Νέα

Σας έχει τύχει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έχω μαμήσει παρθένα, για εκδίκηση μόλις είδε ότι ο φίλος της ξεχαρμάνιαζε αλλιώς...
Πάντως μια φορά το φχαριστήθηκα διπλά. Βέβαια το παιδί έφαγε τη φρίκη της ζωής του όταν το ανακάλυψε αλλά ούτως ή άλλως είχε τελειώσει η φάση.

Τί σόι φίλος της ήταν και την άφησε παρθένα ο μαλάκας;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
3εκινησε σαν πλακα με μια ωραια γυναικα που καμακωσα σε ενα ωραιο μερος.Οταν την ειδα με τον αντρα της και το πως της φερονταν αποφασισα να το παω στα ακρα και να του δωσω ενα καλο μα8ημα σε αυτον  και την κωλοτραπεζα του......
του πηρα την γυναικα
επεισα τους περισσοτερους κολλητους μου να αποσυρουν λεφτα απο το καταστημα του και να μεταφερουν δανεια και καρτες σε αλλες Τραπεζες οταν εγινε διευ8υντης καταστηματος
μετα απο αρκετα ραντεβου και εβλεπα οτι γουσταρε κατι περισσοτερο η τυπισα ΞΑΦΝΙΚΑ εξαφανιστηκε :(

Εξαφανίστηκε ο άντρας της ή η τύπισσα; :boobies:

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
Εξαφανίστηκε ο άντρας της ή η τύπισσα; :boobies:

η τυπισα χαζε :)
ο αντρας της ,αν καταλαβα καλα, πηρε δυσμενη μετα8εση μετα απο λογομαχια με πελατη και υποψηφιο δανειοληπτη ....
κατι σαπιο 8α εκανε ο τυπας .....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
η τυπισα χαζε :)
ο αντρας της ,αν καταλαβα καλα, πηρε δυσμενη μετα8εση μετα απο λογομαχια με πελατη και υποψηφιο δανειοληπτη ....
κατι σαπιο 8α εκανε ο τυπας .....

ʼρα, μαζί με τον τύπο μετατέθηκε και η γκόμενα...

sam(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
30
Πόντοι
0
ʼρα, μαζί με τον τύπο μετατέθηκε και η γκόμενα...
οχι
στην ιδια πολη ειναι
α8ηνα
εμα8α  το σπιτι τους ,δεν την βλεπω που8ενα
μαλλον 8α τον εχει παρατησει τον μαλακα !
τυχερος οποιος/οποια την απολαμβανει :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
οχι
στην ιδια πολη ειναι
α8ηνα
εμα8α  το σπιτι τους ,δεν την βλεπω που8ενα
μαλλον 8α τον εχει παρατησει τον μαλακα !
τυχερος οποιος/οποια την απολαμβανει :)

οποιος/οποια; Λες να παίζει extra σχήμα;

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πέρσι το καλοκαίρι καθώς βγαίναμε από club παραλιακής 6 το πρωί μ'ενα φιλαράκι και περιμέναμε ταξί σταματάει ένα τζιπ και και μας λέει ο οδηγός ένας 40άρης μάγκες θέλετε να γαμήσετε; Δείχνοντας την συνοδηγό του ενα καλοδιατηρημένο πουρό.Εγώ τα 'χασα και του σκάω ένα σαρδόνιο χαμόγελο... Αστους δεν γαμάνε αυτοί του λέει η συνοδήγος. Βουτάω τον φίλο μου και χωνόμαστε στο τζίπακι. Ρε μάγκες μας λέει που να σας πάω να σας αφήσω με την πουτάνα γιατί μ'έχει μουρλάνει την πέτυχα στο Ρομέο-την έχει απατήσει ο άντρας της και μ'εχει πεθάνει στην πίπα. Σπίτι μου Φάληρο λέει ο φίλος μου ενώ το χούφτωμα στην συνοδηγό πήγαινε σύννεφο. Αφού μας αφήνει με ανακούφιση την ανεβάζουμε σπίτι σχεδόν γυμνόστηθη. Το τι μαμήσει έπεσε ο Θεος να σε φυλάει. Κορυφαία ατάκα '' Δέκα χρόνια κυρία.. Ρε πούστη Δημήτρη με την τάδε εσύ με όλοι την Αθήνα εγώ.....    

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Και γαμω τις φασεις αυτη με την πουρη  :2funny:

Πριν καμποσα χρονια οντας στην εφηβεια , εργαζομουν σ`εναν παμπλουτο εβραιο  λιγδιαρη γερο (σε πολυκαταστημα στο κεντρο), ο οποιος δεν με πληρωνε οσο επρεπε, και τα μεσημερια του καλοκαιριου με πηγαινε στην βιλλα του καπου στην ανω Γλυφαδα , για περιποιηση του κηπου , με εξτρα λεφτα .

Εκεινος γυρναγε στο μαγαζι , και εγω ειχα σην διαθεση μου ολο εκεινο το μεγαλο σπιτι...
Τις πρωτες ημερες μετα το κουρεμα του γκαζον , την αραζα σε κατι πολυθρονες διπλα σε μια πισινα , αλλα σιγα-σιγα ξεθαρρεψα γιατι βαρυομουνα να καθομαι χωρις να κανω τιποτα το αξιολογο . :tickedoff:
Τριγυρνωντας μεσα στην βιλλα , ανακαλυψα σε μια κρεββατοκαμαρα στον 1 οροφο , μια μουναρα γυρω στα 40 να κοιμαται μισογυμνη :boobies: σε διπλο κρεββατι , και με σατεν σεντονια !
Καθομουνα λοιπον μερικα μετρα πιο διπλα της , και τον επαιζα ασυστολα  :jerking:, ενω εκεινη κοιμοταν....
Ωσπου ενα μεσημερι την ωρα που κουρευα κατι θαμνους , με πλησιασε και μου ειπε : αν θελεις σημερα μπορεις να ελθεις στο δωματιο , αλλα δεν εχω ορεξη να κοιμηθω , οποτε δεν θα μπορεις να κανεις αυτο που εκανες τα προηγουμενα μεσημερια !  :birdman: :headbang:

Αμαν !:helpplea:(τα καθαρματα!):uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περιττο να σας περιγραψω τι γαμησια τρικουβερτα (αλλα και με παπλωματα , επιπλα και οικοσκευη ) επεφταν καθε μεσημερι για 2-3 ωρες , μεχρι που......

....ενα μεσημερι , γυρισε ο μαλακογερος φερνοντας ψωνια απο τον βασιλοπουλο , και μας επιασε σε μια περιεργη σταση  :smitten: μεσα στο πλυσταριο του σπιτιου , απ`το οποιο δεν προλαβαμε να βγουμε....γιατι ειχε φερει σκονη για τα πλυντηρια ο παλιοπουστας !

:cussing: :argue: :ak: :blowup:

Εγω παντως ειχα επιτελεσει το καθηκον μου ως Ελλην, αν και πιτσιρικας...... :rockon:

Ειχα παρει και εκδικηση για τα λειψα χρηματα που μου εδινε ! :dancing:

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
η γυναικα του ηταν κι αυτη Εβραια? (διοτι το μονο θετικο που εχουν οι Εβραιοι ειναι... καθαρες γυναικες!)

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Α ρε κωλοφαρδε...Ασε που καποιες φορες θα αναζητουσες καποιον να την αναλαβει για να ξεκουραστεις και δεν με ηξερες για να σε αντικαταστησω.Τι να γαμισει ο γερο-ξεμωραμιξ με την περιτομη κι το καπελακι απ τη συναγωγη?Γεια στ αρχιδια σου αγορι μου...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τι να  :badair: ο dorcel, η private, οι gonzo...

εδώ μιλάμε για τρελές ιστορίες

πέφτει πολύ  :knockinb:  :grouphug:  :knockinb:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας καβλιαρηδες ! :dancing:

Απαντω στον συναγωνιστη , οτι η γυναικα  :boobies: του λιγδογερου Αυναν Μωυσιδη -Ισαακ Αβρααμακη  :2funny: δεν ηταν εβραια , διοτι δεν ηταν νομιμη συζυγος ,στα χαρτια τουλαχιστον.... :think:

Για τους υπολοιπους λεω οτι , αυτα τυχερα ειναι , και εγω τουλαχιστον ειχα διδαχθει στα σεξουαλικα απο καποιον πηδηκουλιαρη θειο μου , και ακολουθουσα παντοτε τις συμβουλες του .
Μεχρι σημερα , δεν εχω αφησει καμμια ευκαιρια για γαμησι να παει χαμενη....κυνηγαω παντοτε το μουνι ,μεχρι να μου κατσει , η ,να φαω χυλοπιττα  :blowup:
"Ολα τα σφαζω και ολα τα μαχαιρωνω"  :boff: (οσο αντεχω θα πηδαω) :knockinb:

Οπως εγραφε και καποιος φιλος : "καλιτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες , παρα το αντιθετο " ;)

....εγω δεν εχω μετανοιωσει για τιποτα......καλο η κακο αυτο ;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οπως εγραφε και καποιος φιλος : "καλιτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες , παρα το αντιθετο " ;)

....εγω δεν εχω μετανοιωσει για τιποτα......καλο η κακο αυτο ;

Όπως το θέτεις, μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι ...δεν έχεις κάνει τίποτα...

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Εγω και ο ανησυχος φιλαρακος εκει κατω ξερουμε καλιτερα ,
οποτε για τους υπολοιπους..... :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Γιατι ο Πινοκιο εχει αλλαξει 15 οθονες στο PC?????

Γιατι καθε φορα που ποσταρει ιστοριες (καλη ωρα σαν αυτες στο thread) μεγαλώνει η μυτη του και τις τρυπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
  Γιατι ο Πινοκιο εχει αλλαξει 15 οθονες στο PC?????

Γιατι καθε φορα που ποσταρει ιστοριες (καλη ωρα σαν αυτες στο thread) μεγαλώνει η μυτη του και τις τρυπάει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλαράκο αν θες πιστευεις αν θες όχι, δεν μπορώ να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας- εξάλλου ούτε είπα ότι είμαι σούπερ γαμιάς ούτε κανας παίδαρος. Διηγήθηκα ένα συμβάν που κάλιστα θα μπορούσε να είχε τύχει σε σένα. Να γράψω ψέμματα για ποιό λόγο; ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε και ούτε θα γνωριστούμε.   

Επισκέπτης
Δεν έχει βρεθεί ακόμη κανένα firewall κατά της λαλακίας να το φόρτωναν οι διαχειριστές να μας προστάτευαν...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Φιλαράκο αν θες πιστευεις ..............ένα συμβάν που κάλιστα θα μπορούσε να είχε τύχει σε σένα. Να γράψω ψέμματα για ποιό λόγο; ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε και ούτε θα γνωριστούμε.   

δεν εισαι ο μονος που πόσταρες ιστορία γενικα αναφερομαι. Απλα πριν 15 χρονια τοσες φορες περιμενα σαν    :jerking: και το πολυ πολυ να με ρωτησουν τι ωρα ειναι και που ειναι το τάδε και το δεινα μαγαζι. Να μην βρεθει ενας αγιος πασαδόρος να με φτιαξει οπως εσάς  :headbang: :headbang:

Μηπως ο 40ρης ειναι αυτος που ποσταρει οτι δεν του σηκώενται 2η φορά και αφου τη γάμησε μια φορά την παρεδωσε στο λαο!!!

Αν και τωρα που το θυμηθηκα εκει που εφτιαχνα τη βρυση μια ς τυπισσας οταν σπουδαζα ερχεται με baby doll η γκομενα και μου λέει να σου δωσω αλλα 20 χιλιαρικα (δραχμες τοτε) να με πηδηξεις και τις λέω "Αντε μωρη χαμουρα τι με πέρασες για κανα λιγουρη αφραγκο, δουλευω υδραυλικος για να παω Μυκονο 10 ημερες". Και καλά εκανα γιατι στο καθιστικο ειχε μια φωτο του αντρα της με τον Μαυρο ηταν και Αεκτζης ο ανθρωπος  :uglystupid:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φιλαράκο αν θες πιστευεις αν θες όχι, δεν μπορώ να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας- εξάλλου ούτε είπα ότι είμαι σούπερ γαμιάς ούτε κανας παίδαρος. Διηγήθηκα ένα συμβάν που κάλιστα θα μπορούσε να είχε τύχει σε σένα. Να γράψω ψέμματα για ποιό λόγο; ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε και ούτε θα γνωριστούμε.   

+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom