Καλησπέρα...
Σας έχει τύχει ποτέ να σας την πέσει κάποια ενώ ήσασταν σε μια δουλειά ή έξω για καφέ με παρέα ή στη βόλτα σας με το αυτοκίνητο; Δεν μιλάμε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, εννοώ κάποια ξέμπαρκη, που ούτε γνωρίζετε ούτε σας ξέρει, όχι εκδιδόμενη φυσικά
, να γυρίσει να σας κοιτάξει, να σας χαμογελάσει, να σας δείξει ότι της αρέσετε τελοσπάντων.
Προσωπικά αν και είμαι εμφανίσιμος, όχι σε επίπεδα μοντέλου, αλλά ούτε και κουασιμόδος, μου έχει τύχει να δω γυναίκες δίπλα μου να ρίχνουν ματιές (κάποιες φορές έντονα) αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν προχώρησε... Οι περισσότερες από αυτές μετά που κοίταζα εγώ έδειχναν χαμηλοβλεπούσες/σοβαρές και δε γύριζαν καθόλου κεφάλι. Αυτά για ηλικίες 20-30.
Για μεγαλύτερες δλδ μιλφ 30+++ σπάνια να κοιτάζει... Βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο/απίθανο παντρεμένη να γυρίσει να κάνει κάτι τέτοιο νομίζω.
Θα μου πείτε ένα κοίταγμα μάλλον δε σημαίνει απολύτως τίποτα, απλά δεν ξέρω, εσάς σας έχει τύχει κατάσταση που να έκανε η άλλη το πρώτο βήμα;;;
Μόνο με όπλο την εμφάνιση του κάποιος (φάτσα, σώμα, ντύσιμο) είναι εφικτό πιστεύετε να του την πέσει στο πουθενά κάποια;
Γιατί ναι οκ, αν είσαι κάνας λεφτάς και το φυσάς και κυκλοφορείς με καμιά πόρσε είναι σχεδόν δεδομένη η επιτυχία....
Μιλάω για καλές περιπτώσεις τώρα ετσι... Δεν μιλάω για φακλάνες 120 κιλά...