Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Εμένα πάντως δεν μου την πέφτει καμια :(

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εμένα μου έχουν κάνει χώσιμο με άναμα τσιγάρου. Σε νυχτερινό μαγαζί έπεφτε οφθαλμόλουτρο με ένα μπάνικο γκομενάκι σε απόσταση αναπνοής. Το υποψιαζόμουν ότι ήθελε να με κολατσίσει,αλλά δεν είχα κέφια να κάνω χώσιμο. Λέω δεν γαμιέται ας κάνω ένα τσιγαράκι. Βάζω το τσιγάρο στο στόμα μου και μέχρι να πάρω τα σπίρτα από την τσέπη μου κάνει κίνηση και μου το ανάβει και μου άρχισε την κουβέντα. Δυστυχώς φέρθηκα σαν λελές και δεν τη γάμησα.  ;)  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τα πας και άσχημα...χαχαχα! :2funny:
Είσαι μοντέλο τύπε? τι ύψος - βάρος έχεις?
εγώ απλά ρώτησα για ελληνίδες μόνο και αποκλειστικά σε μπαρ club...
Δεν ειναι μοντελο,ειναι ΑΕΚτζης  :rockon:

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
1.80 ειμαι και για καμια 15αρια χρονια πλακωνομουν στα γυμναστηρια χωρις να ειμαι πρησμενος
Σβηστο γιατι προκαλω θα με τρολαρει ολο το μπου.κομ  :2funny:

το έσβησα, απλά τα στατιστικά σου...είναι απο άλλο πλανήτη...μιας και μιλάμε για ελληνίδες... :2funny:

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το έσβησα, απλά τα στατιστικά σου...είναι απο άλλο πλανήτη...μιας και μιλάμε για ελληνίδες... :2funny:

Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ ότι μόνο κοιτάζουν ...οι ελληνίδες...όταν βρίσκονται σε μπαρ ή club, για να έρθει να μιλήσει όμως θα πρέπει να σαι μοντέλο και βάλε, :2funny: και πάλι δεν είναι σίγουρο...Αν δεν κάνεις κίνηση πρώτος...δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...Από την άλλη και να την πέσεις, να πας να μιλήσεις εσύ πρώτος ...το πιθανότερο είναι να φας πιτούλα.... :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μιας και μιλάμε για ελληνίδες... :2funny:

Ολοι εχουν τα τυχερα τους, αλλοι λιγοτερα αλλοι περισσοτερα.
Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες, στο εξωτερικο τις κυνηγανε ολες οι φυλες !!!
Και αν καποιος το αμφισβητησει τοτε ισως ετυχε σε εμενα να εχω αυτη την εικονα απο τις ιστοριες και τις καταστασεις που εβλεπα να συμβαινουν γυρω μου

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ ότι μόνο κοιτάζουν ...οι ελληνίδες...όταν βρίσκονται σε μπαρ ή club, για να έρθει να μιλήσει όμως θα πρέπει να σαι μοντέλο και βάλε, :2funny: και πάλι δεν είναι σίγουρο...Αν δεν κάνεις κίνηση πρώτος...δεν πρόκειται να γίνει τίποτα...Από την άλλη και να την πέσεις, να πας να μιλήσεις εσύ πρώτος ...το πιθανότερο είναι να φας πιτούλα.... :2funny:
Είσαι μικρός τύπε?

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ολοι εχουν τα τυχερα τους, αλλοι λιγοτερα αλλοι περισσοτερα.
Μια χαρα ειναι οι Ελληνιδες, στο εξωτερικο τις κυνηγανε ολες οι φυλες !!!
Και αν καποιος το αμφισβητησει τοτε ισως ετυχε σε εμενα να εχω αυτη την εικονα απο τις ιστοριες και τις καταστασεις που εβλεπα να συμβαινουν γυρω μου

Ναι φίλε ξέρω ...στην αγγλία πχ. τις πηδάνε κάτι μελαμψοί άραβες και κάτι ινδοί... :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ναι φίλε ξέρω ...στην αγγλία πχ. τις πηδάνε κάτι μελαμψοί άραβες και κάτι ινδοί... :2funny:

Εγω παλι ξερω αρκετες που παντρευτηκανε Αγγλους Αμερικανους κτλ και συνεχισανε την ζωη τους στο εξωτερικο
Οι μονες φυλες που μπορουνε να ανταγωνιστουνε τις Ελληνιδες ειναι οι Σκανδιναβες, Ανατολικο μπλοκ, Αγγλιδες Αμερικανες Τουρκαλες και τελος

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι μικρός τύπε?

Στα 32 είμαι, με τις ξένες τα καλοκαίρια κάνω παιγνίδι...στα νησιά ...με τις Ελληνίδες το χειμώνα απλά βγαίνουμε με τους φίλους μου σε μπαρ, καφε κτλ...και κοιτάζουμε δεξιά και αριστερα σα μακάκες... :2funny:και στο τέλος τίποτε δεν γίνεται... :2funny:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Στα 32 είμαι, με τις ξένες τα καλοκαίρια κάνω παιγνίδι...στα νησιά ...με τις Ελληνίδες το χειμώνα απλά βγαίνουμε με τους φίλους μου σε μπαρ, καφε κτλ...και κοιτάζουμε δεξιά και αριστερα σα μακάκες... :2funny:και στο τέλος τίποτε δεν γίνεται... :2funny:

;)

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο χρονων εισαι ρε δικε μου και λες τετοιες παπαριες  :S

Γιατί ρε τύπε λέω παπαριές εσένα σου την πέφτουν οι Ελληνίδες στα club? άμα σου την πέφτουν πέστω μας και εμάς μην ντρέπεσαι...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Εκτος απο μπαρ δεν σου ετυχε κανενα καλο σκηνικο δλαδη?
Σε ενα ταξιδι ας πουμε...σε μια επισκεψη σε μια δημοσια υπηρεσια...σε εναν περιπατο που θα κανεις μονος σου ή με τους φιλους σου ?

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εκτος απο μπαρ δεν σου ετυχε κανενα καλο σκηνικο δλαδη?
Σε ενα ταξιδι ας πουμε...σε μια επισκεψη σε μια δημοσια υπηρεσια...σε εναν περιπατο που θα κανεις μονος σου ή με τους φιλους σου ?

μου την έχουν πέσει πολλές μέχρι τώρα από σχολή, παρέα , δουλειά κτλ. αλλά εγώ απλά μίλησα για την φάση που είσαι στο μπαράκι με φίλο ή μόνος σου...και έρχεται η άλλη να σου μιλήσει πρώτη ...πιστεύω ότι είναι αρκετά σπάνιο για τα δεδομένα των Ελληνίδων...γιαυτό και ρώτησα...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μου την έχουν πέσει πολλές μέχρι τώρα από σχολή, παρέα , δουλειά κτλ. αλλά εγώ απλά μίλησα για την φάση που είσαι στο μπαράκι με φίλο ή μόνος σου...και έρχεται η άλλη να σου μιλήσει πρώτη ...πιστεύω ότι είναι αρκετά σπάνιο για τα δεδομένα των Ελληνίδων...γιαυτό και ρώτησα...

Σπανιο δεν ξερω αν ειναι... γινεται και αυτο ομως.

Ελα θα σου γραψω μια ιστορια που ειχε συμβει πριν λιγα χρονια απαντηση σε αυτο που λες

Επαιζα με μια ωραια γκομενιτσα που ειχε φιλη μια παλι ωραια γκομενιτσα
Λεω στην δικια μου κανονισε την φιλη σου να παρω και εγω τον δικο μου που την γουσταρει (και με ειχε πρηξει) να βγουμε για ποτακι μηπως και παιξει τιποτα μεταξυ τους
Βγαινουμε Σαββατο βραδυ... πινουμε... διπλα μας ηταν ανδροπαρεα
Βλεπω την φιλη της δικιας μου να καρφωνει εναν τυπο
Την παιρνει χαμπαρι αυτος... το καταλαβε η δικια μας... παρατησε τον φιλο μου και πηγε εκει και εκανε παιχνιδι
Αλλαξανε τηλεφωνα κτλ κτλ

Ο δικος μου απαρηγορητος....

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Σίγουρα γίνεται άμα κάποιος έχει εμφάνιση μοντέλου ή να είσαι τίποτα διάσημος..., αλλά μιλάμε για έναν στους 10.000 άντρες...Όταν λέμε εμφάνιση μοντέλου εννούμε από σπαλιάρας και πάνω...αλλιώς σιγά μην καταδεχτεί να έρθει πρώτη να σου μιλήσει...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ελα θα σου γραψω μια ιστορια που ειχε συμβει πριν λιγα χρονια απαντηση σε αυτο που λες

Λεω στην δικια μου κανονισε την φιλη σου να παρω και εγω τον δικο μου που την γουσταρει (και με ειχε πρηξει) να βγουμε για ποτακι μηπως και παιξει τιποτα μεταξυ τους
Την παιρνει χαμπαρι αυτος... το καταλαβε η δικια μας... παρατησε τον φιλο μου και πηγε εκει και εκανε παιχνιδι

Κλασική κίνηση τσολιδίου, ειδικά αν η γκόμενα σου την είχε προυδεάσει για τον καψούρη φίλο σου.

starlover1

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

θα τά παιξε ο φίλος σου ... ειδικά άμα την γούσταρε κιόλας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom