Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
θα μου επιτρεψεις να αλλαξω λιγο τη φραση σου..
ο αντρας ΞΕΝΟγαμαει γτ εχεΙ μαθει οτι αυτο δεν ειναι και τοσο κακο...οταν το κανει η γυναικα θεωρειται πουτανα...ειτε ειναι μεσα σε γαμο ειτε σε σχεση
συμφωνω απολυτα ο τι ο αντρας που ξενογαμαει ειτε σε μπουρδελο ειτε σε βιζιτου ειτε σε τυχαρπαστηγκομενα σπανια χαλαει το σπιτι του...γιατι γαμαει εγκεφαλικα...
η γυναικαοταν αποφασισει να γαμηθει ...τηςεχει γαμησει πρωτα το μυαλο ο υποψηφιος γαμιας ..οποτε και υπαρχει καψουρα...τοτε δεν ειναι αναγκη να μαθευτει αυτο απο το συζηγο για να τη διωξει ..τα μαζευει και φευγει μονη της γτ πλεον δε γουσταρει ειναι αλλου..
...και ολο αυτο εχει μια σειρα αποσυμπτωματα...
-σταματαει α μαγειρευει περιπλοκα φαγια η μαγειρευει απο βραδυς για να ξεπορτισει
περποιειται περισσοτερο απο το συνηθισμενο....
και μετα απο λιγο καιρο αρχιζει να μην σας βαζει στ κρεβατι της...εφευρισκοντας χιλιες δυο δικαιολογιες...
οτι δεν εχει καυλες.. οτι νυσταζει ..οτι εχει τα ψυχολογικα της ..τα μητρικα της κλπ
μπορει ακομα και να μη θελει καν να τη βλεπετε οταν ξεντυνεται...γτ δε θελε να σαςαναψει και να ζητατε κοκο μετα...
οι περισσοτεροι παντρεμενοι πελατες μου μου λενε οτι δε τους καθεται η γυναικα τους....κοιμουνται και σε χωριστα δωματια
αρα εχει καταρευσει τελειως το οικοδομημα που λεγετα γαμος...
μαλιστα εθελοτυφλουν λεγοντας οτι αποκλειεται ηγυναικα τους ναχει γκομενο ....απλα δε ΤΟΧΕΙ με το σεξ....
και ρωταω ποιος υγιης οργανισμος δε καυλωνει....
μονο οταν χορταινει απο αλλου
Κοπελιά καποια σχόλια στα εγχρωμα παραπανω.
Οι μπουρδελιαρηδες-πουτανιαρηδες στη φυλης στο μεταξι στα στουντιο μασατζιδικα η τα ξενοδοχεια γαμανε εγκεφαλικα ?? Η κσποιο λσθος κανεις η εγω δεν καταλαβα τι εννοεις με το γαμανε εγκεφαλικά.
Και εσυ ποσους απο αυτους πιστευεις ??. Τον Αμντουλ χαμιτ να ρωτησεις θα σου πει πριν το σεξ οτι οι 76 γυναικες του δεν τον καταλαβσινουν και για αυτο το λογο βρισκεται μαζι σου.
Για να τα μαζεψει και να φυγει οπως λες απαιτειται μια προυποθεση. Η ακεραιοτητα. Εξαιρετικα δυσευρετο χαρακτηριστικο κοπελια, τοσο σε αντρες οσο και σε γυναικες. Ολες οι βολεμενες κυριες των βορειων προαστιων αλλα και πολλες μεσοαστες, θα μεινουν στον "οποιο γαμο" τους και στο βολεμα που αυτος συνεπαγεται και θα πνιγουν τον καυμο τους ποτε με τον υδραυλικο ποτε με τον γυμναστη κλπ. Ακομη και στη καψουρα καποιου να πεσουν δεν θα αφησουν τη βολη τους. Οι περιπτωσεις που θα το κσνουν περιοριζονται μονο σε οσες εχουν και πριν το "γαμο" τους οικονομικη ανεξαρτησία
Στα υπολοιπα που γραφεις λιγο πολυ συμφωνώ.