Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρα απο τους βασικούς άξονες Εμφάνισης-Χρήματος σε συνδυασμό με την διατήρηση της απαραίτητης
ισορροπίας μεταξύ των παραγόντων Ντόρου/Μούρης, όντως το φαινόμενο της Ευπαρουσίαστης Συνοδού
φαίνεται να υφίσταται και να λειτουργεί όντως σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Οι πιθανότητες να σε προσέξει μία γυναίκα όταν συνοδεύεσαι απο μία άλλη ωραία παρουσία
(όσο πιό ευπαρουσίαστη τόσο το καλύτερο), αυξάνονται εκθετικά απο τις όποιες πιθανότητες
επιτυχίας μπορεί να έχει κανείς απο μόνος του.

Εντελώς πρόχειρα, το αποδίδω (περισσότερο ακόμα και απο τον έμφυτο γυναικείο ανταγωνισμο) στο
γεγονός οτι παρακάμπεται αμέσως μία διαδικασία έρευνας και εύρεσης θετικών στοιχείων στο μυαλό
της γυναίκας που σε παρατηρεί εξαιτίας του οτι η υπάρχουσα (και ίσως ανώτερη εμφανισιακα) συνοδός
σου, έχει μπεί ήδη στην προαναφερθείσα διαδικασία και εσύ έχεις περάσει ήδη επιτυχώς το τέστ.
Ιντριγκάρονται απο τον ήδη κατακτημένο στόχο.

όλοι το έχουμε παρατηρήσει αυτό ότι, έτσι λειτουργεί το γυναικείο μυαλό...το θέμα είναι ότι δεν μπορείς παντα να είσαι με μια φίλη σου...για να σου την πέφτουν και να σε προσέχουν άλλες γκόμενες...

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρα απο τους βασικούς άξονες Εμφάνισης-Χρήματος σε συνδυασμό με την διατήρηση της απαραίτητης
ισορροπίας μεταξύ των παραγόντων Ντόρου/Μούρης, όντως το φαινόμενο της Ευπαρουσίαστης Συνοδού

Οι πιθανότητες να σε προσέξει μία γυναίκα όταν συνοδεύεσαι απο μία άλλη ωραία παρουσία
(όσο πιό ευπαρουσίαστη τόσο το καλύτερο), αυξάνονται εκθετικά απο τις όποιες πιθανότητες

Εντελώς πρόχειρα, το αποδίδω (περισσότερο ακόμα και απο τον έμφυτο γυναικείο ανταγωνισμο) στο
γεγονός οτι παρακάμπεται αμέσως μία διαδικασία έρευνας και εύρεσης θετικών στοιχείων στο μυαλό
της γυναίκας που σε παρατηρεί εξαιτίας του οτι η υπάρχουσα (και ίσως ανώτερη εμφανισιακα) συνοδός
σου, έχει μπεί ήδη στην προαναφερθείσα διαδικασία και εσύ έχεις περάσει ήδη επιτυχώς το τέστ.

εσύ άμα δεις ένα μπάζο, μια φάλαινα ...να κυκλοφορεί με έναν παιδαρά - μοντέλο τι θα σκεφτείς? Ω τι γκομενάρα  είναι αυτή...?χαχαχα. :2funny: Για αυτό λέμε ότι οι γυναίκες δεν εχουν μυαλό...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
Θυμηθηκα μια ιστορια που μας ειχε συμβει σε μπαρακι... Ηταν η εποχη της μεγαλης κραιπαλης... καθομασταν στο μπαρ με το φιλαρακι μου πιτα σουρωμενοι και αφραγκοι,(αφου ειχαμε ανοιξει 4 μπουκαλια σε διαφορετικα μαγαζια) και εκει που πινουμε ενα ρεντμπουλ να συνελθουμε και να παμε σπιτι σκαει πανω στο μπαρ ενα σφηνακι.... "Απο την κοπελα απεναντι" λεει η μπαργουμαν... Γυρναμε κ οι 2 ταυτοχρονα και βλεπουμε το απιστευτο! Ενα αλογο 1.90 υψος,με μακρια ξανθα μαλλια,αθλητρια του βολλευ!.. και ειχε κ μια φιλη μαζι οχι τοσο ομορφη αλλα κοντη κ εκφυλη... Πηγε το φιλαρακι κ την μιλησε κ του λεει οτι "Αποψε βγηκα να τα σπασω γτ με απατησε ο δικος μου..."  :think: (με ποια την απατησε?? με την Παμελα Αντερσον...???) με τα πολλα τα κοριτσια ειχαν πει να πανε μπουζουκια με την υπολοιπη παρεα τους,και αν θελουμε να ακολουθησουμε, αλλα δυστυχως ειμασταν "στεγνοι" απο φραγκα κ δεν πηγαμε...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756

....φιλε εισαι απολυτα σωστος.

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θυμηθηκα μια ιστορια που μας ειχε συμβει σε μπαρακι... Ηταν η εποχη της μεγαλης κραιπαλης... καθομασταν στο μπαρ με το φιλαρακι μου πιτα σουρωμενοι και αφραγκοι,(αφου ειχαμε ανοιξει 4 μπουκαλια σε διαφορετικα μαγαζια) και εκει που πινουμε ενα ρεντμπουλ να συνελθουμε και να παμε σπιτι σκαει πανω στο μπαρ ενα σφηνακι.... "Απο την κοπελα απεναντι" λεει η μπαργουμαν... Γυρναμε κ οι 2 ταυτοχρονα και βλεπουμε το απιστευτο! Ενα αλογο 1.90 υψος,με μακρια ξανθα μαλλια,αθλητρια του βολλευ!.. και ειχε κ μια φιλη μαζι οχι τοσο ομορφη αλλα κοντη κ εκφυλη... Πηγε το φιλαρακι κ την μιλησε κ του λεει οτι "Αποψε βγηκα να τα σπασω γτ με απατησε ο δικος μου..."  :think: (με ποια την απατησε?? με την Παμελα Αντερσον...???) με τα πολλα τα κοριτσια ειχαν πει να πανε μπουζουκια με την υπολοιπη παρεα τους,και αν θελουμε να ακολουθησουμε, αλλα δυστυχως ειμασταν "στεγνοι" απο φραγκα κ δεν πηγαμε...

Την απάτησε ο φίλος της και βγήκε έξω να πάρει αυτοεπιβεβαίωση και γιατί όχι να πηδηχτεί κιόλας. Καλή φάση...αλλά σπάνιο να σου τύχει...Δηλαδή να σε κεράσει πρώτη σφηνάκι γκόμενα 1.90 Ελληνίδα, ουαου...!!! :dancing:

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Έχω παρατηρήσει το εξής παράδοξο. Όταν είμαι με καμιά άλλη μου την πέφτουνε κάτι μανούλια αλλο πράμα. Ειδικά όταν χαμουρεύομαι στον καναπέ κανενός καφέ εκεί είναι που με κοιτάνε σαν ξερολούκουμο. Όταν όμως είμαι μόνος μου ή όταν είμαι με καμιά αντροπαρέα τότε ούτε που να σε χε...νε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

+1

Κλασικά κόμπλεξ γυναικών. Μη δουν άλλη γυναίκα να περνάει καλά, θέλουν να της φάνε το γκόμενο. Και μόλις τον φάνε, τους τελειώνει το ενδιαφέρον, όλως τυχαίως.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ασχολειστε με μαλακιες για πιτσιρικια!

Του τυπου:
-Μου την <<επεσε>>
-πηγαμε για καφε
-μου εδωσε τηλεφωνο
-Θα φερει και κατι φιλες της να βγουμε

Το τελος ειναι παντα το ιδιο δηλαδη δεν γαματε!

Χανετε το χρονο σας και δε γαματε κιολας!

Κοροιδα 2 σε 1!

Εσυ το εχεις πιασει το νοημα.

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Σκηνικό σε μπαρ. Είμαι παρέα με δύο φίλους μου σε ένα μπαράκι, και απέναντι από εμένα κάθονται δύο κοπέλες μόνες τους. Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή, με κοιτάει και μου χαμογελάει επίμονα για κανένα μισάωρο ίσως και τρία τέταρτα...αποφασίζω λοιπόν να κάνω κίνηση ...παίρνω το ποτάκι στο χέρι μου και πάω και της μιλάω...το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα τέτοια μου ταχύριθμα...χαχαχα μέ έστειλε κανονικά η τύπισα, ούτε καν μπήκε στον κόπο να μου μιλήσει...ένα γειά ψυχρό μου είπε και μετά ενώ εγώ προσπάθούσα να τις πιάσω κουβέντα αυτή κοίταζε αλλού...Τα μαζεύω και εγώ και επιστρέφω πίσω στην παρέα μου ντροπιαζμένος από την χυλόπιτα.χαχαχα Ελλεηνίδες :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Σκηνικό σε μπαρ. Είμαι παρέα με δύο φίλους μου σε ένα μπαράκι, και απέναντι από εμένα κάθονται δύο κοπέλες μόνες τους. Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή, με κοιτάει και μου χαμογελάει επίμονα για κανένα μισάωρο ίσως και τρία τέταρτα...αποφασίζω λοιπόν να κάνω κίνηση ...παίρνω το ποτάκι στο χέρι μου και πάω και της μιλάω...το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα τέτοια μου ταχύριθμα...χαχαχα μέ έστειλε κανονικά η τύπισα, ούτε καν μπήκε στον κόπο να μου μιλήσει...ένα γειά ψυχρό μου είπε και μετά ενώ εγώ προσπάθούσα να τις πιάσω κουβέντα αυτή κοίταζε αλλού...Τα μαζεύω και εγώ και επιστρέφω πίσω στην παρέα μου ντροπιαζμένος από την χυλόπιτα.χαχαχα Ελλεηνίδες :2funny:

τι της είπες ? 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γεια σου μανουλομανουλο

Απο εδω εισαι μαναρ ?

Μετα επεσε ηχητικο εφε ......

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστυχως μου την πεφτουν μεχρι αηδιας οι λυσσαρες !!!!!!

Αλλα εγω βραχος αγερωχος  :P

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

τίποτα το ιδιαίτερο, στην αρχή τη ρώτησα εάν έχει ξανάρθει στο μαγαζί γιατί δεν την εχω ξαναδει, και μετα της πρότεινα αν θέλει να έρθει με τη φίλη της στην παρέα μας, το είπα αυτό αφότου είδα ότι η γκόμενα ήταν τελείος ψυχρή και έτσι κι αλλιώς θα έτρωγα πιτούλα ζεστή ζεστή...  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ωραια η πιτα ζεστη ζεστη ρε τυπε

Επισκέπτης
Σκηνικό σε μπαρ. Είμαι παρέα 1)με δύο φίλους μου σε ένα μπαράκι, και απέναντι από εμένα κάθονται δύο κοπέλες μόνες τους. Η μία από αυτές, μουνάρα ξανθιά και ψιλή, με κοιτάει και 2)μου χαμογελάει επίμονα για κανένα μισάωρο ίσως και τρία τέταρτα...αποφασίζω λοιπόν να κάνω κίνηση ...παίρνω το ποτάκι στο χέρι μου και πάω και της μιλάω...το αποτέλεσμα ήταν να πάρω τα τέτοια μου ταχύριθμα...

1)Όταν πας και κάθεσαι σε μπαρ, καφέ κτλ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ , είσαι νεκρός γκομενικά.
Να το ξέρεις. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.
Αυτό ισχύει και αλλού , όχι μόνο με τις ελληνίδες.

2)Άργησες τραγικά. Με δεδομένο ότι είχες πάνω σου ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ-ΛΕΠΡΑ=ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΑ ,ήταν απολύτως αναμενόμενο ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΣ.
Δεν είχες πιθανότητα επιτυχίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom