Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το χω δει πολύ παλιά,δεν τον θυμάμαι αυτόν

δεν ειχες ποτε καποιον φανταστικο φιλο που οι ζωες σας αλληλοβαδιζαν κ ηταν σαν η αλλα πλευρα του εαυτου σου η αυτος που θα ηθελες να ησουν?

ο πρωτος κανονας ειναι να μην μιλαμε για το φαιτκλαμπ

οπως κ ο δευτερος  :)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τα τελευταια 5 χρονια μου την εχει πεσει μια γυφτοβουλγαρα με τεραστια μυτη, πραγματικα τρομαζα οταν την εβλεπα και απο μακρια. Μια επισης βουλγαρα, απο κορμι γαμευσιμη αλλα πολυ σαυρα στη φατσα και με μουστακι, μετα το εβγαλε βεβαια αλλα και παλι δε ψηνομουν για ψυχικο,και μια Ελλεηνιδα που ηταν τουλαχιστον 90 κιλα και ειχε ταραστιο κωλο.Αυτες απο φολες.

Μετα μου την ειχε πεσει μια συμφοιτητρια μου καλο μωρο αλλα μολις εδειξα κι εγω ενδιαφερον αρχισε να με αποφευγει. :dunno:

και τελος επαιζε φλερτ με ενα κουγκαρ γυρω στα 50 που το ξεκινησε εκεινη αλλα μετα εκανα μαλακια εγω και παραλιγο να την εκθεσω οτι ειναι τεκνατζου και σταματησε να μου μιλαει. shit happens.

αυτα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τα τελευταια 5 χρονια μου την εχει πεσει μια γυφτοβουλγαρα με τεραστια μυτη, πραγματικα τρομαζα οταν την εβλεπα και απο μακρια. Μια επισης βουλγαρα, απο κορμι γαμευσιμη αλλα πολυ σαυρα στη φατσα και με μουστακι, μετα το εβγαλε βεβαια αλλα και παλι δε ψηνομουν για ψυχικο,και μια Ελλεηνιδα που ηταν τουλαχιστον 90 κιλα και ειχε ταραστιο κωλο.Αυτες απο φολες.

Μετα μου την ειχε πεσει μια συμφοιτητρια μου καλο μωρο αλλα μολις εδειξα κι εγω ενδιαφερον αρχισε να με αποφευγει. :dunno:

και τελος επαιζε φλερτ με ενα κουγκαρ γυρω στα 50 που το ξεκινησε εκεινη αλλα μετα εκανα μαλακια εγω και παραλιγο να την εκθεσω οτι ειναι τεκνατζου και σταματησε να μου μιλαει. shit happens.

αυτα
Στις ομαδικές εργασίες γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

αυτα

Και αυτή ελλεηνίδα ήταν τύπε  :grin:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
παιδια εμενα μονο μιαφορα μου την εχει πεσει κοπελα

ηταν μια αρκετα παχουλη κοπελα γυρω στα 30 που δουλευε στο πρακτικερ στο ποστο που κρατανε τα κρανη τον μοτοσυκλετιστων κ δινουν ενα νουμερακι

και εμένα μια φορά μόνο στα ίσια μια παχουλή πάλι!μου είπε πότε μπορώ να παμε για καφέ  λιγα λεπτά μετά αφου μας σύστησαν.

Τώρα σε αλλη φάση  κάποια γνωστή όμως που είχε χωρίσει από γάμο ζήτησε το τηλέφωνο μου απο την ξαδέρφη μου αν θέλω να πάμε θέατρο...

Επισκέπτης
Μου την πέφτουνε στο ιατρείο μου κάθε μέρα διάφορες "επισκέπτριες" , πωλήτριες κτλ
επειδή είμαι χλίδας!

Επίσης και σε διάφορα ιατρεία συνεργατών , των προαστείων ,
όπου παρκάρω το όχημα απ'έξω , μου την πέφτουν κι εκεί βοηθοί κτλ

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη δεν έχω "ενδώσει" επειδή φοβάμαι μανούρες ........

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μου την πέφτουνε στο ιατρείο μου κάθε μέρα διάφορες "επισκέπτριες" , πωλήτριες κτλ
επειδή είμαι χλίδας!

Επίσης και σε διάφορα ιατρεία συνεργατών , των προαστείων ,
όπου παρκάρω το όχημα απ'έξω , μου την πέφτουν κι εκεί βοηθοί κτλ

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμη δεν έχω "ενδώσει" επειδή φοβάμαι μανούρες ........
καλα κανεις λακη,μονο τιποτα λιγουρια θα ειχαν υποκυψει

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Κατα καιρους μου την εχουν πεσει κατι μπαζακια.

Δεν μπορω να ισχυριστω πως αυτο με κανει περηφανο... Καλυτερα να μην μου την επεφτε καμια.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686

Μου την έπεσε μια πωλήτρια στους " Αττικούς Φούρνους "
ξένη ,μάλλον Μολδαβή .
Μετά έμαθα ότι έχει μετοχές του μαγαζιού ο Ρίζος ο Συνδικάλας της ΔΕΗ .
Κάβλωσα από τη Μολδαβή και πήγα Κολωνού 30 στο Μετάξι
να κάψω την τυρόπιτα που έφαγα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom