσαι σε βαρέθηκα.

όπου λες άκυρα και σιχαμένα θα με βλέπεις μπροστά σου!

θες δε θες! μέχρι να γίνεις άνθρωπος και να μιλάς σωστά!

(άκου εκεί "μπάσταρδο" για όσα παιδιά χώρισαν οι γοννείς τους)

Επισκέπτης
τό σωσες τώρα πιστεύεις?

για πάρτο ξανά! και να έχει και συγνώμες μέσα!

ελεος πια! λες και τον κυνηγας με το βουρδουλα να σου πει αυτο που θες να ακουσεις αλλιως δε θα παψεις! ειναι πολυ κουραστικο!  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φεξε μαη μου να φας αρχιδια..
μιλας για ιδεατες κοινωνιες..
επι του πρακτεου εισαι ακυρος..
ΤΕΛΟΣ..

επί του πρακτέου.
όταν ανάβεις λαμπάδα τα χοιρινά για τι κοινωνία μιλάς;
αει γαμήσου
γέρασες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
για να μην λεμε μαλακιες παιδες , εχει κανεις σκεφτει οτι οταν παντρευεσαι ειναι γιατι αγαπας τον αλλο και πιστευεις οτι μπορεις να κανεις μαζι του οικογενεια (και αρα και παιδια). ? και οτι στην πορεια τα πραγαμτα έρχονται αλλιώς? Αλλαζεις εσυ αλλαζει εκείνη, εμφανιζεται ενας αλλος ανθρωπος απο αυτον που γνώρισες...... και παρολα αυτα το παλευεις και προσπαθεις ... ωσπου δεν γίνεται αλλο. και εκει το τελειώνεις. Νομιζεις ρε παπαρα  personanongrata οτι κανεις στα λογικά του δεν θελει να αφησσει τα παιδιατου να τα μεγαλωνει καποιος άλλος? ξερεις ρε μπουχεσα ποσο επίπονη ειναι η διαδικασια του διαζυγιου οταν υπαρχουν παιδια? τοσο ωστε δεν θες να το κανεις ΕΚΤΟΣ και δεν γινεται αλλιώς . Αντε να μην λέμε οτι θέλουμε. Κανεις δεν κανει παιδια απο στιγμιαια λάθη εκτος και ειναι ο Πασχάλης.
και οποιος καταλαβε καταλαβε

τι του λες τώρα ρε?

καταλαβαίνει η αμοιβάδα! για τσαμπουκάδες πρώτος! για σκέψη....σκατά!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οταν φτανει στο σημειο ενα ζευγαρι να χωρισει, παντα προεχει το καλο των παιδιων. και ειναι ανεξαρτητο το ενα με το αλλο. δεν ειναι πια συζυγοι αλλα γονεις θα ειναι παντα. οποτε ποτε δε σε χαρακτηριζει ασχημα ενα ενδεχομενο διαζυγιο.
ασχετα που δε θα αντεχα να δω τους γονεις μου χωρια και θα επαιρνα κι εγω θεση προς τον (και καλα) αδικημενο...  :S

εγώ θα ήμουν με το μέρος του ντάντι  :rockon:

αλλά δε θα του το έλεγα ποτέ. είναι δικό τους θέμα, δε θα ανακατευόμουν ούτε για αστείο  :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ελεος πια! λες και τον κυνηγας με το βουρδουλα να σου πει αυτο που θες να ακουσεις αλλιως δε θα παψεις! ειναι πολυ κουραστικο!  :S

διάβασες τι είπε?

αν ναι είσαι άκυρη και συ!

αν όχι διάβαστο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλυτερα παιδι χωρις γαμο, παρα γαμος-παρασταση του καραγκιοζη για τυπικους λογους. Οι τυπικοτητες μας μαραναν στην Ελλαδα. Και κατι καθυστερημενες αντιληψεις του στυλ "εξωγαμο", "μπασταρδο","ανυπαντρη μητερα=πουτανα" κτλ. Αληθεια ολες αυτες στα ξενοδοχεια με τους γκομενους ειναι ανυπαντρες? Η καλα κοριτσια παντρεμενα που απλα ξεσκιζονται στον πουτσο? Αλλαξτε μυαλα μερικοι γιατι θα δωσετε κακο παραδειγμα στα παιδια σας...
έτσι.
τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Υ.Γ.
όσο και να κωλοτρίβεται πάντως μπάσταρδος είναι.

αααααααχχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχα

Επισκέπτης
εγώ θα ήμουν με το μέρος του ντάντι  :rockon:

αλλά δε θα του το έλεγα ποτέ. είναι δικό τους θέμα, δε θα ανακατευόμουν ούτε για αστείο  :rockon:

γαμωτο εγω δε θα μπορουσα να μεινω απεξω.. ελεεινο το ξερω.. με το μερος της μαμας θα ημουν ακομα κι αν εκεινη θα εκανε τη 'μαλακια'...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom