Και γαμω τις φασεις αυτη με την πουρη
Πριν καμποσα χρονια οντας στην εφηβεια , εργαζομουν σ`εναν παμπλουτο εβραιο λιγδιαρη γερο (σε πολυκαταστημα στο κεντρο), ο οποιος δεν με πληρωνε οσο επρεπε, και τα μεσημερια του καλοκαιριου με πηγαινε στην βιλλα του καπου στην ανω Γλυφαδα , για περιποιηση του κηπου , με εξτρα λεφτα .
Εκεινος γυρναγε στο μαγαζι , και εγω ειχα σην διαθεση μου ολο εκεινο το μεγαλο σπιτι...
Τις πρωτες ημερες μετα το κουρεμα του γκαζον , την αραζα σε κατι πολυθρονες διπλα σε μια πισινα , αλλα σιγα-σιγα ξεθαρρεψα γιατι βαρυομουνα να καθομαι χωρις να κανω τιποτα το αξιολογο .
Τριγυρνωντας μεσα στην βιλλα , ανακαλυψα σε μια κρεββατοκαμαρα στον 1 οροφο , μια μουναρα γυρω στα 40 να κοιμαται μισογυμνη
σε διπλο κρεββατι , και με σατεν σεντονια !
Καθομουνα λοιπον μερικα μετρα πιο διπλα της , και τον επαιζα ασυστολα
, ενω εκεινη κοιμοταν....
Ωσπου ενα μεσημερι την ωρα που κουρευα κατι θαμνους , με πλησιασε και μου ειπε : αν θελεις σημερα μπορεις να ελθεις στο δωματιο , αλλα δεν εχω ορεξη να κοιμηθω , οποτε δεν θα μπορεις να κανεις αυτο που εκανες τα προηγουμενα μεσημερια !
Αμαν !
(τα καθαρματα!)
Περιττο να σας περιγραψω τι γαμησια τρικουβερτα (αλλα και με παπλωματα , επιπλα και οικοσκευη ) επεφταν καθε μεσημερι για 2-3 ωρες , μεχρι που......
....ενα μεσημερι , γυρισε ο μαλακογερος φερνοντας ψωνια απο τον βασιλοπουλο , και μας επιασε σε μια περιεργη σταση
μεσα στο πλυσταριο του σπιτιου , απ`το οποιο δεν προλαβαμε να βγουμε....γιατι ειχε φερει σκονη για τα πλυντηρια ο παλιοπουστας !
Εγω παντως ειχα επιτελεσει το καθηκον μου ως Ελλην, αν και πιτσιρικας......
Ειχα παρει και εκδικηση για τα λειψα χρηματα που μου εδινε !