Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αντε θα πω και εγω μερικες περιπτωσουλες.Πριν κανα 5αρι χρονια ειχα παει σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ειχε τυχει εκεινη την ημερα να εχω τσακωθει με τον διευθυντη στην εταιρεια και ειχα τα νευρα μου οποτε βγηκα μονος για ποτακι για να ηρεμησω και να χαλαρωσω!Δεν ειχα ορεξη για καμακι ουτε για τιποτα!Καθως επινα το ποτακι μου αμεριμνος περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.Τελευταια περιπτωση ηταν μια milf με γαματο σωμα σε εν διασταση το καλοκαιρι που μας περασε την γαμησα κανα 2-3 φορες αλλα για παραπανω δεν ελεγε μιας και η γκομενα δεν το ειχε στο κρεβατι

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν

ξεροχυνω με απαξιωση και τραμπουκισμο στην ελεηνιδα  :rockon:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Μου την έπεσε μια πωλήτρια στους " Αττικούς Φούρνους "
ξένη ,μάλλον Μολδαβή .
Μετά έμαθα ότι έχει μετοχές του μαγαζιού ο Ρίζος ο Συνδικάλας της ΔΕΗ .
Κάβλωσα από τη Μολδαβή και πήγα Κολωνού 30 στο Μετάξι
να κάψω την τυρόπιτα που έφαγα !

πιο βλακας πεθαινεις  :uglystupid:  :jerking:

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.

και το ωραιο ειναι να σου απανταγε η γκομενα και ποιος σου πε ρε παπαρα οτι μιλαω για σενα για το μπαρμαν κουβεντιαζαμε  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντε θα πω και εγω μερικες περιπτωσουλες.Πριν κανα 5αρι χρονια ειχα παει σε ενα γνωστο παραλιακο club.Ειχε τυχει εκεινη την ημερα να εχω τσακωθει με τον διευθυντη στην εταιρεια και ειχα τα νευρα μου οποτε βγηκα μονος για ποτακι για να ηρεμησω και να χαλαρωσω!Δεν ειχα ορεξη για καμακι ουτε για τιποτα!Καθως επινα το ποτακι μου αμεριμνος περναει μια παρεα απο μια γκομενα ωραια ψηλη μαζι με μια αλλη κοπελα και τον γκομενο της.Καθως περναει το ζευγαρι απο μπροστα μου ξαφνικα η ψηλη που ακολουθει αρπαζει την φιλη της απο το χερι κατι λενε...και καθεται η παρεα φατσα καρτα μπροστα μου.Διπλα εντελως αδειο το μπαρ μιας και ειχα παει πολυ νωρις.Η ψηλη για να ακουσω να λεει θελω να βρω γκομενο σημερα,μα γιατι δεν κοιταει? χαμογελασε του να λεει η φιλη.Την ειχα γραψει κοινως στα αρχιδια μεχρις που ακουω λες να ειναι gay?την κλασική ατάκα των ελληνιδων που δεν αντεχουν την αποριψη.Οποτε γυριζω και τις απανταω οχι κοπελια δεν ειμαι gay απλως ο καθενας δικαιουτε να είναι μια μερα στις μαυρες του και να θελει να πιει ενα ποτο με την ησυχια του χωρις να τον ενοχλουν.Τελευταια περιπτωση ηταν μια milf με γαματο σωμα σε εν διασταση το καλοκαιρι που μας περασε την γαμησα κανα 2-3 φορες αλλα για παραπανω δεν ελεγε μιας και η γκομενα δεν το ειχε στο κρεβατι

Καλα ξηγήθηκες τύπε.

Τα θαλάσσωσες στην δουλειά με τον ανωτερό σου τα έκανες σκατά και στα γκομενικά το βραδυ.  :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ελα τύπε, τι εγινε? Γαμησες?

Τυπε ο Μπολντης δε γαμαει, κανει ερωτα εγκαφαλικο, τα εχουμε πει αυτα. Γιαυτο αλλωστε και απαξιωνει γκαρσονες, χορευτριες και λοιπες ποταπες χωρις πτυχια ΑΕΙ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε ο Μπολντης δε γαμαει, κανει ερωτα εγκαφαλικο,

για μένα αν κάποιος είναι ανίκανος να χύσει
στο 5λεπτο ,ένα απαξιωμένο milf
σε μέρη όπως η πρεζόπιατσα της ιάσωνος
ή στην ειδυλλιακή σατωβριάνδου
έχει στυτική δυσλειτουργία και την
βαφτίζει εγκεφαλικό/συναισθηματικό έρωτα

τέλος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τέλος
Το να χυνεις στο 5λεπτο θεωρειται προωρη εκσπερματωση,θεωρειται ασθενεια και υπαρχουν θεραπειες.μπορεις
να ρωτησεις τον γιατρο σου για να σε βοηθησει.
Η στυτικη δυσλειτουργια ειναι οταν εχει προβλημα το πεος να σηκωθει η να διατηρησει στυση.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εκεί τύπε έπρεπε να της ρίξεις ένα κανονικότατο  :shit:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

τέλος

τυπε εσυ γκαβλωνεις με στριγκακια κωλαρακια κλπ ο Μπολντης θελει να δει πτυχιο για να απογειωθει ερωτικα, βιτσια ειναι αυτα, αγκαλιασε την ιδιαιτεροτητα του συνανθρωπου σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το να χυνεις στο 5λεπτο θεωρειται προωρη εκσπερματωση,θεωρειται ασθενεια και υπαρχουν θεραπειες.μπορεις
Η στυτικη δυσλειτουργια ειναι οταν εχει προβλημα το πεος να σηκωθει η να διατηρησει στυση.

μπορώ να αξιολογήσω και μόνος μου το τι θεωρείται ασθένεια και τι όχι
και το τι χρειάζεται θεραπεία και τι όχι.

κρίνω ότι α-σθένεια είναι κάποια περίπτωση, αποτυχημένου πιρφόρου, σαν την δικιά σου
ενώ η ικανότητα να χύνεις σε αντίξοα περιβάλλοντα είναι μεγάλο σθένος .

τυπε εσυ γκαβλωνεις με στριγκακια κωλαρακια κλπ ο Μπολντης θελει να δει πτυχιο για να απογειωθει ερωτικα, βιτσια ειναι αυτα, αγκαλιασε την ιδιαιτεροτητα του συνανθρωπου σου.
:grouphug: την αγκάλιασα  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Κανονικά κάπου είχα διαβάσει ότι πρόωρη είναι όταν χύσεις πριν προλάβεις να μπουκάρεις.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δλδ η αλλη αμα εχει κανα διδακτορικο ο μπολντης δεν κοντρολαρει απο την καυλα ε?

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σας την έχει πέσει ποτέ άγνωστη γκόμενα (Ελληνίδα) σε μπαρ - club? πέσιμο εννοείται όταν έρθει αυτή να σου μιλήσει πρώτη...Στα όσα χρόνια κυκλοφορώ στην Αθήνα δεν μου έχει συμβεί ποτέ... ούτε σε μένα, ούτε σε κάποιον φίλο μου...Αλλά ούτε και έχω ποτέ μου κόψει κάποια τέτοια φάση να γίνεται...(μιλάω για άγνωστες γκόμενες που βλέπεις για πρώτη φορά στο μπαρ...μην μου πει κάποιος ήρθε η γκαρσόνα ...χαχαχα ή η ξαδέρφη της φίλης του κολητού μου και μου μίλησε πρώτη...δεν ποιάνεται αυτό...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom