Νέα

Σας την πέφτουνε γκόμενες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 400
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

σας την πεφτουν γκομενες?

• συνεχεια

Ψήφοι: 26 8,7%
  • ποτε

Ψήφοι: 65 21,8%
  • σπανια

Ψήφοι: 129 43,3%
  • συχνα

Ψήφοι: 46 15,4%
  • δε δινω τετοια δικαιωματα σε βρωμομουνα

Ψήφοι: 20 6,7%
  • ειμαι ο gastez και δυστυχως οχι

Ψήφοι: 12 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    298

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Eντάξει, αλλά μάθε να γράφεις γιατί κάποτε θα χρειασθεί να γράψεις δυό λέξεις σε μιά γκόμενα κι η γκόμενα θα τζάσει με ελαφρά. :cheesy:
εισαι παιδακι ακομα...οταν γινεις αντρας και μαθεις πως να φερεσαι σε μια γυναικα τοτε θα καταλαυεις οτι αλλα πραγματα παιζουν ρολο στο αν θα σε τζασει μια γκομενα..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
H ανορθογραφία τού δικού σου μεγέθους είναι μορφή γραπτής καφρίλας.
η ανασφαλεια καποιου που θελει να διξει ανωτερος απο καποιον αλλον και το προσπαθη κανοντας σχολια για της γνωσεις του,τι μορφη καφριλας ειναι?

Επισκέπτης
η ανασφαλεια καποιου που θελει να διξει ανωτερος απο καποιον αλλον και το προσπαθη κανοντας σχολια για της γνωσεις του,τι μορφη καφριλας ειναι?

Δέν είμαι ο κατάλληλος να σού απαντήσω γιέ μου.Ρώτησε κάποιον επιδειξία.(Σε αποκαλώ γιό μου γιατί σε κόβω 23-24 ετών)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια λογω των εορτων...
σας τις εχω αφησει ελευθερες
να ξεκουραστουν και λιγο...
να σας ειναι φρεσκαδουρες.  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο νωντας το ανοιξε το θρεντ? Πως και ετσι?

Αυτος ειχε πει οτι της πέρνει ολες σβάρνα..

:2funny: :2funny: :2funny:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Καλησπέρα...

Σας έχει τύχει ποτέ να σας την πέσει κάποια ενώ ήσασταν σε  μια δουλειά  ή έξω για καφέ με παρέα ή στη βόλτα σας με το αυτοκίνητο; Δεν μιλάμε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, εννοώ κάποια ξέμπαρκη, που ούτε γνωρίζετε ούτε σας ξέρει, όχι εκδιδόμενη φυσικά  :2funny:, να γυρίσει να σας κοιτάξει, να σας χαμογελάσει, να σας δείξει ότι της αρέσετε τελοσπάντων.

Προσωπικά αν και είμαι εμφανίσιμος, όχι σε επίπεδα μοντέλου, αλλά ούτε και κουασιμόδος, μου έχει τύχει να δω γυναίκες δίπλα μου να ρίχνουν ματιές (κάποιες φορές έντονα) αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν προχώρησε... Οι περισσότερες από αυτές μετά που κοίταζα εγώ έδειχναν χαμηλοβλεπούσες/σοβαρές και δε γύριζαν καθόλου κεφάλι. Αυτά για ηλικίες 20-30.
Για μεγαλύτερες δλδ  μιλφ 30+++ σπάνια να κοιτάζει... Βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο/απίθανο παντρεμένη να γυρίσει να κάνει κάτι τέτοιο νομίζω.

Θα μου πείτε ένα κοίταγμα μάλλον δε σημαίνει απολύτως τίποτα, απλά δεν ξέρω, εσάς σας έχει τύχει κατάσταση που να έκανε η άλλη το πρώτο βήμα;;;

Μόνο με όπλο την εμφάνιση του κάποιος (φάτσα, σώμα, ντύσιμο) είναι εφικτό πιστεύετε να του την πέσει στο πουθενά κάποια;

Γιατί ναι οκ, αν είσαι κάνας λεφτάς και το φυσάς και κυκλοφορείς με καμιά πόρσε είναι σχεδόν δεδομένη η επιτυχία....

Μιλάω για καλές περιπτώσεις τώρα ετσι... Δεν μιλάω για φακλάνες 120 κιλά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.709
Πόντοι
12.756
Ο Μπολντυς θα το τερματισει το θεμα αυτο  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories