Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
θα μου επιτρεψεις να αλλαξω λιγο τη φραση σου..

ο αντρας ΞΕΝΟγαμαει γτ εχεΙ μαθει οτι αυτο δεν ειναι και τοσο κακο...οταν το κανει η γυναικα θεωρειται πουτανα...ειτε ειναι μεσα σε γαμο ειτε σε σχεση

συμφωνω απολυτα ο τι ο αντρας που ξενογαμαει ειτε σε μπουρδελο ειτε σε βιζιτου ειτε σε τυχαρπαστηγκομενα σπανια χαλαει το σπιτι του...γιατι γαμαει εγκεφαλικα...

η γυναικαοταν αποφασισει να γαμηθει ...τηςεχει γαμησει πρωτα το μυαλο ο υποψηφιος γαμιας ..οποτε και υπαρχει καψουρα...τοτε δεν ειναι αναγκη να μαθευτει αυτο απο το συζηγο για να τη διωξει ..τα μαζευει και φευγει μονη της γτ πλεον δε γουσταρει ειναι αλλου..

...και ολο αυτο εχει μια σειρα αποσυμπτωματα...

-σταματαει α μαγειρευει περιπλοκα φαγια η μαγειρευει απο βραδυς για να ξεπορτισει

περποιειται περισσοτερο απο το συνηθισμενο....

και μετα απο λιγο καιρο αρχιζει να μην σας βαζει στ κρεβατι της...εφευρισκοντας χιλιες δυο δικαιολογιες...

οτι δεν εχει καυλες.. οτι νυσταζει ..οτι εχει τα ψυχολογικα της ..τα μητρικα της κλπ

μπορει ακομα και να μη θελει καν να τη βλεπετε οταν ξεντυνεται...γτ δε θελε να σαςαναψει και να ζητατε κοκο μετα...

οι περισσοτεροι παντρεμενοι πελατες μου μου λενε οτι δε τους καθεται η γυναικα τους....κοιμουνται και σε χωριστα δωματια

αρα εχει καταρευσει τελειως το οικοδομημα που λεγετα γαμος...

μαλιστα εθελοτυφλουν λεγοντας οτι αποκλειεται ηγυναικα τους ναχει γκομενο ....απλα δε ΤΟΧΕΙ με το σεξ....

και ρωταω ποιος υγιης οργανισμος δε καυλωνει....

μονο οταν χορταινει απο αλλου

Κοπελιά καποια σχόλια στα εγχρωμα παραπανω.

Οι μπουρδελιαρηδες-πουτανιαρηδες στη φυλης στο μεταξι στα στουντιο μασατζιδικα η τα ξενοδοχεια γαμανε εγκεφαλικα ?? Η κσποιο λσθος κανεις η εγω δεν καταλαβα τι εννοεις με το γαμανε εγκεφαλικά.

Και εσυ ποσους απο αυτους πιστευεις ??. Τον Αμντουλ χαμιτ να ρωτησεις θα σου πει πριν το σεξ οτι οι 76 γυναικες του δεν τον καταλαβσινουν και για αυτο το λογο βρισκεται μαζι σου.

Για να τα μαζεψει και να φυγει οπως λες απαιτειται μια προυποθεση. Η ακεραιοτητα. Εξαιρετικα δυσευρετο χαρακτηριστικο κοπελια, τοσο σε αντρες οσο και σε γυναικες. Ολες οι βολεμενες κυριες των βορειων προαστιων αλλα και πολλες μεσοαστες, θα μεινουν  στον "οποιο γαμο" τους και στο βολεμα που αυτος συνεπαγεται και θα πνιγουν τον καυμο τους ποτε με τον υδραυλικο ποτε με τον γυμναστη κλπ. Ακομη και στη καψουρα καποιου να πεσουν δεν θα αφησουν τη βολη τους. Οι περιπτωσεις που θα το κσνουν περιοριζονται μονο σε οσες εχουν και πριν το "γαμο" τους οικονομικη ανεξαρτησία

Στα υπολοιπα που γραφεις λιγο πολυ συμφωνώ. :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι τα φτιάχνουν με πουτάνες και δέχονται να είναι μονογαμικοί μαζί τους είναι κακομοίρηδες. Κάποιο λαμόγιο προηγουμένως είπε: "Δεν πειράζει, θα τους λέμε ψέματα και θα ξενογαμάμε". Μα και μόνο που ΔΕΧΕΣΑΙ να είσαι μονογαμικός με μια πουτάνα είσαι ελεεινός.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.842
Πόντοι
6.030
:hi:

Οι μπουρδελιαρηδες-πουτανιαρηδες στη φυλης στο μεταξι στα στουντιο μασατζιδικα η τα ξενοδοχεια γαμανε εγκεφαλικα ?? Η κσποιο λσθος κανεις η εγω δεν καταλαβα τι εννοεις με το γαμανε εγκεφαλικά.

Και εσυ ποσους απο αυτους πιστευεις ??. Τον Αμντουλ χαμιτ να ρωτησεις θα σου πει πριν το σεξ οτι οι 76 γυναικες του δεν τον καταλαβσινουν και για αυτο το λογο βρισκεται μαζι σου.

Για να τα μαζεψει και να φυγει οπως λες απαιτειται μια προυποθεση. Η ακεραιοτητα. Εξαιρετικα δυσευρετο χαρακτηριστικο κοπελια, τοσο σε αντρες οσο και σε γυναικες. Ολες οι βολεμενες κυριες των βορειων προαστιων αλλα και πολλες μεσοαστες, θα μεινουν  στον "οποιο γαμο" τους και στο βολεμα που αυτος συνεπαγεται και θα πνιγουν τον καυμο τους ποτε με τον υδραυλικο ποτε με τον γυμναστη κλπ. Ακομη και στη καψουρα καποιου να πεσουν δεν θα αφησουν τη βολη τους. Οι περιπτωσεις που θα το κσνουν περιοριζονται μονο σε οσες εχουν και πριν το "γαμο" τους οικονομικη ανεξαρτησία
Φιλε και οχι μονο οι παντρενενες δεν αφηνουν τη βολη τους.
Εχω γνωρισει τουλαχιστον τρεις περιπτωσεις που,  ετρωγα δεσμευμενες οι οποιες σεν αφηναν τον μαλακοπιτουρα γιατι ειχε λαφτα, και σκυλογαμιοντουσταν μαζι μου.
Ξεφτιλισμενες αδελφε!!!

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491

με το γαμαει εγκεφαλικα εννοω οτι το κανει απλα για να ηρεμησει..να ξεκαυλωσει

..δεν εχω αναγκη να πιστεψω κανεναν...απλα καποιοιπου ερχονται σε μας ..εχουν την αναγκη να πουν και καποια πραγματα που δε θα τα λεγανε σε ενα γνωστο η σε ενα φιλο ...γιατι θα ντρεποταν

οσο για τις βολεμενες κυριες δε ξερω.. ποτε δεν ημουνα βολεμενη.....αλλα ημουνα παντα ελευθερη και κυριαρχος του εαυτου μου...μεσα απο οποιαδηποτε δουλεια ακομα κι απο αυτη που κανω τωρα...κι οταν δε νιωθω καλα τα μουντζωνω ολα και φευγω....προτιμοτερο απο το να αργοπεθαινω ψυχικα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Όσοι τα φτιάχνουν με πουτάνες και δέχονται να είναι μονογαμικοί μαζί τους είναι κακομοίρηδες. Κάποιο λαμόγιο προηγουμένως είπε: "Δεν πειράζει, θα τους λέμε ψέματα και θα ξενογαμάμε". Μα και μόνο που ΔΕΧΕΣΑΙ να είσαι μονογαμικός με μια πουτάνα είσαι ελεεινός.

Picky ξεκόλλα! Μην κάνεις τα απλά πολύπλοκα.

Τί σκάλωμα είναι αυτό;

Απόλαυσέ το όσο σου σηκώνεται και άσε τις νουθεσίες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι να απολαύσω ρε μαλάκα; Να μου πει η πουτάνα ότι εκείνη θα γαμιέται με όλους αλλά εγώ θα πρέπει να γαμάω αποκλειστικά εκείνη και ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ; Πρέπει να είσαι τελείως σκουπίδι για να δεχτείς έναν τέτοιο όρο. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αν μετά εσύ την απατάς.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τι να απολαύσω ρε μαλάκα; Να μου πει η πουτάνα ότι εκείνη θα γαμιέται με όλους αλλά εγώ θα πρέπει να γαμάω αποκλειστικά εκείνη και ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ; Πρέπει να είσαι τελείως σκουπίδι για να δεχτείς έναν τέτοιο όρο. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αν μετά εσύ την απατάς.
Εδώ να πουμε ότι ο πικερ δεν εχει αδικο.
Λογικα σε σχεση με εργαζομενη η μονογαμια δεν πρεπει να είναι προϋπόθεση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

..δεν εχω αναγκη να πιστεψω κανεναν...απλα καποιοιπου ερχονται σε μας ..εχουν την αναγκη να πουν και καποια πραγματα που δε θα τα λεγανε σε ενα γνωστο η σε ενα φιλο ...γιατι θα ντρεποταν

οσο για τις βολεμενες κυριες δε ξερω.. ποτε δεν ημουνα βολεμενη.....αλλα ημουνα παντα ελευθερη και κυριαρχος του εαυτου μου...μεσα απο οποιαδηποτε δουλεια ακομα κι απο αυτη που κανω τωρα...κι οταν δε νιωθω καλα τα μουντζωνω ολα και φευγω....προτιμοτερο απο το να αργοπεθαινω ψυχικα

Εντάξει κατάλαβα !!

Ναι το ξέρω ότι γίνεστε και ψυχαναλύτριες !!!  Μου το έχουν πει πολλές :2funny: :2funny:
Κατα τά άλλα όλοι το παίζουν σκληροπυρηνικοί μπουρδελίάρηδες που πέρα απο το σεξ δεν έχουν καμμία άλλη ανάγκη !!!  :grin: :grin:

Αν όλοι με το που δεν νοιώθαμε καλά με κάτι το μουτζώναμε και φεύγαμε δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο. Πρέπει πριν αφήσεις κάτι να αγωνίζεσαι κιόλας, και μόνο όταν καταλαβαίνεις ότι είναι μάταιο να το παρατάς.
Ο σωστός άντρας είναι δοκιμασία για μια γυναίκα γιατί της ξυπνάει την ευθύνη να ανταποδώσει, και οι γυναίκες που συναισθηματικά είναι πολυ πιο ευφειείς απο τους άντρες αυτό το καταλαβαίνουν και ζορίζονται.

Οι μόνοι άνθρωποι μαθαίνουν ( the hard way ) να είναι αυτάρκεις και ανεξάρτητοι. Γίνονται όμως σταδιακά και κάτι άλλο. Γίνονται Μονήρεις. Και εξαντλούνται ψυχικά στη προσπάθεια τους να πείσουν τον εαυτό τους ότι δν έχουν ανάγκη κανένα. Πράγμα όμως προφανώς λάθος.

Keep walking !!!
  :hi: :hi: :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τις σχέσεις τις αφήνουμε για τις συμπατριωτισες μας..τόσες γυναίκες έχουμε.τόσα ελεύθερα κορίτσια έτοιμα να προσφέρουν απλόχερα αγάπη σε έναν άντρα....αποκλειστικά μόνο σε αυτόν..αυτές κάνουν μόνο για σεξ..και για σεξ μόνο θα χρησιμοποιούνται

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
Εντάξει κατάλαβα !!

Ναι το ξέρω ότι γίνεστε και ψυχαναλύτριες !!!  Μου το έχουν πει πολλές :2funny: :2funny:
Κατα τά άλλα όλοι το παίζουν σκληροπυρηνικοί μπουρδελίάρηδες που πέρα απο το σεξ δεν έχουν καμμία άλλη ανάγκη !!!  :grin: :grin:

Αν όλοι με το που δεν νοιώθαμε καλά με κάτι το μουτζώναμε και φεύγαμε δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο. Πρέπει πριν αφήσεις κάτι να αγωνίζεσαι κιόλας, και μόνο όταν καταλαβαίνεις ότι είναι μάταιο να το παρατάς.
Ο σωστός άντρας είναι δοκιμασία για μια γυναίκα γιατί της ξυπνάει την ευθύνη να ανταποδώσει, και οι γυναίκες που συναισθηματικά είναι πολυ πιο ευφειείς απο τους άντρες αυτό το καταλαβαίνουν και ζορίζονται.

Οι μόνοι άνθρωποι μαθαίνουν ( the hard way ) να είναι αυτάρκεις και ανεξάρτητοι. Γίνονται όμως σταδιακά και κάτι άλλο. Γίνονται Μονήρεις. Και εξαντλούνται ψυχικά στη προσπάθεια τους να πείσουν τον εαυτό τους ότι δν έχουν ανάγκη κανένα. Πράγμα όμως προφανώς λάθος.

Keep walking !!!
   :hi: :hi: :hi:

δεν με ξερεις και ουτε θελω να συνεχισω παραπερα γτ θα μπω πλεον σε προσωπικο δεδομενα και δε θα ηθελα....νομιζω οτι μεχρι στιγμης εχουμε κανει μια πολυ ωραια κουβεντα....

απλα μια τελευταια ερωτηση ...οταν δινεις σε εναν ανθρωπο 18 χρ απο τη ζωη σου και δεν αλλαζει κατι ...δικαιουσαι να φυγεις η οχι ...θεωρειιται οτι δεν εχεις προσπαθησει αρκετα/?δε σου μιλαω για 18 μερες ουτε 18 μηνες ...18 χρονια...

και το κλεινω εδω το θεμα...νομιζω οτι εγω προσωπικα δεν εχω να πω κατι αλλο στο θρεντ αυτο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Σε κάθε περίπτωση 18 χρόνια είναι πάρα πολλά. Πιστεύω και πολύ, πάρα πολύ, άντεξες !!!

Για να ''αλλάξει'' κάποιος πρέπει να περάσει μέσα απο διαδικασίες που συνεπάγονται κόπο και πόνο. Και σε αυτά τα συναισθήματα οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ''Αλεργικοί''.

Αν αποφασίσεις ότι ο άλλος έτσι όπως είναι δεν σου κάνει, του το εξηγείς και τον βοηθάς να αλλάξει. Εφόσον βέβαια το καταλάβει και εφόσον θέλει να αλλάξει. Επιπλεόν σε πολλές περιπτώσεις και να θέλει δεν μπορεί να αλλάξει.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ο Τσιφόρος έλεγε  ''Ο άνθρωπος αλλάζει με δυο τρόπους. Ο πρώτος είναι ο έρωτας και ο δεύτερος ο θάνατος''. Ο λαός το έλεγε αλλιώς ''Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι''.

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να μένουν σε προβληματικές σχέσεις φοβούμενοι τη μοναξιά. Πολλοί βρίσκουν υπεκφυγές όπως για παράδειγμα ''Τον/την ανέχομαι χαριν  των παιδιών μου'', μια εντελώς κάλπικη δικαιολογία. Αυτό όμως είναι λάθος.

Πάντα κάνεις τη προσπάθεια στη βάση αμοιβαίων υποχωρήσεων ξέροντας ότι ούτε εσύ ούτε ο άλλος είναι τέλειος να βρείτε ένα ''νορμαλ'' τρόπο συμβίωσης. Αν η προσπάθεια δεν καταλήξει κάπου, τότε απλά φεύγεις. Αυτό εννοούσα πρίν.

Ομως μην μασάς. Προβλήματα έχουν όλοι οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα απο το να μην έχεις κανένα πρόβλημα. Μαθηματικά πας στο prozac τότε. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας καθορίζει σαν ανθρώπους και δίνει ουσία στη ζωή μας.

Να το πω απλά στη γλώσσα του bou.com.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γκάβλα στη ζωή απο την ανατροπή μιας κατάστασης που σε έχει παρει απο κάτω για ένα διάστημα. Η απόλυτη ικανοποποίηση !! 

Keep going  :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Mindreader η καλύτερη απαντηση που άκουσα είναι του ινδιανου...  

Το μονο που θελω να προσθέσω είναι ότι ειτε πληρωμενες είτε κανονικές σχέσεις σωτηρια υπάρχει αν μπορει να κανει κανεις αυτο που λέει ο Tolle

Too much attachment....

Συμφωνώ φίλε με τα περισσότερα σημεία της  απάντησης του Ινδιάνου. Θα μπορούσα να προσθέσω και εγώ μερικά ΑΝ στη λίστα που παραθέτει ως προυποθέσεις για να είναι η σχέση με μια επαγγελματία του χώρου βιώσιμη.

Οταν ομως η λίστα με τα ΑΝ γίνεται τόσο μακροσκελής τότε ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το σύνολο όλων αυτών των ΑΝ είναι μάλλον αδύνατο να εκπληρωθούν ώς προυποθέσεις.

Στο δια ταύτα πιστεύω ότι ''ουσιαστική'' σχέση με επαγγελματία δεν είναι εφικτή. Εκτός αν η επαγγελματίας αποφασίσει να αφήσει μια και καλή το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτο το τελευταίο ΑΝ το θεωρώ πολύ πιο εφικτό απο τη λίστα που ο φίλος Ινδιάνος παρέθεσε.
Μάλιστα κάποια απο τα ΑΝ της λίστας εξακολουθούν να ισχύουν ακόμη και όταν η επαγγελματίας σταματήσει μια και έξω το επάγγελμα.

Ο TOLLE καλός είναι αλλά κάπου το υφος αφήγησης ( και όχι το περιεχόμενο ) με κουράζει. Ισως γιατί απευθύνεται σε ''ψυχρούς'' σκανδιναβούς και όχι σε ''τσαχπίνηδες'' μεσόγειους όπως εμείς !!! :hi: :hi:

Το σημείο απο το post του Ινδιάνου που συμφωνώ περισσότερο, είναι αυτό στο οποίο γράφει ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι οι γυναίκες αυτές είναι άνθρωποι.

Με αυτό το δεδομένο και με βάση του ότι ''Δεύτερη Ζωή δεν έχει !!!'', πιστεύω ότι οι γυναίκες αυτές αξίζουν να τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν όπως θα ήθελαν δηλαδή απο ένα σημείο και έπειτα έξω απο το χώρο της πορνείας !!

Τυχαίνει να γνωρίζω κάποιες απο αυτές που το κατάφεραν. Και σας διαβεβαιώ ότι  με βάση την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής τους, ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ !!!

vjamess

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
0
...
Στο δια ταύτα πιστεύω ότι ''ουσιαστική'' σχέση με επαγγελματία δεν είναι εφικτή. Εκτός αν η επαγγελματίας αποφασίσει να αφήσει μια και καλή το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αυτο το τελευταίο ΑΝ το θεωρώ πολύ πιο εφικτό απο τη λίστα που ο φίλος Ινδιάνος παρέθεσε.
...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο  :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

καλά τα λές , συμφωνώ σε όλα ...αλλά βρε κοπελιά όταν χρησιμοποιείς την έκφραση "γαμάει εγκεφαλικά " οι 9/10 θα καταλάβουν ότι υπάρχει μια "συναισθηματική , ρομαντική , ερωτική , πνευματική κατάσταση" στο σεξ ...όχι ότι το "κάνει απλά για να ηρεμήσει ...να ξεκαυλώσει" !!
εννοείς γαμάει " σωματικά , ενστικτωδώς κτλ κτλ " και συμφωνώ φυσικά ...όχι ότι έχει σημασία , απλά το αναφέρω για να χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες λέξεις για να μπορούμε να συνεννοούμεθα  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε οι ελλεϊνιδες ετσι κι αλλιως εχουν ψυχολογικα προβληματα.που να γινουν και πουτανες   :S

τυπε το μονο επαγγελΜΑ που κανει για τις ελλεηνιδες ειναι το ΕΚΠΑΠΕ  :S :S :S :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• αμεα σημα1.jpg
    αμεα σημα1.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 24

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Γιατί ρε φίλος...., δουλειά είναι και αυτή, και λογικό είναι να σε θέλει μονο για την πάρτη της...., άλλο δουλειά...., και άλλο σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom