Επισκέπτης
παρτα στο γκωλο να μαθεις να μου το παιζεις και σοβαρος σε μερικα θρεντ,[glow=red,2,300] σπαμομαρια[/glow]
παρτα στο γκωλο να μαθεις να μου το παιζεις και σοβαρος σε μερικα θρεντ,[glow=red,2,300] σπαμομαρια[/glow]
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να ζηταει το καθε τουβλο την αποψη χιλιαδων αγνωστων στο ιντερνετ.το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(για το παιδι)για να το σπαμαρετε με μαλακιες..
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να απανταμε & μη σοβαρα..το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να ζηταει το καθε τουβλο την αποψη χιλιαδων αγνωστων στο ιντερνετ.
1. γιατι ? μη χαλασουμε το καψιμο του τούβλου ?1. αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να απανταμε & μη σοβαρα..
2. Υ.Γ δεν γαμαω δασυτριχα στρακια..κανε χαλαουα & ξαναελα..
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(για το παιδι)για να το σπαμαρετε με μαλακιες..
μεχρι να σιγουρευτεις οτι το πατε για σοβαρη σχεση,ΜΑΚΡΥΑ απο το παιδι οσο & αν επιμενει η κυρια να το γνωρισεις..
οταν εισαι 1.000% σιγουρος για την σοβαροτητα της καταστασης,ρωτα τον εαυτο σου αν εισαι ετοιμος να το αγαπησεις σαν παιδι σου..
1..γιατι μπορει να μην ειναι τουβλο..γιατι παρακαλουθουν & μη τουβλα..1. γιατι ? μη χαλασουμε το καψιμο του τούβλου ?
2. το μαθαμε αυτο. δεν τα γαμας, μονο σε γαμανε..
πολύ σωστά.το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(για το παιδι)για να το σπαμαρετε με μαλακιες..
μεχρι να σιγουρευτεις οτι το πατε για σοβαρη σχεση,ΜΑΚΡΥΑ απο το παιδι οσο & αν επιμενει η κυρια να το γνωρισεις..
οταν εισαι 1.000% σιγουρος για την σοβαροτητα της καταστασης,ρωτα τον εαυτο σου αν εισαι ετοιμος να το αγαπησεις σαν παιδι σου..
Κανε το μαγικο και εξαφανισου απο την ζωη της.... οσο ειναι καιρος ακομα.Καλημερα αγαπητα μελη
Εδω καικαμποσο καιρο εχω σχεση με μια μικροτερη μου η οποια εχει ενα παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της
Θελω την γνωμη σας στο εξης
Πιστευεται οτι σε μια σχεση(αν πουμε οτι παει να σοβαρεψει) ειναι αρνητικο το οτι ενας απο τους 2 εχει και 1 παιδι απο προηγουμενο γαμο?
Η τελοςπαντων ποια ειναι τα αρνητικα και ποια τα θετικα( αν υπαρχουν)
Ειμαι πολυ ελευθερος και καθολου οπισθοδρομικος,απλως οσο ναναι στο πισω μερος του μυαλου μου,που και που εχω αυτη την απορια.
Ακουω γνωμες...
- εχεις σκεφτει ποτέ οτι εδω πιθανον και να σου απαντανε ενα σωρο καμμένοι, ανωμαλοι, ψυχακηδες, παιδεραστές, πρεζάκηδες κλπ κλπ κλπ κλπ (βαλε ό,τι αλλο θελεις στο μυαλο σου, αν εχεις)@giorgospapa.εχεις σκεφτει ποτε οτι ειναι καλυτερα να παρεις γνωμες αγνωστων παρα δηθεν φιλων,που απο πισω σου μπορει να λενε ενα σωρο μαλακιες? Μπα ε?
Υ.Γ δεν γαμαω δασυτριχα στρακια..κανε χαλαουα & ξαναελα..
Ένα θετικό είναι ότι μπορεί να μη σε πρήζει να την παντρευτείς για να της κάνεις παιδίΚαλημερα αγαπητα μελη
Εδω καικαμποσο καιρο εχω σχεση με μια μικροτερη μου η οποια εχει ενα παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της
Θελω την γνωμη σας στο εξης
Πιστευεται οτι σε μια σχεση(αν πουμε οτι παει να σοβαρεψει) ειναι αρνητικο το οτι ενας απο τους 2 εχει και 1 παιδι απο προηγουμενο γαμο?
Η τελοςπαντων ποια ειναι τα αρνητικα και ποια τα θετικα( αν υπαρχουν)
Ειμαι πολυ ελευθερος και καθολου οπισθοδρομικος,απλως οσο ναναι στο πισω μερος του μυαλου μου,που και που εχω αυτη την απορια.
Ακουω γνωμες...
Ηπια μεταφραση του Ιερέα: Η γνωμη ανθρωπων που δεν ξερεις ως προσωπικοτητες κ χαρακτηρες - ειδικα για σοβαρα θεματα - δεν εχει πρακτικη αξια.- εχεις σκεφτει ποτέ οτι εδω πιθανον και να σου απαντανε ενα σωρο καμμένοι, ανωμαλοι, ψυχακηδες, παιδεραστές, πρεζάκηδες κλπ κλπ κλπ κλπ (βαλε ό,τι αλλο θελεις στο μυαλο σου, αν εχεις)
- εχεις σκεφτει ποτέ ποσο στοκος εισαι που γνωρισες μια γκομενα και μπαινεις στο ιντερνετ να ρωτας αγνωστους για το τί να κανεις ΕΣΥ μαζι της ?
- εχεις σκεφτει ποτέ το γιατι δεν εχεις πραγματικους φιλους ?
μπα ε ? τα τουβλα δε σκεφτονται..
οποιος τις συγκεντρωσει σε βιβλιο,θα χεστει στο ευρω αλλα μετα θα του κανω το κουλουρι γκροβερ αν δεν μου δωσει τα νομιμα..Ένα θετικό είναι ότι μπορεί να μη σε πρήζει να την παντρευτείς για να της κάνεις παιδί
Ηπια μεταφραση του Ιερέα: Η γνωμη ανθρωπων που δεν ξερεις ως προσωπικοτητες κ χαρακτηρες - ειδικα για σοβαρα θεματα - δεν εχει πρακτικη αξια.
γιαυτο τις εβαλε και ο κωτσοβολος στην διαφημιση του....κλαψεεεεεεε
ρε συ δεν παλεύεσαι... οι ατάκες σου είναι όλα τα λεφτά