voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Άσε που με το κάρυ μπορεί να της καίει ο κώλος.
καλα το λες βλαχα με τα ολα της....φανταζομαι καταβροχθιζει και πιτες.....τρωει πολυ τραχανα με φετα....
απο πιπες τυπε?πως τα παει?ναι φτιαχνει φανταστικες πιτες.....
απο πιπες τυπε?πως τα παει?
ταμειο παντα εγω ...δεν την εμπιστευομαι.
πολλα δικαιωματα. Ενω πρεπει να μου δινει ολα τα λεφτα πολλες φορες τα εκρυβε μεσα στην κιλωτα της. Τωρα οταν ερχετε σπιτι γδυνετε τελειως την ψαχνω παντου.....ακομα και κατω απο τα βυζια της ....μια φορα ειχε κρυψει ενα 50 κατω απο τα βυζια της με σιλοτειπ.
το ξυλο που εφαγε δεν περιγραφεται. Τωρα ειναι σουζα . γδυνετε και αδειαζει και την τσαντα της τελειωσ. ακου εκει την κλεφτρα
Ωραιος φιλε εσκισες την γαταΤωρα οταν ερχετε σπιτι γδυνετε τελειως την ψαχνω παντου.....ακομα και κατω απο τα βυζια της ....μια φορα ειχε κρυψει ενα 50 κατω απο τα βυζια της με σιλοτειπ.
το ξυλο που εφαγε δεν περιγραφεται. Τωρα ειναι σουζα . γδυνετε και αδειαζει και την τσαντα της τελειωσ. ακου εκει την κλεφτρα
μι το λες αφτο φηλε μου ,ξερις τι ανωμαλει κικλοφορανε; προσεχε!οχι γιατι θα γδυσουν οι γυναικες ετσι οπως παει. Παλια ετρωγα και ξυλο μου ειχε παρει τον αερα λογω ανασφασλειας. Αλλα για λιγο. Τα περνω εγω τα λεφτα και της δινω μερικα. Δεν την αφηνω χωρις λεφτα γιατι ειναι ικανη να παει να κανει πεζοδρομια. Εγω την εσωσα απο την πορνια και θα την κανω τιμια. Βεβαια ειναι αληθεια οτι σωθηκε απο την πορνια και λογω των πολλων κιλων