Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
400
Πόντοι
26
Ειδικά οι περισσότερες Ελληνίδες είναι τόσο σκατόψυχες και τόσο ανασφαλείς που ακόμα και να γουστάρουν
τρελά κάποιον δεν θα μπουν ποτέ μα ποτέ στη διαδικασία να σε πλησιάσουν και να στην πέσουν.
Ο εγωκεντρισμός τους δεν τους αφήνει.Το θεωρούν ελεεινό να πάνε σε κάποιο αγόρι και να εξωτερικεύσουν
τα πραγματικά τους συναισθήματα σε αντίθεση με τους άντρες που οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα να
τα εξωτερικεύσουν.Το κακό είναι οτι οι άντρες πληγώνονται όταν πέσουν στην πλειοψηφία των αντιπαθών
και αγενών γυναικών.
Μου έχει τύχει περίπτωση που με γούσταρε γκόμενα και επειδή είχε κόμπλεξ και ανασφάλεια να έρθει να
μου το πει, έβαλε την κολητή της.Σε ευγενική μου απάντηση οτι ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι ενοχλήθηκε τόσο
πολύ που με ρώτησε εαν είμαι γκει! Δηλαδή εαν αρνηθείς ποτέ σε κάποια Ελληνίδα οτι τη θέλεις, αυτόματα
σημαίνει οτι είσαι πούστης.Το ενδεχόμενο πχ να μην γουστάρεις ή την εμφάνισή της ή ακόμα πρισσότερο τη
συμπεριφορά της και τον κενό της χαρακτήρα δεν παίζει....
Το μίσος δε της απόρριψης από έναν άντρα ήταν τόσο μεγάλο που όχι μόνο εξαφανίστηκαν από τη γειτονιά μου
αλλά και σε τυχαία συνάντηση κάπου αλλού μου είπε η φίλη της οτι ψώνισε σε άλλο μαγαζί αντί για το δικό μου...
Χέστηκα πατόκορφα είπα να της πω αλλά έχε χάρη...
Έχω δει ξένες πολύ πιο όμορφες από τις δικές μας χλαπάτσες, που είναι ακομπλεξάριστες και φλερτάρουν και έρχονται
στα ίσια να σου πουν πόσο σε γουστάρουν.Είναι θέμα παιδείας,καλλιέργειας και μόρφωσης όλα αυτά τα οποία οι
περισσοτερες Ελληνίδες δυστυχώς δεν τα έχουν.Υπάρχουν πάντα και οι λαμπρές εξαιρέσεις αλλά τι να τις κάνεις όταν
η πλειοψηφία είναι η πλέμπα.
Το τραγικό όμως δεν έιναι η καφρίλα στη συμπεριφορά τους.Το τραγικό είναι οτι βρίσκουν ανταπόκριση σε πολλούς
αγαπούληδες που τρέχουν ξωπίσω τους σαν τα σκυλάκια.Εδώ κολάει το γνωστό ρητό...Στους τυφλούς βασιλεύει ο
μονόφθαλμος.

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες είναι χωριάτισες κι αμόρφωτες.Δεν σέβονται τον εαυτό τους ούτε τήν οικογένεια πού δημιουργούν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι Ελληνίδες είναι χωριάτισες κι αμόρφωτες.Δεν σέβονται τον εαυτό τους ούτε τήν οικογένεια πού δημιουργούν.
Όλες οι ξένες δηλαδή είναι μορφωμένες κ με τρόπους εεεε;;; :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειδικά οι περισσότερες Ελληνίδες είναι τόσο σκατόψυχες και τόσο ανασφαλείς που ακόμα και να γουστάρουν
τρελά κάποιον δεν θα μπουν ποτέ μα ποτέ στη διαδικασία να σε πλησιάσουν και να στην πέσουν.
Γενικευεις φιλε.

Σκατοψυχες δεν θα το ελεγα...
Πες καλυτερα ανωριμες και ανοητες προς χαρην επιφανιακων ευχαριστησεων
Ανασφαλεις ναι
Κομπλεξαρισμενες ναι ομως εδω θα πρεπει να τονισουμε οτι το κομπλεξ πηγαζει απο
τα λαθος προβαλομενα προτυπα και την ρηχη σκεψη που συνηθως εχουν τετοια ατομα
ρηχη γιατι συνηθως βλεπουν μονο το ασπρο και το μαυρο και οχι τις απειρες αποχρωσεις του γκριζου.....
Το κομπλεξ απο που πηγαζει ομως ?
Απο τον κοινωνικο περιγυρο και την προβολη απο τα διαφορα μεσα
Απο το σπιτι και τις στερησεις μεσα απο το σπιτι οπως εξελισονται σε απωθημενα
Δεν μπορεις να τις κατηγορεις ολες γιατι υπαρχουν εξαιρεσεις πιστευω.....
Και μεις οι ανδρες δεν ειμαστε καλυτεροι νομιζω......

Ας παψει αυτο το τσουβαλιασμα......

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εχεις κανει σχεση?
Εσυ να φανταστω οτι εχεις κανει πολλες και μπραβο σου
Να ρωτησω τι διαρκεια ειχαν ?
Γιατι αν κρινω απο το βρισιδι που ριχνεις στις κοπελες μαλλον δεν θα ειχαν διαρκεια.....
Και αν δεν ειχαν διαρκεια τοτε δεν ηταν σχεσεις αλλα ξεπετες.....

Επισκέπτης
Aν οι Ελληνίδες είναι χωριάτισες κ αμόρφωτες,τί μένει ρε βόδι εκτός από τις ξένες; :jerking:

Βρέ ηλίθιε (δις) δεν αντιδιαστέλλω τίς Ελληνίδες με τις μη Ελληνίδες.Αναφέρθηκα αποκλειστικά στίς Ελληνίδες.Τόσο θολωμένος ανόητος είσαι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρέ ηλίθιε (δις) δεν αντιδιαστέλλω τίς Ελληνίδες με τις μη Ελληνίδες.Αναφέρθηκα αποκλειστικά στίς Ελληνίδες.Τόσο θολωμένος ανόητος είσαι;
Και το συμπέρασμα ρε χοντροκέφαλε όταν καταδικάζεις τις Ελληνίδες ποιο είναι δηλαδή; :jerking:

Εκτός αν προμοτάρεις πλαγίως την ομοφυλοφιλία!!! :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γενικευεις φιλε.

Σκατοψυχες δεν θα το ελεγα...
Πες καλυτερα ανωριμες και ανοητες προς χαρην επιφανιακων ευχαριστησεων
Ανασφαλεις ναι
Κομπλεξαρισμενες ναι ομως εδω θα πρεπει να τονισουμε οτι το κομπλεξ πηγαζει απο
τα λαθος προβαλομενα προτυπα και την ρηχη σκεψη που συνηθως εχουν τετοια ατομα
ρηχη γιατι συνηθως βλεπουν μονο το ασπρο και το μαυρο και οχι τις απειρες αποχρωσεις του γκριζου.....
Το κομπλεξ απο που πηγαζει ομως ?
Απο τον κοινωνικο περιγυρο και την προβολη απο τα διαφορα μεσα
Απο το σπιτι και τις στερησεις μεσα απο το σπιτι οπως εξελισονται σε απωθημενα
Δεν μπορεις να τις κατηγορεις ολες γιατι υπαρχουν εξαιρεσεις πιστευω.....
Και μεις οι ανδρες δεν ειμαστε καλυτεροι νομιζω......

Ας παψει αυτο το τσουβαλιασμα......

:woldman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ να φανταστω οτι εχεις κανει πολλες και μπραβο σου
Να ρωτησω τι διαρκεια ειχαν ?
Γιατι αν κρινω απο το βρισιδι που ριχνεις στις κοπελες μαλλον δεν θα ειχαν διαρκεια.....
Και αν δεν ειχαν διαρκεια τοτε δεν ηταν σχεσεις αλλα ξεπετες.....

:priest:

Επισκέπτης
Και το συμπέρασμα ρε χοντροκέφαλε όταν καταδικάζεις τις Ελληνίδες ποιο είναι δηλαδή; :jerking:

Εκτός αν προμοτάρεις πλαγίως την ομοφυλοφιλία!!! :2funny:

Bρε ακατοίκητε, δέν συζητάμε γιά τό δίπολο Ελληνίδες-μη Ελληνίδες.Αν η περιορισμένη νοημοσύνη σου αντιλαμβάνεται ότι η καταδίκη ενός συγκεκριμένου τύπου συμπεριφοράς (χωριατιά) δικαιώνει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες τού κόσμου είσαι απελπιστικά μαλάκας.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Βρε καφροι καταλαυεται ενα πραγμα οτι δεν ειναι δυνατον να ερθει καμια γυναικα να σου την πεσει αν εσυ ο ιδιος δεν διχνεις <<ανοιχτος>> στο να σου την πεσει... Επομενος οσοι εχουν πρβληματισμους στο γιατη δεν τους την πευτουν γκομενες το καλητερο που εχουν να κανουν ειναι να κοιταξουν στον εαφτο τους εκει θα βρουν την λυση στο προβλημα τους ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακες μη τσακωνεστε. στις γιορτες γαμανε ολοι.

ακυρο, σχεδον ολοι Μητσο  :-

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Βρε καφροι καταλαυεται ενα πραγμα οτι δεν ειναι δυνατον να ερθει καμια γυναικα να σου την πεσει αν εσυ ο ιδιος δεν διχνεις <<ανοιχτος>> στο να σου την πεσει... Επομενος οσοι εχουν πρβληματισμους στο γιατη δεν τους την πευτουν γκομενες το καλητερο που εχουν να κανουν ειναι να κοιταξουν στον εαφτο τους εκει θα βρουν την λυση στο προβλημα τους ;) ;) ;)
αυτο που μ αρεσει σε σενα ειναι η ορθογραφια σου

Επισκέπτης

Δεν ρίχνεις μια ματιά στην ορθογραφία σου, εσύ πού δέν είσαι κάφρος;  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• Ektwr Lopez.jpg