Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
σωπα ρε..
ε τοτε να μην διαβασουμε ξανα κανενα βιβλιο γιατι δεν εχουμε γνωρισει τους συγγραφεις..
ολα εχουν αξια,απο παντου μπορεις να μαθεις,αρκει να εχεις ανεπτυγμενες τις ικανοτητες της αναλυσης,της συνθεσης & της κριτικης σκεψης..
για πες ρε εξυπνε..

το εχεις κανει εσυ αυτο που εκανε ο θεματοθέτης πολλες φορες ??

και περαν τουτου, τον εχεις κοψει για ατομάκι με ''ανεπτυγμενες τις ικανοτητες της αναλυσης,της συνθεσης & της κριτικης σκεψης..'' ????

(μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....)

Επισκέπτης
για πες ρε εξυπνε..

το εχεις κανει εσυ αυτο που εκανε ο θεματοθέτης πολλες φορες ??

και περαν τουτου, τον εχεις κοψει για ατομάκι με ''ανεπτυγμενες τις ικανοτητες της αναλυσης,της συνθεσης & της κριτικης σκεψης..'' ????

(μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....)
URL]]

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
οποιος τις συγκεντρωσει σε βιβλιο,θα χεστει στο ευρω αλλα μετα θα του κανω το κουλουρι γκροβερ αν δεν μου δωσει τα νομιμα..

σωπα ρε..
ε τοτε να μην διαβασουμε ξανα κανενα βιβλιο γιατι δεν εχουμε γνωρισει τους συγγραφεις..
ολα εχουν αξια,απο παντου μπορεις να μαθεις,αρκει να εχεις ανεπτυγμενες τις ικανοτητες της αναλυσης,της συνθεσης & της κριτικης σκεψης..

ας υποθεσουμε οτι μαζευουμε τις αποψεις ολων των εδω επιστημόνων επι του θεματος και τις παμε στον Πατακη για έκδοση, πόσες κλοτσές άραγε θα μαζέψουμε??

για €€€€ ούτε συζήτηση...

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη???
οσοι εχουν παιδια δεν πρεπει να χωριζουν???
ειναι καλυτερο να ζουν εγκλωβισμενα μεσα σε ενα νεκρο γαμο???

Κατ' αρχήν θα πρέπει να μάθει γιατί χώρισε και δεύτερον γιατί κράτησε αυτή τη παιδί και όχι ο πατέρας. Αν η τύπισσα πηδιόταν δεξιά και αριστερά κατά τον έγγαμο βίο, ένας σωστός άντρας θα χώριζε ΚΑΙ θα έπαιρνε το παιδί. Αν όμως ξέμεινε με το παιδί επειδή ο άλλος την έκανε με καμία γκομενίτσα τότε θα πρέπει να είναι φίλος μας πολύ πιο προσεκτικός και λεπτός απέναντί της.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντως για καποιο περιεργο λογο τα ελληνικα δικαστηρια κατα 95% δινουν το παιδι στην μητερα ανεξάρτητα αιτιολογιας.

Επισκέπτης
Κατ' αρχήν θα πρέπει να μάθει γιατί χώρισε και δεύτερον γιατί κράτησε αυτή τη παιδί και όχι ο πατέρας. Αν η τύπισσα πηδιόταν δεξιά και αριστερά κατά τον έγγαμο βίο, ένας σωστός άντρας θα χώριζε ΚΑΙ θα έπαιρνε το παιδί. Αν όμως ξέμεινε με το παιδί επειδή ο άλλος την έκανε με καμία γκομενίτσα τότε θα πρέπει να είναι φίλος μας πολύ πιο προσεκτικός και λεπτός απέναντί της.
μας δουλευεις ρε???
για να παρει το παιδι ο αντρας ΜΟΝΟ 2 λογοι συντρεχουν για τα ελληνικα δικαστηρια..
1..διαπιστωμενη απο αρμοδιους γιατρους τοξικοεξαρτηση..
2..επισημη ιδιοτητα πουτανας(με ολα τα νομιμα χαρτια δηλαδη)..

Επισκέπτης
Xμμμ...Αγαπητέ θεματοθέτη ως χωρισμένη με παιδιά λοιπόν έχω να σου πω το εξής:
1)κοίτα να περνάς καλά .
2)Μην δένεσαι συναισθηματικά και πολύ
3)Τo παιδί θα είναι πάνω απο σένα ΠΑΝΤΑ και μην μπεις στο τριπάκι να συναγωνιστείς την αγάπη της προς αυτό.
4)Ακου το milf και δεν θα χάσεις.

Επισκέπτης
Xμμμ...Αγαπητέ θεματοθέτη ως χωρισμένη με παιδιά λοιπόν έχω να σου πω το εξής:
1)κοίτα να περνάς καλά .
2)Μην δένεσαι συναισθηματικά και πολύ
3)Τo παιδί θα είναι πάνω απο σένα ΠΑΝΤΑ και μην μπεις στο τριπάκι να συναγωνιστείς την αγάπη της προς αυτό.
4)Ακου το milf και δεν θα χάσεις.
ετσι ακριβως..
ευγε στο μιλφ..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μας δουλευεις ρε???
για να παρει το παιδι ο αντρας ΜΟΝΟ 2 λογοι συντρεχουν για τα ελληνικα δικαστηρια..
1..διαπιστωμενη απο αρμοδιους γιατρους τοξικοεξαρτηση..
2..επισημη ιδιοτητα πουτανας(με ολα τα νομιμα χαρτια δηλαδη)..

Δεν το γνώριζα αυτό. Θα το έχω υπόψιν μου στο μέλλον. Αλλά πάλι, έχεις  παντρευτεί, έχεις κάνει ένα παιδί και το αγαπάς, είσαι ο πατέρας του, η γυναίκα σου αρχίζει να γαμιέται δεξιά και αριστερά, φτάνεις στα δικαστήρια και το διαζύγιο βγαίνει υπέρ του πατέρα, πως η ανατροφή θα πάει στη μητέρα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν το γνώριζα αυτό. Θα το έχω υπόψιν μου στο μέλλον. Αλλά πάλι, έχεις  παντρευτεί, έχεις κάνει ένα παιδί και το αγαπάς, είσαι ο πατέρας του, η γυναίκα σου αρχίζει να γαμιέται δεξιά και αριστερά, φτάνεις στα δικαστήρια και το διαζύγιο βγαίνει υπέρ του πατέρα, πως η ανατροφή θα πάει στη μητέρα?

και αριστερα και δεξια να γαμιεται οποιοσδηποτε των γονεων ειναι εντελως αδιάφορο στο δικαστηριο μια και η μοιχια ειναι αποποινικοποιημενη.

Επισκέπτης
ωραιο σεναριο μονο που δεν ισχυει στο ελλαντα..
ρωτα-μαθε & ξαναελα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom