You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 129K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε παιδια καταλαβα τελικα οτι εχω βγαλει παρα πολλα κερατα. Πολλοι αλβανοι εχουν παει με την γυναικα μου. Μου το ειπε σημερα το πρωι οτι καπου καπου παει με τον Αλβανο που ειχε γνωρισει παλια. Την βγαζει εξω την κερναει παγωτα και φαγητο και την ριχνει. μου λεει οτι εγω δεν εχω λεφτα να την παω βολτα. Την εχω βαλει και δουλευει καθαριστρια και το βραδυ ερχετε ταγηζει και καθαριζει εμενα. Μου ειπε ομωσ οτι με αγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αρκει να την αφηνω να πηγαινει και με τον Αλβανο......
Να γινω δηλαδη κερατας .....δυσκολο να το χωνεψω
θελω καμμια συμβουλη απο εσας
ρε παιδια καταλαβα τελικα οτι εχω βγαλει παρα πολλα κερατα. Πολλοι αλβανοι εχουν παει με την γυναικα μου. Μου το ειπε σημερα το πρωι οτι καπου καπου παει με τον Αλβανο που ειχε γνωρισει παλια. Την βγαζει εξω την κερναει παγωτα και φαγητο και την ριχνει. μου λεει οτι εγω δεν εχω λεφτα να την παω βολτα. Την εχω βαλει και δουλευει καθαριστρια και το βραδυ ερχετε ταγηζει και καθαριζει εμενα. Μου ειπε ομωσ οτι με αγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αρκει να την αφηνω να πηγαινει και με τον Αλβανο......
φίλος πρέπει να μάθεις τι ακριβώς έχει ο Αλβανός και της αρέσει για να της το προσφέρεις και εσύ. Δεν πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι. Διεκδίκησε τηνα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
θελεις να ερθουμε εμεις να σου κανουμε παρεα;να ειναι και η χοντρη ομως μαζι μας να τα λεμε ολοι παρεουλαθελω σοβαρες απαντησεις γιατι βρησκομαι σε δυσκολη κατασταση. Δεν εχω και κανεναν φιλο. Ολοι με παρατησαν μολισ πατρευτηκα την χοντρη
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μην δινεις σημασια σιγα το πραγμα!!τι παγωτο την κερνανε;κασσατο;ρε παιδια καταλαβα τελικα οτι εχω βγαλει παρα πολλα κερατα. Πολλοι αλβανοι εχουν παει με την γυναικα μου. Μου το ειπε σημερα το πρωι οτι καπου καπου παει με τον Αλβανο που ειχε γνωρισει παλια. Την βγαζει εξω την κερναει παγωτα και φαγητο και την ριχνει. μου λεει οτι εγω δεν εχω λεφτα να την παω βολτα. Την εχω βαλει και δουλευει καθαριστρια και το βραδυ ερχετε ταγηζει και καθαριζει εμενα. Μου ειπε ομωσ οτι με αγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αρκει να την αφηνω να πηγαινει και με τον Αλβανο......
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μιλαμε για τρελη καυλαΔεν ξερω αν επιτρεπετε ? στο yuvutu.com einai BBWANNA
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσυ γιατι πειραζεσαι τοσο;πες τον αλβανο να συνεισφερει κι αυτος κατι για την διατροφη της μονο....θελω σοβαρες απαντησεις γιατι βρησκομαι σε δυσκολη κατασταση. Δεν εχω και κανεναν φιλο. Ολοι με παρατησαν μολισ πατρευτηκα την χοντρη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ρε τυπε παλι τα ιδια?ρε παιδια καταλαβα τελικα οτι εχω βγαλει παρα πολλα κερατα. Πολλοι αλβανοι εχουν παει με την γυναικα μου. Μου το ειπε σημερα το πρωι οτι καπου καπου παει με τον Αλβανο που ειχε γνωρισει παλια. Την βγαζει εξω την κερναει παγωτα και φαγητο και την ριχνει. μου λεει οτι εγω δεν εχω λεφτα να την παω βολτα. Την εχω βαλει και δουλευει καθαριστρια και το βραδυ ερχετε ταγηζει και καθαριζει εμενα. Μου ειπε ομωσ οτι με αγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αρκει να την αφηνω να πηγαινει και με τον Αλβανο......
βρε μανια πουχει με τους αλβανους
εσυ δεν ειχες πει οτι της το απογορευσες?
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εισαι και επισημος κερατας. Τι να πω δεν ξερω. Τουλαχιστον την γαμας με σκουφο ????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καμια ψιλη της εριξες τυπε?για μια πουτσα ολοι μαζευονται αλλα αυτο ειναι ξεφτιλα. εχει καταντισει μαλακια το σπιτι μου,
ερχετε η μανα μου φωναζει . Η χοντρη ειναι σε μια γωνια και κλαιει τι να σας πω ρε παιδια
πρεπει να μπει ταξη
τωρα κλαιει γινετε χαμος. Εγω καθομαι στο υπολογιστη και αυτη κλαιει στον καναπε....
η μουρη της εχει γινει χαλια απο το κλαμα.....σαν χοντρη μαπα ειναι ....
το πηρα αποφαση μολις φυγη η μανα μου......θα την ξεσκισω απο τον κωλο να της αποδειξω οτι ειμαι πρωτος. με της πουτανες παντα εισαι στην μπριζα
η μουρη της εχει γινει χαλια απο το κλαμα.....σαν χοντρη μαπα ειναι ....
το πηρα αποφαση μολις φυγη η μανα μου......θα την ξεσκισω απο τον κωλο να της αποδειξω οτι ειμαι πρωτος. με της πουτανες παντα εισαι στην μπριζα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με το καλο εχεις δοκιμασει να την πεισεις δικε μου?εχει συνηθηση. ετσι κια αλλιως παντα την δερνανε. Ο πατερας με την λουριδα μετα ο πρωτος αντρας που την παντρεψανε, μετα οι νταβαντζιδες και μετα εγω....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0