apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το χω δει πολύ παλιά,δεν τον θυμάμαι αυτόν
Εννοείται.
Είχα φάει μια καλή σαβούρα μια φορά στο σχολείο.φιλε μου για πες κανα σκηνικο με πεσιμο
ελπιζο να μιν χτιπισες απο τι σαβουρδαΕίχα φάει μια καλή σαβούρα μια φορά στο σχολείο.
Σαν αίλουρος απέφυγα τα χειρότερα.ελπιζο να μιν χτιπισες απο τι σαβουρδα
Στις ομαδικές εργασίες γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες!Τα τελευταια 5 χρονια μου την εχει πεσει μια γυφτοβουλγαρα με τεραστια μυτη, πραγματικα τρομαζα οταν την εβλεπα και απο μακρια. Μια επισης βουλγαρα, απο κορμι γαμευσιμη αλλα πολυ σαυρα στη φατσα και με μουστακι, μετα το εβγαλε βεβαια αλλα και παλι δε ψηνομουν για ψυχικο,και μια Ελλεηνιδα που ηταν τουλαχιστον 90 κιλα και ειχε ταραστιο κωλο.Αυτες απο φολες.
Μετα μου την ειχε πεσει μια συμφοιτητρια μου καλο μωρο αλλα μολις εδειξα κι εγω ενδιαφερον αρχισε να με αποφευγει.
και τελος επαιζε φλερτ με ενα κουγκαρ γυρω στα 50 που το ξεκινησε εκεινη αλλα μετα εκανα μαλακια εγω και παραλιγο να την εκθεσω οτι ειναι τεκνατζου και σταματησε να μου μιλαει. shit happens.
αυτα
σου την εχει πεσει κανενας εργατης μαν;Στις ομαδικές εργασίες γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες!
Τα τελευταια 5 χρονια μου την εχει πεσει μια γυφτοβουλγαρα με τεραστια μυτη, πραγματικα τρομαζα οταν την εβλεπα και απο μακρια. Μια επισης βουλγαρα, απο κορμι γαμευσιμη αλλα πολυ σαυρα στη φατσα και με μουστακι, μετα το εβγαλε βεβαια αλλα και παλι δε ψηνομουν για ψυχικο,και μια Ελλεηνιδα που ηταν τουλαχιστον 90 κιλα και ειχε ταραστιο κωλο.Αυτες απο φολες.
Μετα μου την ειχε πεσει μια συμφοιτητρια μου καλο μωρο αλλα μολις εδειξα κι εγω ενδιαφερον αρχισε να με αποφευγει.
και τελος επαιζε φλερτ με ενα κουγκαρ γυρω στα 50 που το ξεκινησε εκεινη αλλα μετα εκανα μαλακια εγω και παραλιγο να την εκθεσω οτι ειναι τεκνατζου και σταματησε να μου μιλαει. shit happens.
αυτα
Και αυτή ελλεηνίδα ήταν τύπε
παιδια εμενα μονο μιαφορα μου την εχει πεσει κοπελα
ηταν μια αρκετα παχουλη κοπελα γυρω στα 30 που δουλευε στο πρακτικερ στο ποστο που κρατανε τα κρανη τον μοτοσυκλετιστων κ δινουν ενα νουμερακι
καλα κανεις λακη,μονο τιποτα λιγουρια θα ειχαν υποκυψειΜου την πέφτουνε στο ιατρείο μου κάθε μέρα διάφορες "επισκέπτριες" , πωλήτριες κτλ
επειδή είμαι χλίδας!
Επίσης και σε διάφορα ιατρεία συνεργατών , των προαστείων ,
όπου παρκάρω το όχημα απ'έξω , μου την πέφτουν κι εκεί βοηθοί κτλ
Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη δεν έχω "ενδώσει" επειδή φοβάμαι μανούρες ........
καλα κανεις λακη,μονο τιποτα λιγουρια θα ειχαν υποκυψει