Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εγω για την μαλακια που ειπες για αραβες κα ινδους στην αγγλια το ειπα.
Αυτο που λες δεν στεκει,να μου ελεγες για πολωνεζες να σου πω οκ.

Για Ινδούς δεν ξερω, αλλά για άραβες ισχυει

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η Μουνάρα, θα πάει με αυτόν ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΜΠΟΥΝΑΡΑ,
αλλά ότι την έχει της σειράς.

Και μάλιστα θα της βρει και ψεγάδια και θα της την πει!
Γιατί βέβαια Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ,
αυτοί είναι εκατομμύρια , δεν προλαβαίνει !!!!!!

Θα πάει με τον 1 , το μάγκα που θα την ψεγαδιάσει.
Π.χ. βλέπεις βαμμένο μαλλί ;;; Της τη λες!
π.χ. ωραίο χρώμα έχουν τα μαλλιά σου ... φυσικό είναι ;;;;;

βλέπεις ίσια δόντια ;;;;;;
της τη λες για σιδεράκια ........

κτλ κτλ κτλ
πρέπει να μιλήσεις στην πατσαβουρα που κρύβει μέσα της,ε τύπε?
Τα ίδια λέει κι ο κοντοπιδης

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΑΜΙΣΩ ΑΥΡΙΟ

Επισκέπτης
Γνωστή τεχνική αυτή  Λάκη .
"Ωραίο φόρεμα ...αλλά όλες το ίδιο φορούν"
.
.
.
"Αλλά εσένα σου πάει τέλεια"

κτλ

Το "εσένα σου πάει τέλεια" είναι για μέτριες , που έχουν ανάγκη κοπλιμέντα.
ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ=ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Η μουνάρα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ.Ακούει εκατομμύρια την ημέρα.
Οπότε δεν πάει με κανέναν από όσους της κάνουν κοπλιμέντα.

Πρέπει να νοιώσει της σειράς. Ότι είναι μια συνηθισμένη.
Και χάρη στη γυναικεία ανασφάλεια, αυτό είναι εφικτό.
Όσο μουνάρα κι αν είναι , μπορεί να νοιώσει
ή να την κάνεις να πιστέψει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πρέπει να νοιώσει της σειράς. Ότι είναι μια συνηθισμένη.
Και χάρη στη γυναικεία ανασφάλεια, αυτό είναι εφικτό.
Όσο μουνάρα κι αν είναι , μπορεί να νοιώσει
ή να την κάνεις να πιστέψει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Πολύ ψαγμενο.
Υποκλίνομαι.

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Συνήθως μου την πέφτουν κάτι ψιλομπάζα. Οι ωραίες γυναίκες δεν κάνουν πέσιμο, περιμένουν να τους την πέσεις εσύ. Όταν μια γυναίκα ξέρει οτι μετράει εμφανισιακά, έχει την απαίτηση να ρίξεις εσύ τα μούτρα σου, αλλιώς θα στη φάει ο επόμενος στην ουρά.

Υπάρχει και η κατηγορία ''ωραίες στο facebook, τέρατα από κοντά'', που νομίζω όλοι μας την έχουμε πατήσει έστω 1 φορά...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Έχω παρατηρήσει το εξής παράδοξο. Όταν είμαι με καμιά άλλη μου την πέφτουνε κάτι μανούλια αλλο πράμα. Ειδικά όταν χαμουρεύομαι στον καναπέ κανενός καφέ εκεί είναι που με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Όταν όμως είμαι μόνος μου ή όταν είμαι με καμιά αντροπαρέα τότε ούτε που να σε χε...νε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
πέσιμο για να κάνει η γκόμενα πρέπει να είναι η πολύ καψούρα ή πολύ αγάμητη...όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι είτε πλάκα είτε στοίχημα που έχει βάλει με την παρέα της. το παν για να κατακτήσεις μια γκόμενα είναι να την κάνεις να νιώσει μοναδική.. και αυτό το έχω διασταυρώσει και απο προσωπική εμπειρία και μου το έχουν διαβεβαιώσει διαφορετικές γκόεμενες..

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
πέσιμο για να κάνει η γκόμενα πρέπει να είναι η πολύ καψούρα ή πολύ αγάμητη...όλες οι άλλες περιπτώσεις είναι είτε πλάκα είτε στοίχημα που έχει βάλει με την παρέα της. το παν για να κατακτήσεις μια γκόμενα είναι να την κάνεις να νιώσει μοναδική.. και αυτό το έχω διασταυρώσει και απο προσωπική εμπειρία και μου το έχουν διαβεβαιώσει διαφορετικές γκόεμενες..
:2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει το εξής παράδοξο. Όταν είμαι με καμιά άλλη μου την πέφτουνε κάτι μανούλια αλλο πράμα. Ειδικά όταν χαμουρεύομαι στον καναπέ κανενός καφέ εκεί είναι που με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Όταν όμως είμαι μόνος μου ή όταν είμαι με καμιά αντροπαρέα τότε ούτε που να σε χε...νε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να κι ένας σωστός!Μεγάλη αλήθεια απ τις λίγες που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Σχεδόν πάντα όταν είσαι με άλλη θα σε κοιτάξουν με το πουτανιάρικο ύφος. :uglystupid:

Βλαμμένες. :2funny:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Να κι ένας σωστός!Μεγάλη αλήθεια απ τις λίγες που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Σχεδόν πάντα όταν είσαι με άλλη θα σε κοιτάξουν με το πουτανιάρικο ύφος. :uglystupid:

Βλαμμένες. :2funny:
αυτό γίνεται γιατί από τη φύση τους είναι ζηλιάρες.. σαν τις γάτες ένα πράγμα.. και το θέμα είναι ότι όσο πιο ωραία είναι αυτή που συνοδεύεις τόσο περισσότερες κοιτούν και αναρρωτιούνται τι σου βρήκε :)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μην ασχολειστε με μαλακιες για πιτσιρικια!

Του τυπου:
-Μου την <<επεσε>>
-πηγαμε για καφε
-μου εδωσε τηλεφωνο
-Θα φερει και κατι φιλες της να βγουμε

Το τελος ειναι παντα το ιδιο δηλαδη δεν γαματε!

Χανετε το χρονο σας και δε γαματε κιολας!

Κοροιδα 2 σε 1!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
το παν για να κατακτήσεις μια γκόμενα είναι να την κάνεις να νιώσει μοναδική.. και αυτό το έχω διασταυρώσει και απο προσωπική εμπειρία και μου το έχουν διαβεβαιώσει διαφορετικές γκόεμενες..

Τετοιες μαλακιες ακουνε οι αγαμητοι και καταληγουν σαν τον Ορεστη

ΥΓ 9 στις 10 απο τις γκομενες που "θελουν να τις κανεις να νοιωσουν μοναδικες" τις πηδαει ενα ταγμα οσο εσυ αγαπουλιαζεις για να τους δειξεις ποσο μοναδικες ειναι.

αυτό γίνεται γιατί από τη φύση τους είναι ζηλιάρες.. σαν τις γάτες ένα πράγμα.. και το θέμα είναι ότι όσο πιο ωραία είναι αυτή που συνοδεύεις τόσο περισσότερες κοιτούν και αναρρωτιούνται τι σου βρήκε :)

Δεν αναρωτιουνται τι σου βρηκε, θεωρουν οτι για να σε θελει αυτη κατι καλο εχεις.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425

προκοπη δεν εχεις και αδικο...συμβαινει πολυ πολυ συχνα
οσο καλυτερη ειναι η γυναικα που καθεται διπλα σου τοσο περισσοτερη αξια εχεις στα ματια των αλλων γυναικων

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
και για να μπω στο θεμα για το οποιο ειναι το θρεντ

γνωμη μου ειναι οτι πολυ λιγες γυναικες αρεσκονται στο "πεσιμο"
δυο φορες εχω κανει πεσιμο και μονο στην μια περιπτωση επιασε γιατι επροκειτο περι πουταναρας που εψαχνε να βρει μαλακα να την βγαλει εξω και με ξενερωσε.

γνωμη μου μου λοιπον επαναλαμβανω, ειναι οτι μια αξιολογη σε εμφανιση και μυαλο γυναικα , αρεσκετε στο διακριτικο πεσιμο κατ αρχην και εννοω καποιες διακριτικες ματιες - αν δε γνωριζομαστε - ή καποιες διακριτιες κουβεντες στην περιπτωση που υπαρχει γνωριμια.
Και στις δυο περιπρωσεις ειναι βεβαιο πως αν η γυναικα "γουσταρει" θα στο δειξει πολυ ξεκαθαρα με βλεματα, κινησεις ή λογια.

η πιο ωραια γκομενα που ειχω βγαλει ποτε, μου ειπε οταν προχωρησαμε σε σχεση , οτι αν της την επεφτα με τον κλασσικο τροπο που οι πολλοι εφαρμοζουν θα ημουν χαμενος απο χερι.
της αρεσαν τα διακριτικα βλεματα που της εριχνα, τα οποια δεν της ελεγαν και σιγουρα οτι γουσταρω, αλλα καλλιεργουσαν ενα ανακατεμα μεσα της με αποτελεσμα να ερθει μονη της να με γνωρισει...

οποιος καταλαβε καταλαβε ;)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
προκοπη δεν εχεις και αδικο...συμβαινει πολυ πολυ συχνα
οσο καλυτερη ειναι η γυναικα που καθεται διπλα σου τοσο περισσοτερη αξια εχεις στα ματια των αλλων γυναικων

Ναι και ενας σοβαρος αντρας θα κατσει τωρα να ασχοληθει με τις μαλακισμενες και τα ψυχολογικα τους!
Οι γυναικες ειναι μαλακισμενες οσο ομορφες και αν ειναι.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
+1  :thumbsup:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Πέρα απο τους βασικούς άξονες Εμφάνισης-Χρήματος σε συνδυασμό με την διατήρηση της απαραίτητης
ισορροπίας μεταξύ των παραγόντων Ντόρου/Μούρης, όντως το φαινόμενο της Ευπαρουσίαστης Συνοδού
φαίνεται να υφίσταται και να λειτουργεί όντως σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Οι πιθανότητες να σε προσέξει μία γυναίκα όταν συνοδεύεσαι απο μία άλλη ωραία παρουσία
(όσο πιό ευπαρουσίαστη τόσο το καλύτερο), αυξάνονται εκθετικά απο τις όποιες πιθανότητες
επιτυχίας μπορεί να έχει κανείς απο μόνος του.

Εντελώς πρόχειρα, το αποδίδω (περισσότερο ακόμα και απο τον έμφυτο γυναικείο ανταγωνισμο) στο
γεγονός οτι παρακάμπεται αμέσως μία διαδικασία έρευνας και εύρεσης θετικών στοιχείων στο μυαλό
της γυναίκας που σε παρατηρεί εξαιτίας του οτι η υπάρχουσα (και ίσως ανώτερη εμφανισιακα) συνοδός
σου, έχει μπεί ήδη στην προαναφερθείσα διαδικασία και εσύ έχεις περάσει ήδη επιτυχώς το τέστ.
Ιντριγκάρονται απο τον ήδη κατακτημένο στόχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom