Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όσο πιο παρακμή είναι το μαγαζί τόσο αυξανονται οι πιθανότητες να στην πέσει γυναίκα  :sunglasses:

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
2)Άργησες τραγικά. Με δεδομένο ότι είχες πάνω σου ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ-ΛΕΠΡΑ=ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ,ήταν απολύτως αναμενόμενο ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.
Δεν είχες πιθανότητα επιτυχίας.

άργησα αρκετά...αλλά ξέρεις τώρα πως λειτουργούν αυτές οι καταστάσεις, θέλεις να σιγουρευτείς πρώτα....ότι η γκόμενα γουστάρει, Σε αυτές τις καταστάσεις όμως (μπαράκια, club κτλ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος ακόμα και εάν σε χαλβαδιάζει η γκόμενα με το βλέμμα της με τις ώρες....Το ότι ήμουν με αντροπαρέα ήταν εις βάρος μου, άσε που οι τύποι κοίταζαν και σχολίαζαν κάθε μου κίνηση... 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.
Να το ξέρεις. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό ισχύει και αλλού , όχι μόνο με τις ελληνίδες.

2)Άργησες τραγικά. Με δεδομένο ότι είχες πάνω σου ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ-ΛΕΠΡΑ=ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ,ήταν απολύτως αναμενόμενο ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.

λάκη είσαι πικ απ αρτίστ και τα ξέρεις όλα αυτά τα εντυπωσιακά κόλπα ?   :)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
βέβαια μας την πέφτουνε. Γι αυτό έχουμε 1000+ posts ο καθένας μας  :headbang:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.

Σιγά ρε φίλε.Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?

Τώρα άμα η "παρέα" σου είναι 3 μαλάκες που γκαρίζουν ε λογικό να μην πλησιάσει καμία. :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Σιγά ρε φίλε.Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?

Τώρα άμα η "παρέα" σου είναι 3 μαλάκες που γκαρίζουν ε λογικό να μην πλησιάσει καμία. :2funny:

facebook ανταλλάξατε η πήγατε κατευθείαν για χορό ? 

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
καποιος παραπανω ειπε οτι οταν εισαι με αντροπαρεα σε μπαρακι αποκλειεται να βγαλεις γκομενα.

το επιβεβαιωνω σε γενικες γραμμες...οταν ψαχνει κανεις για On night ή τες πα κατι προχειρο , καλυτερα να ειναι μονος , πραγμα που δηλωνει απολυτα οτι ψαχνει.

ενα βραδυ σε μπουζουκεραδικο, στην πισω μερια που ειναι το μπαρ , αν και δεν ειχα χρονο για κατι , ετσι εριξα διχτυ σε 2-3 γκομενες μονες. η διαπιστωση ηταν αν οχι 100% ειχα πολλες πιθανοτητες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σκηνικό σε μπαρ. Είμαι παρέα με δύο φίλους μου σε ένα μπαράκι, και απέναντι από εμένα κάθονται δύο κοπέλες μόνες τους. Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή, με κοιτάει και μου χαμογελάει επίμονα για κανένα μισάωρο ίσως και τρία τέταρτα...αποφασίζω λοιπόν να κάνω κίνηση ...παίρνω το ποτάκι στο χέρι μου και πάω και της μιλάω...το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα τέτοια μου ταχύριθμα...χαχαχα μέ έστειλε κανονικά η τύπισα, ούτε καν μπήκε στον κόπο να μου μιλήσει...ένα γειά ψυχρό μου είπε και μετά ενώ εγώ προσπάθούσα να τις πιάσω κουβέντα αυτή κοίταζε αλλού...Τα μαζεύω και εγώ και επιστρέφω πίσω στην παρέα μου ντροπιαζμένος από την χυλόπιτα.χαχαχα Ελλεηνίδες :2funny:
Εμμμμμμ αυτο ηταν το λαθος !!!!!!

Πηγες να της πιασεις κουβεντα.....

Επρεπε να πας με ενα πρασινο στο χερι και να της πεις "φυγαμε κουκλα"   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα στο επαιζε οσια ξενη τυπου τι με περασες κτλ κτλ
Θα της ελεγες απλα ....

Οκ κουκλα μου φευγω αλλα δες τι χανεις (και θα της κουναγες το πρασινακι απο μακρια)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστεψε με θα ηταν σαν να ετρωγε χυλοπιτα ξυνη κιολας !!!!!!  :P

Επισκέπτης
Μου έχει τύχει 2 φορές να είμαι με γνωστούς μου σε καφετέρια και να πιάσουμε κουβέντα με διπλανό τραπέζι που καθόταν γυναίκες μόνες τους.Που το περίεργο δηλαδή?

Δεν λέει κάτι αυτό.
ΓΑΜΗΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ;;;;

Επισκέπτης
Όσο πιο παρακμή είναι το μαγαζί τόσο αυξανονται οι πιθανότητες να στην πέσει γυναίκα 

Ισχύει , δηλ. έχει δόση αλήθειας.
Αλλά επίσης ισχύει σίγουρα ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ,
τόσο πιο άσχημη η χυλόπιτα (αγενής, χονδροειδής κτλ κτλ ).

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ισχύει , δηλ. έχει δόση αλήθειας.
Αλλά επίσης ισχύει σίγουρα ότι ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ,
τόσο πιο άσχημη η χυλόπιτα (αγενής, χονδροειδής κτλ κτλ ).

Εντάξει, στα παρακμιακά μαγαζιά συνήθως ή κάτι μπαζάκια πάνε ή είναι φούλ από μπακούρια....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

Τι λες ρε φιλε, μια χαρα την πεφτεις και με επιτυχια, με φιλαρακια γυρω σου. Σιγα!

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες ρε φιλε, μια χαρα την πεφτεις και με επιτυχια, με φιλαρακια γυρω σου. Σιγα!

άλλο να είσαι με ένα φίλο σου, μια χαρά είναι τότε, και άλλο να είστε από τρεις και πάνω...τότε είναι λίγο δύσκολο να σου κάτσει ....οι αντροπαρέες γενικά δεν βοηθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Το ιδανικότερο για μένα είναι δύο άτομα παρέα, όχι παραπάνω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ούτε μόνος, ούτε αντροπαρέα. Μόνο με συνοδεία έμπειρου φίλου ή και γυναικών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom