You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας την πέφτουνε γκόμενες?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 400
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
starlover1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
2)Άργησες τραγικά. Με δεδομένο ότι είχες πάνω σου ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ-ΛΕΠΡΑ=ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ,ήταν απολύτως αναμενόμενο ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.
Δεν είχες πιθανότητα επιτυχίας.
άργησα αρκετά...αλλά ξέρεις τώρα πως λειτουργούν αυτές οι καταστάσεις, θέλεις να σιγουρευτείς πρώτα....ότι η γκόμενα γουστάρει, Σε αυτές τις καταστάσεις όμως (μπαράκια, club κτλ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος ακόμα και εάν σε χαλβαδιάζει η γκόμενα με το βλέμμα της με τις ώρες....Το ότι ήμουν με αντροπαρέα ήταν εις βάρος μου, άσε που οι τύποι κοίταζαν και σχολίαζαν κάθε μου κίνηση...
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.
Να το ξέρεις. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό ισχύει και αλλού , όχι μόνο με τις ελληνίδες.
2)Άργησες τραγικά. Με δεδομένο ότι είχες πάνω σου ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ-ΛΕΠΡΑ=ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ,ήταν απολύτως αναμενόμενο ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.
λάκη είσαι πικ απ αρτίστ και τα ξέρεις όλα αυτά τα εντυπωσιακά κόλπα ?
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
βέβαια μας την πέφτουνε. Γι αυτό έχουμε 1000+ posts ο καθένας μας
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Σιγά ρε φίλε.Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.
Τώρα άμα η "παρέα" σου είναι 3 μαλάκες που γκαρίζουν ε λογικό να μην πλησιάσει καμία.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Σιγά ρε φίλε.Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?
Τώρα άμα η "παρέα" σου είναι 3 μαλάκες που γκαρίζουν ε λογικό να μην πλησιάσει καμία.
facebook ανταλλάξατε η πήγατε κατευθείαν για χορό ?
καποιος παραπανω ειπε οτι οταν εισαι με αντροπαρεα σε μπαρακι αποκλειεται να βγαλεις γκομενα.
το επιβεβαιωνω σε γενικες γραμμες...οταν ψαχνει κανεις για On night ή τες πα κατι προχειρο , καλυτερα να ειναι μονος , πραγμα που δηλωνει απολυτα οτι ψαχνει.
ενα βραδυ σε μπουζουκεραδικο, στην πισω μερια που ειναι το μπαρ , αν και δεν ειχα χρονο για κατι , ετσι εριξα διχτυ σε 2-3 γκομενες μονες. η διαπιστωση ηταν αν οχι 100% ειχα πολλες πιθανοτητες.
το επιβεβαιωνω σε γενικες γραμμες...οταν ψαχνει κανεις για On night ή τες πα κατι προχειρο , καλυτερα να ειναι μονος , πραγμα που δηλωνει απολυτα οτι ψαχνει.
ενα βραδυ σε μπουζουκεραδικο, στην πισω μερια που ειναι το μπαρ , αν και δεν ειχα χρονο για κατι , ετσι εριξα διχτυ σε 2-3 γκομενες μονες. η διαπιστωση ηταν αν οχι 100% ειχα πολλες πιθανοτητες.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Το βράδυ είχαμε βγει.facebook ανταλλάξατε η πήγατε κατευθείαν για χορό ?
Τι χορό ρε?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εμμμμμμ αυτο ηταν το λαθος !!!!!!Σκηνικό σε μπαρ. Είμαι παρέα με δύο φίλους μου σε ένα μπαράκι, και απέναντι από εμένα κάθονται δύο κοπέλες μόνες τους. Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή, με κοιτάει και μου χαμογελάει επίμονα για κανένα μισάωρο ίσως και τρία τέταρτα...αποφασίζω λοιπόν να κάνω κίνηση ...παίρνω το ποτάκι στο χέρι μου και πάω και της μιλάω...το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα τέτοια μου ταχύριθμα...χαχαχα μέ έστειλε κανονικά η τύπισα, ούτε καν μπήκε στον κόπο να μου μιλήσει...ένα γειά ψυχρό μου είπε και μετά ενώ εγώ προσπάθούσα να τις πιάσω κουβέντα αυτή κοίταζε αλλού...Τα μαζεύω και εγώ και επιστρέφω πίσω στην παρέα μου ντροπιαζμένος από την χυλόπιτα.χαχαχα Ελλεηνίδες
Πηγες να της πιασεις κουβεντα.....
Επρεπε να πας με ενα πρασινο στο χερι και να της πεις "φυγαμε κουκλα"
Αμα στο επαιζε οσια ξενη τυπου τι με περασες κτλ κτλ
Θα της ελεγες απλα ....
Οκ κουκλα μου φευγω αλλα δες τι χανεις (και θα της κουναγες το πρασινακι απο μακρια)
Πιστεψε με θα ηταν σαν να ετρωγε χυλοπιτα ξυνη κιολας !!!!!!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Όσο πιο παρακμή είναι το μαγαζί τόσο αυξανονται οι πιθανότητες να στην πέσει γυναίκα
lion7 2014?
ω ρε που συχνάζεις σε καταγωγια; :o
Επισκέπτης
Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?
Δεν λέει κάτι αυτό.
ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ;;;;
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Όσο πιο παρακμή είναι το μαγαζί τόσο αυξανονται οι πιθανότητες να στην πέσει γυναίκα
μεγαλη κουβεντα !!!
Επισκέπτης
Ισχύει , δηλ. έχει δόση αλήθειας.
Αλλά επίσης ισχύει σίγουρα ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ,
τόσο πιο άσχημη η χυλόπιτα (αγενής, χονδροειδής κτλ κτλ ).
starlover1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ισχύει , δηλ. έχει δόση αλήθειας.
Αλλά επίσης ισχύει σίγουρα ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ,
τόσο πιο άσχημη η χυλόπιτα (αγενής, χονδροειδής κτλ κτλ ).
Εντάξει, στα παρακμιακά μαγαζιά συνήθως ή κάτι μπαζάκια πάνε ή είναι φούλ από μπακούρια....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Ενα αλογο 1.90 υψος,με μακρια ξανθα μαλλια,αθλητρια του βολλευ!..
Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή,
Συμπερασμα, άμα δείτε ψηλή, ξανθιά και μουναρα σε μπαρ κατά 99% θα σας την πέσει
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
lion7 2014?
ω ρε που συχνάζεις σε καταγωγια; :o
Στα καταγωγια γινονται τα καλύτερα γλέντια!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Στα καταγωγια γινονται τα καλύτερα γλέντια!
να μας καλεσεις να γλεντησουμε
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.
Τι λες ρε φιλε, μια χαρα την πεφτεις και με επιτυχια, με φιλαρακια γυρω σου. Σιγα!
starlover1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι λες ρε φιλε, μια χαρα την πεφτεις και με επιτυχια, με φιλαρακια γυρω σου. Σιγα!
άλλο να είσαι με ένα φίλο σου, μια χαρά είναι τότε, και άλλο να είστε από τρεις και πάνω...τότε είναι λίγο δύσκολο να σου κάτσει ....οι αντροπαρέες γενικά δεν βοηθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Το ιδανικότερο για μένα είναι δύο άτομα παρέα, όχι παραπάνω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 73