iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
δωρο το σωβρακο τυπε
δωρο το σωβρακο τυπε
ναι βρε κι εγω σημερα μετα απο 10 μερες που ειχα περιοδο και δε δουλεψα... συναισθηματικο ραντεβου θα κανω...θα βγαλω πολυ συναισθημα..
τυποι περα απο τη πλακα σημερα φτανει ο Πουτιν στην Αθηνα
:S :S :S :S :S :S :S
τυπε τον ελληνα δεν τον σωνει τιποτα :S :S :S
Έτσι είναι, η μοναξιά είναι βαριά.Εγώ πιστεύω ότι οι εκδιδόμενες είναι πιο επιρρεπείς -κατά κανόνα- στο συναίσθημα απ' ό,τι οι υπόλοιπες, ευαίσθητες, κοινές θνητές - αλλά συγχρόνως και πιο σοβαρές σ' αυτό. Θέλω να πω, έχουν μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να ζει κανείς μόνος σου, χωρίς να στηρίζεται συναισθηματικά σε κάποιον άλλον. Ως εκ τούτου, όταν σκάσει μες στη ζωή τους το συναίσθημα, είναι πιο πιστές, πιο ολοκληρωμένες ίσως από τα υπόλοιπα σούργελα -κατά κανόνα "σούργελα"- που οικτίρουν τα θύματα της πορνείας και δεν βλέπουν το χάλι τους. Προσωπική μου άποψη πάντα - και δεν αναφέρομαι σε ό,τι έχει προηγηθεί στο νήμα της συζήτησης.
Εγώ πιστεύω ότι οι εκδιδόμενες είναι πιο επιρρεπείς -κατά κανόνα- στο συναίσθημα απ' ό,τι οι υπόλοιπες, ευαίσθητες, κοινές θνητές - αλλά συγχρόνως και πιο σοβαρές σ' αυτό. Θέλω να πω, έχουν μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να ζει κανείς μόνος σου, χωρίς να στηρίζεται συναισθηματικά σε κάποιον άλλον. Ως εκ τούτου, όταν σκάσει μες στη ζωή τους το συναίσθημα, είναι πιο πιστές, πιο ολοκληρωμένες ίσως από τα υπόλοιπα σούργελα -κατά κανόνα "σούργελα"- που οικτίρουν τα θύματα της πορνείας και δεν βλέπουν το χάλι τους. Προσωπική μου άποψη πάντα - και δεν αναφέρομαι σε ό,τι έχει προηγηθεί στο νήμα της συζήτησης.
τυπισσα πως ειναι η ζωη μιας βιζιτας μετα τα 40;
χμ....αγαπητο μου πουλι ....
η ζωη μιας βιζιτας μετα τα 40 ειναι γεματη πουλακια...
αλλα απο αυτα ειναι ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ.ερχονται ...μετα βρισκουν καμμια γκομενιτσα για λιγο καιρο και μετα ξαναρχονται...
αλλα απο αυτα εινα ΟΙΚΟΣΙΤΑ δε σε αφηνουν ποτε (βλ σταθεροι)τους ξερεισςμε το ονοματεπωνυμο τους ξερεις ακομα και τα προβληματα τους κι αυτοι τα δικα σου..
αλλα ειναι μονο για ομορφια φουσκωνουν σα τα παγωνια αλλα απο πραξεις τιποτα.....
κι αλλα μπορουνε να κελαηδανε ασταματητα.....(ωραια κατηγορια αυτη)
παντως το δικο μου το κοτετσι το μονο που δεν εχει ειναι κοκκορας....τον σαφαζω πριν αντρεψει κι αρχισει ν αποκτα δικαιωματα....
......αυτα λοιπον αγαπητο μου πουλι...εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις?
Απλα εγραψες!!!χμ....αγαπητο μου πουλι ....
αλλα απο αυτα ειναι ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ.ερχονται ...μετα βρισκουν καμμια γκομενιτσα για λιγο καιρο και μετα ξαναρχονται...
αλλα απο αυτα εινα ΟΙΚΟΣΙΤΑ δε σε αφηνουν ποτε (βλ σταθεροι)τους ξερεισςμε το ονοματεπωνυμο τους ξερεις ακομα και τα προβληματα τους κι αυτοι τα δικα σου..
αλλα ειναι μονο για ομορφια φουσκωνουν σα τα παγωνια αλλα απο πραξεις τιποτα.....
παντως το δικο μου το κοτετσι το μονο που δεν εχει ειναι κοκκορας....τον σαφαζω πριν αντρεψει κι αρχισει ν αποκτα δικαιωματα....
χμ....αγαπητο μου πουλι ....
Εγώ πιστεύω ότι οι εκδιδόμενες είναι πιο επιρρεπείς -κατά κανόνα- στο συναίσθημα απ' ό,τι οι υπόλοιπες, ευαίσθητες, κοινές θνητές - αλλά συγχρόνως και πιο σοβαρές σ' αυτό. Θέλω να πω, έχουν μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να ζει κανείς μόνος σου, χωρίς να στηρίζεται συναισθηματικά σε κάποιον άλλον. Ως εκ τούτου, όταν σκάσει μες στη ζωή τους το συναίσθημα, είναι πιο πιστές, πιο ολοκληρωμένες ίσως από τα υπόλοιπα σούργελα -κατά κανόνα "σούργελα"- που οικτίρουν τα θύματα της πορνείας και δεν βλέπουν το χάλι τους. Προσωπική μου άποψη πάντα - και δεν αναφέρομαι σε ό,τι έχει προηγηθεί στο νήμα της συζήτησης.
τυπισσα μετα τα 40 θα πρεπει να αρχισεις να συνηθιζεις την ιδεα οτι πλησιαζει η στιγμη που θα αντικαταστησεις τα πουλια με τις γατες :-χμ....αγαπητο μου πουλι ....
Για να βοηθήσω τη παραπάνω ενδιαφέρουσα συζήτηση !!!!
τυπισσα μετα τα 40 θα πρεπει να αρχισεις να συνηθιζεις την ιδεα οτι πλησιαζει η στιγμη που θα αντικαταστησεις τα πουλια με τις γατες :-
http://[URL unfurl="true"]www.holidogtimes.com/fr/wp-content/uploads/sites/2/2016/01/1100-chats-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:. :headbang3:
θα σου πω οταν θα χασεις τη θεση σουΠουλί ακούς Φουσέκη ε;;;
τυπισσα μετα τα 40 θα πρεπει να αρχισεις να συνηθιζεις την ιδεα οτι πλησιαζει η στιγμη που θα αντικαταστησεις τα πουλια με τις γατες :-
http://[URL unfurl="true"]www.holidogtimes.com/fr/wp-content/uploads/sites/2/2016/01/1100-chats-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Υπάρχει επαγγελματίας γκόμενα με τόσην εμπειρία από άντρες,που θέλει να βρει όποιον γκόμενο όπου κι όποτε γουστάρει,και δεν το καταφέρνει;Ειδικά στην Ελλάδα,το ''Πιρφοριστάν'' κατά πολλούς σκληροπυρηνικούς...
Τυπε τι ηλικια εχεις? :S :S :S