Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα γίνεται άμα κάποιος έχει εμφάνιση μοντέλου ή να είσαι τίποτα διάσημος..., αλλά μιλάμε για έναν στους 10.000 άντρες...Όταν λέμε εμφάνιση μοντέλου εννούμε από σπαλιάρας και πάνω...αλλιώς σιγά μην καταδεχτεί να έρθει πρώτη να σου μιλήσει...

Οχι ρε φιλε με την καμια αυτο που λες
Ειναι να βρεθεις την καταλληλη στιγμη στο καταλληλο σημειο
Γινοντε πολυ συχνα τετοια παιχνιδια
Θελει βεβαια να εισαι και εμφανισημος για να κανεις την αλλη να ερθει να σου μιλησει...

Τεσπα μην το σκεφτεσαι και κοιτα να περνας καλα
Μια να εχεις και να την γουσταρεις τρελα και ας μην σου την πεσει ποτε καμια

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
ξεχασα να αναφερω και ενα ακομα πεσιμο στο τρενο απο Αθηνα για Θεσσαλονικη.Περιοδος Πασχα μεγαλη εβδομαδα. Ηταν μια 30αρα που ειχε 4 βαλιτσες και της ανεβασα τις 2 απλα απο ευγενεια χωρις να εχω προθεση να χωθω. Και δεν καθησα καν κοντα της .Το τρενο εκανε σταση στο Δομοκο και κατεβηκα να κανω ενα τσιγαρο και τσουπ σκαει μυτη και το γκομενακι και μου πιανει την κουβεντα. Την υπολοιπη ωρα μεχρι να φτασουμε θεσσαλονικη,κανα 2ωρο και βαλε δηλαδη μιλουσαμε οι 2 μας ορθιοι στο ενδιαμεσο απο τα βαγονια. Ζητησα τηλ και μου το εδωσε. Την πηρα τηλ μετα απο 2 μερες μου ειπε οτι δε μπορουσε. Και ολες τις αλλες μερες επαιρνα αλλα το ειχε κλειστο.  :(
Και δεν την ξαναπηρα γιατι μενει μονιμα κατω και ειχε ανεβει για διακοπες. Ισως επρεπε να της στειλω κανα μυνημα τα χριστουγεννα αλλα την ειχα ξεχασει εντελως :think:
Δεν κατεβηκα και ξανα αθηνα απο τοτε... οποτε παει το θεμα. Γιατρεσσα η κοπελια

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στεναχωρεθηκε πολυ... αλλα ποιο πολυ ντροπιαστηκε
Τον ταπεινωσε και αυτο ειναι οτι χειροτερο

ρε μην τρέφετε το ''εγώ'' της καθε μιας, επιβεβαίωση ψάχνουν και μετά σε γράφουν στο νιμού τους, μόνο όσες αξίζουν να κάνετε κίνηση, αλλά να αξίζουν κανονικά και όχι την γνώρισα στα μπαρ και στα κωλόμπαρα  !!!

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν προλαβα... ημουν στα μελια με την πρωτη
Την φλερταρα την καρια και μου εκανε ναζια αλλα μετα το σκηνικο τις εστειλα και τις 2

Θα σήκωνε να κάνεις καμιά νύξη για παρτουζίτσα μπορεί να τρωγες καλά ή μήπως έκοψες ότι η κυρίως γκόμενα σου δεν ήταν για πολλά πολλά?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε μην τρέφετε το ''εγώ'' της καθε μιας, επιβεβαίωση ψάχνουν και μετά σε γράφουν στο νιμού τους, μόνο όσες αξίζουν να κάνετε κίνηση, αλλά να αξίζουν κανονικά και όχι την γνώρισα στα μπαρ και στα κωλόμπαρα  !!!
Aπαξίωση!  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Θα σήκωνε να κάνεις καμιά νύξη για παρτουζίτσα μπορεί να τρωγες καλά ή μήπως έκοψες ότι η κυρίως γκόμενα σου δεν ήταν για πολλά πολλά?

Εδω το κανονιζω σε 2 αδερφουλες που εχω τωρα (κανονικες οχι πισωγλεντηδες)... στις ψωλιτσες θα κωλονα ?
Απλα με προλαβε το σκηνικο που εκρινα οτι επρεπε να τις σουταρω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατί ρε τύπε λέω παπαριές εσένα σου την πέφτουν οι Ελληνίδες στα club? άμα σου την πέφτουν πέστω μας και εμάς μην ντρέπεσαι...
Εγω για την μαλακια που ειπες για αραβες κα ινδους στην αγγλια το ειπα.
Αυτο που λες δεν στεκει,να μου ελεγες για πολωνεζες να σου πω οκ.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εδω το κανονιζω σε 2 αδερφουλες που εχω τωρα (κανονικες οχι πισωγλεντηδες)... στις ψωλιτσες θα κωλονα ?

Ξεροχύνω. Αν τις καταφέρεις τις αδερφές πρέπει για το γόητρο να κάνεις και κάνα ψυχικό για τη μάνα. Μετά θα μπορείς να λες ότι τις γάμησες το σπίτι!  :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μισο οταν ενοουμε πεσιμο καταρχας τι ενοουμε?
δηλαδη να ρθει μια γκομενα και να σου πει ξερεις σε χαζευω κανα μισαωρο μου αρεσεις ελα να με γαμησεις δεν νομιζω να εχει συμβει σε κανεναν και ουτε και σε μενα
οπως επισης δεν θεωρω πεσιμο να σου ριξει ενα βλεμα μια γκομενα για 5 δευτερολεπτα και να θεωρειτε πεσιμο

παντως οσες με εχουν φλερταρει ηταν κατω του μετριου και μπορω να πω οτι παρ ολο που ηταν κατω του μετριου και αρκετες σεξουαλικες σχεσεις ειχαν και γκομενους ειχαν απλα ξερετε τι λενε δε γαμαει ο ποιο ομορφος αλλα ο ποιο θαραλεος
η ωραια γυναικα η μουναρα δεν τηνπεφτει ποτε μα ποτε περιμενει αυτος που της αρεσει να κανει την πρωτη κινηση και μαλιστα θα του ριξει και κανα δυο ακυρα για να δει ποσο τη θελει και μετα θα κανει κινηση μουναρα γαρ
η μετρια ε που και που θα φλερταρει παντα με τροπο και πολλυ απ εξω απ εξω αλλα παλι θα περιμενει ο αντρας να κανει κινηση

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Troll mode off για λίγο. Όσοι μας λέτε για το τι θέλουν οι μουνάρες και ότι θα ρίξουν άκυρα στην αρχή για να δουν πόσο τις θέλουμε την έχετε πέσει ποτέ σε μουνάρα γκόμενα? Και όταν λέω μουνάρα δεν εννοώ την χωριατοπούλα ή το τσολίδιο που θα βάλει το 15 ποντο το σουπερμινι και ένα τόνο σοβά και θα το παίξει ψευτοντιβάρα.

Επισκέπτης
η ωραια γυναικα η μουναρα δεν τηνπεφτει ποτε μα ποτε περιμενει αυτος που της αρεσει να κανει την πρωτη κινηση και μαλιστα θα του ριξει και κανα δυο ακυρα για να δει ποσο τη θελει και μετα θα κανει κινηση μουναρα γαρ

Η Μουνάρα, θα πάει με αυτόν ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΜΠΟΥΝΑΡΑ,
αλλά ότι την έχει της σειράς.

Και μάλιστα θα της βρει και ψεγάδια και θα της την πει!
Γιατί βέβαια Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ,
αυτοί είναι εκατομμύρια , δεν προλαβαίνει !!!!!!

Θα πάει με τον 1 , το μάγκα που θα την ψεγαδιάσει.
Π.χ. βλέπεις βαμμένο μαλλί ;;; Της τη λες!
π.χ. ωραίο χρώμα έχουν τα μαλλιά σου ... φυσικό είναι ;;;;;

βλέπεις ίσια δόντια ;;;;;;
της τη λες για σιδεράκια ........

κτλ κτλ κτλ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913