Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το θεμα της Κυριακης...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπολντη δωσε τα φωτα σου μεγαλε γαμια της ελλαδος :rockon: :rockon: :rockon: το καμακι της αθηνας και των προαστιων :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μόνο με όπλο την εμφάνιση του κάποιος (φάτσα, σώμα, ντύσιμο) είναι εφικτό πιστεύετε να του την πέσει στο πουθενά κάποια;

Μιλάω για καλές περιπτώσεις τώρα ετσι... Δεν μιλάω για φακλάνες 120 κιλά...

Πολύ δύσκολα. Είναι και θέμα τύχης να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάληλη στιγμή με την κατάλληλη γκόμενα.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Καλησπέρα...

Σας έχει τύχει ποτέ να σας την πέσει κάποια ενώ ήσασταν σε  μια δουλειά  ή έξω για καφέ με παρέα ή στη βόλτα σας με το αυτοκίνητο; Δεν μιλάμε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, εννοώ κάποια ξέμπαρκη, που ούτε γνωρίζετε ούτε σας ξέρει, όχι εκδιδόμενη φυσικά  :2funny:, να γυρίσει να σας κοιτάξει, να σας χαμογελάσει, να σας δείξει ότι της αρέσετε τελοσπάντων.

Προσωπικά αν και είμαι εμφανίσιμος, όχι σε επίπεδα μοντέλου, αλλά ούτε και κουασιμόδος, μου έχει τύχει να δω γυναίκες δίπλα μου να ρίχνουν ματιές (κάποιες φορές έντονα) αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν προχώρησε... Οι περισσότερες από αυτές μετά που κοίταζα εγώ έδειχναν χαμηλοβλεπούσες/σοβαρές και δε γύριζαν καθόλου κεφάλι. Αυτά για ηλικίες 20-30.
Για μεγαλύτερες δλδ  μιλφ 30+++ σπάνια να κοιτάζει... Βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο/απίθανο παντρεμένη να γυρίσει να κάνει κάτι τέτοιο νομίζω.

Θα μου πείτε ένα κοίταγμα μάλλον δε σημαίνει απολύτως τίποτα, απλά δεν ξέρω, εσάς σας έχει τύχει κατάσταση που να έκανε η άλλη το πρώτο βήμα;;;

Μόνο με όπλο την εμφάνιση του κάποιος (φάτσα, σώμα, ντύσιμο) είναι εφικτό πιστεύετε να του την πέσει στο πουθενά κάποια;

Γιατί ναι οκ, αν είσαι κάνας λεφτάς και το φυσάς και κυκλοφορείς με καμιά πόρσε είναι σχεδόν δεδομένη η επιτυχία....

Μιλάω για καλές περιπτώσεις τώρα ετσι... Δεν μιλάω για φακλάνες 120 κιλά...

τυπε γιατι τα υποτιμας τα extra large κοριτσια; ο μαστερ21 παρακαλαγε να γαμησει κατι χοντρες περσι,και δεν του καθοτανε ουτε μια  :S
ασε που καπως ετσι καβατζωθηκε και ο bbw lover  :rockon: :rockon: :rockon:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Προσωπικά αν και είμαι εμφανίσιμος, όχι σε επίπεδα μοντέλου, αλλά ούτε και κουασιμόδος, μου έχει τύχει να δω γυναίκες δίπλα μου να ρίχνουν ματιές (κάποιες φορές έντονα) αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν προχώρησε

Ακου να δεις τι θα κανεις. Οπως σου ριχνει τις ματιες η γκομενα θα βαλεις αυτοματα τα Beats ακουστικα σου, θα πατησεις play στο καλο το playlist στο iphone και θα ριξεις ενα χορο σολο. Ετσι θα πεσει η γκομενα. Αμα δε ριξεις χορο καμακι δε προχωραει

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ακου να δεις τι θα κανεις. Οπως σου ριχνει τις ματιες η γκομενα θα βαλεις αυτοματα τα Beats ακουστικα σου, θα πατησεις play στο καλο το playlist στο iphone και θα ριξεις ενα χορο σολο. Ετσι θα πεσει η γκομενα. Αμα δε ριξεις χορο καμακι δε προχωραει

μπολντοτυπος τυπε;  :rockon: :rockon: :rockon:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
oxi den maw thn peftoyne oi gkomenew  :2funny:

οχι δεν μας την πεφτουνε οι γκομενες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αμα ακουγατε μπολντη θα γαμαγατε ολοι,με τους χορους τις παρεες και τις τσατοσυμβουλες που σας εχει δωσει.
Και οικονομικες συμβουλες εχει δωσει τρομερες,με αποκορυφωση το να τρωει παστιτσιο στο παρκινγκ του καρφουρ
με 2,5 ευρω. :rockon:

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η καλυτερη επιλογη αυτην ψηφισα  :rockon:

Για ποιο λογο να μας την πεσουν η να τους την πεσουμε τυποι μου?  :grin:
ΑΧΑΧΑΧΑ κοιτάξτε τι βρήκα εδώ!

Μπολντακο τι είναι αυτά :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.539
Πόντοι
3.057
Στα 27 χρόνια και έντεκα μήνες που καταναλώνω οξυγόνο από αυτόν τον πλανήτη δεν μου έχει τύχει ποτέ :)

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
του πορνομεταναστη τυ την πεφτουνε,,ετσι γραφει,,
αλλα εγω ολο με γιδες κατσικες και γατες εχω δει να βγαζει δψτο,,αγκαλια!!!
ψεματα εβαλε κ μια με γυναικα προσφατα,,αλλα μια,κι αυτη σε καποιο μαγαζι,,,μαλλον θαταν τουριστρια κ τον εβγαλε για αξιοθεατο,,να γελαει με τις φιλες της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom