redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειναι γνωστες οι θεσεις του τυπεO Picker τοποθετήθηκε;
ειναι γνωστες οι θεσεις του τυπεO Picker τοποθετήθηκε;
Πρέπει να μπαίνει στα πυρφορο-θρεντ να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μη παρασύρονται οι αφελείς!ειναι γνωστες οι θεσεις του τυπε
Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν
Μου την έπεσε μια πωλήτρια στους " Αττικούς Φούρνους "
ξένη ,μάλλον Μολδαβή .
Μετά έμαθα ότι έχει μετοχές του μαγαζιού ο Ρίζος ο Συνδικάλας της ΔΕΗ .
Κάβλωσα από τη Μολδαβή και πήγα Κολωνού 30 στο Μετάξι
να κάψω την τυρόπιτα που έφαγα !
Σας την πέφτουνε γκόμενες?
ξεροχυνω με απαξιωση και τραμπουκισμο στην ελεηνιδα
περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.
Αντε θα πω και εγω μερικες περιπτωσουλες.Πριν κανα 5αρι χρονια ειχα παει σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ειχε τυχει εκεινη την ημερα να εχω τσακωθει με τον διευθυντη στην εταιρεια και ειχα τα νευρα μου οποτε βγηκα μονος για ποτακι για να ηρεμησω και να χαλαρωσω!Δεν ειχα ορεξη για καμακι ουτε για τιποτα!Καθως επινα το ποτακι μου αμεριμνος περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.Τελευταια περιπτωση ηταν μια milf με γαματο σωμα σε εν διασταση το καλοκαιρι που μας περασε την γαμησα κανα 2-3 φορες αλλα για παραπανω δεν ελεγε μιας και η γκομενα δεν το ειχε στο κρεβατι
Ελα τύπε, τι εγινε? Γαμησες?Καλα ξηγήθηκες τύπε.
Τα θαλάσσωσες στην δουλειά με τον ανωτερό σου τα έκανες σκατά και στα γκομενικά το βραδυ.
Ελα τύπε, τι εγινε? Γαμησες?
Τυπε ο Μπολντης δε γαμαει, κανει ερωτα εγκαφαλικο,
Το να χυνεις στο 5λεπτο θεωρειται προωρη εκσπερματωση,θεωρειται ασθενεια και υπαρχουν θεραπειες.μπορειςγια μένα αν κάποιος είναι ανίκανος να χύσει
στο 5λεπτο ,ένα απαξιωμένο milf
σε μέρη όπως η πρεζόπιατσα της ιάσωνος
ή στην ειδυλλιακή σατωβριάνδου
έχει στυτική δυσλειτουργία και την
βαφτίζει εγκεφαλικό/συναισθηματικό έρωτα
τέλος
Αντε θα πω και εγω μερικες περιπτωσουλες.Πριν κανα 5αρι χρονια ειχα παει σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ειχε τυχει εκεινη την ημερα να εχω τσακωθει με τον διευθυντη στην εταιρεια και ειχα τα νευρα μου οποτε βγηκα μονος για ποτακι για να ηρεμησω και να χαλαρωσω!Δεν ειχα ορεξη για καμακι ουτε για τιποτα!Καθως επινα το ποτακι μου αμεριμνος περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.Τελευταια περιπτωση ηταν μια milf με γαματο σωμα σε εν διασταση το καλοκαιρι που μας περασε την γαμησα κανα 2-3 φορες αλλα για παραπανω δεν ελεγε μιας και η γκομενα δεν το ειχε στο κρεβατι
για μένα αν κάποιος είναι ανίκανος να χύσει
στο 5λεπτο ,ένα απαξιωμένο milf
σε μέρη όπως η πρεζόπιατσα της ιάσωνος
ή στην ειδυλλιακή σατωβριάνδου
έχει στυτική δυσλειτουργία και την
βαφτίζει εγκεφαλικό/συναισθηματικό έρωτα
τέλος
Το να χυνεις στο 5λεπτο θεωρειται προωρη εκσπερματωση,θεωρειται ασθενεια και υπαρχουν θεραπειες.μπορεις
να ρωτησεις τον γιατρο σου για να σε βοηθησει.
Η στυτικη δυσλειτουργια ειναι οταν εχει προβλημα το πεος να σηκωθει η να διατηρησει στυση.
την αγκάλιασατυπε εσυ γκαβλωνεις με στριγκακια κωλαρακια κλπ ο Μπολντης θελει να δει πτυχιο για να απογειωθει ερωτικα, βιτσια ειναι αυτα, αγκαλιασε την ιδιαιτεροτητα του συνανθρωπου σου.
Το να χυνεις στο 5λεπτο θεωρειται προωρη εκσπερματωση,θεωρειται ασθενεια και υπαρχουν θεραπειες.μπορεις
να ρωτησεις τον γιατρο σου για να σε βοηθησει.
Η στυτικη δυσλειτουργια ειναι οταν εχει προβλημα το πεος να σηκωθει η να διατηρησει στυση.
δλδ η αλλη αμα εχει κανα διδακτορικο ο μπολντης δεν κοντρολαρει απο την καυλα ε?τυπε εσυ γκαβλωνεις με στριγκακια κωλαρακια κλπ ο Μπολντης θελει να δει πτυχιο για να απογειωθει ερωτικα, βιτσια ειναι αυτα, αγκαλιασε την ιδιαιτεροτητα του συνανθρωπου σου.
δλδ η αλλη αμα εχει κανα διδακτορικο ο μπολντης δεν κοντρολαρει απο την καυλα ε?